Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ρε σεις. Ο Τζοσουα καιρό έχει να μπει. Όλα καλά; :lol:
Α ρε πούστη μου, ο ΠΑΟΚ ενώνει και διχάζει. Ας μείνουμε για χρόνια στο πρώτο.
Στα δικά μας, Ολλανδοσουριναμέζος εξτρέμ με προοπτική... έστω ότι ερμηνεύουμε τον πατήρ και τον Καταραμένο. Παρεμπιπτόντως, πώς κάνατε χωριό εσείς οι 2 ρε;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ακόμα δεν βρήκαμε τον Σουριναμεζο προφήτη;;

Μήπως είναι αυτός που έστειλα το βράδυ.

Είναι και δεξί εξτρέμ που έχουμε μια τάση για το "άλλο άκρο". :p
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

φερτεξτρέμ!!! :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Napoli4 έγραψε:
joshua έγραψε:Αν και αστειευεσαι αυτο που λες ειναι πολυ σημαντικο και δινει την ευκαιρια να καταλαβουμε πως το κλιμα του φορουμ ,που μας ενδιαφερει στη συγκεκριμενη περιπτωση, βρισκεται σε αμεση εξαρτηση με το τι απορρεει απο την ομαδα.Οταν η ομαδα βγαζει υγεια,υγεια υπαρχει και εδω.Οταν η ομαδα βγαζει δυλειτουργια,αυτη θα μεταφερεται και εδω.Αυτο ας το σκεφτομαστε καθε φορα που εχουμε την διαθεση να σκοτωθουμε μεταξυ μας.Εχω γραψει πολλες φορες πως τα πραγματικα κακοβουλα μελη ειναι μετρημενα στα δαχτυλα και δεν αξιζουν τον κοπο να χαλιομαστε μεταξυ μας.Οκ θα διαφωνησουμε,οκ θα υπερβαλουμε αλλα μπορουμε να το κανουμε χωρις να επιθεσεις,χωρις να φτανουμε στα ακρα.
Ναι βέβαια αυτά τα "πραγματικά κακόβουλα μέλη" δεν είναι εδώ τώρα που η ομάδα πάει τρένο, ενώ όταν έρθουν 2-3 αποτυχίες εμφανίζονται. Και πατάνε στην απογοήτευση του κόσμου και τα κάνουν όλα πουτ@ν@.

Δεν ξέρω, η ηρεμία μπορεί να οφείλεται στο ότι είσαι πλέον mod και έχεις επιβάλλει την τάξη... :mrgreen:
Πάντως πρέπει όλοι να μάθουν να δέχονται και την αντίθετη άποψη.

Κατά κοινή παραδοχή, αν στα ευρωπαικά είχε γίνει ένα τσαφ όπως με την Λέφσκι ένα χρόνο νωρίτερα, ούτε ευρωπαική πορεία θα βλέπαμε, ούτε Ντεσπότοφ, ούτε Μ. Αντόνιο και πιθανότατα να μην είχαμε και κάποιον από τους μικρούς μαζί μας.

Το ζήσαμε αυτό κατά την περσινή χρονιά και ήμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε ακριβώς το αντίθετο φέτος.

Το τονίζω γιατί υπάρχουν πολλοί που γκρίνιαζαν για αποφάσεις ή/και καθυστερήσεις στην λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένου εμού, που πλέον δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν. Αλλά το ότι το καράβι δεν βυθίστηκε φέτος, δεν αναιρεί το ότι αποφύγαμε τα βράχια στο παρατρίχα.

Το να χτυπάς το καμπανάκι όταν βλέπεις το καράβι να πλησιάζει στα βράχια, δεν σε κάνει ούτε μίζερο, ούτε εχθρό του ΠΑΟΚ. Και αυτό αποδεικνύεται από το καλό κλίμα τώρα που η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε όλοι. Δεν γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν σε phpbb forum εν έτη 2024 και μάλιστα για 5-10-15 χρόνια σερί, να έχουν σπαταλήσει χιλιάδες ώρες αυτά τα χρόνια και να μην αγαπάνε την ομάδα. Και όποιος αγαπάει την ομάδα, θα έπρεπε να είναι καλοδεχούμενος εδώ, ανεξαρτήτως απόψεων.

Πρέπει όλοι να μάθουν να αποδέχονται ότι κάποιοι βλέπουν τα πράγματα αλλιώς. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε όλοι.

Πρωτό-μπήκα στο forum όταν ήμουν 15, και τον άλλο μήνα κλείνω τα 30. Μισή ζωή εδώ μέσα. Αν αύριο μεθαύριο διαφωνούμε ξανά, να το σκεφτείτε λίγο κι αυτό.

Σόρυ για το οφ-τόπικ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σήμερα αποκλείεται με το καλό ο Σαμάττα; Δεν πάει να λέει ο κόσμος, εγώ τον θέλω άμεσα πίσω. Χρειάζεται πάρα πολύ για τα επικείμενα απαιτητικά παιχνίδια. Σαν νέα προσθήκη θα πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

οι σκανδιναβοί γενικά δεν μου ταιριάζουν στη μεσογειακή μας λίγκα
από την άλλη ο άλλος ο μαλλιάς, λίγο φελός μου φαίνεται. streetfootball κι έτσι, κάτι σαν τον ουάρντα
θα θελα ιδανικά έναν μικρό σε ηλικία εκεί (κάτω των 22)

πλάκα πλάκα ο renegade πού χάθηκε?
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Παιδιά ο Ιγκι μεσόγειος ήτανε? Ο Μπεργκ, ο Χένρικσεν, Νίλσον, Μαιστόροβιτς, Μέλμπεργκ και πόσοι άλλοι που έπαιξαν Ελλάδα δεν ήταν σκανδιναβοί? Το γεγονός ότι έχουμε τον Νάσμπεργκ στο μυαλό μας δε σημαίνει ότι οι σκανδιναβοί δεν κάνουν.

Γενικά φημίζονται ότι είναι, κατά κανόνα, τυπικοί, δουλευταράδες και πειθαρχημένοι....Σιγά μην κάνουμε διακρίσεις από που είναι ο κάθε παίχτης για να δούμε εάν θα κάνει....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:Σήμερα αποκλείεται με το καλό ο Σαμάττα; Δεν πάει να λέει ο κόσμος, εγώ τον θέλω άμεσα πίσω. Χρειάζεται πάρα πολύ για τα επικείμενα απαιτητικά παιχνίδια. Σαν νέα προσθήκη θα πρόκειται.
Εγω τον ηθελα και με τον βαζελο ακομη, αλλα μαλλον δεν προλαβαινει. Μπορει να μην γραφει νουμερα, αλλα ανοιγει χωρους και απασχολει συνεχεια τουλαχιστον 2 αμυντικους.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Περειρα και ο Νασμπεργκ και Ισπανοι να ηταν, παλι μετριοι θα ηταν. Και για τους δυο παικτες πριν ερθουν ειχαμε χαμηλες προσδοκιες, να το πω ευγενικα, και δεν πεσαμε εξω.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

ο τοσκιτσης μολις γραφει οτι απο εξωτερικο λενε δινουμε 3 εκ για αυτον
https://www.transfermarkt.gr/jhon-arias ... ler/588989
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Gospi έγραψε:
navigator11 έγραψε:Σήμερα αποκλείεται με το καλό ο Σαμάττα; Δεν πάει να λέει ο κόσμος, εγώ τον θέλω άμεσα πίσω. Χρειάζεται πάρα πολύ για τα επικείμενα απαιτητικά παιχνίδια. Σαν νέα προσθήκη θα πρόκειται.
Εγω τον ηθελα και με τον βαζελο ακομη, αλλα μαλλον δεν προλαβαινει. Μπορει να μην γραφει νουμερα, αλλα ανοιγει χωρους και απασχολει συνεχεια τουλαχιστον 2 αμυντικους.
Ας είναι διαθέσιμος με χαρτί, δε μας πειράζει. Χρειάζεται κι αυτός.

Ον τοπικ, ο Γιόννι τελικά Παρασκευή λένε ότι έρχεται; Ισχύει ακόμα το μέχρι τέλος της εβδομάδας;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Mpoz έγραψε:ο τοσκιτσης μολις γραφει οτι απο εξωτερικο λενε δινουμε 3 εκ για αυτον
https://www.transfermarkt.gr/jhon-arias ... ler/588989
Απίθανο μου φαίνεται.
Τρελή παιχτούρα
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Εκτός του ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να σου τον δώσουν σε αυτά τα λεφτά, ο παίχτης παίζει κυρίως δεξί εξτρέμ. Το αριστερό πόδι το έχει μόνο για περπάτημα, άρα όταν τον βάζεις αριστερά αμέσως γίνεται προβλέψιμη η κίνησή του κι ότι θα συγκλίνει προς τα μέσα. Πολύ καλός παίχτης πάντως, αλλά too good to be true.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

[youtube]AhmvJxSapaU[/youtube]
sorry για το offtopic
Μάθετε μπαλίτσα

Ο Αριας ειναι ο μαυρούλης γκοντός με το 21
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ο τοσκιτσης ανέφερε ότι το διαψεύδει η ΠΑΕ και ότι είναι άλλο ο εξτρέμ που θελουμε

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”