ηρεμα πανο..απλως το ανεφεραsidpanos έγραψε:ContrerasPablo έγραψε: ρε,εννοειται οτι δεν παιξαμε καλα,ΑΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ καναμε 10 φασεις θα το μετρουσαν το γκολ,και τωρα επειδη καναμε 1 θα το ακυρωσουν?φασεις δεν καναμε,1 γκολ ομως βαλαμε επρεπε να μετρησει
διάβασε και το προηγούμενο ποστ μου....
Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 23-9-09 19:00 Novasports1
- ContrerasPablo
Re: Πανιωνιος - ΠΑΟΚ 23-9-09 19:00 Novasports1
Καθηστε λιγο γιατι θα μου πεσουν τα μαλλια με τις μαλακιες που διαβαζω.
Εχετε δει κανεναν αγωνα των αθηναιων πως κερδιζουν γαμω την τρελα μου?? Λιγα τριποντα παιρνουν με 2-3 καλες στιγμες, ή με ενα γκολ στο τελος?? Θα τρελαθουμε ?? Δηλαδη ο πουστρακος ο βαζελος στην Κομοτηνη τι παραπανω εκανε απο μας σημερα?? Η μηπως το τελευταιο 20λεπτο δε θα ηταν μονοτερμα αν μεναμε με 11.
Μην τρωτε τον παπα. Σημερα φανηκε οτι υπαρχει σχεδιο για να συνεχιστει η κριση στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Δηλαδη ο γαυρος, ο βαζελος και η κουλα δικαιουνται να κερδιζουν οταν δεν παιζουν ιδιαιτερα καλα, ενω εμεις για να παρουν 3 ποντους πρεπει να κανουμε παπαδες. Ειναι μαλακισμενη λογικη αυτη
Εχετε δει κανεναν αγωνα των αθηναιων πως κερδιζουν γαμω την τρελα μου?? Λιγα τριποντα παιρνουν με 2-3 καλες στιγμες, ή με ενα γκολ στο τελος?? Θα τρελαθουμε ?? Δηλαδη ο πουστρακος ο βαζελος στην Κομοτηνη τι παραπανω εκανε απο μας σημερα?? Η μηπως το τελευταιο 20λεπτο δε θα ηταν μονοτερμα αν μεναμε με 11.
Μην τρωτε τον παπα. Σημερα φανηκε οτι υπαρχει σχεδιο για να συνεχιστει η κριση στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Δηλαδη ο γαυρος, ο βαζελος και η κουλα δικαιουνται να κερδιζουν οταν δεν παιζουν ιδιαιτερα καλα, ενω εμεις για να παρουν 3 ποντους πρεπει να κανουμε παπαδες. Ειναι μαλακισμενη λογικη αυτη
Μπορεί να έχουμε τα χίλια δυο προβλήματά μας και ματώνουμε να μαζέψουμε βαθμούς και ψυχολογία μέχρι να στρώσουμε.Δεν υπάρχει όμως κάνας νόμος που να λέει ότι πρέπει να παίξεις μπαλάρα για να κερδίσεις. Σήμερα κερδίσαμε τους 3 βαθμούς μέσα στο γήπεδο και μας τους έκλεψαν.ΤΕΛΟΣ.
Καθήστε μερικοί να φαγώνεστε με τα ρούχα σας και να κάνετε την ομάδα μπουρδέλο.
Καθήστε μερικοί να φαγώνεστε με τα ρούχα σας και να κάνετε την ομάδα μπουρδέλο.
αντε πεστα ρε φιλε αυτο λεω και εγω γιατι θα τρελαθουμε εχουμε θολωσει απο πριμερα και πρεμιερσιπ και νομιζουμε πως ετσι παιζουν κια εδω....nikos55 έγραψε:Καθηστε λιγο γιατι θα μου πεσουν τα μαλλια με τις μαλακιες που διαβαζω.
- sidpanos
οκ...και το δοκάρι του γκαρσία...
για να θυμίσω τι έχω στο μυαλό μου λέγοντας αυτά...
http://www.youtube.com/watch?v=HOqsjRrn ... re=related
έχω αυτό στο μυαλό μου....
το πάθος του δευτέρου ημιχρόνου με γριά πέρσυ που έλεγες οτι το γήπεδο έχει γείρει,και το γκολ θα μπει πρώτα και μετά θα έρθει η συντέλεια του κόσμου
για να θυμίσω τι έχω στο μυαλό μου λέγοντας αυτά...
http://www.youtube.com/watch?v=HOqsjRrn ... re=related
έχω αυτό στο μυαλό μου....
το πάθος του δευτέρου ημιχρόνου με γριά πέρσυ που έλεγες οτι το γήπεδο έχει γείρει,και το γκολ θα μπει πρώτα και μετά θα έρθει η συντέλεια του κόσμου
- LadyMarion
Κανείς δεν είπε ότι δεν έχουμε προβλήματα. Όμως, δεν καταλαβαίνω, γιατί να μην φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης με μόνο δυόμισι ευκαιρίες κι ένα γκολ; Έπρεπε να φύγουμε με έναν βαθμό, με σκανδαλωδώς εσφαλμένα ακυρωθέν γκολ και χωρίς επιθετικό για το επόμενο παιχνίδι;
Υπάρχει σχέδιο λέμε.
Υπάρχει σχέδιο λέμε.
- ContrerasPablo
παρτε το αλλιως ρε,ισα ισα ρε μονο σημερα δεν γκρινιαξαμε
- LadyMarion
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΕ ΡΕ! ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ?? ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!
- sidpanos
αλλά όπως είπα και πριν όπως και να παίζω,δικαιούμαι αυτό που κέρδισα...
και σήμερα η αδικία ήταν κατάφορη... και έπρεπε να φύγω νικητής απο κεί...
βασιλάκη ξαναλέω,δευρω έξω...
και σήμερα η αδικία ήταν κατάφορη... και έπρεπε να φύγω νικητής απο κεί...
βασιλάκη ξαναλέω,δευρω έξω...
- PAOK LEME!!!
Μια μπυρα στον κυριο απο μενα ^nikos55 έγραψε:Μετα κατηγορειστε παιχτες και προπονητες και γω δεν ξερω τι αλλο.
Βαλανε τον μπασταρδο να κανει δουλεια και να συνεχιστει η μουρμουρα και η φαγωμαρα σε μας. Και αυριο ο καθε πουτανας γιος μπουλης γαυρος δημοσιογραφος θα γραφει στα "αντικειμενικα" αρθρα του. "Μιλατε για τη διατησια , αλλα κοιταξτε πως παιξατε" . Στα @@ μου πως παιξαμε. Οποτε κερδιζουν οι πουτανες της αθηνας παιζουν καλα? Το ιδιο ισχυει παντου στον κοσμο. Μεσα σε ενα λεπτο ακυρωση πεντακαθαρου γκολ και ανεκδιηγητη κοκκινη καρτα.
Μονο με μολυβι θα καταλαβουν καποιοι τελικα.
Ο Ζαγορακης πρεπει να κανει οσο γινεται μεγαλυτερη μανουρα προεκλογικα. Ας κατεβασει τον κοσμο στο δρομο δεν ξερω τι αλλο. Δεν παει αλλο.
Η αλλη μαλακια που θα λενε αυριο ειναι οτι φταιει ο εποπτης και οχι ο διατητης. Λες και αν ο εποπτης πει ο γαιδαρος πεταει ο διατητης πρεπει να το σφυριξει. Δεν ειδε οτι λεει μαλακιες ο στημενος, που πριν ειχε δωσει και κεινο το ανεκδιηγητο παθητικο οφσαιντ.
Σιντπανο χασαμε τους ομιλους απο ομαδα που επαιζε 2 κλασεις κατω απο μας μπαλα αλλα εβαλε γκολ και περασε.
Εμεις βαλαμε γκολ, μας το ΚΛΕΨΑΝΕ, και γκρινιαζουμε μονοι μας και λεμε καλα να παθουμε γιατι δεν παιξαμε μπαλα?
Οχι 2 μετρα και 2 σταθμα, ποσο μαλλον κατα του ΠΑΟΚ μας.
Απο gazetta
"Πολλά και δίκαια παράπονα για την διαιτησία του Κύρκου από τους φιλοξενούμενους, καθώς ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Βιεϊρίνια στο 73, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα"
"... όλοι και δυστυχώς δικαίως θα ασχοληθούν με την σφαγή των φιλοξενούμενων. Και λέμε σφαγή γιατί σε παιχνίδι που λήγει χωρίς τέρματα, αν ακυρώνεται πεντακάθαρο γκολ για μία από τις δύο ομάδες, τότε τι άλλο εκτός από σφαγή μπορεί να είναι; Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος σκόραραν με τον Βιεϊρίνια στο 73', όμως είδαν τον Κύρκο να τους παίρνει την μπουκιά από το στόμα. Κρίμα συνολικά για το παιχνίδι, που τα είχε όλα, αλλά όπως προαναφέραμε όλοι θα σταθούν και δικαίως στην συγκεκριμένη φάση."
http://www.gazzetta.gr/content/view/47973/2/
Τι να το κανεις το δικιο...
ΕΤΣΙ !!!!nikos55 έγραψε:Καθηστε λιγο γιατι θα μου πεσουν τα μαλλια με τις μαλ@κιες που διαβαζω.
Εχετε δει κανεναν αγωνα των αθηναιων πως κερδιζουν γαμω την τρελα μου?? Λιγα τριποντα παιρνουν με 2-3 καλες στιγμες, ή με ενα γκολ στο τελος?? Θα τρελαθουμε ?? Δηλαδη ο πουστρ@κος ο βαζελος στην Κομοτηνη τι παραπανω εκανε απο μας σημερα?? Η μηπως το τελευταιο 20λεπτο δε θα ηταν μονοτερμα αν μεναμε με 11.
Δηλαδη ο γαυρος, ο βαζελος και η κουλα δικαιουνται να κερδιζουν οταν δεν παιζουν ιδιαιτερα καλα, ενω εμεις για να παρουν 3 ποντους πρεπει να κανουμε παπαδες. Ειναι μαλ@κισμενη λογικη αυτη
και η μόνη απάντηση που πρέπει να τους δώσουμε είναι ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !!!!
Μην τους κάνετε το χατήρι: ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ - ΟΧΙ ΑΠ' ΕΞΩ !
- sidpanos
όχι να στεναχωριέσαι γιατί αν σήμερα έπαιζε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα,το ματς θα ήταν 0-1 και δεν θα υπήρχε κόκκινη...evans4 έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΕ ΡΕ! ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ?? ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!
υγ.πάμπλε καμία σχέση ρ

- hasio_john
Ρε παιδιά τι λέτε τώρα!!! Ο Πανιώνιος έχει τα ΧΑΛΙΑ του!!!
Εδώ τα τυριά ήρθαν στην προηγούμενη αγωνιστική και τους έχωσαν 3 γκολάκια!
Δηλαδή αυτόν τον Πάοκ θέλουμε! Να βάζουμε ένα γκολ με την ψυχή στο στόμα!????
Τέλος πάντων , εγώ σήμερα δεν είδα μια σοβαρή ομάδα! Μια μέτρια ομάδα είδα που έπαιξε και αντιαθλητικά σε 2 φάσεις!
Θα μπορούσε να είχε γίνει τρομερή ζημιά σε κάποιο από τα 2 τάκλιν!
Τέλος πάντων ....
Ο διατητής ήταν πάντως μεγάλος αρχ@δης!!!
Εδώ τα τυριά ήρθαν στην προηγούμενη αγωνιστική και τους έχωσαν 3 γκολάκια!
Δηλαδή αυτόν τον Πάοκ θέλουμε! Να βάζουμε ένα γκολ με την ψυχή στο στόμα!????
Τέλος πάντων , εγώ σήμερα δεν είδα μια σοβαρή ομάδα! Μια μέτρια ομάδα είδα που έπαιξε και αντιαθλητικά σε 2 φάσεις!
Θα μπορούσε να είχε γίνει τρομερή ζημιά σε κάποιο από τα 2 τάκλιν!
Τέλος πάντων ....

Ο διατητής ήταν πάντως μεγάλος αρχ@δης!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 23 Σεπ 2009, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.