Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
proedros έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι μονίμως προβληματικός. Επίσης ήταν να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής, Γερμανορώσος αν δεν κάνω λάθος...Τι έγινε με αυτόν? Γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν μας λέει τι έγινε με αυτόν? Τέλος αυτό το "συμπληρωματικό" εξτρέμ δεν μου κάθεται καλά...Κατά την άποψη μου, είναι λάθος να βγαίνει προς τα έξω πως ψάχνεις για κάτι συμπληρωματικό..Δεν το έχω ακούσει από καμία άλλη ομάδα αυτό..Αν είναι να φέρεις κάτι συμπληρωματικό μη το φέρεις καν. Ανέβασε κάποιον μικρό ή δώσε μια λύση εκ των έσω (π.χ. βάλε Βιερίνια), εξάλλου φαντάζομαι πως θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια. Αν πάλι ψάχνεις για λαχείο είναι δύσκολη η περίοδος του Ιανουαρίου για να πάρει χρόνο συμμετοχής ή θα πρέπει να ακολουθηθεί ο δρόμος του ΠΑΟΚ β όπως έγινε με τον Ναντέρ και τον άλλο τον πιτσιρικά στην επίθεση.
Δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι αν θα εχουμε τεχν. διευθυντη.
Μαλλον καλυτερα πηγαμε ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ χωρις αυτον.
Βεβαιο ο τεχν. διευθυντης δεν ασχολειται μονο με αυτο..
Ο Τσορν πως τον λενε, θα ερχοταν οχι απλα σαν ΤΔ αλλα για να παρει την θεση του Γκαγκατση ουσιαστικα αν αυτος πηγαινε στην ΕΠΟ. Αυτο ειχα καταλαβει τελος παντων.
Επειδή και εγώ το ανέφερα, απαντάω με το σκεπτικό μου.nunies4 έγραψε:Αυτο το τις επομενες 3-4 εβδομαδες κρινεται η χρονια εχω βαρεθει να το διαβαζω.
Δηλαδη τι περιμενετε ως σεναριο να εχει συμβει τις επομενες 3-4 εβδομαδες; Να εχουμε μεινει πισω 10 βαθμους η αντιστοιχα να ειμαστε μπροστα 10 βαθμους;
Δεν ειναι φανερο οτι θα μπουμε ολοι στα πλευ οφ μια αγκαλια με 4-5-6 βαθμους ο 1ος με τον 4ο και οτι ΕΚΕΙ θα κριθει ολη η χρονια;
Προφανώς δεν εννοώ οτι πάει και τελείωσε είτε αρνητικά είτε θετικά 100%
Αλλα εάν βρεθείς με 0-1 πόντους στα 3 εντός και κάνεις και ένα κλαρίνο Χ στο περιστέρι, μπες στα π.ο 3-4ος και βλέπε τους άλλους να κάνουν βόλτες με αστέρες και ρούληδες.
Ο ΠΑΟΚ για να έχει ελπίδες, πρέπει να μπει με όσο μεγαλύτερη διαφορά μπορεί στα π.ο.
Οι άλλοι δεν χρειάζεται, τη μαζεύουν και εκεί εάν χρειαστεί. Εμείς όχι.
Οπότε καταλαβαίνω το οτι μια μεταγραφή τώρα μπορεί να έρθει με ορίζοντα να βοηθήσει στα π.ο., αλλά ενδεχόμενη αρνητική πορεία (μην ξεχνάς και τους 2 ημιτελικούς) άνετα προδιαγράφεται από τώρα, φτου φτου
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Βσκ ειπανε οτι δεν υπαρχει τιποτα νεο και οτι δεν ακουγεται κατι. Οποτε στο δια ταυτα, καμια ενημερωση [FACE WITH TEARS OF JOY] Τωρα ποιος ξερει αν τον περιμενουν αφού τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος.proedros έγραψε:Α οκ, δεν είχα ακούσει κάτι..
edit: οπως το λεει και ο icue πανω για να αντικαταστησει τον Γκαγκατση
Δεν την εχετε ψαχουλευτεί ακομα, μετα τον «τελικο» της Κυριακης με τον βαζελο οι μεταγραφες.
Οποτε θα ειναι κρίσιμες οι επομενες 72 ωρες.
Οποτε θα ειναι κρίσιμες οι επομενες 72 ωρες.
Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην ουσία αν το σκεφτούμε είναι ο Μάρκος Αντόνιο, έτοιμος πλέον και για βασικός σε σημαντικά ματς...Ένα δεξί μπακ θα έρθει όπως και να έχει...το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει περίπτωση κάποιας άλλης εσωτερικής μεταγραφής.Μετα από Ντελια, Τζήμα (πιο πρόσφατες προσθήκες από ακαδημια)και φυσικά Μουργκ που ήταν "τελειωμένος" δεν ακούγεται για κάποιον ότι θα αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα .Βρακας ίσως κάποια στιγμή αλλά μας τελείωσε,κάτι για άνοδο Σπυράκου είχε ακουστει επίσης..
- ΑποστόληςΑ
Τον είχε ζητήσει η ΑΙΚ.aivas19 έγραψε:Ναι; Γιατι ο Βασιλοπουλς ειπε οτι δεν υπαρχει προσφορα για ΝασμπεργκΑποστόληςΑ έγραψε:Το δεξί μπακ θα έπρεπε να ήταν ήδη εδώ, όπως και ο στόπερ, αφού η προσφορά για τον Nasberg ήταν γνωστή εδώ και πάνω από μήνα.aivas19 έγραψε:Τοσκιτσης αναφερει οτι περιμενουμε Γουλβς για Γιονι Οτο. Επισης, ο Νασμπεργκ εχει προσφορα και η ομαδα ηδη μιλαει με κεντρικο αμυντικο. Additionally, η ομαδα ψαχνει ακομα τον συμπληρωματικο εξτρεμ.
Να ρωτήσω κάτι άλλο
Ο Μαξιμοβιτς και η προφορική συμφωνία που υπήρχε, αν υπήρχε με εμάς, ήταν πριν έρθουν σε εμάς ο Μειτε και ο Αντώνιο το καλοκαίρι?
Γιατί αν είναι να κρατήσουμε π.χ. τον Μειτε με 1 χρόνο ήδη προσαρμογή στην ομάδα, μου φαίνεται πιο λογικό απ το να πάμε στον Μαξιμοβιτς.
Αν μπει και η παραμονή έστω δανεικούς του Αντώνιο για ένα ακόμα χρόνο, πάλι μου φαίνεται λογικό να μην θέλουμε κάποιον άλλο.
Επίσης από που προκύπτει ότι η Μπενφικα ζητάει 4 εκ για τον Μειτε? Γιατί το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με αυτούς και δεν πάει για ανανέωση.
Ο Μαξιμοβιτς και η προφορική συμφωνία που υπήρχε, αν υπήρχε με εμάς, ήταν πριν έρθουν σε εμάς ο Μειτε και ο Αντώνιο το καλοκαίρι?
Γιατί αν είναι να κρατήσουμε π.χ. τον Μειτε με 1 χρόνο ήδη προσαρμογή στην ομάδα, μου φαίνεται πιο λογικό απ το να πάμε στον Μαξιμοβιτς.
Αν μπει και η παραμονή έστω δανεικούς του Αντώνιο για ένα ακόμα χρόνο, πάλι μου φαίνεται λογικό να μην θέλουμε κάποιον άλλο.
Επίσης από που προκύπτει ότι η Μπενφικα ζητάει 4 εκ για τον Μειτε? Γιατί το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με αυτούς και δεν πάει για ανανέωση.
- navigator11
Τόσο είχαν πει πως είναι το ύψος της ρητρας αγοράς τα ΑΡΔάκια. Εννοείται ότι αυτά τα φράγκα δεν πρόκειται να τα πάρουν από εμάς για παίχτη που δεν υπολογίζουν ούτε για οικογενειακό διπλό.
Για να απαντήσω, με βάση όσα θυμάμαι, το ντιλ με Μαξίμοβιτς ήταν να ολοκληρωθεί νωρίτερα από την απόκτηση Μεϊτέ και Μαρκαντώνη.
Για να απαντήσω, με βάση όσα θυμάμαι, το ντιλ με Μαξίμοβιτς ήταν να ολοκληρωθεί νωρίτερα από την απόκτηση Μεϊτέ και Μαρκαντώνη.
Πάντως κάτι που δεν διάβασα να αναφέρεται πουθενά, είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι έδωσε 3.5 (αν δεν κάνω λάθος) για να αγοράσει τον Ντεσπότοφ.
Προσωπικά το αποκλείω να έδινε 4 για τον Μαξίμοβιτς και άλλα 3.5 για τον Ντεσπότοφ, όλα την ίδια μεταγραφική περίοδο.
Οπότε ίσως θα έπρεπε σήμερα να ζυγίσουμε το κατά πόσο ένας Μαξίμοβιτς από πέρσι, θα ήταν μέχρι σήμερα πιο χρήσιμος και ουσιαστικός, στη θέση του δανεικού Μεϊτέ, απ 'ότι είναι μέχρι σήμερα ο Ντεσπότοφ, στη θέση του οποίου ενδεχομένως θα έρχονταν κάποιος πολύ κατώτερου επιπέδου.
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι δικιά μου προσωπική θεωρία..
Προσωπικά το αποκλείω να έδινε 4 για τον Μαξίμοβιτς και άλλα 3.5 για τον Ντεσπότοφ, όλα την ίδια μεταγραφική περίοδο.
Οπότε ίσως θα έπρεπε σήμερα να ζυγίσουμε το κατά πόσο ένας Μαξίμοβιτς από πέρσι, θα ήταν μέχρι σήμερα πιο χρήσιμος και ουσιαστικός, στη θέση του δανεικού Μεϊτέ, απ 'ότι είναι μέχρι σήμερα ο Ντεσπότοφ, στη θέση του οποίου ενδεχομένως θα έρχονταν κάποιος πολύ κατώτερου επιπέδου.
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι δικιά μου προσωπική θεωρία..
Black κατι παρομοιο εγραψε ο Τζορμπα στο γαβρεττα σημερα (αν διναμε 4 στον Μαξι ισως δεν ερχοταν ο Δεσποτας)
Aν αναφέρεσαι στη Benfica, τοτε ξεκίνα να ψάχνεις για Χαφ απο τώρα. Η Benfica αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ με τις πωλήσεις παικτών το κάνει εδώ και δεκαετίες σε επιστημονικό επίπεδο. Ξέρουν πολύ καλά πόσο κοστολογείται ο Meite, όπως και το γεγονός οτι δεν ψάχνει μόνον ο ΠΑΟΚ για Χάφ, αλλά και ο ΟΣΦΠ, και ο ΠΑΟ και ίσως και η ΑΕΚ.navigator11 έγραψε:Τόσο είχαν πει πως είναι το ύψος της ρητρας αγοράς τα ΑΡΔάκια. Εννοείται ότι αυτά τα φράγκα δεν πρόκειται να τα πάρουν από εμάς για παίχτη που δεν υπολογίζουν ούτε για οικογενειακό διπλό.
Αν σου ζητάνε 4εκ και εσύ πας ως κλασσικός ΠΑΟΚ με 250χιλ σε 5 δόσεις με την προοπτική να περιμένεις αν δε βρει ομάδα μέχρι τις 31 Αυγούστου, τότε οκ, είναι και αυτό μια λύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aeon την Δευ 22 Ιαν 2024, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.