Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μετά το ματς

Επειδή ΠΑΟΚ και Σαββίδης είσαι, το αποτέλεσμα του σημερινού ματς μπορεί να παίξει ρόλο στα μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Επιτέλους ο Jonny ήρθε και μπόρεσα να πάρω ανάσα, πραγματικά το 80% του κόσμου δεν γνωρίζει την αξία του, δεν έχει ξανακάνει η ομάδα μας τέτοια μεταγραφή, στην Αγγλία κάτω από την 8αδα θα μπορούσε να παίξει βασικός σχεδόν σε όλες τις ομάδες
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εμείς μπορεί να θέλουμε μεταγραφές να φέρουμε ένα σέντερ μπακ με ποιότητα και έναν κίλερ σέντερ φορ.

Το θέμα είναι τι θέλει και ο Λουτσέσκου, και ότι αυτά που θέλουμε εμείς στοιχίζουν πολύ ακριβά και ίσως επηρεάσουν τα αποδυτήρια και τον τρόπο παιχνιδιού, από την άλλη έχω είδη τρία φορ και 5 σεντερ μπακ.

Δηλαδή τον κιλερ τον φορ θέλει να τον πληρώσεις ακριβά και να τον τροφοδοτείς συνέχεια και έχεις είδη τρεις που παίζουν μέσα στο παιχνίδι διάφορους ρόλους που μπορεί ο κιλερ να μην θέλει να τους παίξει.
Εκτός και αν πεις αντί να έχω έναν κιλερ θα έχω τρεις φορ που θα βάλουν όσα ο ένας και θα έχω πολλούς μεσο επιθετικούς εξτρεμ κτλ που θα σκοράρουν και θα πάρω τώρα ακόμη έναν που να παίζει και φορ και εξτρεμ κτλ. όποτε πάω σε μία μέση λύση έναν παίχτη που να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. για κάτι τέτοιο πάμε αν βρούμε κάτι καλό έστω μέχρι τελευταία στιγμής ακόμα και δανεικός. γιατί το παιχνίδι που παίζουμε στην επίθεση δεν είναι feed the dog αλλά passing game και μπες με την μπάλα μεσα στα διχτυα.

Σεντερ μπακ θέλω ή δεν θέλω να μην χαλάσω τα αποδυτήρια το σκέφτομαι γιατί έχω είδη 5 σεντερμπακ που πρέπει να παίζουν και αυτός που θα μου φέρουν παίζει καλά με την μπάλα στα πόδια από πίσω να μου οργανώνει το παιχνίδι και μέχρι να μάθει πως παίζουμε κτλ μήπως χάσουμε χρόνο και μας στοιχίσει.

Αρα το θέμα είναι πάντα και το τι θέλει και ο προπονητής όχι εμείς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάντως με την έλευση Jonny, η ΠΑΕ ήδη τηρεί το λόγο της για 0 έως 3 μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Προς Θεού, σταματήστε αυτή την δικαιολογία ότι ο Λουτσεσκου δεν θέλει μεταγραφές .

Δηλαδή αν του συμφωνήσουν αύριο με ένα top σέντερ Μπακ, αυτός θα πει όχι γιατί έχω Νασμπεργκ;

Ή αν του φέρουν μια ακόμα λύση στους μεσοεπιθετικούς που έχουμε 5 για 3 θέσεις ( ενώ στα χαφ έχεις 5 για 2) αυτός θα πει έχω Ρικάρντο;

Κανείς προπονητής στον κόσμο δεν θα πει όχι σε ενίσχυση, αρκεί να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες και να είναι όντως χρήσιμος.

Τα ίδια ακούγαμε πριν λίγο καιρό για Λυρατζη..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα είναι λάθος από πολλές απόψεις πιθανή απόφαση για μη απόκτηση εξτρεμ. Δόθηκε στον ατρομητο ο τυπικά εκτος μας μεσοεπιθετικος ,οπότε υπάρχει και ποσοτικό κενό στη θέση. Είναι επιθυμία προπονητη η απόκτηση παίκτη. Έχουμε πολύ βαρύ πρόγραμμα και είμαστε εντός όλων των στόχων. Τέλος ακόμα και επικοινωνιακα μόνο πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι θα κάνουμε τα πάντα για την επίτευξη τους.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Πιστευω οτι ολοι μας σιγα σιγα πρεπει να συμφιλιωθουμε με την ιδεα για μια ακομα φορα οτι δεν θα καλυφτουν ολα τα κενα κ δεν θα παρουν εξτρεμ.Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ.Μακαρι να διαψεστουμε,αλλα αυτο μας εχουν δειξει πολλαπλες φορες.Δεν πειραζει,παμε δυνατα,εχουμε ομαδα ,μπορουμε φετος,χωρις γκρινιες,να τα σαρωσουμε ολα.
Άβαταρ μέλους
M o r b i u S

Δημοσίευση από M o r b i u S »

Τωρα που ηρθε ο Γιονι και καλυπτουμε τη θεση μαζι με Σαστρε , ο Αντρε μπορει να γινει 6ος μεσοεπιθετικος ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Magpies4 έγραψε:Personal information ; Full name, Jonathan Castro Otto ; Date of birth, (1994-03-03) 3 March 1994 (age 29) ; Place of birth, Vigo, Spain ; Height, 1.75 m (5 ft 9 in).

Ο Γιόννης είναι απτο Vigo, το οποίο είναι πολυ κοντά στο Πόρτο.
Thx man.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Mitsospaoki4 έγραψε:Μετά το ματς

Επειδή ΠΑΟΚ και Σαββίδης είσαι, το αποτέλεσμα του σημερινού ματς μπορεί να παίξει ρόλο στα μεταγραφικά.
Δεν νομίζω. Θα είναι μεγάλη ηλιθιότητα αν ισχύει αυτό, τόσο μεγάλη που δεν πιστεύω ότι ισχύει.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Λύσεις ανάγκης για την μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχουν. Και ο Μάρκος Αντόνιο μπορεί να παίξει στο 10, και ο Σαματά και ο Μπράντον μπορούν να παίξουν στα άκρα, ούτως ή άλλως οι ακραίοι μας σέντρες δεν κάνουν.

Απλά χωρίς μεταγραφή είμαστε ΕΝΑ τραυματισμό από την λύση ανάγκης και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κανένα κενό δε βλέπω εγώ. 5 βασικοί για 3 θέσεις. Πόσα ματς είναι φέτος η χρονιά; Ας βάλω 60 ματς. 60 για 3 θέσεις είναι 180 παιχνίδια για 5 βασικούς. Άρα 36 ματς για τον κάθε βασικό. Μια χαρά είναι. Επίσης παίζει ως 6η λύση ήδη ο Μ.Αντονιο, κυρίως σε αυτή τη θέση και ο χρόνος του σταδιακά αυξάνεται. Ο Σαματα γυρνάει στα φορ και σε λίγο ο Εκονγκ. Ο ΠΑΟΚ εφόσον ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Jonny, έκλεισε τη μοναδική του τρύπα στο ροστερ, και είμαι ευχαριστημένος για φέτος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Την πιο μεγάλη τρύπα κλεισαμε, όχι απαραίτητα όλες τις τρύπες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γκούμας Κων/νος: ο Κατερινιώτης επιτελικός μέσος, γεν. 12.03.2005. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, είναι λιγότερο φαντεζί από τον Ντέλια, αλλά έχει καλύτερες τελικές. Δείτε τι έκανε στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Μακεδονικό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

vs40 έγραψε:Κανένα κενό δε βλέπω εγώ. 5 βασικοί για 3 θέσεις. Πόσα ματς είναι φέτος η χρονιά; Ας βάλω 60 ματς. 60 για 3 θέσεις είναι 180 παιχνίδια για 5 βασικούς. Άρα 36 ματς για τον κάθε βασικό. Μια χαρά είναι. Επίσης παίζει ως 6η λύση ήδη ο Μ.Αντονιο, κυρίως σε αυτή τη θέση και ο χρόνος του σταδιακά αυξάνεται. Ο Σαματα γυρνάει στα φορ και σε λίγο ο Εκονγκ. Ο ΠΑΟΚ εφόσον ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Jonny, έκλεισε τη μοναδική του τρύπα στο ροστερ, και είμαι ευχαριστημένος για φέτος.
Οι πιθανότητες να μην λείψουν δύο μεσοεπιθετικοι στη συνέχεια ειναξ σχεδόν μηδενικές.Δεν υπάρχει ομάδα υψηλών στόχων με 5 μεσοεπιθετικους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”