Ναι ρε φίλε, δε μου αρέσει. Μου άρεσε αυτό που είχε γίνει πριν το ματς με Λεβαδειά το 2019, που είχαμε επί της ουσίας καθαρίσει την υπόθεση του πρωταθλήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκω πραγματικά ουσιαστικό λόγο για πανηγύρι. Ελπίζω ότι το χθεσινό δε θα επαναληφθεί και με χάρτινη. Οκ, ξέδωσε ο κόσμος, νίκησε η ομάδα, όλα καλά.Cylon-4 έγραψε:Ντεσποντοφ και Κοταρσκι αποθεωσαν τον κοσμο που συνοδευσε την ομαδα απο το ξενοδοχειο στο γηπεδο.
Κι ομως υπαρχουν συνοπαδοι που δεν τους αρεσε η συγκεκριμενη πρωτοβουλια.
Δεν ξερω αν πηγαινουν ποτε στο γηπεδο, αλλα ΠΑΟΚ ηταν, ειναι και θα ειναι ο κοσμος του.
Στα σοβαρά τώρα, αυτές, αν δεν είναι και χειρότερες, θα συνεχίσουν να είναι οι διαιτησίες στα επερχόμενα ντέρμπι. Πρέπει η ομάδα να γίνει απόλυτα κυνική κι ακόμα πιο αποτελεσματική για να μπορέσει να κατακτήσει τις νίκες, έχοντας και τύχη στο πλευρό της. Ξεράσαμε από τα μάτια πάλι. Το έχω ξαναγράψει, θα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος, εφόσον καταφέρουμε να μάσουμε άλλους 4 βαθμούς με χαρτοκλέφτες και λιμανίσιες λουλούδες. Το απόλυτο δε βλέπω δυστυχώς να επιτυγχάνεται.
2-3 επισημάνσεις για το καθαρά αγωνιστικό. Χρωστούσε μετά από πολύ καιρό μια σπουδαία εμφάνιση ο Κοτάρσκι.
Σούπερ επίδοση ξανά από Ντεσπότοφ, παρότι στο 2ο γκολ θεωρώ ότι άργησε ελαφρώς να εκτελέσει. Μπράβο στον Τάισον για τις ασίστ, τους ρεζίλεψε τους αντιπάλους και στα 2 γκολ. Έχουμε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή την ερχόμενη αγωνιστική, μεγάλη προσοχή.
Συνεχίζουμε. Το χτεσινό θεωρώ ότι απλά μας δίνει ένα μικρό ψυχολογικό προβάδισμα έναντι των λοιπών, τίποτα ουσιαστικότερο. Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη.