Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
εγω πάλι νομίζω οτι ο βαζελος θα παίξει πίσω προσέχοντας την άμυνα του
και θα ψάξει μακρινές μπαλιές
τουλάχιστον στο ξεκινημα του παιχνιδιού
δεν ξέρω και τι ομάδα θα κατεβάσει
εχει πάρει ενα καράβι παικτες
ελπίζω να μπούμε υποψιασμένοι και να τους τελειώσουμε πριν αρχίσουν να έχουν ελπιδα
για οποιοδήπωτε αποτέλεσμα
και θα ψάξει μακρινές μπαλιές
τουλάχιστον στο ξεκινημα του παιχνιδιού
δεν ξέρω και τι ομάδα θα κατεβάσει
εχει πάρει ενα καράβι παικτες
ελπίζω να μπούμε υποψιασμένοι και να τους τελειώσουμε πριν αρχίσουν να έχουν ελπιδα
για οποιοδήπωτε αποτέλεσμα
Το πνευματικο ειναι που με ανησυχει. Αν η ομαδα μπει συγκεντρωμενη θα τους τελειωσει. Δεν γινεται παλι να κανουν ματς οπως περσι το 1-2 με το πεναλτι του Κοταρσκι και μιση ευκαιρια γκολ. Πρεπει να περασουμε απο πανω τους
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου το αποτέλεσμα
Το μόνο που θέλω να δω είναι 11 πολεμιστές με το μαχαίρι στα δόντια
Το μόνο που θέλω να δω είναι 11 πολεμιστές με το μαχαίρι στα δόντια
- AlxNeapoli1
δεν ειδα αν εχει τοπικ ο τσονακας αλλα μιας κ ανεβηκε εδω η συνεντευξη στον ραγκατση κ την ειδα ολη, προτεινω να την δειτε εχει ενδιαφερον σαν συνεντευξη , λεει πραγματακια κ ειναι αρκετα συμπαθης σε εμενα τουλαχιστον.
mister μου αρέσει πολύ σε φάσεις δύσκολες να σε στηρίζω κι όταν είσαι καβάλα στο άλογο να σου ξινίζω. Άρα ήρθε η στιγμή να γράψω τη ξινίλα μου.
Φέτος , είτε λόγω ανάγκης είτε επειδή αποφάσισες να πειραματιστείς, έσπασες ένα πολύ μεγάλο βράχο που τις προηγούμενες χρονιές εμπόδιζε τη πορεία σου. Άνοιξες το rotation σε πρωτοφανή επίπεδα για την Ελλάδα και μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται να αποδίδει. Παίκτες χαρούμενοι, νιώθουν σημαντικοί , καλά αποτελέσματα η ομάδα , φρεσκάδα, λίγοι τραυματισμοί. Αυτό ήδη σε έχει κάνει καλύτερο προπονητή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, άσχετα αν θα έρθουν τίτλοι στο τέλος. Η πρόοδος είναι εμφανής.
Αλλά έχεις άλλον ένα βράχο να σπάσεις , ίσως τον μεγαλύτερο. Η μετάβαση ποτέ δεν είναι εύκολη και έχεις μια τάση να εμπιστεύεσαι και να προτιμάς δικούς σου ανθρώπους που θεωρείς ότι έχετε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Το ποδόσφαιρο είναι όμως μια πολύ δυναμική μπίζνα. Οι παίκτες , σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ , δείχνουν να έχουν σχετικά μικρό "ωφέλιμο" διάστημα προσφοράς άρα πρέπει να αποκτήσεις ικανότητες εύκολης και ψυχρής μετάβασης στην επόμενη μέρα . Τι εννοώ ;
Ο Ταισον είναι καψούρα όλων στην ομάδα. Όμως τα καλά του χρόνια είναι πίσω, όχι μπροστά. Η συναισθηματική απόφαση λέει δώστου 2ετια και ας κρεμάσει τα παπούτσια του σε εμάς , αλλά πρέπει να έχουμε γνώμονα το μακροπρόθεσμο όφελος της ομάδας. Το να φύγει το καλοκαίρι ο νέος ( Ντέλιας) και να μου μείνει με 2ετια κιόλας ο παλιός( Ταισον) δε μου φαίνεται σύγχρονο ποδοσφαιρικό σχέδιο.
Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για το Μουργκ. Για διαφορετικούς λόγους καθώς η ηλικία δεν είναι απαγορευτική. Όμως 3 χρόνια κακής απόδοσης, δε μπορούν να σβήσουν από 6-12 μήνες καλής απόδοσης ιδίως όταν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να συμβαίνει επειδή ο παίκτης είναι στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου και αυτό τον έκανε να σοβαρευτεί.
Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε ένα ( σωστό κατ'εμέ) μονοπάτι παραγωγής και ανάδειξης παικτών. Μέσα απο αυτή τη διαδικασία θα έχει έσοδα και μοιραία θα έρθουν και αγωνιστικές επιτυχίες. Με δεδομένη τη τριπλέτα Τζίμα-Δεσπότη-Ζιβκο και τη παρουσία Τομας, θες το επόμενο προτζεκτ μεσοεπιθετικά. Θες παίκτες φιλόδοξους, νέους που θα προσφέρουν , θα αποκτήσουν υπεραξία και θα εξαργυρωθεί αυτό με αγωνιστικές επιτυχίες και πώληση. Δε βλέπω πως η παραμονή Ταισον-Μουργκ προσφέρει σε ένα τέτοιο πλάνο.
Ξέρω ότι δεν είναι popular γνώμη ιδίως από τη στιγμή που αυτοί έχουν προσφέρει πολύ ως ώρας, αλλά αυτή είναι η οπτική μου σε σχέση με το μέλλον της ομάδας.
Φέτος , είτε λόγω ανάγκης είτε επειδή αποφάσισες να πειραματιστείς, έσπασες ένα πολύ μεγάλο βράχο που τις προηγούμενες χρονιές εμπόδιζε τη πορεία σου. Άνοιξες το rotation σε πρωτοφανή επίπεδα για την Ελλάδα και μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται να αποδίδει. Παίκτες χαρούμενοι, νιώθουν σημαντικοί , καλά αποτελέσματα η ομάδα , φρεσκάδα, λίγοι τραυματισμοί. Αυτό ήδη σε έχει κάνει καλύτερο προπονητή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, άσχετα αν θα έρθουν τίτλοι στο τέλος. Η πρόοδος είναι εμφανής.
Αλλά έχεις άλλον ένα βράχο να σπάσεις , ίσως τον μεγαλύτερο. Η μετάβαση ποτέ δεν είναι εύκολη και έχεις μια τάση να εμπιστεύεσαι και να προτιμάς δικούς σου ανθρώπους που θεωρείς ότι έχετε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Το ποδόσφαιρο είναι όμως μια πολύ δυναμική μπίζνα. Οι παίκτες , σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ , δείχνουν να έχουν σχετικά μικρό "ωφέλιμο" διάστημα προσφοράς άρα πρέπει να αποκτήσεις ικανότητες εύκολης και ψυχρής μετάβασης στην επόμενη μέρα . Τι εννοώ ;
Ο Ταισον είναι καψούρα όλων στην ομάδα. Όμως τα καλά του χρόνια είναι πίσω, όχι μπροστά. Η συναισθηματική απόφαση λέει δώστου 2ετια και ας κρεμάσει τα παπούτσια του σε εμάς , αλλά πρέπει να έχουμε γνώμονα το μακροπρόθεσμο όφελος της ομάδας. Το να φύγει το καλοκαίρι ο νέος ( Ντέλιας) και να μου μείνει με 2ετια κιόλας ο παλιός( Ταισον) δε μου φαίνεται σύγχρονο ποδοσφαιρικό σχέδιο.
Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για το Μουργκ. Για διαφορετικούς λόγους καθώς η ηλικία δεν είναι απαγορευτική. Όμως 3 χρόνια κακής απόδοσης, δε μπορούν να σβήσουν από 6-12 μήνες καλής απόδοσης ιδίως όταν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να συμβαίνει επειδή ο παίκτης είναι στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου και αυτό τον έκανε να σοβαρευτεί.
Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε ένα ( σωστό κατ'εμέ) μονοπάτι παραγωγής και ανάδειξης παικτών. Μέσα απο αυτή τη διαδικασία θα έχει έσοδα και μοιραία θα έρθουν και αγωνιστικές επιτυχίες. Με δεδομένη τη τριπλέτα Τζίμα-Δεσπότη-Ζιβκο και τη παρουσία Τομας, θες το επόμενο προτζεκτ μεσοεπιθετικά. Θες παίκτες φιλόδοξους, νέους που θα προσφέρουν , θα αποκτήσουν υπεραξία και θα εξαργυρωθεί αυτό με αγωνιστικές επιτυχίες και πώληση. Δε βλέπω πως η παραμονή Ταισον-Μουργκ προσφέρει σε ένα τέτοιο πλάνο.
Ξέρω ότι δεν είναι popular γνώμη ιδίως από τη στιγμή που αυτοί έχουν προσφέρει πολύ ως ώρας, αλλά αυτή είναι η οπτική μου σε σχέση με το μέλλον της ομάδας.
Δεν έχει σημασία αν είναι popular η γνώμη ή όχι.
Σημασία έχει να είναι καθαρή και τεκμηριωμένη.
Τα είπες πάρα πολύ απλά και κατανοητά.
Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το "τα αλλάζω όλα" μέχρι το "τα κρατάω όλα ίδια".
Συμφωνώ μαζί σου.
Ίσως είναι πολύ το διετές για Τάισον.
Ίσως είναι ρίσκο η παραμονή Μουργκ.
Το να γίνουν και τα 2 ταυτόχρονα με ταυτόχρονη φυγή Ντέλια ίσως εξελιχθεί σε αγωνιστική στασιμότητα.
Όλα αυτά είναι ίσως όμως.. Γιατί δεν έχουμε όλο το πλάνο μπροστά μας..
Θα δείξει ο χρόνος..
Σημασία έχει να είναι καθαρή και τεκμηριωμένη.
Τα είπες πάρα πολύ απλά και κατανοητά.
Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το "τα αλλάζω όλα" μέχρι το "τα κρατάω όλα ίδια".
Συμφωνώ μαζί σου.
Ίσως είναι πολύ το διετές για Τάισον.
Ίσως είναι ρίσκο η παραμονή Μουργκ.
Το να γίνουν και τα 2 ταυτόχρονα με ταυτόχρονη φυγή Ντέλια ίσως εξελιχθεί σε αγωνιστική στασιμότητα.
Όλα αυτά είναι ίσως όμως.. Γιατί δεν έχουμε όλο το πλάνο μπροστά μας..
Θα δείξει ο χρόνος..
- thomas Murg
Συμφωνώ μαζί σας στο πνεύμα της τοποθέτησης αλλά επί της ουσίας:
Ακολουθεί ένα εξάμηνο στο οποίο παίζονται τρεις τίτλοι και η έξοδος στην Ευρώπη. Μη ανανέωση με τα δύο βασικά γρανάζια της ΜΕΣΟεπιθετικής γραμμής θα οδηγήσει τουλάχιστον σε δυσαρέσκεια και γιατί όχι και σε φυγή τουλάχιστον του Τάισον. Και μετά;
Ακολουθεί ένα εξάμηνο στο οποίο παίζονται τρεις τίτλοι και η έξοδος στην Ευρώπη. Μη ανανέωση με τα δύο βασικά γρανάζια της ΜΕΣΟεπιθετικής γραμμής θα οδηγήσει τουλάχιστον σε δυσαρέσκεια και γιατί όχι και σε φυγή τουλάχιστον του Τάισον. Και μετά;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Γιαπας
Μια διευκρίνιση
Ο Τάισον είναι κ ο δάσκαλος μέσα στο γήπεδο για τα νεαρά παιδιά Κων/λία ,Τζίμα κλπ ,για να μαθαίνουν πολλά απ' αυτόν......
και για αυτόν τον λογο,σε συνδ
ιασμό ότι έχει να δώσει ακόμη κ έως αλλαγή,τα επόμενα χρόνια,είμαι υπέρ της ανανέωσης.
Εξάλλου θα έρθει ένας ακόμη δεξιός εξτρέμ,είτε τώρα,είτε το καλοκαίρι.Τ ευου χρόνου θα έχουμε αλλά 60 +παιχνίδια το χρόνο.
Μια διευκρίνιση
Ο Τάισον είναι κ ο δάσκαλος μέσα στο γήπεδο για τα νεαρά παιδιά Κων/λία ,Τζίμα κλπ ,για να μαθαίνουν πολλά απ' αυτόν......
ιασμό ότι έχει να δώσει ακόμη κ έως αλλαγή,τα επόμενα χρόνια,είμαι υπέρ της ανανέωσης.
Εξάλλου θα έρθει ένας ακόμη δεξιός εξτρέμ,είτε τώρα,είτε το καλοκαίρι.Τ ευου χρόνου θα έχουμε αλλά 60 +παιχνίδια το χρόνο.
Ο Τάσος είναι σωστά και δάσκαλος και έμπειρος.
Σίγουρα ένα χαρτι/χρόνο δεν παίζει για 36+ αλλά 2ετες γιατί όχι.
Ίσως τα βρουν με ένα 1+1
Ο Μουργκ πάντως φοβάμαι ότι εάν δει ότι φεύγει, θα είμαστε με τον παλιό Μουργκ στα π.ο.
Σίγουρα ένα χαρτι/χρόνο δεν παίζει για 36+ αλλά 2ετες γιατί όχι.
Ίσως τα βρουν με ένα 1+1
Ο Μουργκ πάντως φοβάμαι ότι εάν δει ότι φεύγει, θα είμαστε με τον παλιό Μουργκ στα π.ο.
Σωστό point. Δύσκολη η διαχείριση , άλλος ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε ως οργανισμός . Καλά θα ήταν , να μη καταλήγουμε με παίκτες στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους και να γίνεται προεργασία από πριν.thomas Murg έγραψε:Συμφωνώ μαζί σας στο πνεύμα της τοποθέτησης αλλά επί της ουσίας:
Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστές οι συναισθηματικές επιλογές και σίγουρα θα πρέπει να ζυγιστούν όλα τα δεδομένα.
Για τον Τάισον, ο δεύτερος χρόνος είναι ρίσκο, αλλα αυτή τη στιγμή δείχνει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση για να μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα τον θέλαμε σίγουρα για άλλον ένα χρόνο.
Ο Murg δεν πιστεύω ότι κορόιδευε κανέναν ούτε ότι παίζει καλά γιατί είναι ο τελευταίος του χρόνος. Απλά τώρα έγινε σωστή αξιολόγηση και προετοιμασία ώστε να προσφέρει αυτά που μπορεί. Δεν πιστεύω ότι με τον Ραζβάν στον πάγκο θα δούμε ποτε ξανά τον παλιό Murg. Την θεωρώ κίνηση χαμηλού ρίσκου με χρήσιμα χαρακτηριστικά που δεν έχει πρόβλημα να είναι και σε δεύτερο ρολο.
Πρέπει να συνυπολογίσουμε, ότι έχουμε μια μεσοεπιθετική γραμμή (ως σύνολο) που έχει δέσει εξαιρετικά και οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά της μόλις κλείσουν ένα χρόνο συνύπαρξης μεταξύ τους και με τον προπονητή.
Από όσα έχω διαβάσει/ακούσει ως τώρα, το μονο ρίσκο που βλέπω είναι ο δεύτερος χρόνος στον Τάισον, αλλα και αυτό εξαρτάται φυσικά από τους οικονομικούς ορους.
Για τον Τάισον, ο δεύτερος χρόνος είναι ρίσκο, αλλα αυτή τη στιγμή δείχνει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση για να μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα τον θέλαμε σίγουρα για άλλον ένα χρόνο.
Ο Murg δεν πιστεύω ότι κορόιδευε κανέναν ούτε ότι παίζει καλά γιατί είναι ο τελευταίος του χρόνος. Απλά τώρα έγινε σωστή αξιολόγηση και προετοιμασία ώστε να προσφέρει αυτά που μπορεί. Δεν πιστεύω ότι με τον Ραζβάν στον πάγκο θα δούμε ποτε ξανά τον παλιό Murg. Την θεωρώ κίνηση χαμηλού ρίσκου με χρήσιμα χαρακτηριστικά που δεν έχει πρόβλημα να είναι και σε δεύτερο ρολο.
Πρέπει να συνυπολογίσουμε, ότι έχουμε μια μεσοεπιθετική γραμμή (ως σύνολο) που έχει δέσει εξαιρετικά και οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά της μόλις κλείσουν ένα χρόνο συνύπαρξης μεταξύ τους και με τον προπονητή.
Από όσα έχω διαβάσει/ακούσει ως τώρα, το μονο ρίσκο που βλέπω είναι ο δεύτερος χρόνος στον Τάισον, αλλα και αυτό εξαρτάται φυσικά από τους οικονομικούς ορους.
-
Το ξέρω theo,όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν - όχι άδικα από ότι φαίνεται. Και προφανώς πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι τέτοιους χαρακτήρες τους θες γύρω κα μέσα στην ομάδα. Αλλά και η διετία δεν είναι λίγο. Δε ξέρω. Πολύ δύσκολη απόφαση.theo-drama έγραψε:Γιαπας
Μια διευκρίνιση
Απλά έχοντας καεί για καμιά διετία κρατώντας τη προηγούμενη φουρνιά και καθυστερώντας την ανάπτυξη της ομάδας , δε θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια. Όπως είπε και ο Μαρσάντος δε λέω να πάμε στο άλλο άκρο , ίσως μια μέση οδός είναι η καλύτερη.
- thomas Murg
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά εδώ θα πρέπει να δώσουμε και ένα ακόμη κρέντιτ στον Ραζβάν που κατάφερε να λέμε κάτι τέτοιο για τον Μουργκ ο οποίος από πέρσι το καλοκαίρι ήταν για φευγιό. Γιατί εάν το δούμε ψυχρά τι έπρεπε να κάνει ο οργανισμός ΠΑΟΚ με το πουλέν μου; Να το ανανεώσει από τον Οκτώβριο και να τους κράζουμε όλοι; Ενδεικτικά αναφέρω ότι το ματς με τη χάρτινη που χάσαμε 2 0 έγινε στις 30 Οκτωβρίου και ήμασταν όλοι έτοιμοι να πέσουμε στον Θερμαϊκό (εντάξει εσύ κάπου πιο νότια).giapas έγραψε:Σωστό point. Δύσκολη η διαχείριση , άλλος ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε ως οργανισμός . Καλά θα ήταν , να μη καταλήγουμε με παίκτες στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους και να γίνεται προεργασία από πριν.thomas Murg έγραψε:Συμφωνώ μαζί σας στο πνεύμα της τοποθέτησης αλλά επί της ουσίας:
Και για να κλείσω:
Εάν ο Μουργκ ήταν να έρθει ως μεταγραφή στον ΠΑΟΚ τώρα και βλέπαμε σε βιντεάκι αυτά που έκανε από το καλοκαίρι έως τώρα θα τρομάζαμε στην ιδέα μη μας τον πάρει ο αλαφουζιακός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Τετ 24 Ιαν 2024, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.