Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Από τα μισολογα των 24, αλλά κι από άλλους στα σοσιαλ που ισχυρίζονται ότι έχουν πληροφορίες, βγαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ τον παίκτη. Ο αφραγκουζος όμως αποφάσισε να τιναξει την μπάνκα. Του εκανε αστρονομική πρόταση.

- navigator11
Φαντάζει απίθανο, γνώμη μου, να μην αποκτηθεί ο ένας εκ των δύο, εφόσον μέχρι τέλους της σεζόν έχει πειστεί ο Λουτσέσκου ότι πρέπει να μείνει κάποιος. Πάντα μιλάω σε συνάρτηση με το τελικό ταμείο. Αν πχ δε βγούμε Ευρώπη, λέμε τώρα το σχεδόν απίθανο, ε τότε όντως το πιθανότερο θα είναι να μην αγοράσουμε κανέναν από τους 2. Αλλά να ξεκινήσει η νέα σεζόν, έχοντας ολοκληρωθεί η τρέχουσα στοιχειωδώς φυσιολογικά, με σταθερά στο κέντρο τον τίμιο και συμπαθέστατο Τσιγγάρα δε θεωρώ ότιМир έγραψε:Δεν περιμένω να αγοράσουμε Μειτε ή Μαρκαντώνη το καλοκαίρι αλλά ίσως η διοίκηση να μην θέλει να επενδύσει 1,5εκ το χρόνο σε 6αρι, ενώ παίζουμε σύστημα με δυο 8αρια.
συγκεντρώνει ούτε 3% πιθανότητες.
- 
				papwolf
Ο Αλαφούζος του έκανε αστρονομική πρόταση γράφεται αλλά ξέρουμε πόσο είναι...?
Πολύ φοβάμαι ότι είναι στα λεφτά που έψαχνε ο παίκτης, δλδ. περίπου 1,5 εκ. το χρόνο.

Πολύ φοβάμαι ότι είναι στα λεφτά που έψαχνε ο παίκτης, δλδ. περίπου 1,5 εκ. το χρόνο.
Πριν λίγο ένας αρδ είπα ότι η πρόταση του βαζελου στον Μαξιμοβιτς μαζί με μπόνους πρωτάθλημα και κύπελο είναι πάνω από 2 εκατομμύρια το χρόνο..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Κυρ 21 Ιαν 2024, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- 
				Leonardo10
Πάντως οποίαδηποτε άλλη θεση να ήταν ο χ Μαξίμοβιτς δεν θα με πείραζε καν, αλλά στα χαφ; -3 χαφ θα είσαι το καλοκαίρι, ο παίκτης ήθελε να ερθει, ο δρόμος ήταν ανοιχτος από όλες τις απόψεις

- 
				xrisitsapa
Όσοι λεγαμε ότι ο Τεριμ ήρθε με προίκα και ότι δύο κυβερνήσεις θέλουν να πάρει πρωτάθλημα ο βαζελος, δυστυχώς δικαιωνομαστε.
Εκτός αν πρέπει να πιστεψω ότι ο Αλαφούζος που πρίν 2 χρόνια δεν μπορούσε να κρατήσει τον Γκατσινιβιτς τώρα μοιράζει τα μύρια σαν στραγάλια...
Δεν μας παρατάνε λέω γω με την Κολομβία της Ευρώπης..

Εκτός αν πρέπει να πιστεψω ότι ο Αλαφούζος που πρίν 2 χρόνια δεν μπορούσε να κρατήσει τον Γκατσινιβιτς τώρα μοιράζει τα μύρια σαν στραγάλια...
Δεν μας παρατάνε λέω γω με την Κολομβία της Ευρώπης..
- PAOKevolution
Παιδιά, αν η ζελα του δίνει άνω των 2+ μπόνους τι συζητάμε; Θα μπει ο ΠΑΟΚ σε δημοπρασία; Η ομάδα σφιζει από ΥΓΕΙΑ! Να έρθει οποίος γουστάρει να γίνει μέλος σε μια ομάδα οικογένεια και όχι σε μια ομάδα που θα δείχνουν ποιος παίρνει περισσότερα. Ποιοτηκοτατος παίκτης, αλλά αν εν τέλει κλείσει στη χαβούζα, περαστικά του. Ασπρόμαυρη πλάτη θα βλέπει.

Νταξει Λημνιο, Ντραγκοφσκι, Ακαιντιν, Ουγκο, Μπακασετα και ισως Μαξιμοβιτς πηραν. Απο αυτους μονο ο Μαξι επαιζε σε μας. Αυτη η ομαδα θα ηταν 5 βαθμους κατω χωρις τα πεναλτακια δωρο και ειναι ηδη εκτος ευρωπης. Οποτε ψυχραιμια μαγκες προχωραμε να φερει η ομαδα τουλαχιστον δεξι μπακ και παμε να τους διαλυσουμε.

+++PAOKevolution έγραψε:Παιδιά, αν η ζελα του δίνει άνω των 2+ μπόνους τι συζητάμε; Θα μπει ο ΠΑΟΚ σε δημοπρασία; Η ομάδα σφιζει από ΥΓΕΙΑ! Να έρθει οποίος γουστάρει να γίνει μέλος σε μια ομάδα οικογένεια και όχι σε μια ομάδα που θα δείχνουν ποιος παίρνει περισσότερα. Ποιοτηκοτατος παίκτης, αλλά αν εν τέλει κλείσει στη χαβούζα, περαστικά του. Ασπρόμαυρη πλάτη θα βλέπει.
Αν μπορούν να δώσουν τόσα καλά θα κάνουν.
- 
				papwolf
Τίποτα μην πεις, ο Αλαφούζος ή οποίος-οι κρύβονται από πίσω, κάνει all in, όπως κάποτε έκανε ο Ιβάν.markos4 έγραψε:Πολύ χρήμα ρίχνει ο Αλαφούζος για το πρωτάθλημα.
Να πω την αλήθεια δεν του το είχα..
Και παίρνει παίχτες στοχευμενα με προσωπικότητα.
Αντί να κινηθούμε εμείς γρηγορα να καλύψουμε τα κενά στο ροστερ έχοντας μπροστά μας τρεις στόχους, το κάνουν οι ανταγωνιστές....τι να πω
Η κούλα κάνει κράτει στις μεταγραφές αλλά έχει το παρασκήνιο, ο γαύρος φέρνει παίκτες-εξυπηρετήσεις μανατζαρέων αλλά κάνει φασαρία κι εμείς για την ώρα πάμε πάσο.
Ίσως αυτήν την ευκαιρία για πρωτάθλημα φέτος που βλέπουμε εμείς σαν οπαδοί, να μην την βλέπουν οι διοικούντες και ίσως να έχουν αυτοί δίκιο.
Ο Ατζουν για καποιο λογο εχει ανοιξει το πορτοφολι και πληρωνει. Εμενα δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο οτι υπαρχουν και αλλες συμφωνιες κατω απο το τραπεζι. Οχι συνωμοσιες και τετοιες σαχλαμαρες, αλλα επιχειρηματικες.
Δεν ειναι καθολου τυχαιο πως μεχρι να ερθει ο Τεριμ, ο Βολος ηταν ουσιαστικα αγορασμενος απο τον Ατζουν, μετα παγωσε και τελικα ναυαγησε. Και μιλαμε για κλαιν μαιν λεφτα που θα εδινε.
Οποιος πιστευει οτι ο Αλαφουζος, που περυσι ενω ηταν δεκα βαθμους μπροστα δεν εδωσε ουτε τον ιδρωτα του, ξαφνικα αρχισε να μοιραζει δεξια και αριστερα, ας το ξανασκεφτει.
Στο δια ταυτα, αν αυτοι θελουν να τορπιλισουν το οικονομικο τους μελλον μεγεια τους και χαρα τους. Μου θυμιζει το πυροτεχνημα του πολυμετοχικου. Εγω δεν θελω να τους ακολουθησουμε.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο πως μεχρι να ερθει ο Τεριμ, ο Βολος ηταν ουσιαστικα αγορασμενος απο τον Ατζουν, μετα παγωσε και τελικα ναυαγησε. Και μιλαμε για κλαιν μαιν λεφτα που θα εδινε.
Οποιος πιστευει οτι ο Αλαφουζος, που περυσι ενω ηταν δεκα βαθμους μπροστα δεν εδωσε ουτε τον ιδρωτα του, ξαφνικα αρχισε να μοιραζει δεξια και αριστερα, ας το ξανασκεφτει.
Στο δια ταυτα, αν αυτοι θελουν να τορπιλισουν το οικονομικο τους μελλον μεγεια τους και χαρα τους. Μου θυμιζει το πυροτεχνημα του πολυμετοχικου. Εγω δεν θελω να τους ακολουθησουμε.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Κυρ 21 Ιαν 2024, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Το λέω τώρα που ακόμα ο παίκτης θεωρητικά δεν έχει κλείσει πουθενά.
Να καταλάβουμε γενικά ότι τα πάντα είναι μπίζνα, ειναι χρήμα, στρατηγικές σε διαπραγματεύσεις και τις περισσότερες των φορων τα πιονια τα κουνάνε οι μάνατζερ ενός παίκτη, μέσω των μιντια.
Ο παίκτης όλο το διάστημα από το καλοκαίρι έβγαζε από την πλευρά του, προφανώς μέσω ανθρώπων του ότι έχει ψηθεί φουλ για ΠΑΟΚ. Προφανώς χωρίς να έχει υπογράψει. Απλά για να φανεί ότι γουστάρει που τον θέλουμε ρε παιδί μου.
Μπαίνει στο παιχνίδι ο βαζελος ξαφνικά με μεγάλη πρόταση πριν κάποιες μέρες και βγαίνει σήμερα και δημοσίευμα για πρόταση ανανέωσης απο την Χετάφε,ενώ παράλληλα η πληροφόρηση που έχουν και οι δικοί μας δημοσιογράφοι είναι ότι συνεχιζουμε να θέλουμε. Και σήμερα σκάει και αυτό με βαζελο που τα δίνει όλα για όλα.
Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι η πλευρά του παίκτη έχει βγαλει τον παίκτη σε δημοπρασία για να κερδίσει προφανώς όσο περισσότερα μπορεί. Όποιος τα δώσει κερδίζει. Κερδίζει όμως βάσει της πραγματικής αξίας ενός παίκτη ή δίνει περισσότερα από αυτήν κατά πολύ τελικά;
Το έχω ξαναγράψει, προφανώς θέλω κι γω την Μαξίμοβιτς, όμως δεν θα κακισω κανέναν αν δεν έρθει όταν βλέπω τι συμβαίνει. Ο παίκτης καλά κάνει γιατί πάει για να παρει παραπάνω , αλλά και η ομάδα πρέπει να βάζει τα όρια της σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό είναι το σωστό.

Να καταλάβουμε γενικά ότι τα πάντα είναι μπίζνα, ειναι χρήμα, στρατηγικές σε διαπραγματεύσεις και τις περισσότερες των φορων τα πιονια τα κουνάνε οι μάνατζερ ενός παίκτη, μέσω των μιντια.
Ο παίκτης όλο το διάστημα από το καλοκαίρι έβγαζε από την πλευρά του, προφανώς μέσω ανθρώπων του ότι έχει ψηθεί φουλ για ΠΑΟΚ. Προφανώς χωρίς να έχει υπογράψει. Απλά για να φανεί ότι γουστάρει που τον θέλουμε ρε παιδί μου.
Μπαίνει στο παιχνίδι ο βαζελος ξαφνικά με μεγάλη πρόταση πριν κάποιες μέρες και βγαίνει σήμερα και δημοσίευμα για πρόταση ανανέωσης απο την Χετάφε,ενώ παράλληλα η πληροφόρηση που έχουν και οι δικοί μας δημοσιογράφοι είναι ότι συνεχιζουμε να θέλουμε. Και σήμερα σκάει και αυτό με βαζελο που τα δίνει όλα για όλα.
Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι η πλευρά του παίκτη έχει βγαλει τον παίκτη σε δημοπρασία για να κερδίσει προφανώς όσο περισσότερα μπορεί. Όποιος τα δώσει κερδίζει. Κερδίζει όμως βάσει της πραγματικής αξίας ενός παίκτη ή δίνει περισσότερα από αυτήν κατά πολύ τελικά;
Το έχω ξαναγράψει, προφανώς θέλω κι γω την Μαξίμοβιτς, όμως δεν θα κακισω κανέναν αν δεν έρθει όταν βλέπω τι συμβαίνει. Ο παίκτης καλά κάνει γιατί πάει για να παρει παραπάνω , αλλά και η ομάδα πρέπει να βάζει τα όρια της σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό είναι το σωστό.
- 
				papwolf
Αυτό πάντως δεν εμπόδισε διόλου το γατούλη να τους σφάξει στο γόνατο απάνω στο πρόσφατο αθηναϊκό ντέρμπι.xrisitsapa έγραψε:Όσοι λεγαμε ότι ο Τεριμ ήρθε με προίκα και ότι δύο κυβερνήσεις θέλουν να πάρει πρωτάθλημα ο βαζελος, δυστυχώς δικαιωνομαστε.
Papwolf γι αυτό γράφω ότι του βαζελου δεν του το είχα. 
Από τον γαυρο ναι το περίμενα, με τα γνωστά παρασκήνια και το άπλετο χρήμα που πετάει κάθε χρόνο στο κάδο των αχρήστων.
Δεν ξέρω τι συμφωνίες έχει κλείσει ο Αλαφούζος,αλλά το χρήμα που ρίχνει το ρίχνει στοχευμενα και όχι για να εντυπωσιάσει.

Από τον γαυρο ναι το περίμενα, με τα γνωστά παρασκήνια και το άπλετο χρήμα που πετάει κάθε χρόνο στο κάδο των αχρήστων.
Δεν ξέρω τι συμφωνίες έχει κλείσει ο Αλαφούζος,αλλά το χρήμα που ρίχνει το ρίχνει στοχευμενα και όχι για να εντυπωσιάσει.
- 
				MSc in Football
Δηλαδή , για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα πρέπει να πάνε πάσο οι 3 του ΠΟΚ;papwolf έγραψε:Τίποτα μην πεις, ο Αλαφούζος ή οποίος-οι κρύβονται από πίσω, κάνει all in, όπως κάποτε έκανε ο Ιβάν.markos4 έγραψε:Πολύ χρήμα ρίχνει ο Αλαφούζος για το πρωτάθλημα.
Να πω την αλήθεια δεν του το είχα..
Και παίρνει παίχτες στοχευμενα με προσωπικότητα.
Αντί να κινηθούμε εμείς γρηγορα να καλύψουμε τα κενά στο ροστερ έχοντας μπροστά μας τρεις στόχους, το κάνουν οι ανταγωνιστές....τι να πω
Η κούλα κάνει κράτει στις μεταγραφές αλλά έχει το παρασκήνιο, ο γαύρος φέρνει παίκτες-εξυπηρετήσεις μανατζαρέων αλλά κάνει φασαρία κι εμείς για την ώρα πάμε πάσο.
Ίσως αυτήν την ευκαιρία για πρωτάθλημα φέτος που βλέπουμε εμείς σαν οπαδοί, να μην την βλέπουν οι διοικούντες και ίσως να έχουν αυτοί δίκιο.
Τιναφταρε; Γιατί υποτιμάτε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη;