Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zoran

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από zoran »

Χθεσινή η συζήτηση και τα.διαβαζω τώρα , ακούω για αστρονομικό ποσό 1,5 έως 2 με μπόνους ή χωρίς

Όταν δεν δίνεις ούτε ένα ευρώ στην ομάδα είναι λογικό το συμβόλαιο να είναι πιο τσουχτερό
Δηλαδή αν δίναμε 2 μύρια στη Χετάφε (έστω ότι είχε 1 χρόνο συμβόλαιο ακόμη) και 500 χιλ συμβόλαιο(ψίχουλα) στον παίκτη για 2 χρόνια , δεν θα κόστιζε 1,5/έτος ?

Άλλα από την άλλη , υπάρχει και το θέμα ισορροπίας και στα αποδυτήρια .
Αν παίρνει ο μάξι 2 , αδειάζεις ζιβκο και τσιτωνεις τον ντελια ή τον κουλιε πχ

Επίσης αν θες να δώσεις πχ το 1,5 για το δεξί Μπακ , πάει μακριά η βαλίτσα μετά

Είναι πολλά στη μέση και πρέπει να περιμένουμε
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Και για να συνεχίσω μιας και πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και περιμένω να περάσει η ώρα μέχρι να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ.....
Ποιος ξέρει αν η μη έλευση μάξι , σημαίνει στην καραμπολα, έλευση τσαλωφ το καλοκαίρι ή κάποιον άλλο

Εμένα μου αρκεί στην παρούσα , η υγεία που βγάζει η ομάδα , η εικόνα της στο γήπεδο , η παραμονή του στρατηγου , το γήπεδο , το προπονητικό και η παρουσία του Ιβάν

Από εκεί και μετά Μαξίμοβιτς υπάρχουν πολλοί

Το ξενερωμα είναι μόνο ότι όλοι θεωρήσαμε ότι τον έχουμε σίγουρο
Τίποτα άλλο
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

λεφτα πρεπει να πεσουν γιατι αν βγουμε τσου λου με Σβαμπ και τσιγγαρα δεν ξεκινας προκριματικους...ουτε με φορ τον Μπραντον και τον Σαματα αλλα ουτε και με Εκογκ στοπερ
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

pk77 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Όσοι λεγαμε ότι ο Τεριμ ήρθε με προίκα και ότι δύο κυβερνήσεις θέλουν να πάρει πρωτάθλημα ο βαζελος, δυστυχώς δικαιωνομαστε.

Εκτός αν πρέπει να πιστεψω ότι ο Αλαφούζος που πρίν 2 χρόνια δεν μπορούσε να κρατήσει τον Γκατσινιβιτς τώρα μοιράζει τα μύρια σαν στραγάλια...

Δεν μας παρατάνε λέω γω με την Κολομβία της Ευρώπης..
Αυτό με τις ΔΥΟ κυβερνήσεις αρκετά ψαγμένο, με όσα γίνονται στο πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο.
ΠΟλυ γκρίνια πάντως, σαν κάποιοι να περίμεναν καιρό να τους δοθεί η "ευκαιρία" για να δικαιωθούν.
Τώρα περιμένουμε και ένα αγωνιστικό στραβοπάτημα να βγουν και όσοι δεν γουστάρουν τον Λουτσέσκου.
Αγαπήστε ρε την ομάδα

Είναι φανερό ότι οι Τούρκοι κάνουν μπασιμο γενικώς.
Οσονουπω συνεκμετάλλευση του Αιγαίου κτλ κτλ.
Ο Ατζουν και ο Τεριμ ( και ο Αταμάν) είναι άτομα του ΣΤΕΝΟΥ περιβάλλοντος Ερντογάν, δεν είναι τυχαίοι.
Ο βαζελος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ γίνεται το όχημα για να περάσει ανώδυνα αυτό στο πόπολο

Η φάση είναι σαν να αγόραζε ο Αλαφούζος ή ο Μαρινάκης την Φενέρμπαχτσε. Θα μπορούσε; Αν δεν είχε το πολιτικό ΟΚ ;

Εάν εμείς περιμένουμε τον Ιβάν να τα βάλει μόνος του με 2 κράτη, οκ. Εγώ δεν το περιμένω πάντως.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Συμφωνώ ότι πρέπει να κοιτάμε τους προκριματικούς του καλοκαιριού.

Όμως όταν η ομαδα είναι πρώτη σε 3 διοργανώσεις , τι κριτική να κάνουμε και τι παρατηρήσεις ?

Μήπως εμείς θέλουμε τσλ και δεν θέλει ο Ιβάν ??
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Για αρχή ας κοιτάμε μη τυχόν και μείνουμε τέταρτοι και εκτός Ευρώπης, και μετά τα προκριματικά.
Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, μόλις αρχίζουμε.

Η ομάδα θέλει ενίσχυση.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

[quote="zoran".. ...

.. Εμένα μου αρκεί στην παρούσα , η υγεία που βγάζει η ομάδα , η εικόνα της στο γήπεδο , η παραμονή του στρατηγου , το γήπεδο , το προπονητικό και η παρουσία του Ιβάν

Από εκεί και μετά Μαξίμοβιτς υπάρχουν πολλοί

Το ξενερωμα είναι μόνο ότι όλοι θεωρήσαμε ότι τον έχουμε σίγουρο
Τίποτα άλλο[/quote]

Το επικοινωνιακο κοματι ειναι μονο για τις φυλλαδες, τριχες δηλαδη.
Η ουσια ειναι οτι για τωρα η ομαδα ειναι αρκετα καλα στα χαφ, εννοω βγαινει καλα η χρονιά, απλα για τις αρχες καλοκαιριου που θα δινεις κρισιμους αγωνες,θα πρεπει να εχεις απο τωρα την ομαδα ετοιμη-εφοσον εμεις παντα ψωνιζουμε τελη αυγουστου κ ο λουτσε αργει να ενσωματωσει τις μεταγραφες.
Καλα κανει κ δεν μπαινει σε πλειστηριασμους, δεν μπορει μια σοβαρη παε να αποκλινει απο τον σχεδιασμό της μονο κ μονο για επικοινωνιακους λογους
Με αλλα λογια, μην σωσει κ ερθει ο μαξι αν δεν γουσταρει, θα βρούμε αλλον, αλλά να τον παρουμε απο τωρα, ΟΧΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ.

Ασχετο αλλα στο αγαπημενο πολλων πορτοκαλι σαιτ,θα ανοιξουνε σαμπανιες αν τελικα ο μαξι παει στο βαζελο, χαρες κ πανηγυρια θα εχουνε!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εννοείται ότι δεν δίνω ούτε τον πυρετό μου σε αθλητικά σαιτς γενικότερα. Μου έβγαλε στα προτεινόμενα άρθρα κάτι από γαβρεττα νομίζω με τίτλο "πάντα στο ρανταρ της αρχοντοχωριάτας η υπόθεση Μαξίμοβιτς". Φαίνεται σαν να είναι πρωινό πρωινό. Έχει κάποιος άποψη; Βάσει τίτλου κρίνοντας μόνο, σαν να έπεσαν κάπως οι τόνοι;
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Πέρα απτό οποίο ξενέρωμα, το μεγάλο θέμα είναι το καλοκαίρι. Πέρα απτην πίεση σε περίπτωση που δεν έρθει ο Σέρβος να αποκτήσεις τον μειτε που αμφιβάλω πόσο φθηνότερο είναι θα έρθει και τεράστια γκρίνια. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι την περίπτωση να μην μείνει ούτε ο μειτε και να είμαστε με τσιγγαρα οζντοεφ στα προκριματικά και να ακούμε οι καλοί παίκτες δεν κλείνουν τώρα αλλά τέλος των μεταγραφών. Εκεί είναι το πρόβλημα.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

DamoN έγραψε:Αποκλειστικό ο Μαξίμοβιτς θα έκλεινε σε εμάς για να είναι κοντά στο σπίτι του αλλα εμαθε για τον φλαι οβερ και την κίνηση και άλλαξε γνώμη. Ο Μειτε από την άλλη που γενικά δεν βιάζεται θα μείνει και του χρόνου .
Κλείνει μάλλον βαζελο γιατί ο τουρκος αλεφαντος του είπε ότι τον χρειάζεται για φορ να κάνει δίδυμο με τον Τούρκο λαμπριακο.νέα πρόκληση στην καριερα του Σέρβου που από μικρός ήθελε να παίζει Σέντερ φορ αλλα αντριγια και μιτροβιτς τον βάζανε πίσω γιατί είναι αμπαλος
Χαλάει η κουμπαριά με Ζιβκοβιτς αλλά εμφανίστηκε ο ερντογαν και του είπε ότι είναι επίσημος κουμπάρος από εποχές Καραμανλή και να μην φοβάται

Aν ισχύουν αυτά που λες φίλε μιλάμε για καταστάσεις πολύ έξω απο το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

navigator11 έγραψε:Εννοείται ότι δεν δίνω ούτε τον πυρετό μου σε αθλητικά σαιτς γενικότερα. Μου έβγαλε στα προτεινόμενα άρθρα κάτι από γαβρεττα νομίζω με τίτλο "πάντα στο ρανταρ της αρχοντοχωριάτας η υπόθεση Μαξίμοβιτς". Φαίνεται σαν να είναι πρωινό πρωινό. Έχει κάποιος άποψη; Βάσει τίτλου κρίνοντας μόνο, σαν να έπεσαν κάπως οι τόνοι;
Παρουσιαζεται σαν σχεδον τελειωμενο και οτι ο παικτης εχει συμφωνησει. Μενει να φανει αν η Χεταφε θα τον αφησει απο τωρα με ενα μικρο αντιτιμο
Να πουμε και ενα μπραβο εδω στην Χεταφε και στους χειρισμους της που απεριψε τα 3,5+ απο εμας 4 μηνες πριν για να τον χασει τωρα με 500-800 χιλιαρικα. Μαθημα διαχειρισης υψηλου επιπεδου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δηλαδή οι Ισπανοί δεν ήξεραν ρε συ ότι θα τον έχαναν τζάμπα; Προφανώς και το γνώριζαν και θεώρησαν ότι θα τους ήταν χρησιμότερο να έχουν τις υπηρεσίες του παίχτη μέχρι τέλους. Δεν πιστεύω ότι το έχουν μετανιώσει. Αν το έχουν, πρόκειται περί φουλ ηλιθίων :lol: :lol:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Το θέμα είναι πως από όλη την ιστορία αυτός που βγαίνει κερδισμένος είναι μόνο ο πράσινος..
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Απο αυτα που διαβαζω δεξια και αριστερα νομιζω οτι το αντιπαλο δεος απο την Ελλαδα για τον Μαξιμοβιτς ηταν ο Ολυμπιακος. Ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να εχει ασχοληθει με τον παιχτη μετα το καλοκαιρι..

Δεν ξερω αν τωρα θα κανουν καποιο μπασιμο αλλα μαλλον δεν ασχοληθηκαμε καθολου μαζι του για τον Ιανουαριο
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για να το γράψει το βαζελο-sdna, κάτι θα ξέρει και θα έχει πληροφόρηση εκ των ένδον. Η μη απόκτηση του Μαξίμοβιτς θα είναι για μας σε μικρότερο βαθμό επικοινωνιακή επειδή από το καλοκαίρι διεκδικούμε και φτάσαμε και κοντά στον παίκτη και σε μεγαλύτερο αγωνιστική ήττα, γιατί ο βάζελος, θεωρητικά πάντα, δημιουργεί μια εξαιρετική τριάδα με Nemanja-Arao-Μπακασέτα και με εναλλακτικές από πίσω.
Η ομάδα είναι σήμερα στην διεκδίκηση τριών στόχων, αλλά για να κατακτήσουμε τον πλέον βασικό, το πρωτάθλημα, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, είναι αδιαμφισβήτητο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Έρχονται πολλοί και σε πυκνά χρονικά διαστήματα αγώνες, απώλειες θα υπάρξουν λόγω καρτών, κούρασης-ντεφορμαρίσματος και τυχόν τραυματισμών. Μάρτιος-Απρίλιος και Μάιος θα είναι κομβικοί μήνες, όχι ότι πάει πίσω και το εικοσαήμερο 28/1-18/2 με τρία ντέρμπι στην Τούμπα. Θέλουμε σίγουρα δεξί μπακ γιατί δεν βγαίνει με Σάστρε και μόνο, αριστερό winger για να μην ξεζουμίσουμε τον Τάισον και για να αποφύγουμε προβλήματα τραυματισμών του, άσε που δεν ξέρουμε αν θα μείνει. Για φορ δεν νομίζω, άσε που δεν γίνεται να βγάλουμε εκτός τον Τζίμα τώρα που άρχισε να μπαίνει και δεν ξέρω για δεξί στόπερ με την πολύ καλή εικόνα που βγάζει ο Εκόνγκ στο Copa Africa, αλλά με άλλο αμυντικό σύστημα και στην Νιγηρία, χώρια του ότι ήλθε από ομάδα που έπαιζε πίσω και όχι ψηλά την άμυνα. Να θυμόμαστε ότι Μέιτε και Μάρκος Αντόνιο είναι δανεικοί και με πολύ ψηλή ρήτρα και το να μείνει ένας το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο. Και αν αληθεύει αυτό που λέγεται ότι ο Γάλλος ψάχνει για καλύτερο πρωτάθλημα (και δεν έχει άδικο), μένουμε με δύο.
Ο βάζελος είναι και στις πέτρες φανερό ότι δεν αντλεί τα μεγάλα ποσά που δίνει από τον αφραγκούζο, αλλά από τουρκία μεριά, από τον Ατζούν και τους συν αυτώ και με ευλογίες από το governo. Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε; Ενδιαφερόμαστε στο να κλείσουμε από τώρα την πρώτη μας μεταγραφή για το καλοκαίρι και να βάλουμε βάσεις ή θα περιμένουμε το αν θα πάρουμε τον τίτλο ή αν θα βγούμε Ευρώπη; (!!!-ούτε να σκεφτούμε αρνητικό σενάριο σε αυτό). Ή έστω μήπως το σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε; Θα πω το στερεότυπο "ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει" και συνεπώς, να προσέχουμε για να έχουμε.
Θέλω να πιστεύω ότι τελικά το καλό (ΠΑΟΚ) θα επικρατήσει σε όλους τους τομείς του κακού (τουρκο-βάζελος και μετά και οι άλλοι δύο).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”