Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από giapas »

bane1980 έγραψε:...

Ο Μουργκ πάντως φοβάμαι ότι εάν δει ότι φεύγει, θα είμαστε με τον παλιό Μουργκ στα π.ο.
Όντως αυτό είναι ρίσκο που πρέπει να συνυπολογιστεί.
Αλλά υπο νορμάλ συνθήκες δε θα έπρεπε μια τέτοια παράμετρος να επηρεάζει , η απόφαση για το επόμενο συμβόλαιο θα έπρεπε να έχει πιο "ποδοσφαιρικά" κριτήρια.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

thomas Murg έγραψε:
giapas έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Συμφωνώ μαζί σας στο πνεύμα της τοποθέτησης αλλά επί της ουσίας:

Ακολουθεί ένα εξάμηνο στο οποίο παίζονται τρεις τίτλοι και η έξοδος στην Ευρώπη. Μη ανανέωση με τα δύο βασικά γρανάζια της ΜΕΣΟεπιθετικής γραμμής θα οδηγήσει τουλάχιστον σε δυσαρέσκεια και γιατί όχι και σε φυγή τουλάχιστον του Τάισον. Και μετά;
Σωστό point. Δύσκολη η διαχείριση , άλλος ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε ως οργανισμός . Καλά θα ήταν , να μη καταλήγουμε με παίκτες στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους και να γίνεται προεργασία από πριν.
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά εδώ θα πρέπει να δώσουμε και ένα ακόμη κρέντιτ στον Ραζβάν που κατάφερε να λέμε κάτι τέτοιο για τον Μουργκ ο οποίος από πέρσι το καλοκαίρι ήταν για φευγιό. Γιατί εάν το δούμε ψυχρά τι έπρεπε να κάνει ο οργανισμός ΠΑΟΚ με το πουλέν μου; Να το ανανεώσει από τον Οκτώβριο και να τους κράζουμε όλοι; Ενδεικτικά αναφέρω ότι το ματς με τη χάρτινη που χάσαμε 2 0 έγινε στις 30 Οκτωβρίου και ήμασταν όλοι έτοιμοι να πέσουμε στον Θερμαϊκό (εντάξει εσύ κάπου πιο νότια).
Μου θυμίζει το σκηνικό που περιέγραψε ο Κρέσπο στη πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε και αφορούσε τον Κάνιας που είχε καταλάβει κι αυτός ότι μάλλον δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Δε ξέρω αν τη διάβασες,αλλά περιγράφει σε πόσο δύσκολες καταστάσεις έρχεται μια ομάδα όταν έχει βασικούς της παίκτες στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Εγώ αν καταλαβαίνω τα λεγόμενα του γιάπα, δεν υπάρχει αντίρρηση σε αυτά που λέτε.
Το πρόβλημα είναι η κατάχρηση που μπορεί να γίνει σε καταστάσεις τύπου Τάισον.
Θα έχει απλά ένα ρόλο αναπληρωματικού στα αποδυτήρια ή θα ξεκινάει η ενδεκάδα από αυτόν ακόμα και μετά από 2 χρόνια;
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Αντρέ.
Έκλεισε τα 38. Είναι ένα τοτέμ σχεδόν για όλους εμάς. Όμως..
Έπαιξε 60 λεπτά με τον άρη και πλέον δεν υπάρχει ορίζοντας πότε θα ξαναμπεί προπονήσεις.
Κι όμως είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα. Έστω ότι παίζει το πρώτο ματς στην Ευρώπη και ξαναπαθαίνει ένα τράβηγμα στο πρώτο ημίχρονο και ξαναμένει ένα μήνα εκτός. Ο Όττο ή ο κάθε Όττο θα είναι αναγκασμένος να παίζει σερί αγώνες στην Ευρώπη. Ναι, χρειάζεται η ομάδα την πολύτιμη εμπειρία κάποιων παικτών αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει επιβαρύνοντας τους άλλους.
Βλέπουμε τώρα ότι ο Σάστρε πρέπει να παίζει σερί αγώνες γιατί δυστυχώς ο Αντρέ δεν μπορεί σωματικά να ανταπεξέλθει ούτε 60 λεπτά φουλ έντασης και βγάζει προβλήματα. Επίσης το πόσο αναπληρωματικό ρόλο θα έχει ο Τάισον είναι σχετικό. Είδαμε ότι στη Φιλαδέλφεια και στο Χαριλάου ο Αντρέ έπαιξε και το πληρώσαμε.
Απαραίτητη η εμπειρία αλλά υπάρχουν και βιολογικά όρια..
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

giapas έγραψε: Μου θυμίζει το σκηνικό που περιέγραψε ο Κρέσπο στη πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε και αφορούσε τον Κάνιας που είχε καταλάβει κι αυτός ότι μάλλον δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Δε ξέρω αν τη διάβασες,αλλά περιγράφει σε πόσο δύσκολες καταστάσεις έρχεται μια ομάδα όταν έχει βασικούς της παίκτες στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους.
Την είχα διαβάσει διαγώνια και το σημείο που αναφέρεις μου ξέφυγε. Έτσι είναι όπως τα περιέγραψε ο συμπαθέστατος Κρέσπο. Το θετικό βέβαια στις δύο περιπτώσεις που έχει να διαχειριστεί η ομάδα είναι ότι αμφότεροι οι παίκτες είναι θετικοί στην παραμονή τους. Και όσο δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα κυλήσουν καλά. :D
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

marsantos έγραψε: Επίσης το πόσο αναπληρωματικό ρόλο θα έχει ο Τάισον είναι σχετικό. Είδαμε ότι στη Φιλαδέλφεια και στο Χαριλάου ο Αντρέ έπαιξε και το πληρώσαμε.
Απαραίτητη η εμπειρία αλλά υπάρχουν και βιολογικά όρια..
Ο Τάισον στα 36 του εδώ εχει την φυσική κατάσταση που είχε ο γενεθλιάζων αρχηγός όταν έφυγε για Βόλφσμπουργκ. Κάποιοι άνθρωποι έχουν άλλη κράση και ο Τάισον δεν είναι ο 36ρης που έχουμε μάθει στην Ελλάδα όπως φαίνεται.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Φίλε δεν έχεις άδικο αλλά κι ο Αντρέ στα 36 έπαιζε με δεμένο κεφάλι μέσα στη Γάνδη και μασαγε σίδερα. Άλλο τα 36 κι άλλο τα 38. Δε μιλάμε για το σημερινό Τάισον, μιλάμε για τον Τάισον της επόμενης διετίας.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

giapas έγραψε:
theo-drama έγραψε:Γιαπας

Μια διευκρίνιση

Ο Τάισον είναι κ ο δάσκαλος μέσα στο γήπεδο για τα νεαρά παιδιά Κων/λία ,Τζίμα κλπ ,για να μαθαίνουν πολλά απ' αυτόν......
και για αυτόν τον λογο,σε συνδ
ιασμό ότι έχει να δώσει ακόμη κ έως αλλαγή,τα επόμενα χρόνια,είμαι υπέρ της ανανέωσης.
Εξάλλου θα έρθει ένας ακόμη δεξιός εξτρέμ,είτε τώρα,είτε το καλοκαίρι.Τ ευου χρόνου θα έχουμε αλλά 60 +παιχνίδια το χρόνο.
Το ξέρω theo,όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν - όχι άδικα από ότι φαίνεται. Και προφανώς πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι τέτοιους χαρακτήρες τους θες γύρω κα μέσα στην ομάδα. Αλλά και η διετία δεν είναι λίγο. Δε ξέρω. Πολύ δύσκολη απόφαση.
Απλά έχοντας καεί για καμιά διετία κρατώντας τη προηγούμενη φουρνιά και καθυστερώντας την ανάπτυξη της ομάδας , δε θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια. Όπως είπε και ο Μαρσάντος δε λέω να πάμε στο άλλο άκρο , ίσως μια μέση οδός είναι η καλύτερη.

Να σου πω καταρχήν ότι συμφωνώ με το σκεπτικό σου
Μπορεί να γίνει για 1+1 ο Τάισον και ο Μουργκ 2-3 χρονια.
Να σου υπενθυμίσω τι έγινε κ με την φυγή του ,το 2018-2019,που ήθελε να μείνουν παίκτες ,που δεν θα χαλούσαν την χημεία της ομάδας.
Δεν λέω τύπου Καντούρι,Μπισεσβαρ,στην 2η θητεία του....Λουτσε
Εκεί έκανε λάθος,γιατί οι 2 αυτοι παίκτεςο ένας είχε θέματα(είχε κάει από τραυματισμούς) κι ο άλλος είχε γίνει παλαίμαχος .

Με τον Τάισον κ τον Μουργκ,ΑΝ μείνει ο Λουτσε,θα έχει πλέον για του χρόνου,την Ομοιογένεια ,που τόσο θέλει και με την προσθήκη ενός winger δεξιού,είμαστε πλήρεις.
Επίσης ο Ιβάν ,αν πάρουμε το Πρωτάθλημα,θα τα σταξεί για τον Μειτε κ Μ Αντόνιο,συν την προσθήκη ενός 6-8ριου,σε περίπτωση που λογικά θα φύγει ο Σβαμπ(λόγω ηλικίας) εδώ βάζω την ηλικία και ότι άλλο χρειαστει να πάρουμε,στις οποίες υπόλοιπες θέσεις,θα χρειαστούμε.

ΥΓ
Μου αρέσιυν πολύ οι απόψεις σου και χαίρομαι να κουβεντιάζω,με άτομα που καταλαβαίνουν γενικώς.....

Ήμουν ανέκαθεν,του ότι οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,πρέπει να μένουν ένα ΕΥΛΟΓΟ χρονικό διάστημα,για να δούμε αν μπορούν να δείξουν κάτι κι όχι με 1 σεζον κ κάτι λιγότερο να τους στέλνουμε....

Ήμουν από το 5%,που ήθελε να μείνει ο Σάντος,την ώρα που όλοι ανεξαιρέτως έλεγαν από την 1η κ 2η σεζόν,ότι πρέπει να φύγει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Βλέπω προσεχώς ,βλέπε πλέι οφ,να δοκιμάζεις πλέον 3στην άμυνα.
Πάντως παίκτες που το παίζουν το σύστημα έχεις πλέον.

Αύριο κοίτα να πάρεις το ματσάκι.Πρεπει οπωσδήποτε να βγάλουμε πρώτοι γκολ,για να διευκολύνεις την πορεία του αγώνα κ εμάς κατά συνέπεια.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Απο πού το βλεπεις, να αλλαζει το συστημα στα πλειοφ Δραμινε?
Για λυσε μου την απορια
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

theo-drama έγραψε:Βλέπω προσεχώς ,βλέπε πλέι οφ,να δοκιμάζεις πλέον 3στην άμυνα.
Πάντως παίκτες που το παίζουν το σύστημα έχεις πλέον.

Αύριο κοίτα να πάρεις το ματσάκι.Πρεπει οπωσδήποτε να βγάλουμε πρώτοι γκολ,για να διευκολύνεις την πορεία του αγώνα κ εμάς κατά συνέπεια.
Δεν το νομίζω και βασικά, το απεύχομαι. Δε μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα να αλλάξει τον τρόπο που έμαθε να παίζει η ομάδα, πολλώ δε μάλλον στα πλει οφφ που θα γινει μαδομ****
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Μπράβο Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το μπράβο ήταν πριν τις δηλώσεις.
Τώρα το μπράβο είναι διπλό
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δαγκωσε τους και στα πλεη οφ τους θεατρινους
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τους τα χωνει κανονικα...

μεχρι και το πεναλτι που πηραν με τον ατρομητο το ανεβασε στα...μανταλακια...

χωωωσεεεεεεεε
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σολαρει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”