Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokarakis

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από paokarakis »

Μακάρι Καντι παίδες!!! Τον ήθελα σαν τρελός πριν πάει Κρασνονταρ, έκανε παπάδες στην Καραμπάχ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Kady Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχουμε πεσει πολυ...χαμηλα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

thomas Murg έγραψε:Leonardo10, εσύ που θα πόνταρες;
Δεν ξέρω γιατί αλλά ίσως σε αυτόν γιατί παίζει αριστερά και μπορει να παίξει και φορ και επειδή τελειώνει και το συμβόλαιο του τον Δεκέμβριο
https://www.transfermarkt.com/breno-lop ... ler/542598
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Στον εκ Ρωσίας ποντάρω εγω
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Metagrafakias έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Leonardo10 ποιον είπες;
Ο γνωστός ο Αμπελ: https://www.transfermarkt.com/breno-lop ... ler/542598
Ο γνωστός ο ινγκασον: https://www.transfermarkt.com/marrony/p ... ler/599879
Ο γνωστός ο Εσιτι: https://www.transfermarkt.com/marquinho ... ler/516722
Οι γνωστοί Πέδρο ενρικε και ταισον: https://www.transfermarkt.com/peglow/pr ... ler/627227
Ο γνωστός ο Ιβιτς https://www.transfermarkt.com/kady-borg ... ler/484873
Λέγε πάτερ, δεν νομίζω να μου εχει διαφύγει… Αυτούς έστειλα καμία 5-6 σελίδες πίσω και κάποιον πέτυχα όπως λεει ο πάτερ
Mονο οι 3 τελευταιοι εχουν λογικη,ειδικα αν ερθει το ατι απο την Ουγγαρια παιρνει φανελα βασικου σπιτι του!!

και τον τρίτο απο το τέλος δεν νομίζω να τον αφήσει η Φερεντσβάρος ενόψει των παιχνιδιών με γαύρο.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Pre Forza time και οι Prist, Leonardo και Σουριναμέζος έχουν βάλει φωτιά στο φόρουμ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Σαν τα παλιά καλά μεταγραφικά τοπικ. Εύγε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά το πέρας των μεταγραφών περάστε να σας εξομολογήσει ο παπάς μας που αξίζει για εξήντα τέσσερις! Όχι μόνο στα αθλητικά μαζί του, αλλά και στα πνευματικά!
Άντε μπράβο!
Neo4aa

Δημοσίευση από Neo4aa »

bane1980 έγραψε:Στον εκ Ρωσίας ποντάρω εγω
Και εγώ στον ίδιο θα πόνταρα γιατί ο παίκτης θα είναι έκπληξη από τον Ιβάν.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο μόνοι που μπορώ να βρω λογική είναι αυτός ο Marrony από την Μιτιλαντ όπου δεν παίρνει πολύ χρόνο και τον στέλνουν δανεικό, έτσι μπορει και εμείς να τον πάρουμε δανεικό με οψιον. Ο marquinho από την φερεντζβαρος θα θέλει πολλά για να τον πάρεις και δανεικό το αποκλείω γιατί είναι βασικότατος, ο Kady αν και μου κάνει για παικτη που τον ειδε το scouting team, είναι Δεξί εξτρεμ και δεκάρι, όποτε πάλι έχεις το καινό αριστερά, ο peglow από την internacional πέρσι δόθηκε δανεικός στην β Βραζιλίας και ηταν ακόμα και εκεί στον πάγκο όποτε θεωρω αδύνατο να φέρουμε τέτοιον παικτη. Και αυτός που μου τεριαζει και πολλούς λόγους είναι ο Breno lopes από την palmeiras, γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του σε κάτι μήνες και παίζει κυρίως αριστερά, βέβαια η palmeiras είναι τεραστιο μεγεθος και στα τελευταία ματς της χρονιάς άρχισε να παίζει βασικός…
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Leonardo10 έγραψε:Ο μόνοι που μπορώ να βρω λογική είναι αυτός ο Marrony από την Μιτιλαντ όπου δεν παίρνει πολύ χρόνο και τον στέλνουν δανεικό, έτσι μπορει και εμείς να τον πάρουμε δανεικό με οψιον. Ο marquinho από την φερεντζβαρος θα θέλει πολλά για να τον πάρεις και δανεικό το αποκλείω γιατί είναι βασικότατος, ο Kady αν και μου κάνει για παικτη που τον ειδε το scouting team, είναι Δεξί εξτρεμ και δεκάρι, όποτε πάλι έχεις το καινό αριστερά, ο peglow από την internacional πέρσι δόθηκε δανεικός στην β Βραζιλίας και ηταν ακόμα και εκεί στον πάγκο όποτε θεωρω αδύνατο να φέρουμε τέτοιον παικτη. Και αυτός που μου τεριαζει και πολλούς λόγους είναι ο Breno lopes από την palmeiras, γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του σε κάτι μήνες και παίζει κυρίως αριστερά, βέβαια η palmeiras είναι τεραστιο μεγεθος και στα τελευταία ματς της χρονιάς άρχισε να παίζει βασικός…
O Marrony έχει χιαστό από ότι ειδα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Leonardo10 έγραψε:Ο μόνοι που μπορώ να βρω λογική είναι αυτός ο Marrony από την Μιτιλαντ όπου δεν παίρνει πολύ χρόνο και τον στέλνουν δανεικό, έτσι μπορει και εμείς να τον πάρουμε δανεικό με οψιον. Ο marquinho από την φερεντζβαρος θα θέλει πολλά για να τον πάρεις και δανεικό το αποκλείω γιατί είναι βασικότατος, ο Kady αν και μου κάνει για παικτη που τον ειδε το scouting team, είναι Δεξί εξτρεμ και δεκάρι, όποτε πάλι έχεις το καινό αριστερά, ο peglow από την internacional πέρσι δόθηκε δανεικός στην β Βραζιλίας και ηταν ακόμα και εκεί στον πάγκο όποτε θεωρω αδύνατο να φέρουμε τέτοιον παικτη. Και αυτός που μου τεριαζει και πολλούς λόγους είναι ο Breno lopes από την palmeiras, γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του σε κάτι μήνες και παίζει κυρίως αριστερά, βέβαια η palmeiras είναι τεραστιο μεγεθος και στα τελευταία ματς της χρονιάς άρχισε να παίζει βασικός…
Η μονη λογικη ειναι ο peglow.
Κυριως γιατι συμφωνα με τους δημοσιογραφους ψαχνουμε για τον 6ο μεσοεπιθετικο που να συμβιβαζεται με αυτο.
Απ ολους αυτους μονο αυτος ειναι συμφωνα με το βιογραφικο του.
Νεος που αν δε σου βγει ε δε χαθηκε και τιποτα
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Για διάφορους λόγους θα απέκλεια τους άλλους και θα πόνταρα στον Marquinhos, που το transfermarkt αναφέρει και το ενδιαφέρον της Pumas (28%) :lol: , που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται μία μεταγραφή του...
Μου κάνει περισσότερο κλικ από τους άλλους. Με 2-2,5 μύρια μπορεί να φύγει...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με τον Ιβάν όμως; Που μπορεί να του ανοίξει ακόμα περισσότερο η όρεξη μετά την Κυριακή;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”