Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από potamda »

kerk έγραψε:Τώρα ρε παιδιά για να καταλάβω, ο μαξιμοβιτς με συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι & με euro να έρχεται, βιάστηκε να υπογράψει απο γενάρη γιατί ;;; μην χάσει το κελεπούρι ;; δεν θα τα έβρισκε αυτά τα λεφτά αλλού ή ίσως και περισσότερα ;;

Αβυσσος το μυαλό του ανθρώπου ...
Ίσως αυτό να λέει πολλά για τη μετέπειτα πορεία του.

Το να είναι κοντά είχε ένα νόημα αν ήταν Θεσσαλονίκη.
Είτε είναι Αθήνα, είτε Ιταλία, Τουρκία, ακόμα και Ισπανία, οι χρονικές διαφορές των πτήσεων δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλες.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως έτσι όπως είναι η ομάδα τώρα, πέρα από δεξί μπακ βασικό, εγώ θα έφερνα φορ και στόπερ πρωτού σκεφτώ να κάνω κίνηση στα χαφ. Ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται κανέναν Μαξίμοβιτς, άλλο που ήταν μια ελκυστική περίπτωση για το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του.

Επικοινωνιακή ήττα δεν ήταν, οι αντιδράσεις του κόσμου (ή έστω του φόρουμ) πιο πολύ το κάνουν ένα μάθημα για το μέλλον, και ένα τέλειο παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω περιπτώσεις παικτών. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό.

Άντε να κλείσει το μπακ.
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Η αληθεια ειναι οτι ο ΠΑΟ εκανε μια πολυ καλη μεταγραφη. Τον θελαμε/λουμε δεν εχει σημασια πλεον. Εμεις πρεπει να κοιταμε εμας και οχι τους αλλους. Αυτο που θελουμε ειναι δεξι μπακ και εναν στοπερ. Ομαδα εχουμε.

Ας τους νικησουμε ολους στην Τουμπα αδερφια μου. Αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος μας.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δηλαδή ρε μάγκες, εάν τα λεφτά αντί να τα ρίξει στον μαξίμοβιτς, τα ρίξει σε μπακάρα και φοράκλα, μας χαλάει?

η στόχευση δεν ήταν το χαφ. τέλος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μετά τις καλοκαιρινές κινήσεις και την τρομερη εικόνα της ομαδας, η διοικηση και ο Λουτσεσκου οσον αφορα εμενα εχουν κερδισει το δικαιωμα να κριθουν εκ του αποτελεσματος και οχι προωρα. Οκ με ενοχλησε τραγικα η αποκτηση Μαξιμοβιτς απο τον βαζελο, αλλα θα περιμενω να αξιολογησω τον σχεδιασμο μας στο τελος της χρονιας. Αν παραμεινουμε ανταγωνιστικοι μεχρι τελους και στους 3 στοχους, και δεν μας κοστισει η μη ενίσχυση τοτε ολα ειναι κομπλε. Επισης σημαντικο ειναι το τι θα γινει το ερχομενο καλοκαιρι. Αν εχουν αποφασισει να διατηρησουν Μειτε τοτε ολα καλα. Αλλα αν βρεθουμε με μονους χαφ τον Οζντοεφ τον Σβαμπ και τον Τσιγγαρα, και ψαχνομαστε μςχρι Αυγουστο για χαφ τοτε θα χουν οντως κανει τεραστια πατατα. Ας περιμενουμε λοιπον.
Προς το παρόν να κοψουν τον λαιμο τους να ξεκωλιασουν τον βαζελο των αρκετων απουσιων την επομενη Κυριακη. Αν δεν παρουμε τα 3 ντερμπι εντος, τοτε τζαμπα συζηταμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οπως λεει ο Ναπολι
1. Δεξι μπακ καλυτερο του Σαστρε για να μοιραστουν την θεση 70/30
2. Θα πω εξτρεμοφορ (τυπου Λαριν πχ) ή εξτρεμοδεκαρο απο αριστερα
3. Στοπεραρα με αντικατασταση Νασμπεργκ
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

rainmaker έγραψε:Στα παπάρια μας τι κάνουν οι βαζελοι

Λογικό είναι να πέφτει καζουρα και προσπάθεια μείωσης ηθικού και σε ένα βαθμό και θεμιτο

Αυτό δε σημαίνει ότι ντε και καλά ο ΠΑΟΚ ήθελε διακαώς τον παίκτη τώρα.

Ούτε καν το καλοκαίρι δεν τον ήθελε διακαώς

Τον Μεϊτε τέσσερις μήνες τον περιμέναμε. Εκείνον είχαμε διαλέξει. Καλώς, κακώς (προσωπικά δεν τον ήθελα τον Μεϊτε), αυτό έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο Μαξίμοβιτς προέκυψε, το παλέψαμε, δεν ήρθε, ήρθαν άλλοι

Καλός παίκτης, υπερβολικά τα λεφτά που ακούγονται κατά τη γνώμη μου. Είπαμε λίγο, αμυντικό χαφ είναι χωρίς καμία ιδιαίτερη τεχνική. Ο βιλενα θεωρητικά ανώτερος παίκτης ήταν αν δεν κάνω λάθος...
Ετσι έιναι Ρέινμέικερ , εμεις πρέπει να ενισχυθούμε στις θέσεις που πονάμε και πιστεψέ με εκει στα χαφ ήμαστε πλήρεις.
icue

Δημοσίευση από icue »

Για φορ τωρα που λειπει ο Σαματα και εγω το σκεφτηκα. Και δεν περιμενα ποτε οτι θα το εγραφα αυτο. :D
Theofilo1971

Δημοσίευση από Theofilo1971 »

tsou έγραψε:φετος το πρωταθλημα δινει απευθειας τσουλου.
ο αλαφουζος το έχει καταλαβει και δινει τα ρεστα του.
ο μαξιμοβιτς ειναι παιχταρας και ειναι πολυ κριμα που αποτυχαμε να τον κανουμε ασπρομαυρο.
Αυτό ισχύει μόνο για γαύρο και ΠΑΟΚ.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

danirifle έγραψε:δηλαδή ρε μάγκες, εάν τα λεφτά αντί να τα ρίξει στον μαξίμοβιτς, τα ρίξει σε μπακάρα και φοράκλα, μας χαλάει?

η στόχευση δεν ήταν το χαφ. τέλος
100% σωστός .
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Συμφωνώ με τον αδερφό Νάπολη ..
Θεωρώ ότι εκτος του δεξιού μπακ η ομάδα θέλει ενα στόπερ ηγέτη όπως είχαμε τον Κρεσπο . Τα δίδυμα που έχουμε ναι μεν είναι καλούτσικα αλλά κανείς δεν μπορεί να ηγηθεί της άμυνας …
Γι αυτό κατά τη γνώμη μου αργούν οι προσαρμογές στο πρώτο 20λέπτο κάθε αγώνα και έχουμε τα κενά στα μεσοδιαστήματα
george188

Δημοσίευση από george188 »

MSc in Football έγραψε:Ρε παιδιά, το αν είναι ή όχι επικοινωνιακή ήττα φαίνεται απ' την καζούρα που μας κάνουν τα βαζέλια. Έχουν πάρει φωτιά τα φόρουμ από το δούλεμα που μας ριχνουν. Άρα ,μην το συζητάτε. Είναι αυταπόδεικτο.

Η ουσία όμως είναι πως αύριο ξημερώνει 22 Ιανουαρίου και δεν ενισχυθήκαμε σε καμία θέση. Τελικά θέλει το πρωταθλημα η διοίκηση ή το θέλουν άλλες ομαδες περισσότερο;

Και όταν λέω διοίκηση δεν εννοώ τους υπαλλήλους ,όπως κάνουν οι περισσότεροι που κρύβονται πίσω απ' το δάχτυλό τους. Εννοώ τον Ιβάν Σαββίδη.

Υπομονή 10 μέρες και θα ξέρουμε...
Η ομάδα είναι πρώτη και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη. Ελλάδα, την ομάδα ο ραζβαν και ο Ιβάν την έστησαν, τι άλλη απόδειξη ας πούμε θες
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αν και συμφωνώ πως είναι επικοινωνιακή ήττα, κατά 99% ευθύνη των δικών μας ΑΡΔ, μπορώ άνετα να πω ΣΤΑ ΠΑΠ@ΡΙΑ ΜΟΥ για το επικοινωνιακό σκέλος. Ειλικρινά ΣΤΑ ΠΑΠ@ΡΙΑ μου.
Αν όμως τους βγει ως παίκτης και κάνει παπάδες, τότε θα ναι σχωράτε με, αλλά θα με ενοχλήσει.
Αντίπαλος μου είναι, δεν γίνεται να το παίζω αδιάφορος όταν ενισχύεται. Πόσο δε μάλλον όταν εμείς σήμερα 21/1, δεν έχουμε κάνει ούτε μισή κίνηση.

Ας κάνουμε εμείς αυτές τις κινήσεις που πρέπει και να πάει να γ@μηθεί και ο Ζέλας και ο Μαξίμοβιτς.
Εμείς παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις; Έχουμε κενά που τα παραδεχόμαστε όλοι; Ε άρα θέλω και ελπίζω να ενισχυθούμε. Δεν νομίζω να είναι παράλογο.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

φαίνεται ειμαστε αργοί στη λήψη αποφάσεων, γιαυτό χάθηκε ο Μαξίμοβιτς
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω απλά θα θυμίσω ότι όταν έκλεισε ο βάζελος τον τζουρισιτς το καλοκαίρι ΠΑΛΙ τα ίδια διαβαζαμε εδώ μέσα για ανυπαρξία της διοίκησης ότι μας τν πηρανε από μας κλπ κλπ κλπ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”