beyes4 έγραψε:Οι οπαδοί του Ποκ όταν οι ομάδες τους δεν μπορούν να πάρουν κάτι,το 'χαριζουν'.Οταν θεωρείς ότι η κανονικότητα είναι να σου ανήκει το σύμπαν,δεν μπορείς να αποδεχθεις κάτι διαφορετικό.Σιχαμενη νοοτροπία.Αηδια.
Πολύ μεγάλη αλήθεια.
Επειδή ζω στην Αθήνα κάθε χρόνο ακούω τα ίδια.
Πέρυσι πριν τη διακοπή του μουντιάλ όλοι οι ολυμπιακοί έλεγαν ότι το πρωτάθλημα είναι δοσμένο στον παναθηναϊκό..
Τη χρονιά του σπανάθα, είχε παίξει ο βάζελος με τον άρη τελικό. Έλεγαν τότε ότι το κύπελλο το έχουν δώσει στον άρη ως αντάλλαγμα για την απόδοσή τους στο ματς με τον σπανάθα.
Πέρυσι οι γαύροι έλεγαν ότι θα μας δώσει η άεκ το κύπελλο για να μην πάνε αυτοί στο europa.
Τη χρονιά που πήραμε το νταμπλ είχαμε τις Πρέσπες..
Θα σας διηγηθώ ένα αληθινό κωμικό γεγονός εκείνης της χρονιάς.
Μετά από το 3-1 στην Τούμπα πάω στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς. Πετιέται ο σουβλατζής και μου λέει: "Σας το έχουν δώσει φέτος".
Το ρωτάω:" Που το ξέρεις;"
Απάντηση:"Η κολλητή της γυναίκας μου είναι κομμώτρια και πήγε σε ένα σπίτι να χτενίσει μια κυρία που αυτή ξέρει πολλά πράγματα.."
Αληθινός διάλογος..
Για να πάμε λοιπόν και στα φετινά.
Αν μου εξηγήσει κάποιος το πως στήθηκε στις καθυστερήσεις το σουτ του Πόνσε που πάει μέσα, να βρει εντελώς τυχαία στο πίσω χέρι του Ρόουζ τότε να το συζητήσουμε αν είναιδοσμένο.
Επειδή η φήμη διαδόθηκε και ενισχύθηκε μετά το χθεσινό του διπλό του Ατρόμητου, θεωρεί κάποιος πως με τον Ατρόμητο μπορούν να αποκλείσουν πιο εύκολα τον ΠΑΟΚ από ότι με το Βάζελο και να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους;
Επίσης σε έναν ενδεχόμενο τελικό ΠΑΟΚ - άρης μπορούν εύκολα να κανονίσουν να το δώσουν στον άρη; Σπάθα σε τελικό κυπέλλου και με ξένο διαιτητή απίθανο να δούμε.
Εκτός κι αν όσοι διαδίδουν τέτοια πράγματα θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ θα το δώσει στον άρη..
Μπερδεύτηκα..
Πάω να πω στο σουβλατζή να ρωτήσει την κομμώτρια..