Με 1 χρόνο σαν μέλος ποτέ κατάλαβες το αιώνιο πρόβλημα του paokmania?MSc in Football έγραψε:Το αιώνιο πρόβλημα του paokmania. Κάποια συγκεκριμένα μέλη, χωρίς να διαβάσουν ή να καταλάβουν τι γράφεις ,επιτίθενται με συμπεριφορά όχλου έτοιμου για λιντσάρισμα.FreeWatcher έγραψε:Βλέπω από πάρα πολλούς πέσιμο στον MSc in football γράφοντας άλλα ντ αλων! Άσχετα με αυτά που γράφει. Το θλιβερό είναι ότι πάρα πολλοί τρώνε αμασητα οτι τους σερβιρουν αρδ όπως τζορμπα, κολκας καMSc in Football έγραψε:Μάλιστα.
Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.
Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.
Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.
Αλλιώς άστο...
Τα αρθρα στον πορτοκαλι βοθρο δεν μπαινω καν να τα διαβάσω βεβαια μη δωσω κλικ.
Δεν περιμένω λογική από τον όχλο. Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε φίλε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk