Α ρε πούστη μου, ο ΠΑΟΚ ενώνει και διχάζει. Ας μείνουμε για χρόνια στο πρώτο.
Στα δικά μας, Ολλανδοσουριναμέζος εξτρέμ με προοπτική... έστω ότι ερμηνεύουμε τον πατήρ και τον Καταραμένο. Παρεμπιπτόντως, πώς κάνατε χωριό εσείς οι 2 ρε;
Πάντως πρέπει όλοι να μάθουν να δέχονται και την αντίθετη άποψη.Napoli4 έγραψε:Ναι βέβαια αυτά τα "πραγματικά κακόβουλα μέλη" δεν είναι εδώ τώρα που η ομάδα πάει τρένο, ενώ όταν έρθουν 2-3 αποτυχίες εμφανίζονται. Και πατάνε στην απογοήτευση του κόσμου και τα κάνουν όλα πουτ@ν@.joshua έγραψε:Αν και αστειευεσαι αυτο που λες ειναι πολυ σημαντικο και δινει την ευκαιρια να καταλαβουμε πως το κλιμα του φορουμ ,που μας ενδιαφερει στη συγκεκριμενη περιπτωση, βρισκεται σε αμεση εξαρτηση με το τι απορρεει απο την ομαδα.Οταν η ομαδα βγαζει υγεια,υγεια υπαρχει και εδω.Οταν η ομαδα βγαζει δυλειτουργια,αυτη θα μεταφερεται και εδω.Αυτο ας το σκεφτομαστε καθε φορα που εχουμε την διαθεση να σκοτωθουμε μεταξυ μας.Εχω γραψει πολλες φορες πως τα πραγματικα κακοβουλα μελη ειναι μετρημενα στα δαχτυλα και δεν αξιζουν τον κοπο να χαλιομαστε μεταξυ μας.Οκ θα διαφωνησουμε,οκ θα υπερβαλουμε αλλα μπορουμε να το κανουμε χωρις να επιθεσεις,χωρις να φτανουμε στα ακρα.
Δεν ξέρω, η ηρεμία μπορεί να οφείλεται στο ότι είσαι πλέον mod και έχεις επιβάλλει την τάξη...
Εγω τον ηθελα και με τον βαζελο ακομη, αλλα μαλλον δεν προλαβαινει. Μπορει να μην γραφει νουμερα, αλλα ανοιγει χωρους και απασχολει συνεχεια τουλαχιστον 2 αμυντικους.navigator11 έγραψε:Σήμερα αποκλείεται με το καλό ο Σαμάττα; Δεν πάει να λέει ο κόσμος, εγώ τον θέλω άμεσα πίσω. Χρειάζεται πάρα πολύ για τα επικείμενα απαιτητικά παιχνίδια. Σαν νέα προσθήκη θα πρόκειται.
Ας είναι διαθέσιμος με χαρτί, δε μας πειράζει. Χρειάζεται κι αυτός.Gospi έγραψε:Εγω τον ηθελα και με τον βαζελο ακομη, αλλα μαλλον δεν προλαβαινει. Μπορει να μην γραφει νουμερα, αλλα ανοιγει χωρους και απασχολει συνεχεια τουλαχιστον 2 αμυντικους.navigator11 έγραψε:Σήμερα αποκλείεται με το καλό ο Σαμάττα; Δεν πάει να λέει ο κόσμος, εγώ τον θέλω άμεσα πίσω. Χρειάζεται πάρα πολύ για τα επικείμενα απαιτητικά παιχνίδια. Σαν νέα προσθήκη θα πρόκειται.
Απίθανο μου φαίνεται.Mpoz έγραψε:ο τοσκιτσης μολις γραφει οτι απο εξωτερικο λενε δινουμε 3 εκ για αυτον
https://www.transfermarkt.gr/jhon-arias ... ler/588989