10. Thomas Murg
- GeorgiosLeeds
Re: 10. Thomas Murg
Είναι σε πολυ καλή φόρμα φέτος, μέσα στην περιοχή και μπροστά στο τέρμα είναι κρύο αίμα και σκοράρει.
Παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρος πως είναι ο παίχτης για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που θέλουμε, αλλα πες το αυτό στον Ραζβάν!!!
Παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρος πως είναι ο παίχτης για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που θέλουμε, αλλα πες το αυτό στον Ραζβάν!!!
- iremidynami 4+
Θελω να πω τη γνώμη μου για αυτον τον παικτη και τη λεω τωρα που κατα γενικη ομολογια διανυει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια καλη περιοδο.
Ειναι 4 χρονια στην ομαδα, στρογγυλοκαθισε πανω στο συμβόλαιο του για 3.5 χρονια και τωρα θυμηθηκε να παιξει για αυτα για τα οποια πληρώνεται.
40 γκολ να εβαζε φετος, εγω δεν θα τον ανανεωνα, επειδη ακριβως δεν σεβαστηκε τον ανθρωπο που τον πληρωνε, ουτε τον προπονητη του, ουτε τους συμπαίκτες του.
Ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναστρογγυλοκαθισει στο νεο του συμβολαιο.
Βεβαια δεν πληρωνω εγω, αλλα πραγματικα με χολοσκασε τοσα χρονια.
Ειναι πολλοι παικτες βεβαια που το κανουν αυτο, ομως δειχνει κατι για τον χαρακτηρα του κ ειναι κ κακο παραδειγμα για τους μικρους μας κ οχι μονο.
Ειναι 4 χρονια στην ομαδα, στρογγυλοκαθισε πανω στο συμβόλαιο του για 3.5 χρονια και τωρα θυμηθηκε να παιξει για αυτα για τα οποια πληρώνεται.
40 γκολ να εβαζε φετος, εγω δεν θα τον ανανεωνα, επειδη ακριβως δεν σεβαστηκε τον ανθρωπο που τον πληρωνε, ουτε τον προπονητη του, ουτε τους συμπαίκτες του.
Ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναστρογγυλοκαθισει στο νεο του συμβολαιο.
Βεβαια δεν πληρωνω εγω, αλλα πραγματικα με χολοσκασε τοσα χρονια.
Ειναι πολλοι παικτες βεβαια που το κανουν αυτο, ομως δειχνει κατι για τον χαρακτηρα του κ ειναι κ κακο παραδειγμα για τους μικρους μας κ οχι μονο.
Ο παίκτης χαραμίστηκε για δύο χρόνια σε λάθος θέση. Τον πήραμε υποτίθεται ως αντικαταστάτη του Πέλκα, τον βάζαμε στον ασβέστη σε 4-2-3-1 ενώ το πιο κοντινό του ήταν δεξί χαφ σε 4-4-2. Και πάλι, τον πρώτο χρόνο ήταν σχετικά συμπαθητικός, σίγουρα κατώτερος των προσδοκιών που όμως δεν βασίζονταν στην πραγματικότητα αλλά στις επιθυμίες μας. Πέρσι που πήγε να πάρει μπρος, όποτε πήγαινε να βρει ρυθμό τραυματιζόταν. Και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό στην ομάδα επί Lucescu: θα κάνεις καιρό για να εμφανιστείς ξανά. Ο παίκτης φέτος είναι πολύ καλός και (αν οι πληροφορίες για 450Κ είναι σωστές) αμοίβεται με λιγότερα από όσα προσφέρει. Αν είναι αυτό το επίπεδο που μπορεί ή πυροτέχνημα για να επεκτείνει το συμβόλαιο κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Πάντως εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτόν φέτος και επίσης αυτά που διαρρέονται για 650Κ τα θεωρώ λογικά. Πάντως αν πάμε να επαναλάβουμε το καλοκαίρι του 2019, θα είναι τεράστιο λάθος, με πιθανότατα την ίδια κατάληξη.
-
δεν ξερω αν εχουμε αλλον παιχτη που να εχει τοσο κρυο αιμα μεσα στην περιοχη αλλα γενικα ειναι μια μετριοτητα και οι δυνατοτητες του ειναι περιορισμενες
10. Thomas Murg
Τα πραματα ειναι απλα. Αν ξερουν οτι υπαρχει μπατζετ και μπορουν να φερουν καλυτερο ας τον αφησουν να φυγει ή να του πουν να μεινει ως 6ος για 2 χρονια (θα κανει συμμετοχες) με τα ιδια λεφτα. Ο ΠΑΟΚ θελει αναβαθμιση εκει
- iremidynami 4+
@ zaffodb
Εγω φιλε μου δεν το παω καθολου στο οικονομικο.
Ουτε με 100.000 θα τον ανανεωνα γισ τον λογο που αναφερω.
Οσον αφορα την δικη σου εξηγηση για τους τραυματισμους, νομιζω οτι τα χρονια που βρισκεται στην ομαδα ειναι πολλα, για να δικαιολογηθει.
Αν ειχε συμβολαιο 1-2 χρονια ισως εστεκε ως επιχειρημα, αλλα τωρα;
Οσον αφορα τις λαθος θεσεις, δεν ξερω, τοσο λαθος οι προπονητες του;
Εγω φιλε μου δεν το παω καθολου στο οικονομικο.
Ουτε με 100.000 θα τον ανανεωνα γισ τον λογο που αναφερω.
Οσον αφορα την δικη σου εξηγηση για τους τραυματισμους, νομιζω οτι τα χρονια που βρισκεται στην ομαδα ειναι πολλα, για να δικαιολογηθει.
Αν ειχε συμβολαιο 1-2 χρονια ισως εστεκε ως επιχειρημα, αλλα τωρα;
Οσον αφορα τις λαθος θεσεις, δεν ξερω, τοσο λαθος οι προπονητες του;
Παλι το παστελωσε κ σημερα η αυστριακη φονικη μηχανη?
Παλι το μπουμπουνηξε κ σημερα ο πρωτος σκορερ του ΠΑΟΚ στο πρωταθλημα?
Ενταξει, θα μου πειτε, τι πιο συνηθες να συμβει
Δεν αποτελει καν ειδηση
Παλι το μπουμπουνηξε κ σημερα ο πρωτος σκορερ του ΠΑΟΚ στο πρωταθλημα?
Ενταξει, θα μου πειτε, τι πιο συνηθες να συμβει
Δεν αποτελει καν ειδηση
Παικταρας αλλά κι εγώ νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα..ο ΠΑΟΚ θέλει πιο πολλούς Δεσποτοφ και Κωνσταντελιες εκει
Είμαι διχασμένος με τον αυστριακό φίλο μας.
Έπαιζε σε λάθος θέση και έχασε λίγο την όρεξη του?
Ή είναι τουρίστας και τρέχει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου.
Τείνω, για να μην διαλυθεί όλο το κέντρο, να γίνει ανανέωση 1+1 +μπόνους ασίστ και τερμάτων.
Άποψη μου.
Θα κάνω τουμπεκί ότι και να αποφασίσουν.
Έπαιζε σε λάθος θέση και έχασε λίγο την όρεξη του?
Ή είναι τουρίστας και τρέχει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου.
Τείνω, για να μην διαλυθεί όλο το κέντρο, να γίνει ανανέωση 1+1 +μπόνους ασίστ και τερμάτων.
Άποψη μου.
Θα κάνω τουμπεκί ότι και να αποφασίσουν.
Ο παίκτης παίζει στην θέση που μπορεί καλύτερα και αποδίδει καλύτερα. Από τον πρώτο χρόνο φάνηκε που μπορεί και που όχι. Και φυσικά θα πρέπει να παραμείνει με ένα λογικό συμβόλαιο. Δεν φταίει ο ίδιος αν περυσι τον είχανε μεταξύ κερκίδας και κερκίδας. Κι έβλεπε το Μπίσεσβαρ να παίρνει συμμετοχές.
Αφηστε τα συμβολαια τωρα *, εχουμε μπαλα να συζητησουμε μεχρι την κυριακη..
Το μεγαλο ερωτημα: Με την ζελα, τι διδυμο ξεκηνας απο αριστερα? Μουργο - Ταισον; Μουργο - Ντελια; η Ντελια - Ταισον;
Σπαζοκαεφαλια, αλλα καλο θεμα για να το ξεπετσοσουμε εδω
* Y.Γ. Εκτος αν οι ανανεωσεις συμβολαιων επιρεαζουν την αποδοση καποιον παικτων και η γατα ο λουτσεσκου το εχει δε αυτο και πραξεi αναλογα
Το μεγαλο ερωτημα: Με την ζελα, τι διδυμο ξεκηνας απο αριστερα? Μουργο - Ταισον; Μουργο - Ντελια; η Ντελια - Ταισον;
Σπαζοκαεφαλια, αλλα καλο θεμα για να το ξεπετσοσουμε εδω

* Y.Γ. Εκτος αν οι ανανεωσεις συμβολαιων επιρεαζουν την αποδοση καποιον παικτων και η γατα ο λουτσεσκου το εχει δε αυτο και πραξεi αναλογα
- thomas Murg
- Μπαρκαρούτσος
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ας κάνουμε μια καινούργια αρχή και αφού το αξίζει κ προσφέρει φέτος,όπως επίσης βρήκε ρόλο,επί Λουτσε κ εφόσον θα μείνει ο Λουτσε κ τον θέλει,με σεζόν που υπάρχουν 60 αγώνες κ βάλε,ΚΑΛΩΣ να ανανεώσει .
Κάνει αυτοκριτική ο άνθρωπος ρε Μπάρκα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στον εαυτό σου μιλάς;
Ε ρε κάτι πράγματα...
Κάνει αυτοκριτική ο άνθρωπος ρε Μπάρκα.