Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- Stelios Bagios
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Δεν έχω δει ποτέ το Μαξίμοβιτς να παίζει, αλλά το καλοκαίρι χαλάστηκα πολύ που δεν τον πήραμε γιατί για κάποιο λόγο με είχε ψήσει πολύ. Και τώρα χαλάστηκα πολύ που πήγε σε ανταγωνιστή.
Προφανώς, όπως έχουν πει αρκετοί συμφορουμίτες πρωτύτερα, αν είχαμε πάρει Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι, οι υπόλοιπες μεταγραφές μας (Μεϊτέ, Αντόνιο, Ντεσπόντοφ, ίσως ξεχνάω και κάποιον ακόμα) θα ήταν διαφορετικές.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει σαφή στρατηγική στις μεταγραφές. Ένα βασικο κομμάτι αυτής της στρατηγικής είναι ότι αποφεύγει να πληρώσει υπεραξίες λόγω επικοινωνιακής πίεσης. Αυτό το κάναμε για πολλά χρόνια (βλέπε Βαρέλα) και όλη η αγορά μας ζητούσε τον ουρανό με τ' άστρα. Πλέον το κόψαμε.
Το πρόβλημα στη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι ήταν ότι η Χετάφε άλλαξε την τελευταία στιγμή τις απαιτήσεις της, ενώ είχε ήδη βγει στα ΜΜΕ ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία.
O Σαββίδης, ορθά, δεν το δέχτηκε. Έτσι δείχνει τόσο στις άλλες ομάδες όσο και στους μεσάζοντες (μεγάλη έμφαση στο τελευταίο) ότι αυτά δεν περνάνε. Ο Σαββίδης του 2024 έχει μεγάλη πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είναι ο Σαββίδης της δεκαετίας του 2010.
(Για τη στρατηγική μας έγραψε και κάποια πράγματα ακόμα ο DimitrisS στη σελίδα 190)
Προφανώς, όπως έχουν πει αρκετοί συμφορουμίτες πρωτύτερα, αν είχαμε πάρει Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι, οι υπόλοιπες μεταγραφές μας (Μεϊτέ, Αντόνιο, Ντεσπόντοφ, ίσως ξεχνάω και κάποιον ακόμα) θα ήταν διαφορετικές.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει σαφή στρατηγική στις μεταγραφές. Ένα βασικο κομμάτι αυτής της στρατηγικής είναι ότι αποφεύγει να πληρώσει υπεραξίες λόγω επικοινωνιακής πίεσης. Αυτό το κάναμε για πολλά χρόνια (βλέπε Βαρέλα) και όλη η αγορά μας ζητούσε τον ουρανό με τ' άστρα. Πλέον το κόψαμε.
Το πρόβλημα στη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι ήταν ότι η Χετάφε άλλαξε την τελευταία στιγμή τις απαιτήσεις της, ενώ είχε ήδη βγει στα ΜΜΕ ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία.
O Σαββίδης, ορθά, δεν το δέχτηκε. Έτσι δείχνει τόσο στις άλλες ομάδες όσο και στους μεσάζοντες (μεγάλη έμφαση στο τελευταίο) ότι αυτά δεν περνάνε. Ο Σαββίδης του 2024 έχει μεγάλη πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είναι ο Σαββίδης της δεκαετίας του 2010.
(Για τη στρατηγική μας έγραψε και κάποια πράγματα ακόμα ο DimitrisS στη σελίδα 190)
Μακάρι να είναι ο Ροντρίγκες .
Τον καλό βλέπω τουλάχιστον 4 χρόνια και είναι πολυβόλο .
Τον καλό βλέπω τουλάχιστον 4 χρόνια και είναι πολυβόλο .
-
Daniil Lesovoy 1.77 1998
Gerson Rodrigues 1.88 1995 νατουραλιζε Λουξεμβούργο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gerson Rodrigues 1.88 1995 νατουραλιζε Λουξεμβούργο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι ερμηνεια εχεις κανει ρε Σερλοκ;!!alex_cooker έγραψε:Προφήτης άρα Γκανεζος,
Θέση που ψάχνει η ομάδα μεσοεπιθετικός
Daniel-Kofi Kyereh από Freiburg
- Σουριναμέζος
Mην μας κολάζεις βραδιάτικα...kaput00 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/gerson-ro ... ler/282734prist64 έγραψε:κατ5
υπαρχει και αλλος πιο μεστωμενος για την ιδια θεση
διεθνης σε πλουσια ευρωπαικη χωρα,νατουραλιζε
για λεπτομερειες ξερεις
- kataramenos5
Μπορει καποιος να φυγει η ολα αυτα να ναι μεσο πιεσης για να υπογραψει καποιος.Σουριναμέζος έγραψε:Αν μιλάμε για 6ο εξτρέμ αυτοί οι 2 μου φαίνονται οι πιο πιθανοί Δανιήλ...prist64 έγραψε:κατ αφου μιλησα με τους Αγιους
μιλησα και με τους προφητες
στο τελος μιλησα με τον Προφητη....... Δανιηλ
https://www.transfermarkt.com/daniil-le ... ler/315252
https://www.transfermarkt.com/daniel-he ... ler/950872
Εκει στο Σουριναμ τι προφητες εχετε?
Αλλος ντεντεκτιβ εδω!!! Μαγκες εχω παθει πλακα με τις διερευνητικες σας ικανότητες. ΦΕΡΤΟΝkaput00 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/gerson-ro ... ler/282734prist64 έγραψε:κατ5
για λεπτομερειες ξερεις
-
aivas19 έγραψε:Τι ερμηνεια εχεις κανει ρε Σερλοκ;!!alex_cooker έγραψε:Προφήτης άρα Γκανεζος,
Θέση που ψάχνει η ομάδα μεσοεπιθετικός
Daniel-Kofi Kyereh από Freiburg

Πείτε μου μόνο πως τον φέρνουμε
- Σουριναμέζος
Re: e: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Έχω σκαλώσει ψάχνοντας την επαγωγήalex_cooker έγραψε:Προφήτης άρα Γκανεζος
ο μικρος ειναι για δανεικος
ο μεγαλος παει να μεινει ελευθερος
και οι δυο υπολογιζονται για ροτέισον,χωρις πολυ χρονο συμμετοχης...για την αρχη
πολλα ειπα και στο τελος θα με πουνε και βαλτο
ο μεγαλος παει να μεινει ελευθερος
και οι δυο υπολογιζονται για ροτέισον,χωρις πολυ χρονο συμμετοχης...για την αρχη
πολλα ειπα και στο τελος θα με πουνε και βαλτο
- sourmenetes
- Moderator
Η abola να φανταστώ πήρε γραμμή από το sdna για να κατευνασει τα πνευματα του ΠΑΟΚ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.transfermarkt.co.uk/xherdan ... eler/86792prist64 έγραψε:κατ5
για λεπτομερειες ξερεις
Νατουραλιζε μεστωμενος διεθνής σε πλούσια ευρωπαϊκή χώρα.
-
Re: e: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Το προφήτης στα Αγγλικά είναι prophet, γράψε στο google prophet daniel και θα καταλάβεις..Σουριναμέζος έγραψε:Έχω σκαλώσει ψάχνοντας την επαγωγήalex_cooker έγραψε:Προφήτης άρα Γκανεζος
Νατουραλιζε, Γερμανική υπηκοότητα γαρ, πλούσια χώρα κλπ..