Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Taseos »

Όπως του το έδωσαν το έκανε επικόλληση
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Είναι και οφ τοπικ. Ας μην συνεχιστεί.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Νέο φρούτο. Μάλιστα. Η διαφορά του κόμπλεξ από την άποψη. Καλύτερο παράδειγμα δεν μπορώ να βρω
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Ώρες ώρες είμαστε σαν κάτι γονείς που το παιδί τους βγάζει 19 και το λένε άχρηστο επειδή δεν βγάζει 20!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

cambiaso έγραψε:Πιστευω οτι ολοι μας σιγα σιγα πρεπει να συμφιλιωθουμε με την ιδεα για μια ακομα φορα οτι δεν θα καλυφτουν ολα τα κενα κ δεν θα παρουν εξτρεμ.Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ.Μακαρι να διαψεστουμε,αλλα αυτο μας εχουν δειξει πολλαπλες φορες.Δεν πειραζει,παμε δυνατα,εχουμε ομαδα ,μπορουμε φετος,χωρις γκρινιες,να τα σαρωσουμε ολα.
Η ομάδα μία βασική τρύπα είχε (δεξί μπακ) και τουλάχιστον στα χαρτιά την κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο.Φυσικα λόγω του ότι δεν έχει σταθερότητα ο Ekong ,δεν πείθει ο Samatta, φοβόμαστε όλοι λόγω ηλικίας μην κλαταρει ο Taison και δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση πίσω από Kotarski, ίσως θέλαμε και κάτι επιπλέον.Πρεπει όμως να σκεφτούμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως έτσι θα ακυρωναμε καποιους παίκτες με ότι αυτό συνεπάγεται.Στην τελική ούτε ο αρχηγός της εθνικής Νιγηρίας που προελαύνει αυτή την εποχή μπορεί να είναι κακός παίκτης, ούτε το Μπακ απ πίσω από Taison δεν καλύπτεται επαρκώς εκ των έσω αν χρειαστεί ( έχουν κάνει παιχνιδαρες και ο Ντελιας & ο Despodov από αριστερά) και το ότι ο Samatta μέχρι στιγμής δεν είναι μυδραλιοβολο δίνει περισσότερες ευκαιρίες & εμπειρίες στον Τζίμα που σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τις είχε.Το μόνο ρεαλιστικό κενό είναι στην θέση του δεύτερου τερματοφύλακα με την δυσκολία του να πείσεις κάποιον αξιόλογο να ζεί στην σκιά του Kotarski.Στα των μεταγραφών λοιπόν, πιστεύω ότι δεν θα κάνουμε άλλη εκτός αν στραβωσει κάτι με τις ανανεώσεις των Taison & Murg ώστε να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Giannispaokathens4 έγραψε:Γιατί δεν βλέπουμε πιο πολλούς Έλληνες παίχτες; η απάντηση είναι απλή

Ο Λουτσεσκου γενικά ΔΕΝ γουστάρει Έλληνες παίχτες και μπορώ να σου πω ότι και Ντελια και Κουλιεράκη αναγκαστικά τους έβαλες μέσα στην ομάδα πέρσι όταν Νασμπεργκ και Καντουρι - Μπισεσβαρ αποδείχτηκαν πολύ λίγοι και έπρεπε να βρει άλλους στη θέση τους..όπως και ο Τσιγγάρας τώρα που βρήκαν χημεία Μειτε Οζντοεφ και εμφανίστηκε στη ζωή μας και ο Μάρκος Αντόνιο θα τον βλέπουμε ελάχιστα..Ο Τζίμας κανονικά έπρεπε να είναι το βασικό μας φορ φέτος..ο Λυρατζης δεν πήρε καμία ευκαιρία πραγματικά και εξαφανίστηκε.. Τσαούσης Τζήμας δανεικοί, Βράκας έφυγε σε Ατρόμητο.. Μιχαηλίδης ήταν να φύγει το καλοκαίρι ευτυχως το παιδί επανήλθε και είναι πίσω από Κουλιεράκη γιατί πολύ απλά ο Νασμπεργκ είναι ανύπαρκτος..
Εδώ προτιμάει τον 38αρη Βιερίνια από τον Λυρατζη τι να λέμε τώρα..
Αναγνωρίζω τα καλά του Λουτσεσκου αλλά ΜΕ ΕλΛΗΝΕΣ παίχτες μάγκες δεν υπάρχει μέλλον για την αξιοποίηση των ακαδημιών..
Ο μόνος που μπορεί να αξιοποιήσει τις ακαδημίες είναι ο Παυλάρας

Εγώ το έχω ξαναπεί ονειρεύομαι έναν ΠΑΟΚ που θα στηρίζομαι στις ακαδημίες θα προωθησω τα νέα παιδιά και μετά από μια 3ετια θα έχω φτιάξει ομαδάρα έχοντας και κάποιους καλούς ξένους που θα μας ανεβάσουν ποιότητα...
Πχ πίσω από Κοταρσκι γιατί να έχω ζιφκοβιτς και όχι Ταλιχμανιδη; δώστου όλο το κύπελλο και ότι γίνει
Αντί για Νασμπεργκ Παναγιώτου
Πίσω από Τάισον άλλο ένα παιδί δικό μας
Βασικός φορ Τζιμας έπρεπε από καλοκαίρι
Υπάρχει τόσο ταλέντο στις ακαδημίες ο Ιβάν σκάει πολλά λεφτά αλλά πραγματική αξιοποίηση δεν υπάρχει..

Ξαναλέω ο Ντελιας και κ Κουλιεράκης έτυχε και βγήκαν διότι δεν ήταν στον αρχικό προγραμματισμό της ομάδας
Εμένα αυτή είναι η άποψη μου για Λουτσεσκου πολλά καλά αλλά και αρκετά στραβά όπως όλοι οι προπονητές απλά με αυτόν μη περιμένετε πολλά όσο αφορά νέους Έλληνες παίκτες..
Τι γράφεις ρε αδερφε όντως έχεις καταλάβει; Ο ιβαν δεν επενδύει στις ακαδημίες για να τους κανει όλους ποδοσφαιριστές αλλά για να βγάζει παικτες όπως ο τζολης ο ντελιας και κουλιερακης που μπορούν να πρωταγωνιστούν και η ομάδα να διεκδικεί σταθερά τους στόχους της, ώστε και αυτοί να αποκτάνε υψηλή αξία και να είσαι κερδισμενος από ολες τις απόψεις. Δεν αξιοποιεί τις ακαδημίες ποιος ο ΠΑΟΚ; Που πούλησε τον τζολη και τον Γιαννουλη στην Premier League 13 και 8 εκκατομυρια; Τον κουλουρη στην league 1 3.5 τον 18χρονο τότε κουτσια με 10-15 συμμετοχές και χωρίς να έχει δείξει κάτι 3 εκκατομυρια; Και τώρα έχεις άλλους 3 που είναι ακόμα καλύτερο επιπέδου από του σ προηγούμενους που ανέφερα. Το ότι το ονειρεύεσαι εσυ δεν σημαινει ότι μπορει να γίνει. Δεν γίνετε σε κάθε γενιά να γίνονται ενεργοί με την πρώτη ομάδα αν υπήρχε τόσο ταλέντο και εφόσον δεν παίζουν στον ΠΑΟΚ γιατί δεν παίζουν κάπου αλλου; Ο Λυρατζής στην πρώτη ευκαιρία που πήρε με την Κηφισια στην τουμπα ενώ κερδίζαμε πηγε να το γυρίσει το παιχνίδι μόνος του και να το χάσουμε, ο Τσαούσης και ο Τζήμας μπορούν στα Γιάννενα να κάνουν παπάδες και να γυρίσουν να πάρουν φανέλα βασικού; Όπως έκανε ο γιαννουλης τότε στον ατρόμητο και ήρθε και πήρε φανέλα βασικού σπίτι και μεταγραφή 7.5Μ στην premier League; αν δεν μπορούν να δείξουν και εκεί πράγματα που παίζουν συνεχόμενα τότε τα παιδιά δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ,Τον Παναγιωτου τον έχεις δει καθόλου να παιζει και το λες η απλά το ονομα του ξέρεις; Με αυτό το σωματότυπο ο Παναγιωτου δεν μπορει να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Όσο για Κωνσταντελια μόνο τυχαίο δεν ήταν, αν είχες ενημερωθεί και ο ολαφ ρεμπε και ο Μποτο τον πίστευαν παρα πολύ και είχαν κάνει εισηγήσεις ότι πρέπει να πάρει ευκαιρίες, τις πήρε και τις εκμεταλλεύτηκε, για τον κουλιερακη επίσης σύμφωνα με τον Κολκα επέμενε ο Μποτο να μην αγοραστεί σεντερ μπακ και να ανεβάσουν τον κουλιερακη στην πρώτη ομάδα, και ο Τζήμας μια χαρά ευκαιρίες παίρνει όσο περνάει ο καιρός κερδίζει και περισσότερα λεπτά, σεν γίνετε να πετάξεις έναν 18χρονο βασικο με την μια να του δώσεις φανέλα βασικού σε μια ομάδα με τόσο πίεση, όταν ερθει η ώρα θα γίνει και αυτός βασικός.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Giannispaokathens4 έγραψε:Γιατί δεν βλέπουμε πιο πολλούς Έλληνες παίχτες; η απάντηση είναι απλή

Ο Λουτσεσκου γενικά ΔΕΝ γουστάρει Έλληνες παίχτες και μπορώ να σου πω ότι και Ντελια και Κουλιεράκη αναγκαστικά τους έβαλες μέσα στην ομάδα πέρσι όταν Νασμπεργκ και Καντουρι - Μπισεσβαρ αποδείχτηκαν πολύ λίγοι και έπρεπε να βρει άλλους στη θέση τους..όπως και ο Τσιγγάρας τώρα που βρήκαν χημεία Μειτε Οζντοεφ και εμφανίστηκε στη ζωή μας και ο Μάρκος Αντόνιο θα τον βλέπουμε ελάχιστα..Ο Τζίμας κανονικά έπρεπε να είναι το βασικό μας φορ φέτος..ο Λυρατζης δεν πήρε καμία ευκαιρία πραγματικά και εξαφανίστηκε.. Τσαούσης Τζήμας δανεικοί, Βράκας έφυγε σε Ατρόμητο.. Μιχαηλίδης ήταν να φύγει το καλοκαίρι ευτυχως το παιδί επανήλθε και είναι πίσω από Κουλιεράκη γιατί πολύ απλά ο Νασμπεργκ είναι ανύπαρκτος..
Αναγνωρίζω τα καλά του Λουτσεσκου αλλά ΜΕ ΕλΛΗΝΕΣ παίχτες μάγκες δεν υπάρχει μέλλον για την αξιοποίηση των ακαδημιών..

Εγώ το έχω ξαναπεί ονειρεύομαι έναν ΠΑΟΚ που θα στηρίζομαι στις ακαδημίες θα προωθησω τα νέα παιδιά και μετά από μια 3ετια θα έχω φτιάξει ομαδάρα έχοντας και κάποιους καλούς ξένους που θα μας ανεβάσουν ποιότητα...
Πχ πίσω από Κοταρσκι γιατί να έχω ζιφκοβιτς και όχι Ταλιχμανιδη; δώστου όλο το κύπελλο και ότι γίνει
Υπάρχει τόσο ταλέντο στις ακαδημίες ο Ιβάν σκάει πολλά λεφτά αλλά πραγματική αξιοποίηση δεν υπάρχει..

Ξαναλέω ο Ντελιας και κ Κουλιεράκης έτυχε και βγήκαν διότι δεν ήταν στον αρχικό προγραμματισμό της ομάδας
Εμένα αυτή είναι η άποψη μου για Λουτσεσκου πολλά καλά αλλά και αρκετά στραβά όπως όλοι οι προπονητές απλά με αυτόν μη περιμένετε πολλά όσο αφορά νέους Έλληνες παίκτες..
Μια χαρά τους βλέπει και τους εξελίσσει τους Έλληνες παίκτες ο Lucescu όταν έχουν διάθεση για δουλειά, ταλέντο & προσήλωση σε αυτά που τους λέει.Και ο Μιχαηλίδης έχει τον ρόλο του και μάλιστα με προσωπική παρέμβαση ο Razvan τον κράτησε στο ρόστερ όταν του είχαν μπει σκέψεις φυγής και ο Τσιγγαρας μια χαρά ρόλο και εξέλιξη έχει και οι Κουλιε,Ντελιας & Τζίμας.Ο Λυρατζης μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Go Ahead είναι άλλος παίκτης και καλώς πήγε δανεικός ώστε να βρει τα πατήματα του.Για να συμβεί αυτό χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμο κάτι που δύσκολα θα έβρισκε με τον φορμαρισμένο Sastre,την έλευση του ποιοτικού Jonny και τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που διανύουμε και που κάθε αγωνιστική απώλεια μετράει διπλά.Σχετικα με τους τερματοφύλακες μάλλον δεν έχουμε κάτι αξιόλογο στους μικρούς που να αξίζει να ποντάρουμε.Ο Παναγιώτου που λες στα στόπερ έχει μηδαμινή εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια.Ο Βρακας ενώ έχει ταλέντο, αρχίζω να πιστεύω πως ήταν θέμα μυαλού & χαρακτήρα.Παιζουν πολλοί παράμετροι στο να κάνει κάποιος ξεπεταγμα & καριέρα σε ένα παραδοσιακά "δύσκολο" σωματείο όπως η αγαπημένη μας ομάδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ρε τι διαβαζουμε
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Χαα...Ρε αυτά δεν τα γράφω ούτε εγώ που έχω δηλώσει δεν είμαι τρελός φαν του Λουτσεσκου...Ούτε η Μπάρτσα δεν έχει μέσα τόσους παίκτες από ακαδημίες..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Για να δω ποσα ποστ και ποσες σελιδες θα αφιερωθουν σε απαντηση ενος προβοκατορικου ποστ.
Μπηκε ειπε αυτο π ηθελε και εφυγε. Παμε παρακατω!
Εξτρεμ.βρεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάντως με την έλευση Jonny, η ΠΑΕ ήδη τηρεί το λόγο της για 0 έως 3 μεταγραφές.
Μα και να μην ερχόταν κανείς, πάλι στα πλαίσια του 0-3 είσαι!!
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Υπάρχει ένα παλικαράκι ονόματι Josete Miranda, παίκτης της Νίκης Βόλου, στην οποία φέτος δεν τα πάει διόλου άσχημα ο Ελευθερόπουλος (4ος με 3 παιχνίδια λιγότερα στον όμιλο που είναι και ο ΠΑΟΚ β). Τον συγκεκριμένο τον τσίμπησαν το 21 από την β' ομάδα της Χετάφε. Διεθνής με την ευχάριστη έκπληξη του φετινού Copa Africa, Equatorial Guinea με την οποία μετράει και 36 συμμετοχές με 2 γκολ και κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου. Παίζει αριστερό εξτρεμ με δεξί πόδι (συγκλίνει λογικά) και στην Syperleaue 2 έχει μέχρι στιγμής φέτος 5 γκολ και 1 ασσίστ σε 7 παιχνίδια. Τώρα θα μου πείτε πήραμε και πέρσι τον Κανίς και κατέληξε να παίζει ΠΑΟΚ Β και επίσης το παλικάρι αυτό είναι 25 χρονών. Αλλά θα άξιζε να τσεκαριστεί από το τμήμα scouting γιατί είναι value for money ρίσκο αν πετύχει. Δεν το έχω δει το παιδί να ξέρω αν το μιλάει το τόπι, απλά είδα που συνέτριψαν 4-0 την ακτή ελεφαντοστού με αυτόν βασικό και λέω "βρε λεες?"

Ορίστε και το τρσνσφερμάρκετ του:
https://www.transfermarkt.com/josete-mi ... ler/355336
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Gospi έγραψε:Για να δω ποσα ποστ και ποσες σελιδες θα αφιερωθουν σε απαντηση ενος προβοκατορικου ποστ.
Μπηκε ειπε αυτο π ηθελε και εφυγε. Παμε παρακατω!
Εξτρεμ.βρεεεεεεε
Γιατί να πάρουμε εξτρέμ; Δεν έχουμε εξτρέμ στις ακαδημίες;;; Αλλά σιγά μην τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα ο Ρουμάνος που δεν γουστάρει Έλληνες..

Πώς το έδεσα ο @@@στης με το τρομερό ποστ που έχει ξεσηκώσει τα πλήθη :D
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Δες Πανσερραϊκο βρε Γιαννάκη και μη μας σκοτιζεις με τις προβοκατορικες αρλουμπες σου.Τον Λουτσεσκου θα τον τρώτε για πολλά χρόνια στη μάπα εκεί χαμω.Παρτε το χαμπάρι.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά αν γινόταν όλα αυτά σε τι θέση θα ήταν ομάδα σήμερα .Αυτό που κάνεις λέγεται μετά Χριστόν προφήτης . Ο ΠΑΟΚ έχει πλούσιο υλικό σε νέους ποδοσφαιριστές που έρχονται από πίσω .Διεθνείς πλέον .Όλοι ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί τον δρόμο τον βλέπουμε.Η σύγκριση Λούτσε - Γκαρσία την στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος και μέσα σε τρεις στόχους είναι μάλλον γελοία .Και ένα ερώτημα .Εσύ δεν έγραφες ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ποιά είναι η γνώμη μας ; Τι άλλαξε τώρα ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”