Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Δεν ξερω γιατι καποιοι χαλιουνται με πραγματακια που μαθαινουν συμφορουμιτες.
Τα παιδια δεν το λενε ποτε ως κατι δεδομενο και δεν πανε να παραπλανησουν κανεναν.
Προσωπικα ακομα και να μην κατσει κάτι μου αρέσει η διαδικασια που κανουμε μαντεψιες κτλ.
Τα παιδια δεν το λενε ποτε ως κατι δεδομενο και δεν πανε να παραπλανησουν κανεναν.
Προσωπικα ακομα και να μην κατσει κάτι μου αρέσει η διαδικασια που κανουμε μαντεψιες κτλ.
Δεν μου αρεσει που ο Τζονις κυκλοφορει απο χθες με την ελευθερας στα χερια και θα εχει 48 ωρες μεχρι να προσγειωθει αυριο. Μας εχει αρωστησει ο ΠΑΟΚ. Σκεφτομαστε την καθε λεπτομερεια
Ελπιζω να εχουν γινει τα απαραιτητα (προσυμφωνο)

Ελπιζω να εχουν γινει τα απαραιτητα (προσυμφωνο)
-
Λίγο χειρότερα. Σε κάλυψα;Mitsospaoki4 έγραψε:Τσιριγώτη τον Σαματα τον βλέπεις , όπως τον Ντε Ντρις στο βόλεϊ;
:p
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.Azrael έγραψε:Δεν ξερω γιατι καποιοι χαλιουνται με πραγματακια που μαθαινουν συμφορουμιτες.
- pagotatzis
Mikael Malsa νέο όνομα
6αρ από Βαγιαδολιθ πρώην Πλατάνια 2018
Δεν νομίζω
6αρ από Βαγιαδολιθ πρώην Πλατάνια 2018
Δεν νομίζω
Εσείς που ζητάτε φορ, μην αγχώνεστε. Έχουμε Jonny Otto. Τα δύο γκολ που είδα με Ρεάλ και Μπαρσελόνα από θέση φόρ τα έβαλε
-
To etsiAzrael έγραψε:Δεν ξερω γιατι καποιοι χαλιουνται με πραγματακια που μαθαινουν συμφορουμιτες.
-
Kai to autoLeonardo10 έγραψε:Πάντως όσο το σκέφτομαι διαφωνώ με την λογική του “6ου μεσοεπιθετικου”, 2ος θα είναι για αριστερό εξτρεμ δεν πρέπει να πάρουμε κάποιον απλά για να τον πάρουμε αλλά κάποιον που στον επόμενο χρόνο μπορει να γίνει και ο 1ος στην ιεραρχία γιατί ακόμα δεν ξέρουμε αν μείνει τελικά ο ταισον και μπορει του χρόνου να πέφτει η απόδοση του λογο ηλικίας, προφανώς και δεν μπορει να δοθεί το ίδιο συμβόλαιο με των άλλων εξτρεμ αλλά παρομοιες περιπτώσεις σαν του okkels θα ήταν πολύ καλές, που στα 24 είναι το πρώτο βιολί στην ομάδα του με νούμερα και πολύ καλά στοιχεία και λήγει το συμβόλαιο του, και υο συμβόλαιο του δεν νομίζω να ξεπερνούσε τα 700k. Και με τέτοια πορεία στην Ευρώπη, τέτοιοι παικτες θα επέλεγαν άνετα τον ΠΑΟΚ
Y.G. pou einai o pappas, pappas, gam..o Peiraias
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αν όντως ισχύει, είμαι περίεργος αν θα τον βάλουν να παίξει εναντίον μας αν και όταν παίξουμε.Kos-T έγραψε:Βραζιλιάνος γνώριμος![]()
![]()
Φαμπιάνο![]()
Εχω μπει στα fora των γουλβς και κανω σκαουτινγκ για παρτη μας. Θεωρουν τον Οττο πριν τους τραυματισμους εναν απο τους καλυτερους μπακ της πρεμιερ, ισως τον καλυτερο μπακ που περασε ποτε απο την ομάδα τους. Μετα τους τραυματισμους λενε δεν ηταν ποτε φιτ. Αλλα δεν πηρε και ποτε συνεχομενα παιχνιδια. Ενα μεγαλο κριμα πλανάται πανω απο τα ποστ, τον βλεπουν με μεγαλη συμπαθεια.
Οσο ηταν στα καλα του, η πλευρά του ήταν η πιο σιγουρη, δεν τρωγανε γκολ απο εκει ποτε με οποιον και να παιζανε. Πολύ σταθερός, σκύλος και ξερει και μπαλα.
Το χορτάρι θα δειξει, αλλα αυτα που ελεγαν στην Ρεντινγκ για τον Μπαμπα δεν ειχαν πολυ σχεση με αυτα που βλεπω εδω. Υγεία στον παίκτη και πιστευω θα δουμε καλα πραγματα!
Οσο ηταν στα καλα του, η πλευρά του ήταν η πιο σιγουρη, δεν τρωγανε γκολ απο εκει ποτε με οποιον και να παιζανε. Πολύ σταθερός, σκύλος και ξερει και μπαλα.
Το χορτάρι θα δειξει, αλλα αυτα που ελεγαν στην Ρεντινγκ για τον Μπαμπα δεν ειχαν πολυ σχεση με αυτα που βλεπω εδω. Υγεία στον παίκτη και πιστευω θα δουμε καλα πραγματα!
Επειδή τα σενάρια για Φαμπιανο είχαν ακουστεί πριν το αρης - ΠΑΟΚ (το είχα μοιραστεί έδω μέσα, ότι οι οαριανοι μιλάνε για συμφωνία με 800.000 τον χρόνο ) έκανα την ίδια σκέψη ότι αν δεν παίξει με εμάς μπορεί και να ισχύουν . Ο Φαμπιανο έπαιξε κανονικά και ήταν από τους καλύτερους . Δεν έχω τον παλετα για τόσο ώριμο ότι τον εμπιστεύτηκε έκανε συζήτηση μαζί του και τελικά κατέληξε να τον έχει στην ομάδα ενώ έχει συμφωνήσει με εμάς. Όταν το είπα στην πηγή μου , μου είπε ότι τελικά δεν έκλεισε γιατί δεν ήθελε ο ίδιος να έρθει στον ΠΑΟΚ .Magpies4 έγραψε:Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αν όντως ισχύει, είμαι περίεργος αν θα τον βάλουν να παίξει εναντίον μας αν και όταν παίξουμε.Kos-T έγραψε:Βραζιλιάνος γνώριμος![]()
![]()
Φαμπιάνο![]()
Για αυτό λέω αντί για Φαμπιανο μήπως είναι γνωστός του Τάισον και είναι κανένας Βιταο που έχει ξανακουστεί;;;;
-
Ο βιταο ομως ειναι δανεικος στην ιντερνασιοναλ και δυσκολο να σπασει ο δανεισμος του
- AlxNeapoli1