Βασίλης Γκαγκάτσης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης
Αν δεν είχαν κάνει την παπαριά ο Τσιρίλο με τον Χαλκιά και τρώγαμε το γκολ, σήμερα θα μιλούσες για τα πέναλτι που "δεν μας έδωσαν";
ναι ντίμι εγώ προσωπικά θα μιλούσα, όπως μίλησα και πέρσι με το γκολ από πάσα-μανσέτα που μας έβαλε ο θράσος, άσχετα αν μετά μας έσωσε ο κλάους με γκολ στο 93. αλλά αν το θέτεις συνολικά, σα λαός όχι, μάλλον δε θα μιλούσαμε. αν και αυτό δε σημαίνει ότι είναι το σωστό.
- tsipaoktsi
Μετά τον ορισμό από την ΚΕΔ του Κάκου για τον κυριακάτικο αγώνα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας με την ομάδα των απογόνων του στόλου , δεν είδα κανά σχόλιο στο παρόν τόπικ απ΄όλους όσοι διατυμπάνιζαν πως με την έλευση του Γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ δυναμώνει εξωαγωνιστικά και ξέρω γω, ξέρω γω εντάξει...
Περιμένω να δω αν θα βγάλει κάποια ανακοίνωση κατά του σφαγέα του ΠΑΟΚ και αν θα ζητήσει αλλαγή για τους προφανείς λόγους ή μήπως δεν κάνει να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις παραμονές του αγώνα με το πρώην αφεντικό του ???
Πάρτε το χαμπάρι αδέρφια, είμαστε μόνοι εναντίον όλων και κανένας γκαγκάτσης δεν θα αλλάξει τον λυσσαλέο τους πόλεμο εναντίον μας...Το παιχνίδι της Κυριακής θα το πάρουμε ΕΜΕΙΣ γιατί ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, κι εμείς δε θα αφήσουμε καμμιά ΚΕΔ, κανέναν κόκκαλη, κανέναν κάκο και κανέναν πούστη να παίζει στις πλάτες μας.
Την Κυριακή παίζουμε μπάλλα ΕΜΕΙΣ . Μην περιμένεις από τον γκαγκάτση φίλε ΠΑΟΚτσή προστασία..
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ...
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Περιμένω να δω αν θα βγάλει κάποια ανακοίνωση κατά του σφαγέα του ΠΑΟΚ και αν θα ζητήσει αλλαγή για τους προφανείς λόγους ή μήπως δεν κάνει να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις παραμονές του αγώνα με το πρώην αφεντικό του ???
Πάρτε το χαμπάρι αδέρφια, είμαστε μόνοι εναντίον όλων και κανένας γκαγκάτσης δεν θα αλλάξει τον λυσσαλέο τους πόλεμο εναντίον μας...Το παιχνίδι της Κυριακής θα το πάρουμε ΕΜΕΙΣ γιατί ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, κι εμείς δε θα αφήσουμε καμμιά ΚΕΔ, κανέναν κόκκαλη, κανέναν κάκο και κανέναν πούστη να παίζει στις πλάτες μας.
Την Κυριακή παίζουμε μπάλλα ΕΜΕΙΣ . Μην περιμένεις από τον γκαγκάτση φίλε ΠΑΟΚτσή προστασία..
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Είμαι στην όχθη του άλλου.
Βρίσκομαι απο τις ακτές του απέναντι.
Σε αυτήν την πλευρά λέει ότι ο Γκαγκάτσης έφερε τον Κάκο.
Ο Κάκος θα σφάξει τον Γάβρο δίνοντας μπέναλντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Κάκος θα βγάλει απο το τσεπάκι του
στον Διόγκο.
Πιθανόν να βγει και μια δεύτερη
στον Ντούντου για θέατρον.
Ο Γάβρος θα παίξει με 2 παίχτες λιγότερους ενώ το σκορ θα είναι 1-0 υπερ του γηπεδούχου με μπέναλντι.
Κάπου στο 98ο λεπτό ο ΠΑΟΚ θα κάνει το 2-0 και θα ξεκινήσει μια νεα αντίθετη παράδοση 30 ετών.
Ο πρόεδρος είχε δίκιο ο Γάβρος δεν είναι Γαλατά Σαράι.
Δεν μπορεί να ανεχτεί 2 συνεχόμενες ήττες.
Υ.Γ Ας βάλω και εγώ ένα εμότικον που δεν έχω βάλει ακόμα
:whatever:
Βρίσκομαι απο τις ακτές του απέναντι.
Σε αυτήν την πλευρά λέει ότι ο Γκαγκάτσης έφερε τον Κάκο.
Ο Κάκος θα σφάξει τον Γάβρο δίνοντας μπέναλντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Κάκος θα βγάλει απο το τσεπάκι του

Πιθανόν να βγει και μια δεύτερη

Ο Γάβρος θα παίξει με 2 παίχτες λιγότερους ενώ το σκορ θα είναι 1-0 υπερ του γηπεδούχου με μπέναλντι.
Κάπου στο 98ο λεπτό ο ΠΑΟΚ θα κάνει το 2-0 και θα ξεκινήσει μια νεα αντίθετη παράδοση 30 ετών.
Ο πρόεδρος είχε δίκιο ο Γάβρος δεν είναι Γαλατά Σαράι.
Δεν μπορεί να ανεχτεί 2 συνεχόμενες ήττες.
Υ.Γ Ας βάλω και εγώ ένα εμότικον που δεν έχω βάλει ακόμα
:whatever:
- DimisK
- Επικοινωνία:
tsipaoktsi έγραψε: Μην περιμένεις από τον γκαγκάτση φίλε ΠΑΟΚτσή προστασία..
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Πες τα βρε Χάρη.....
επειδη εχω μπερδευτει, αυτο ειναι το δευτερο ή το τριτο πτυχιο του μακη?
το ρωταω γιατι οταν κλεισαμε το συγκεκριμενο στελεχος ειχε γραφτει οτι ειχε ηδη δυο πτυχια.
το ρωταω γιατι οταν κλεισαμε το συγκεκριμενο στελεχος ειχε γραφτει οτι ειχε ηδη δυο πτυχια.
ρε αδερφέ, μήπως το "kos" βγαίνει από το Kάκος!? ούτε ο Kολίνα της Eλλάδας δε σφάζει έτσι με το βαμβάκι! 

Δε θα σε χωνέψω ποτέ κι ας κρατάω κλειστό το στόμα μου.
Όταν φύγεις όμως,θα ξεσπάσω μια και καλή.
Όταν φύγεις όμως,θα ξεσπάσω μια και καλή.
-
Μεγαλη αληθεια το προηγουμενο post. Μεγαλη αληθεια.
Οχι τιποτα αλλο, αλλα να δεις Ζαγορ τι καταπινει ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ για παρτη σου.
Ακους Ζαγορ ? Ακους ?
Οχι τιποτα αλλο, αλλα να δεις Ζαγορ τι καταπινει ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ για παρτη σου.
Ακους Ζαγορ ? Ακους ?
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ...Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα..θα φάμε πολύ κυνήγι ακόμα!!

- sidpanos
μόνο άξιος?
αξιότατος....
κουμπαααααααααααάρεεεεεεεεεεεεε......τι κάνουμε τώρα??????
σφύρατο και τρέχουμε???
αρνητικές διαιτησίες μέχρι τώρα στο ενεργητικό του μπιλ...
αξιότατος....
κουμπαααααααααααάρεεεεεεεεεεεεε......τι κάνουμε τώρα??????
σφύρατο και τρέχουμε???
αρνητικές διαιτησίες μέχρι τώρα στο ενεργητικό του μπιλ...

Απορώ πως φάγατε κάποιοι το παραμύθι ορισμένων ότι και καλά ο Γκαγκάτσης ήρθε για να μας ευνοεί η διαιτησία... Πως φάγατε την προπαγάνδα των αρειανών και των αθηναίων... 

Άρη, τα είχαμε γράψει. Γύρνα πίσω μερικές δεκάδες σελίδες και θα δεις ονειρώξεις των ΠΑΟΚτσήδων με τον Β.Γκ.
Όχι μόνο δεν ανέμενα ευνοϊκές διαιτησίες αλλά περίμενα αυτά που βλέπω έως τώρα και δεν εκπλήσσομαι. Η στημένη λεμονόκουπα έχει πολλές αντιπάθειες (π.χ. βασσάρας) και είναι λογικό να τον περιμένουν στη γωνία.
Όχι μόνο δεν ανέμενα ευνοϊκές διαιτησίες αλλά περίμενα αυτά που βλέπω έως τώρα και δεν εκπλήσσομαι. Η στημένη λεμονόκουπα έχει πολλές αντιπάθειες (π.χ. βασσάρας) και είναι λογικό να τον περιμένουν στη γωνία.