Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024
- Maurice_Escargot
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024
Το ειδα κι εγω χθες και μου φανταζει απολυτα λογικη ως πιθανη κινηση η αντικατασταση Γκιλμορ (συγκεκριμενα), ειδικα οταν εχεις 4 μηνες μπροστα σου μονο με ελληνικη λιγκα.
- Μπαρκαρούτσος
Μπορούμε να πάρουμε έναν αξιοπρεπέστατο παίκτη, η μισή σεζόν τελείωσε και δεν θα πληρώσουμε ολόκληρο συμβόλαιο..
Ελπίζω το 80% των χρημάτων του στοιχήματος να πάει στα χρέη, μπας και τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα.
Ελπίζω το 80% των χρημάτων του στοιχήματος να πάει στα χρέη, μπας και τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα.
η ομαδα χρειαζεται εναν σχεδον διμετρο,με καλο σουτ για να ανοιγουν οι αμυνες στο 3 και φυσικα να εχει και λιγο σκληραδα αλλα και λιγο ταλεντο στο ριμπαουντ(που πασχουμαι).
οσο για το ποιος θα πει το ποιημα,μαλλον ο μπελιας,δεν νομιζω να εχουμε 5 ξενους στην περιφερεια που θελουν μπαλες η αποφασεις και ενας πλεον καθε βδομαδα να μενει εξω,ειναι που ειναι η ομαδα χωρις ψυχολογια , βλεπω να πλακώνονται και μεταξυ τους μετα.
θα μείνει πιστευω ο γκιλμορ και απο θεμα οικονομικο ,οτι δεν στοιχίζει πολλα χρηματα για να μας ποναει οτι μενει εξω αλλα και γιατι ο αλστον ερχεται απο τραυματισμο,ο μακνις εχει βγαλει αρκετα θεματακια μεχρι τωρα και αρχηγος και τσαιρελης ειναι μεγαλοι ακομα και για ενα ματς,(καλα σωτηριου δεν υπαρχει) οποτε βλεπω να μενει ο γκιλμορ για να κανει τον μπαλαντερ στην ρακετα οποτε χρειαστει.
με αυτην την αεκ και το ποσο βιαζει την μπασκετικη λογικη δεν πρεπει να εγκαταληφθει η προσπαθεια για τα πλει οφ,μακαρι οποιον αλλαξει τουλαχιστον να ερθει καλυτερος.
οσο για το ποιος θα πει το ποιημα,μαλλον ο μπελιας,δεν νομιζω να εχουμε 5 ξενους στην περιφερεια που θελουν μπαλες η αποφασεις και ενας πλεον καθε βδομαδα να μενει εξω,ειναι που ειναι η ομαδα χωρις ψυχολογια , βλεπω να πλακώνονται και μεταξυ τους μετα.
θα μείνει πιστευω ο γκιλμορ και απο θεμα οικονομικο ,οτι δεν στοιχίζει πολλα χρηματα για να μας ποναει οτι μενει εξω αλλα και γιατι ο αλστον ερχεται απο τραυματισμο,ο μακνις εχει βγαλει αρκετα θεματακια μεχρι τωρα και αρχηγος και τσαιρελης ειναι μεγαλοι ακομα και για ενα ματς,(καλα σωτηριου δεν υπαρχει) οποτε βλεπω να μενει ο γκιλμορ για να κανει τον μπαλαντερ στην ρακετα οποτε χρειαστει.
με αυτην την αεκ και το ποσο βιαζει την μπασκετικη λογικη δεν πρεπει να εγκαταληφθει η προσπαθεια για τα πλει οφ,μακαρι οποιον αλλαξει τουλαχιστον να ερθει καλυτερος.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θα έδιωχνα τον ανιψιό του Artis, γιατί στους ψηλούς είμαστε καλά, ενώ ο πιο αξιόπιστος σουτέρ 3π είναι ο Beli.
Τουλάχιστον, όποιος φύγει, να προσέξουμε μη πάει σε αντίπαλο που δεν παίξαμε ακόμα
Τουλάχιστον, όποιος φύγει, να προσέξουμε μη πάει σε αντίπαλο που δεν παίξαμε ακόμα

- AlxNeapoli1
Αυτα τα χαζα του μπασκετ.Nikos 74 έγραψε:Ζήτησε να φύγει ο Μπελιάουσκας.
Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι θα παρουμε εβδομο ξενο, απο την στιγμη που μας τελειωσε η Ευρωπη και στο πρωταθλημα μπορουμε να χρησιμοποιουμε μονο εξι.
Μου μοιαζει με πολυτελεια.
Χιλιες φορες να παιρναμε καποιον Ελληνα ακομα, να βοηθαει στο ροτεισον.
Μπορεις να εχεις οσους θελεις, αλλα στο Ελληνικο πρωταθλημα, μπορεις να δηλωνεις μεχρι 6 , σε καθε αγωνα
- kataramenos5
ένα δίκιο το έχειςCylon-4 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι θα παρουμε εβδομο ξενο, απο την στιγμη που μας τελειωσε η Ευρωπη και στο πρωταθλημα μπορουμε να χρησιμοποιουμε μονο εξι.
- KalamarGiannis
- Μπαρκαρούτσος
- KalamarGiannis
Φίλε μου έχεις την εντύπωση ότι τα ΒΑΝ της ΑΕΧ προέρχονται από αδυναμία πληρωμής;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μας ο τύπος που την έχει μαθαίνω ότι έχει ΑΠΕΙΡΑ λεφτά... από φιλοσοφία δεν τους πληρώνει, είναι τσίπης και γουστάρει να μειώνει τις αποζημιώσεις με διαπραγματεύσεις...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μας ο τύπος που την έχει μαθαίνω ότι έχει ΑΠΕΙΡΑ λεφτά... από φιλοσοφία δεν τους πληρώνει, είναι τσίπης και γουστάρει να μειώνει τις αποζημιώσεις με διαπραγματεύσεις...