Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Μα δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ 6αρι. Απλά παρασύρεστε από τους αρδ. Δεξί μπακ θέλει ο προπονητής και μάλιστα μόνο αν κάνει την διαφορά. Απλά ως συνήθως πρέπει να την πούμε στην ομάδα. Γιατί χρειαζόμαστε δε χρειαζόμαστε αυτό που παίρνουν οι άλλοι είναι πάντα αυτό που χρειαζόμασταν εμείς
- navigator11
Αφού δεν έχουν υλικό ρε συ, σε ποσότητα πρωτίστως. Πώς θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε τόσους συνεχόμενους αγώνες; 4οι δε γίνεται να βγούνε, 6οι δεν υπάρχει περίπτωση να βγούνε, με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξουν λυσσαλέα. Εν τω μεταξύ θα δεις πως τελικό κυπέλλου ούτε φέτος θα καταφέρουν να φτάσουν. Θα περάσουν την Νίκη και θα πέσει στον ημιτελικό η φάπα.hasio_john έγραψε:H πουστρομάδα αυτή ζει ΜΟΝΟ για να μας νικήσει..ΑποστόληςΑ έγραψε:Η άμυνα του α.ρ.η. ήταν πολύ χάλια στα πρώτα στα πρώτα δύο γκολ. Βασικά στο πρώτο γκολ ο Navarro ήταν ακίνητος και η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του και μετά μπήκε γκολ, αφού προηγήθηκε το ολέθριο λάθος του τερματά (Χουσεκιώτη) στην έξοδο. Στο δεύτερο τους έδωσε ένα πέναλτυ που εγώ δεν το είδα. Διαμαρτυρίες ήπιες, απλά για το θεαθήναι.
Σήμερα παίζουν σαν φιλικό!
Κρατάνε δυνάμεις για να φτύσουν αίμα με μας!
Το πιο πιθανό .navigator11 έγραψε:Αφού δεν έχουν υλικό ρε συ, σε ποσότητα πρωτίστως. Πώς θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε τόσους συνεχόμενους αγώνες; 4οι δε γίνεται να βγούνε, 6οι δεν υπάρχει περίπτωση να βγούνε, με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξουν λυσσαλέα. Εν τω μεταξύ θα δεις πως τελικό κυπέλλου ούτε φέτος θα καταφέρουν να φτάσουν. Θα περάσουν την Νίκη και θα πέσει στον ημιτελικό η φάπα.hasio_john έγραψε:H πουστρομάδα αυτή ζει ΜΟΝΟ για να μας νικήσει..ΑποστόληςΑ έγραψε:Η άμυνα του α.ρ.η. ήταν πολύ χάλια στα πρώτα στα πρώτα δύο γκολ. Βασικά στο πρώτο γκολ ο Navarro ήταν ακίνητος και η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του και μετά μπήκε γκολ, αφού προηγήθηκε το ολέθριο λάθος του τερματά (Χουσεκιώτη) στην έξοδο. Στο δεύτερο τους έδωσε ένα πέναλτυ που εγώ δεν το είδα. Διαμαρτυρίες ήπιες, απλά για το θεαθήναι.
Σήμερα παίζουν σαν φιλικό!
Κρατάνε δυνάμεις για να φτύσουν αίμα με μας!
-
Μία χαρά ΘΑ ψάχνει 6αρι ο ΠΑΟΚ τον Ιούνιο εκτός αν κλείσουν τον μειτε και Μάρκος Αντώνιο με κανονική μεταγραφή στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου κάτι που αποδεδειγμένα δεν συνηθίζουμε.Θα κατέβουμε Ευρώπη με τσιγγαραTaseos έγραψε:Μα δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ 6αρι. Απλά παρασύρεστε από τους αρδ. Δεξί μπακ θέλει ο προπονητής και μάλιστα μόνο αν κάνει την διαφορά. Απλά ως συνήθως πρέπει να την πούμε στην ομάδα. Γιατί χρειαζόμαστε δε χρειαζόμαστε αυτό που παίρνουν οι άλλοι είναι πάντα αυτό που χρειαζόμασταν εμείς
- navigator11
Σαν χθες θυμάμαι την απίστευτη κλάψα για τον βιλενα. Διάβαζες τα σχόλια και νόμιζες πως είχε αποκτηθεί ο Κακά των σύγχρονων κεντρώων, που θα ανέβαζε το κέντρο του λαγού 2 επίπεδα το λιγότερο. Με τα ως τώρα δείγματα δε νομίζω πως κανείς θα ήθελε τον συγκεκριμένο στην ομάδα. Καρακλισέ αλλά όλα μόνο στο χορτάρι κρίνονται.Taseos έγραψε:Μα δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ 6αρι. Απλά παρασύρεστε από τους αρδ. Δεξί μπακ θέλει ο προπονητής και μάλιστα μόνο αν κάνει την διαφορά. Απλά ως συνήθως πρέπει να την πούμε στην ομάδα. Γιατί χρειαζόμαστε δε χρειαζόμαστε αυτό που παίρνουν οι άλλοι είναι πάντα αυτό που χρειαζόμασταν εμείς
Το να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει εξάρι (που δεν είναι ο Μαξίμοβιτς αμιγές εξάρι) και δεν μας κάνει τέτοιος παίκτης, όταν σε κόντρα επίθεση των αντιπάλων ακόμα και με μικρο-μεσαίους υπάρχουν κενά μεταξύ κέντρου και άμυνας, είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Μην μας παρασύρουν τα μεγάλα σκορ, στα ντέρμπι χρειάζονται πολλά επιπλέον από τις φανταιζί επιθέσεις, που δεν θα είναι και τόσες σε αυτά τα ματς. Είναι αυτό που λένε το ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Πέραν των αναγκών της φετινής περιόδου και των συνεχών ανά τριήμερο αγώνων από Φεβρουάριο μέχρι μέσα Μαϊου και Ευρώπη, το καλοκαίρι με ρήτρες 4 χαρτιών για Μέιτε και 6 για Μάρκος, ποιος θα μείνει; Με ποιους θα ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις στον άξονα; Με Τσιγγάρα και Οζντόεφ και εναλλακτική τον Γιαξή;
Πέραν των αναγκών της φετινής περιόδου και των συνεχών ανά τριήμερο αγώνων από Φεβρουάριο μέχρι μέσα Μαϊου και Ευρώπη, το καλοκαίρι με ρήτρες 4 χαρτιών για Μέιτε και 6 για Μάρκος, ποιος θα μείνει; Με ποιους θα ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις στον άξονα; Με Τσιγγάρα και Οζντόεφ και εναλλακτική τον Γιαξή;
Στο σεντερ μπακ ειναι η θεση στην οποια πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να επενδυσει ο ΠΑΟΚ.
Δεν ειναι καθαρο εξαρι ο Μαξιμοβιτς; Και τι ειναι; Οσα ματς ειδα φετος, ηταν καθαρος κοφτης. Εκανε την δουλεια του παρα πολυ καλα. Αλλα περα απο τα στημενα δεν συμμετειχε σχεδον καθολου στην οργανωση του παιχνιδιου.
Το τι θα κάνω τον Ιούλιο με μειτε Μάρκος αντωνιο έχω ανθρώπους να το σκεφτούν. Σίγουρα πάντως αυτή την στιγμή δεν έχω θέμα στα χάφ. Θέλω ένα ποιοτικό δεξί μπακ. Αυτή είναι η έλλειψη της σημερινής ομάδας.ουτε εξάρι ούτε τίποτα.!
-
- Επικοινωνία:
ΠφφφφφΧωρικός έγραψε:Εκλεισε ο βαζελος για τρία χρόνια τον Μαξίμοβιτς. Είναι επίσημο
-
Μα δεν θα τον έπαιρνες για τώρα αλλά θα τον έκλεινες για 1/7.Οι άνθρωποι που θα το σκεφτούν είναι οι ίδιοι που ενώ θέλουμε δεξί Μπακ από τον Σεπτέμβριο και έχουμε δώσει και τον λυρατζη δανεικό κωλυσιεργούν όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδοTaseos έγραψε:Το τι θα κάνω τον Ιούλιο με μειτε Μάρκος αντωνιο έχω ανθρώπους να το σκεφτούν. Σίγουρα πάντως αυτή την στιγμή δεν έχω θέμα στα χάφ. Θέλω ένα ποιοτικό δεξί μπακ. Αυτή είναι η έλλειψη της σημερινής ομάδας.ουτε εξάρι ούτε τίποτα.!
- milhouse777
tsoupakampra έγραψε:Μα δεν θα τον έπαιρνες για τώρα αλλά θα τον έκλεινες για 1/7.Οι άνθρωποι που θα το σκεφτούν είναι οι ίδιοι που ενώ θέλουμε δεξί Μπακ από τον Σεπτέμβριο και έχουμε δώσει και τον λυρατζη δανεικό κωλυσιεργούν όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδοTaseos έγραψε:Το τι θα κάνω τον Ιούλιο με μειτε Μάρκος αντωνιο έχω ανθρώπους να το σκεφτούν. Σίγουρα πάντως αυτή την στιγμή δεν έχω θέμα στα χάφ. Θέλω ένα ποιοτικό δεξί μπακ. Αυτή είναι η έλλειψη της σημερινής ομάδας.ουτε εξάρι ούτε τίποτα.!
Αν δεν ήθελε το ταβάνι μας στο 1,5 αλλά τα 2 τον χρόνο, χάρισμα τους. Υπεραξίες δεν χρειάζεται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ.
Η Χετάφε ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ο παίκτης δεν ήθελε.
Ο Μαξίμοβιτς είναι 29 ετών και όχι 30.
Παίζει στο 6, αλλά έχει και την πρώτη πάσα στην έξοδο από την άμυνα. Πέραν αυτού, είναι ο παίκτης ή ο τύπος του παίκτη που θέλαμε για να μην έχουμε θέμα στο αμυντικό transition. Να μην κρυβόμαστε, έχουμε, αλλά αυτή την στιγμή κρύβεται από το εξαιρετικό επιθετικό μας παιχνίδι και τα πολλά γκολ που βγάζουμε. Στα ντέρμπι που έρχονται και στην Ευρώπη, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ρόδινα.
Για το επικοινωνιακό και για όσους τυχόν ενδιαφέρονται, το sdna, ναι αυτό του Σαββίδη, πανηγυρίζει σαν να πήραν Ch.L. οι τουρκο-βάζελοι και βάζω στοίχημα πως η α(θ)λητική Κυριακή θα το έχει στις πρώτες, αν όχι πρώτη είδηση.
edit: ο παρουσιαστής αμέσως μετά την εισαγωγή, αυτό ανέφερε.
Ο Μαξίμοβιτς είναι 29 ετών και όχι 30.
Παίζει στο 6, αλλά έχει και την πρώτη πάσα στην έξοδο από την άμυνα. Πέραν αυτού, είναι ο παίκτης ή ο τύπος του παίκτη που θέλαμε για να μην έχουμε θέμα στο αμυντικό transition. Να μην κρυβόμαστε, έχουμε, αλλά αυτή την στιγμή κρύβεται από το εξαιρετικό επιθετικό μας παιχνίδι και τα πολλά γκολ που βγάζουμε. Στα ντέρμπι που έρχονται και στην Ευρώπη, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ρόδινα.
Για το επικοινωνιακό και για όσους τυχόν ενδιαφέρονται, το sdna, ναι αυτό του Σαββίδη, πανηγυρίζει σαν να πήραν Ch.L. οι τουρκο-βάζελοι και βάζω στοίχημα πως η α(θ)λητική Κυριακή θα το έχει στις πρώτες, αν όχι πρώτη είδηση.
edit: ο παρουσιαστής αμέσως μετά την εισαγωγή, αυτό ανέφερε.
-
Μλκια που τον Μαξίμοβιτς τον είχαν κάνει σίριαλ οι δικοί μας Αρδ εδώ και 7 μήνες για να καταλήξει στον βαζελο. Αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο.
Θεωρώ ότι ο παίχτης έκανε κακή κίνηση στην καριέρα του γιατί ο βαζελος δεν είναι ομάδα αυτήν την στιγμή. Απλά ο Αλαφούζος πετάει λεφτά χωρίς ποδοσφαιρική λογική μπας και πάρει το πρωτάθλημα.
Αν ερχόταν σε εμάς θα ερχόταν σε πολύ πιο οργανωμένη ομάδα. Αλλά οκ αυτά είναι λόγια τέτοια ώρα.
Θεωρώ ότι ο παίχτης έκανε κακή κίνηση στην καριέρα του γιατί ο βαζελος δεν είναι ομάδα αυτήν την στιγμή. Απλά ο Αλαφούζος πετάει λεφτά χωρίς ποδοσφαιρική λογική μπας και πάρει το πρωτάθλημα.
Αν ερχόταν σε εμάς θα ερχόταν σε πολύ πιο οργανωμένη ομάδα. Αλλά οκ αυτά είναι λόγια τέτοια ώρα.