ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 28/01, 20:30, NovaSports
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 28/01, 20:30, NovaSports
Αν δεν υπήρχαν τα πλέι-οφ, ο αγώνας θα ήταν τεράστιας σημασίας και θα έκρινε κατά ένα ποσοστό τον τίτλο.
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα όμως, και οι δύο ομάδες πάνε αύριο για δυο αποτελέσματα.
Έτσι νομίζω οτι ίσως έχουμε λίγο το Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη και οτι το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι το Χ.
Από κει και πέρα είμαστε καλύτεροι και αν δεν βρεθούμε σε μέρα ανάλογη με αυτήν τού χαριλάου, μπορούμε να κερδίσουμε.
Στην χειρότερη περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε, αν και ακόμη κι αν συμβεί υπάρχει χρόνος να επανέλοθουμε. Αλλά ας μας κυνηγάνε αντί να τους κυνηγάμε μια φορά.
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα όμως, και οι δύο ομάδες πάνε αύριο για δυο αποτελέσματα.
Έτσι νομίζω οτι ίσως έχουμε λίγο το Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη και οτι το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι το Χ.
Από κει και πέρα είμαστε καλύτεροι και αν δεν βρεθούμε σε μέρα ανάλογη με αυτήν τού χαριλάου, μπορούμε να κερδίσουμε.
Στην χειρότερη περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε, αν και ακόμη κι αν συμβεί υπάρχει χρόνος να επανέλοθουμε. Αλλά ας μας κυνηγάνε αντί να τους κυνηγάμε μια φορά.
Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε για την ομαδα κατω απο αυτες τις συνθηκες! Μακαρι να ειμαστε κι μερικες χιλιαδες εξω απο το γηπεδο αυριοnavigator11 έγραψε:Μόνο εμένα έχουν ψιλοκουράσει τέτοιες πρωτοβουλίες; Καταλαβαίνω ότι παίζει πολύ μπάφιασμα λόγω των ηλιθιοτήτωνjohn4serres έγραψε:john4serres έγραψε:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.
Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες(μέχρι τον επόμενο) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όλος ο συλλογος σε επαγρύπνιση για να ξαναζήσουμε τις στιγμές του 2019 με την κατάκτηση του double. Βάλτε το σπρώξιμο απ’ τις σφυρίχτρες εκεί που ξέρετε. Την Κυριακή 28/1 στις 17.00 καλούμε όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. στο Makedonia Palace προκειμένου να συνοδεύσουμε την ομάδα με μηχανοκίνητη πορεία στο δρόμο προς τη νίκη.
Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος στον Π.Α.Ο.Κ.
του μαλακούλη και συν αυτώ με το κλείσιμο των γηπέδων αλλά ας αφήσουμε την ομάδα απερίσπαστη να πορευθεί τον δρόμο της, χωρίς, έστω άθελά του, ο κόσμος να της βάζει οποιουδήποτε είδους πίεση. Δε θυμάμαι να έχουν βγει σε καλό για την ομάδα τέτοια τζέρτζελα πριν από κρίσιμες μάχες σχεδόν ποτέ.
Ακριβώς αυτό... Ο κόσμος έχει δείξει πλέον ότι νιώθει στο πετσί του το "δεν τη φοβάμαι την ομάδα"...SLNC-26 έγραψε:Για μένα ολοσωστος ο afanas, η ομάδα μπορεί να πάρει μεγάλη δόση εμψύχωσης από μία τέτοια κίνηση. Είναι ωραίο να σε περιμένει ο κόσμος σου απ' έξω και να σε πηγαίνει έτσι μέχρι το γήπεδο. Όπως ήταν ωραίο να σε σταματάνε στην Εγνατία και στα Τέμπη τη χρονιά του πρωταθλήματος. Το μήνυμα είναι ότι είμαστε εδώ, παίξτε και για εμάς και πάμε για το πρωτάθλημα όλοι μαζί. Δλδ αν είναι αυτό έξτρα πίεση, τότε όταν γίνει sold out με γαύρο τι θα συμβεί;
Πρέπει και η ομάδα να μην "φοβάται" τον κόσμο...
Όλοι ένα...
Βρε μια χαρά θα τους σκίσουμε 3-0 προβλέπω και μόνοι μας στην κορυφή
- figurehead4
Εγώ θα είμαι εκεί να πάω την ομάδα ως το γήπεδο. Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος όσοι έχετε αμφιβολίες για τέτοιου είδους κινήσεις. Το λάθος σας είναι πως δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι ομάδα έχουμε. Φυσικά και αυτό θα προσθέσει πίεση στην ομάδα. Φυσικά και άλλες φορές λειτούργησε αρνητικά. Όταν η ομάδα δεν ήταν έτοιμη πρωταθλήτρια. Φέτος όπως και στο νταμπλ η ομάδα είναι έτοιμη. Το μόνο που θα συμβεί μετα την πορεία σήμερα ειναι να μην μπούνε χαλαρά οι δικοί μας, αλλά γκαβλωμενοι.
Θα δείτε μια ομάδα να μπαίνει από το πρώτο δευτερόλεπτο και να τους ξεκωλιαζει.
Θα δούμε όλοι σήμερα έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Ίδιο ματς με το τρίμπαλο στους γαύρους το 2019
Θα δείτε μια ομάδα να μπαίνει από το πρώτο δευτερόλεπτο και να τους ξεκωλιαζει.
Θα δούμε όλοι σήμερα έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Ίδιο ματς με το τρίμπαλο στους γαύρους το 2019
Ισοπαλία που θα αφήσει γλυκόπικρη γεύση προβλέπω.
Να πω βέβαια ότι συνήθως πέφτω έξω στις προβλέψεις

- john4serres
Black mirror γίναμεNapoli4 έγραψε:Φίλε navi εγώ θα διαφωνήσω.navigator11 έγραψε:
Μόνο εμένα έχουν ψιλοκουράσει τέτοιες πρωτοβουλίες; Καταλαβαίνω ότι παίζει πολύ μπάφιασμα λόγω των ηλιθιοτήτων
του μαλακούλη και συν αυτώ με το κλείσιμο των γηπέδων αλλά ας αφήσουμε την ομάδα απερίσπαστη να πορευθεί τον δρόμο της, χωρίς, έστω άθελά του, ο κόσμος να της βάζει οποιουδήποτε είδους πίεση. Δε θυμάμαι να έχουν βγει σε καλό για την ομάδα τέτοια τζέρτζελα πριν από κρίσιμες μάχες σχεδόν ποτέ.
Αυτό είναι, και αυτό θα πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.
Αυτές οι ενέργειες, η κοινωνικοποίηση, οι αλληλεπιδράσεις, η επικοινωνία.
Προσωπικά με έχει κουράσει η απόσταση.
Αντί για γήπεδο, τα βλέπουμε στην τηλεόραση.
Αντί για κουβέντα, γράφουμε στα forum.
Αντί για καζούρα, μαλώνουμε στα blogs.
Αντί για το ξενοδοχείο, αποθεωνουμε στο Instagram.
Καλο και το μακριά όταν το κοντά είναι ανέφικτο, αλλά δεν πρέπει να γίνει η νόρμα.
Εκεί έξω γίνονται όλα, αυτή είναι η ζωή.
Τέτοιες ενέργειες μόνο θετικές είναι, γιατί δίνουν ζωή. Στα παιδιά που θα πάνε, στην ομάδα, στην ίδια την πόλη.
Εύκολο απόγευμα με τον θίασο του τριφυλμπαχτσε σήμερα
Η ομάδα χρειάζεται ισως ηρεμία πριν τον αγώνα
Όχι "πανηγύρια"
Τα πανηγύρια είναι για μετά τους αγώνες,ΟΧΙ για πριν
Μπορεί και να κάνω λάθος;
Μπορεί.
Όχι "πανηγύρια"
Τα πανηγύρια είναι για μετά τους αγώνες,ΟΧΙ για πριν
Μπορεί και να κάνω λάθος;
Μπορεί.
Προβλέπω χωρίς Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός, υποτροπιασε(δεν το ειπαν) και εκανε θεραπεια τις προηγουμενες μερες (αυτο το ειπαν).
Επιβάλεται να τους σκισεις
Επιβάλεται να τους σκισεις
Θα πρέπει να αποτρέψουμε τα σουτ τους έξω από την περιοχή και συγκεκριμένα του Μπακασέτα. Το αναφέρω γιατί συχνά πυκνά αφήνουμε τους αντιπάλους μας να επιχειρούν μακρινά σουτ.
Σε ό,τι αφορά τη μάζωξη έξω από το Μακεδονία Παλλάς και εγώ αρνητικός είμαι γιατί όσες φορές έχει γίνει πάντα είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα.
Σε ό,τι αφορά τη μάζωξη έξω από το Μακεδονία Παλλάς και εγώ αρνητικός είμαι γιατί όσες φορές έχει γίνει πάντα είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα.
Ντερμπι είναι και βλέπουμε ότι όλα είναι αμφίρροπα.Patron έγραψε:Ισοπαλία που θα αφήσει γλυκόπικρη γεύση προβλέπω.
Με νίκη αέρα στα πανιά μας.
Με ισοπαλία δεν χάνεται τίποτε.
Το άλλο αποτέλεσμα ας το αφήσουμε καλύτερα.
- ΑποστόληςΑ
Η 11άδα σύμφωνα με τη σφίνα:
Kotarski
Sstre - Kedziora - Κουλιεράκης - Baba Rahman
Ozdoev - Meite
Despotov - Κωνσταντέλιας - Taison
Brandon
Kotarski
Sstre - Kedziora - Κουλιεράκης - Baba Rahman
Ozdoev - Meite
Despotov - Κωνσταντέλιας - Taison