giapas έγραψε:theo-drama έγραψε:Γιαπας
Μια διευκρίνιση
Ο Τάισον είναι κ ο δάσκαλος μέσα στο γήπεδο για τα νεαρά παιδιά Κων/λία ,Τζίμα κλπ ,για να μαθαίνουν πολλά απ' αυτόν......
και για αυτόν τον λογο,σε συνδ
ιασμό ότι έχει να δώσει ακόμη κ έως αλλαγή,τα επόμενα χρόνια,είμαι υπέρ της ανανέωσης.
Εξάλλου θα έρθει ένας ακόμη δεξιός εξτρέμ,είτε τώρα,είτε το καλοκαίρι.Τ ευου χρόνου θα έχουμε αλλά 60 +παιχνίδια το χρόνο.
Το ξέρω theo,όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν - όχι άδικα από ότι φαίνεται. Και προφανώς πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι τέτοιους χαρακτήρες τους θες γύρω κα μέσα στην ομάδα. Αλλά και η διετία δεν είναι λίγο. Δε ξέρω. Πολύ δύσκολη απόφαση.
Απλά έχοντας καεί για καμιά διετία κρατώντας τη προηγούμενη φουρνιά και καθυστερώντας την ανάπτυξη της ομάδας , δε θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια. Όπως είπε και ο Μαρσάντος δε λέω να πάμε στο άλλο άκρο , ίσως μια μέση οδός είναι η καλύτερη.
Να σου πω καταρχήν ότι συμφωνώ με το σκεπτικό σου
Μπορεί να γίνει για 1+1 ο Τάισον και ο Μουργκ 2-3 χρονια.
Να σου υπενθυμίσω τι έγινε κ με την φυγή του ,το 2018-2019,που ήθελε να μείνουν παίκτες ,που δεν θα χαλούσαν την χημεία της ομάδας.
Δεν λέω τύπου Καντούρι,Μπισεσβαρ,στην 2η θητεία του....Λουτσε
Εκεί έκανε λάθος,γιατί οι 2 αυτοι παίκτεςο ένας είχε θέματα(είχε κάει από τραυματισμούς) κι ο άλλος είχε γίνει παλαίμαχος .
Με τον Τάισον κ τον Μουργκ,ΑΝ μείνει ο Λουτσε,θα έχει πλέον για του χρόνου,την Ομοιογένεια ,που τόσο θέλει και με την προσθήκη ενός winger δεξιού,είμαστε πλήρεις.
Επίσης ο Ιβάν ,αν πάρουμε το Πρωτάθλημα,θα τα σταξεί για τον Μειτε κ Μ Αντόνιο,συν την προσθήκη ενός 6-8ριου,σε περίπτωση που λογικά θα φύγει ο Σβαμπ(λόγω ηλικίας) εδώ βάζω την ηλικία και ότι άλλο χρειαστει να πάρουμε,στις οποίες υπόλοιπες θέσεις,θα χρειαστούμε.
ΥΓ
Μου αρέσιυν πολύ οι απόψεις σου και χαίρομαι να κουβεντιάζω,με άτομα που καταλαβαίνουν γενικώς.....
Ήμουν ανέκαθεν,του ότι οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,πρέπει να μένουν ένα ΕΥΛΟΓΟ χρονικό διάστημα,για να δούμε αν μπορούν να δείξουν κάτι κι όχι με 1 σεζον κ κάτι λιγότερο να τους στέλνουμε....
Ήμουν από το 5%,που ήθελε να μείνει ο Σάντος,την ώρα που όλοι ανεξαιρέτως έλεγαν από την 1η κ 2η σεζόν,ότι πρέπει να φύγει.