Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μάγκες δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου αν κλείσει τελικά αυτός ο παικταρας.

Επειδή τον έχω δει αρκετές φορές, δεν μιλάμε για έναν παίκτη που λόγω μανατζαρεων βρέθηκε εκεί που βρέθηκε, ή για ένα παικτακι της σειράς. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα μπακ της Πρέμιερ πριν 2-3 χρόνια. Για μένα θα μπορούσε να παίξει και σε μεγαλύτερη ομάδα από την Γουλβς. Καλά για να έρθει στην Ελλάδα δεν το συζητώ.
Αν μου έλεγαν πως θα έρθει στον ΠΑΟΚ θα γελούσα.

Σίγουρα με προβληματίζει το ότι έρχεται στη σουπαλιγδ, καθώς η ποιότητα του δεν δικαιολογεί με τίποτα αυτήν την πορεία. Πιστεύω πως αν είναι υγιής και προσαρμοστεί, ακόμα και στο 50% να είναι αυτό που ήταν, θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα δεξιά Μπακ της ιστορίας μας. Σε σχέση με τον Μάτος πχ θεωρώ πως είναι αναβάθμιση.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο παικτης εχει συμβολαιο κοντα 2,2 /χρονο αρα αλλα 3,3 μεχρι το καλοκαιρι του 25 , που ειναι και τα λεφτα που θελει να παρει μεχρι τοτε με ισως λιγο σκοντο απο μερος του για να γινει η μεταγραφη και μεινει στο παγο... αρα σου λεει αν δωσει 1.5 εκ η γουλφς και αλλα 1,5 για τον επομενο 1,5 χρονο ...και βαζει πλατη αυτος αλλα 300.. αλλα μετα το 25 σου λεει θα δουμε.. αναλογος την κατασταση.. αν υπεγραφε απο τωρα θα επρεπε να του κανουμε συμβολιο κοντα 2 εκ για την τριτη χρονια
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μια ερωτησ που σιγουρα θα εχει απαντησθει αλλα να μην ψαχνω τωρα..
Ειδα στο τρανσφερμαρκτ οτι αυτος παιζει κυριως αριστερα.Για δεξια δεν καιγομαστε?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Παίζει και στις 2 πλευρές με την ίδια άνεση. το καλο του πόδι μάλιστα είναι το δεξί
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είναι δεξιοποδαρος και πέρσι τα μισά παιχνίδια τα έπαιξε δεξιά.
Κάτι σαν τον Αντρέ.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Πάμε για πώληση Κουλιεράκη;
Για πρόταση 11,5 εκ. γράφει το 24 και τον αφήνουν εδώ μέχρι το καλοκαίρι συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

MSc in Football έγραψε:Μάλιστα.

Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.

Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.

Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.

Αλλιώς άστο...
Τώρα σοβαρά;;

Κλάψαμε που δε θα παρουμε 7ο χαφ..

Τα ίδια μας λέγατε και το καλοκαίρι για τον παικταράς το τζουρισιτς..

Ένα δάκρυ κύλησε..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

theo-drama έγραψε:

Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.

Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.

Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.

Αλλιώς άστο...

Ε ναι τίποτα δεν έχει κανείς ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Πωω ρε τι ακούμε.
Τεό, δεν κατηγορώ τη διοίκηση αλλά την προσπάθειά της ,με στημένα άρθρα, να δικαιολογήσει την επικοινωνιακή ήττα.

Δε χρειάζεται. Παίρνει Όττο και έναν μεσοεπιθετικό παικταρά και τους αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Με πιάνεις;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

barlow4 έγραψε:μια ερωτησ που σιγουρα θα εχει απαντησθει αλλα να μην ψαχνω τωρα..
Ειδα στο τρανσφερμαρκτ οτι αυτος παιζει κυριως αριστερα.Για δεξια δεν καιγομαστε?
Εμείς εδώ είμεθα αριστεροί κύριε

Δεν είμαστε ροπαλοφοροι ούγκανοι
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

ektoras έγραψε:Πάμε για πώληση Κουλιεράκη;
Για πρόταση 11,5 εκ. γράφει το 24 και τον αφήνουν εδώ μέχρι το καλοκαίρι συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.
Λίγα είναι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αλλιώς άστο...
whaaaaat???
Μαλον εχεις χασει επεισοδια. Το πρωην πορτοκαλι, νυν βαζελοσαιτ. Ποια ηττα να προσπαθουν να μαζεψουν; Αυτοι πανηγυριζουν καθε τι πρασινο.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Η πλάκα Σούρμε είναι το τι ακούγαμε το καλοκαίρι που όλοι έκαναν μεταγραφές και μεις πετούσαμε λευκή πετσέτα....Είδαμε παίχτες με διθυραμβικά σχόλια (Βιλένα, Τζούρισιτς, Ποντένσε, Γιόβετιτς, Πόνσε, Πιζάρο κλπ κλπ κλπ) από τις καραβιές που έφεραν οι ποκίτες τι κάνανε και τι αποδώσανε...για να μην πω πέρυσι για Μπερνάντ....όχι 2,2 που παίρνει...ούτε με 500 δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ...ούτε το μισό αριστερό του Ντέλια δεν είναι....

Ορισμένοι θαμπώνονται με τα εκατομμύρια και τα"κιλά" μεταγραφών....Προσωπικά με δυο επιτυχημένες μεταγραφές (όπως το καλοκαίρι που βγήκαν όλες) στο δεξί μπακ και στο αριστερό εξτρεμοδέκαρο, θεωρώ ότι θα είναι τούμπανο ο ΠΑΟΚ.....Και δώρο ένα δεξί μπακ με την αποχώρηση Νάσμπεργκ....
MSc in Football

sourmenetes έγραψε:

Αλλιώς άστο...
Τώρα σοβαρά;;

Κλάψαμε που δε θα παρουμε 7ο χαφ..

Τα ίδια μας λέγατε και το καλοκαίρι για τον παικταράς το τζουρισιτς..

Ένα δάκρυ κύλησε..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε μιλήσει το καλοκαίρι; Με ξέρεις;

Καλό είναι να διαβάζουμε καλά πριν απαντήσουμε. Φαίνεται πως δεν κατάλαβες τι εγραψα. Και νομίζω πως η ειρωνεία απαγορεύεται στο forum.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

μακαρι να κλεισει αυτος ο περιεργος ο ανηψιος του ρεχαγκελ

ακραιο μπακ με ταχυτητα στα ποδια = ανισοροπια στην δευτερη αμυντικη γραμμη του αντιπαλου
MSc in Football

nunies4 έγραψε:

Αλλιώς άστο...
whaaaaat???
Μαλον εχεις χασει επεισοδια. Το πρωην πορτοκαλι, νυν βαζελοσαιτ. Ποια ηττα να προσπαθουν να μαζεψουν; Αυτοι πανηγυριζουν καθε τι πρασινο.
Το ποιος έχει χάσει επεισόδια, ας μην το συζητήσουμε.

Αν εσύ έχεις καταλάβει τι παίζει με το πορτοκαλί σάιτ, την αθλητική εκπομπή στο OPEN ,τις υποθέσεις Μολέδο και Κουρμπέλη, τους δανεικούς Κάτσε και Πουγγουρα κλπ να μας εξηγήσεις κι εμάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”