10. Thomas Murg
- john4serres
Re: 10. Thomas Murg
2,500,000€ vs 475,000€
Ο φετινός Μουργκ είναι όαση και value for money.
Προσωπικά θα τον είχα στην αναμονή, ναι μεν σε θελουμε εδω αλλα μην τα παρατησεις μετα την τζίφρα.
Συνέχισε έτσι!
Ο φετινός Μουργκ είναι όαση και value for money.
Προσωπικά θα τον είχα στην αναμονή, ναι μεν σε θελουμε εδω αλλα μην τα παρατησεις μετα την τζίφρα.
Συνέχισε έτσι!
Τόν φετινό Μούργκ τον θέλουμε στην ομάδα αυτόν που δεν θέλουμε είναι ο Μούργκ των προηγούμενων ετών. 

- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:...Τι εγγυάται πως αν τον ανανεώσουμε θα συνεχίσει να παίζει όπως τη σεζόν 2023-24 και όχι όπως τις σεζόν 2020-2023;
Δεν ξέρω. Αν ο προπονητής θεωρεί ότι έχει βρει πλέον το κουμπί του ας τον ανανεώσουμε, έστω και με 600Κ.
Πρέπει να ανανεώσει άμεσα...με 600 χιλ συν μπόνους είναι μια χαρά για την αξία και προσφορά του...αρκεί βέβαια να μείνει και ο Λουτσέσκου
Περα απο ολα τα υπολοιπα, ο αυστριακος ακομα κ τον καιρο π η ομαδα προσανατολιζοταν στο να τον πουλησει αλλα αυτος δεν ηθελε κ περιμενε υπομονετικα την ευκαιρια του, ουδεποτε δημιουργησε οποιοδηποτε προβλημα με την συμπεριφορα του, δειχνοντας οτι διαθετει κ πολυ καλο χαρακτηρα
Ειμαι πεπεισμενος οτι αυτο το εκτιμησε πολυ ο προπονητης μας
Ειμαι πεπεισμενος οτι αυτο το εκτιμησε πολυ ο προπονητης μας
- Montrealiotis
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ κρατάω τις δηλώσεις του Schwab που είπε ότι ο Murg πέρασε κάποιο θέμα ψυχολογικό.
Για κανέναν παίκτη δεν μπορείς να πάρεις εγγύησηΑποστόληςΑ έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:...Τι εγγυάται πως αν τον ανανεώσουμε θα συνεχίσει να παίζει όπως τη σεζόν 2023-24 και όχι όπως τις σεζόν 2020-2023;
Δεν ξέρω. Αν ο προπονητής θεωρεί ότι έχει βρει πλέον το κουμπί του ας τον ανανεώσουμε, έστω και με 600Κ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ακόμη να ανανεώσει?
Άντε αργουμε.
ΥΓ.
Βέβαια πρέπει πρώτα να ανανεώσει ο Ραζβαν κ μετά ο Θωμάς ο 1ος.
Άντε αργουμε.
ΥΓ.
Βέβαια πρέπει πρώτα να ανανεώσει ο Ραζβαν κ μετά ο Θωμάς ο 1ος.
- figurehead4
Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος, δεν συμπλήρωσε κάρτες ο Μουργκ χθες; Μάθαμε σε ποιο παιχνίδι θα λείψει;
- milhouse777
Για να μην το αναφέρουν πιο αναλυτικά, προφανώς είναι κάτι ευαίσθητο και για αυτό μάλλον δεν ρωτήθηκε, καλώς, ποτέ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ κρατάω τις δηλώσεις του Schwab που είπε ότι ο Murg πέρασε κάποιο θέμα ψυχολογικό.
- ΑποστόληςΑ
4 κάρτες έχει ο Murg. Την ποινή των τριών καρτών την έχει εκτίσει: viewtopic.php?f=307&t=9506figurehead4 έγραψε:Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος, δεν συμπλήρωσε κάρτες ο Μουργκ χθες; Μάθαμε σε ποιο παιχνίδι θα λείψει;
- figurehead4
*Αρχίζει και γίνεται δύσκολο το θέμα του Μουργκ και παρατηρείται στασιμότητα στην ανανέωση. Ο λόγος; Ο Αυστριακός θα ήθελε να κεφαλοποιήσει τη σεζόν που κάνει φέτος, από την άλλη στον ΠΑΟΚ υπάρχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις... (SDNA)
- WeWillRockYou
Έχει υπάρξει ποτέ διαπραγμάτευση με την ROGON, στην οποία να έχουμε βγάλει άκρη και να μην βγήκαμε ζημιωμένοι οικονομικά;
Μέχρι στιγμής, αυτά που είχαν ειπωθεί σε ρεπορτάζ ήταν πως ο παίκτης παίρνει 450χιλ. ετησίως, ζητούσε μέχρι στιγμής 600 χιλ.για νέο συμβόλαιο, με την ομάδα να πιστεύει πως θα τα βρούμε κάπου στη μέση για 2+1 χρόνια.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση να επιδιώξει ο παίκτης να πάρει συμβόλαιο των 800-900χιλ., γνωρίζοντας ότι πάει για σεζόν καριέρας (9 γκολ, 3 ασσίστ μέχρι στιγμής σε μια ομάδα που πετάει επιθετικά, όταν στην καλύτερη σεζόν του το 18/19 είχε 11 γκολ,13 ασσίστ στο αυστριακό πρωτάθλημα). Τον Νοέμβρη πιάνει τα 30, οπότε σίγουρα θα μπορούσε το μανατζερικό του γραφείου να του βρει κανά τριετές στην Τουρκία με τουλάχιστον 700 χιλ. (εδώ ο Πέλκας βρήκε συμβόλαιο του εκατομμύριου εκεί).
Μέχρι στιγμής, αυτά που είχαν ειπωθεί σε ρεπορτάζ ήταν πως ο παίκτης παίρνει 450χιλ. ετησίως, ζητούσε μέχρι στιγμής 600 χιλ.για νέο συμβόλαιο, με την ομάδα να πιστεύει πως θα τα βρούμε κάπου στη μέση για 2+1 χρόνια.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση να επιδιώξει ο παίκτης να πάρει συμβόλαιο των 800-900χιλ., γνωρίζοντας ότι πάει για σεζόν καριέρας (9 γκολ, 3 ασσίστ μέχρι στιγμής σε μια ομάδα που πετάει επιθετικά, όταν στην καλύτερη σεζόν του το 18/19 είχε 11 γκολ,13 ασσίστ στο αυστριακό πρωτάθλημα). Τον Νοέμβρη πιάνει τα 30, οπότε σίγουρα θα μπορούσε το μανατζερικό του γραφείου να του βρει κανά τριετές στην Τουρκία με τουλάχιστον 700 χιλ. (εδώ ο Πέλκας βρήκε συμβόλαιο του εκατομμύριου εκεί).