Γενικά λίγο που ειδα είναι σε καλή καταστασηMaezono Masakiyo έγραψε:panpangr77 έγραψε:Μακάρι παίζει Πορτογαλία και μέχρι στιγμής σε 15 αγώνες έχει 3 γκολМир έγραψε:Επιστροφή Ζαμπα πατερ;
https://www.transfermarkt.com/leo-jaba/ ... ler/468260
https://www.youtube.com/watch?v=cF4Ld9DLvuA στιγμιότυπα απο ένα απο τα καλά του παιχνίδια κόντρα στην Sporting(γκολ με πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος και ασίστ).
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Εγώ στόπερ θα έπαιρνα. Το καλοκαίρι φεύγει ο κουλιερακης λογικά οποτε θα ψάχνουμε ούτως ή άλλως. Με στόπερ και το δεξί μπακ αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες για πρωτάθλημα
-
VfB v2
Μου φένεται κάποιοι ξέχασαν, η μάλλον δεν γνωρίζουν, πως έφυγε ο Ζαμπά απο τον ΠΑΟΚ.
- George Best
Ειχαμε εναν γνωστο Douglas περυσι, μηπως έχουμε εναν αλλον Douglas φετος?prist64 έγραψε:ωραια χωρα η Βραζιλια
εχει και γνωστους
-
spiridoula
https://www.transfermarkt.com/efthymios ... ler/242638paoki19 έγραψε:Εκείνη η ψυχή ο Κουλούρης που βρίσκεται; Δεν θέλει να επιστρέψει στην μπανανία μας;
Ποιος Henrique και ποιος Jaba ρε παιδες?
Ο πρώτος είναι ο μόνος βραζιλιανος (ολοκληρος, γτ αλλιως μπαινει στην ιδια κατηγορια με τον ντεμι Λημνιο) που δεν μπορει να τριπλαρει σε κλειστο χωρο, ενω ο δεύτερος εχει περισσότερα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα και απο τον Ουάρντα! Αν είναι να κάνουμε παλινωδιες τοτε καλυτερα ο Ουαρντα π ειναι και αποδεδειγμενα παιχταρα!
Στα σοβαρα τώρα, θεωρώ πως θα προτιμηθεί κάποιος π θα μπορει να βοηθησει αμεσα παρα καποιος με προοπτικη.
Ο πρώτος είναι ο μόνος βραζιλιανος (ολοκληρος, γτ αλλιως μπαινει στην ιδια κατηγορια με τον ντεμι Λημνιο) που δεν μπορει να τριπλαρει σε κλειστο χωρο, ενω ο δεύτερος εχει περισσότερα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα και απο τον Ουάρντα! Αν είναι να κάνουμε παλινωδιες τοτε καλυτερα ο Ουαρντα π ειναι και αποδεδειγμενα παιχταρα!
Στα σοβαρα τώρα, θεωρώ πως θα προτιμηθεί κάποιος π θα μπορει να βοηθησει αμεσα παρα καποιος με προοπτικη.
-
Maezono Masakiyo
Εντάξει αδερφέ μου.Λίγη επιείκια. Εδω πριν κανα 10ήμερο για Λημνιό υπήρχαν όνειρα.
-
Leonardo10
Εγω αν πόνταρα, θα πόνταρα ότι πέραν του οττο δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή
-
Maezono Masakiyo
Ραντονιτς (πληροφοριες απο Ζιφκο);prist64 έγραψε:οι γνωστοι...επηρεαζουν
δινοντας πληροφοριες
Ντουγκλας Κοστα (πληροφοριες απο Ταισον);
- iremidynami 4+
@ leonardo
Αμα δεν πεσουν υπογραφες τιποτε δεν θεωρειται σιγουρο.
Αμα δεν πεσουν υπογραφες τιποτε δεν θεωρειται σιγουρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Πέμ 25 Ιαν 2024, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Εγώ πάλι έχω προαίσθημα ότι θα παρθούν άλλοι 2 παίχτες πέρα από τον Ισπανό. Στη χειρότερη ένας. Είναι σίγουρο ότι θα πουλήσουμε το καλοκαίρι, αν βρεθεί από τώρα κάποια πραγματική ευκαιρία δε θεωρώ ότι θα το σκεφτούν ιδιαίτερα οι δικοί μας.
Δεν εχω ελπιδα οτι θα πουλησουμε παικτη στη θεση που θα ερθει μεταγραφη.
Λογικα εκτος απο δεξι μπακ που υπαρχουν ειδικες συνθηκες ποσοτικα, μονο δεξι εξτρεμ γραμμης ακουγεται.
Για το στόπερ μονο υπηρχε φημολογια για αντι-Νασμπεργκ.
Αυτη την στιγμή απώλεια καλοκαιρινη Ντελια και Κουλ ή Μιχαιλιδη θα ηταν προβλημα. Δεν παιζει να παρουμε παικτη με αντιστοιχες προοπτικές απο Βραζιλια χωρις 3-4εκ για τη μεταγραφη.
Λογικα εκτος απο δεξι μπακ που υπαρχουν ειδικες συνθηκες ποσοτικα, μονο δεξι εξτρεμ γραμμης ακουγεται.
Για το στόπερ μονο υπηρχε φημολογια για αντι-Νασμπεργκ.
Αυτη την στιγμή απώλεια καλοκαιρινη Ντελια και Κουλ ή Μιχαιλιδη θα ηταν προβλημα. Δεν παιζει να παρουμε παικτη με αντιστοιχες προοπτικές απο Βραζιλια χωρις 3-4εκ για τη μεταγραφη.