ΠΑΟΚ Β 2023-24
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ Β
Ο Τσαούσης ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ Α πέρυσι. Όπως και ο Μιχαηλίδης. Παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά ήταν μόνο ο Τζίμας.
Κάθε χρόνο έρχονται και φεύγουν παίκτες.
Ο Φίλων πχ δεν υπήρχε πέρυσι. Ο Γκούμας το ίδιο.
Κάθε χρόνο έρχονται και φεύγουν παίκτες.
Ο Φίλων πχ δεν υπήρχε πέρυσι. Ο Γκούμας το ίδιο.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Αυτόν τον Γκούμα και κανα δυο πιτσιρίκια δεν τα βάζει με Πανσεραϊκό ο Λούτσος? Παιχνίδι τελειωμένο είναι, ας προφυλάξουμε και κανέναν.....
Αποστόλη, εσύ που παρακολουθείς, και όποιος άλλος παρακολουθεί, έχουν άλλοι φόντα πλην Γκούμα?
Αποστόλη, εσύ που παρακολουθείς, και όποιος άλλος παρακολουθεί, έχουν άλλοι φόντα πλην Γκούμα?
- Μπαρκαρούτσος
Επειδη καποτε πρεπει να ξεκουραστει και ο Σαστρε, ας βαλει τον Κιτσακη δεξι μπακ ή τον Τασιουρα.
- ΑποστόληςΑ
Ποιοι μπορούν να παίξουν στο κύπελλο;
Στα δεξιά που έχουμε θέμα μπορεί να παίξει ο Φίλωνας, ή ο Τασιούρας. Το πρόβλημα είναι πως και οι δύο έπαιξαν την Κυριακή, αλλά έχω εμπιστοσύνη και στους δύο, με πρώτο τον Φίλωνα, που είναι poulain. Ο Τασιούρας μπορεί να παίξει και αριστερά.
Μπορούν επίσης να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Γκούμας (10ρι), Δαρέλας (μεταξύ 10 και 11) και ο Gkitersos (ελληνιστί Γκιτέρσος) για να ξεκουράσει τον Τζίμα και να μην χρειαστεί να μπει ο Brandon. Τον Γκιτέρσο βέβαια δεν τον πολυπάει ο προπονητής του, αλλά τον πηγαίνω εγώ...
Στα δεξιά που έχουμε θέμα μπορεί να παίξει ο Φίλωνας, ή ο Τασιούρας. Το πρόβλημα είναι πως και οι δύο έπαιξαν την Κυριακή, αλλά έχω εμπιστοσύνη και στους δύο, με πρώτο τον Φίλωνα, που είναι poulain. Ο Τασιούρας μπορεί να παίξει και αριστερά.
Μπορούν επίσης να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Γκούμας (10ρι), Δαρέλας (μεταξύ 10 και 11) και ο Gkitersos (ελληνιστί Γκιτέρσος) για να ξεκουράσει τον Τζίμα και να μην χρειαστεί να μπει ο Brandon. Τον Γκιτέρσο βέβαια δεν τον πολυπάει ο προπονητής του, αλλά τον πηγαίνω εγώ...
Πιστευω οτι ο Λουτσεσκου, το πολυ πολυ να βαλει δεξι μπακ απο τον ΠΑΟΚ Β.
Κανεις αλλος δεν θα παιξει.
Κανεις αλλος δεν θα παιξει.
- john4serres
Δηλαδή αυτός ο Quagliata δεν κάνει ούτε για να παίζει βασικός στη Β ομάδα; Απίστευτο μου φαίνεται. Πραγματικά ίσως από τις χειρότερες αγορές που έχει κάνει ποτέ η ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
- Montrealiotis
Εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε και οι δυο να πάρουν μερικα συνεχόμενα παιχνίδια, αντί του Κανίς ας πούμε, για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη και αν τελικά δεν κάνουν, όπως φαίνεται, να παν στην ευχή του θεού