Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- AlxNeapoli1
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Σήμερα βρέθηκα με το φιλαράκι μου που έχει την άκρη εντός ΠΑΟΚ και μου έχει πει όλα όσα μαθαίνω κατά καιρούς.
Μου επιβεβαίωσε αυτό που είχα στο μυαλό μου, σχετικά με την κατά τύχη σχέση ανάμεσα στη μεταγραφή Μαξίμοβιτς (που δεν έγινε) και του Ντεσπότοφ (που έγινε).
Ενώ είχαν συμφωνήσει με Μαξίμοβιτς, οι τελευταίες εξυπνάδες της Χετάφε χάλασαν τη μεταγραφή.
Αυτό κατά τύχη, είχε ως αποτέλεσμα να περισσέψουν φράγκα και να έρθει τελικά ο Ντεσπότοφ.
Μου είπε, 3.5 για Μαξίμοβιτς και 3.5 για Ντεσπότοφ, δεν έπαιζε να δώσουμε ποτέ.
Οπότε εφόσον δεν προχώρησε η μεταγραφή Μαξίμοβιτς, αποκτήθηκαν δυο δανεικοί (Μεϊτέ, Μ. Αντόνιο) και το κερασάκι ήρθε με τον Βούλγαρο ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΑΡΟ.
Με βάση όλα τα παραπάνω και την έως τώρα προσφορά του Ντεσπότοφ, μάλλον μας χαμογέλασε η τύχη που δεν έκατσε του Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι.
Υ.Γ. Για τώρα τον χειμώνα, όταν ήρθε ο εκπρόσωπος του παίκτη (εκπροσωπεί και άλλον που είναι στον ΠΑΟΚ) στο Μ. Παλλάς, είπε πως θέλει 1.6 καθαρό.
Ενώ στα λόγια είχαν συμφωνήσει για 1.1 καθαρό και bonus. Ανέβασε δηλαδή τις απαιτήσεις του κατά 500 χιλιάρικα μέσα σε 3-4 μήνες.
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν επέλεξε να μην τα δώσει και να διεκδικήσει το καλοκαίρι τον Μεϊτέ. Αυτά.
Μου επιβεβαίωσε αυτό που είχα στο μυαλό μου, σχετικά με την κατά τύχη σχέση ανάμεσα στη μεταγραφή Μαξίμοβιτς (που δεν έγινε) και του Ντεσπότοφ (που έγινε).
Ενώ είχαν συμφωνήσει με Μαξίμοβιτς, οι τελευταίες εξυπνάδες της Χετάφε χάλασαν τη μεταγραφή.
Αυτό κατά τύχη, είχε ως αποτέλεσμα να περισσέψουν φράγκα και να έρθει τελικά ο Ντεσπότοφ.
Μου είπε, 3.5 για Μαξίμοβιτς και 3.5 για Ντεσπότοφ, δεν έπαιζε να δώσουμε ποτέ.
Οπότε εφόσον δεν προχώρησε η μεταγραφή Μαξίμοβιτς, αποκτήθηκαν δυο δανεικοί (Μεϊτέ, Μ. Αντόνιο) και το κερασάκι ήρθε με τον Βούλγαρο ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΑΡΟ.
Με βάση όλα τα παραπάνω και την έως τώρα προσφορά του Ντεσπότοφ, μάλλον μας χαμογέλασε η τύχη που δεν έκατσε του Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι.
Υ.Γ. Για τώρα τον χειμώνα, όταν ήρθε ο εκπρόσωπος του παίκτη (εκπροσωπεί και άλλον που είναι στον ΠΑΟΚ) στο Μ. Παλλάς, είπε πως θέλει 1.6 καθαρό.
Ενώ στα λόγια είχαν συμφωνήσει για 1.1 καθαρό και bonus. Ανέβασε δηλαδή τις απαιτήσεις του κατά 500 χιλιάρικα μέσα σε 3-4 μήνες.
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν επέλεξε να μην τα δώσει και να διεκδικήσει το καλοκαίρι τον Μεϊτέ. Αυτά.
Τσίρκοmarkos4 έγραψε:Μπακαμπου μάλλον βαζελο.Το γράφω γιατί είχε αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα.
Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από τα γκολ του φορ του. Θεωρώ ότι μετά από τόσους μήνες αυτό έχει γίνει φανερό πλέονAlxNeapoli1 έγραψε:Α ρε γαμω μια σεντερφοραρα τυπου Λιβαι να ειχαμε
- sourmenetes
- Moderator
Άσσος.!
Με το που έρθει έτοιμος θα είναι..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το που έρθει έτοιμος θα είναι..
-
Στα @@ μας .ο Βαζελος θα παλέψει να βγει Ευρώπη όσο σπρώξιμο να έχει.markos4 έγραψε:Μπακαμπου μάλλον βαζελο.Το γράφω γιατί είχε αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα.
Μακάρι να έρθει ένας ακόμα μεσοεπιθετικός και από ότι κατάλαβα με αυτό που είπες ο Λουτσεσκου ψάχνουν κάτι καλό,αν το βρουν θα το πάρουν.
- sourmenetes
- Moderator
Θες όμως και το γκολ του φορ.nunies4 έγραψε:Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από τα γκολ του φορ του. Θεωρώ ότι μετά από τόσους μήνες αυτό έχει γίνει φανερό πλέονAlxNeapoli1 έγραψε:Α ρε γαμω μια σεντερφοραρα τυπου Λιβαι να ειχαμε
Ας ελπίσουμε ότι Ο Σαματα θα έρθει με όρεξη και να αρχίσει να παστελωνει λίγο παραπάνω
- AlxNeapoli1
Ναι αλλα θες και το γκολ απο κειnunies4 έγραψε:Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από τα γκολ του φορ του. Θεωρώ ότι μετά από τόσους μήνες αυτό έχει γίνει φανερό πλέονAlxNeapoli1 έγραψε:Α ρε γαμω μια σεντερφοραρα τυπου Λιβαι να ειχαμε
Μετα απο αυτα που ειδαμε και σημερα που μας φορτωσαν κιτρινες καρτες ξενοι διαιτητες για ιδιες φασεις με αυτες των αντιπαλων μας που ΔΕΝ τις πηραν πρεπει να το δουμε σοβαρα και να ερθει καποιος παικτης ακομη η και παραπανω στις θεσεις που ποναμε. Το που ποναμε το αφηνω στην ομαδα που ξερει καλυτερα.
Επισης αυτα που λεει ο αγαπηρος black παραπανω ειναι εντυπωσιακα. Δηλαδη δεν μας εκατσε ο μαξ το καλοκαιρι και πηραμε τον Δεσποτα. Δηλαδη πηγαιναμε για 6αρι και πηραμε επιθετικο. Επισης για το οικονομικο δεν μας φταναν τα λεφτα και δωσαμε 1,6 μυρια για τον Μαρκος αντωνιο?? Με τι κριτηριο.
Αυτα ελπιζω να μην ειναι αληθεια γιατι δειχνουν τρικυμια και μη ποδοσφαιρικη λογικη.
Επισης αυτα που λεει ο αγαπηρος black παραπανω ειναι εντυπωσιακα. Δηλαδη δεν μας εκατσε ο μαξ το καλοκαιρι και πηραμε τον Δεσποτα. Δηλαδη πηγαιναμε για 6αρι και πηραμε επιθετικο. Επισης για το οικονομικο δεν μας φταναν τα λεφτα και δωσαμε 1,6 μυρια για τον Μαρκος αντωνιο?? Με τι κριτηριο.
Αυτα ελπιζω να μην ειναι αληθεια γιατι δειχνουν τρικυμια και μη ποδοσφαιρικη λογικη.
Λογικά εννοεί ότι δεν είχαμε άλλα 3,5 εκατομμύρια διαθέσιμα για 2η αγορά παίχτη κι έτσι επέλεξαν να καλύψουν τη θέση με τους 2 δανεικούς.
Κακά τα ψέματα η εξίσωση μεσοεπιθετικά βγαινει φέτος γιατί κάνει απρόσμενα καλό πρωτάθλημα ο Μουργκ.
Αλλιώς θα είχαμε χοντρό πρόβλημα. Παρόλα αυτά είναι απαραίτητος ακόμα ένας παίκτης γιατί κανείς δεν φανταζόταν στην αρχή της σεζόν πόσο πολύ μέσα θα είναι η ομάδα και στις 3 διοργανώσεις
Αλλιώς θα είχαμε χοντρό πρόβλημα. Παρόλα αυτά είναι απαραίτητος ακόμα ένας παίκτης γιατί κανείς δεν φανταζόταν στην αρχή της σεζόν πόσο πολύ μέσα θα είναι η ομάδα και στις 3 διοργανώσεις
ακριβως, καμια τρικυμία.wickerman έγραψε:Λογικά εννοεί ότι δεν είχαμε άλλα 3,5 εκατομμύρια διαθέσιμα για 2η αγορά παίχτη κι έτσι επέλεξαν να καλύψουν τη θέση με τους 2 δανεικούς.
παντα πρεπει να υπαρχουν εναλλακτικά πλάνα. δεν μπορουμε να κρεμόμαστε απο εναν παικτη ή την ομάδα του.
- Metagrafakias
Mετα απο πολυ σκεψη και βαση τα ροστερ των αντιπαλων μας κατεληξα οτι ο ΠΑΟΚ δεν θελει μεσοεπιθετικοη χαφ η κεντρικο αμυντικο...ο ΠΑΟΚ αν θελει να το παει μεχρι τελους για το πρωταθλημα και με κοντρα διαιτησια θελει ενα φορ ΚΙΛΕΡ,εναν νεο Πριγιοβιτς,εναν παικτη κολωνα στο περιοχη να κανει τη μιαση φαση γκολ,να τον τρεμουν οι αντιπαλοι,να στηνουν αμυνες για να τον αντιμετωπισουν...Εστω και δανεικος ελπιζω οτι ο Ιβαν θα φερει εναν παικταρα επιθετικα
Totem_pk έγραψε:Μετα απο αυτα που ειδαμε και σημερα που μας φορτωσαν κιτρινες καρτες ξενοι διαιτητες για ιδιες φασεις με αυτες των αντιπαλων μας που ΔΕΝ τις πηραν πρεπει να το δουμε σοβαρα και να ερθει καποιος παικτης ακομη η και παραπανω στις θεσεις που ποναμε. Το που ποναμε το αφηνω στην ομαδα που ξερει καλυτερα.
δεν λεει αυτο. αυτο ειναι συμπερασμα ο μπατσος ειναι οργανο, το μπουζουκι ειναι οργανο κλπ. λεει πως χρησιμοποιησαν τα χρηματα. η λογικη λεει αν επαιρνες μαξι θα πηγαινε για δανεικο μεσοεπιθετικο