Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Εμενα ο ορος επικοινωνιακη ηττα δεν μου καθεται καλα. Καταρχας, ο ιδιος ο αρδ του παο λεει οτι τον δινουν τρελο συμβολαιο οποτε λογικο ειναι να παει στα 30 του ο Μαξιμοβιτς. Επισης, τωρα εχουμε συνεχως ντερμπι οποτε τι να την κανεις την επικοινωνιακη ηττα/νικη αν στο χορταρι ερθει διαφορετικο αποτελεσμα. Το κλιμα θα αλλαξει αμεσα αρδην. Το ζητημα με εμενα είναι το εξης: εφοσον ο παναθηναικος κανει δυνατες μεταγραφες να κανεις και εσυ. Οταν παιρνει μαξιμοβιτς/μπακασετα, εσυ πρεπει να απαντησεις με Τζονυ Οττο τουλαχιστον + αλλον εναν καλο παικτη. Δηλαδη, οταν ο γαυρος εχασε Ντεσποντοβ απο μεγαλο ΠΑΟΚ, αν επαιρνε εξτρεμ τοπ και ειχε 10 γκολ 10 ασιστ κανεις δεν θα εδινε σημασια για το Ντεσποντοβ. Ομως οταν ο Κιριλ γινεται Σολμπακεν και φυσικα τοτε θα χαλαστεις. Αρα εφοσον ο ανταγωνισμος τα σκαει , πρεπει να κανεις και συ το ιδιο για να φερεις παικτη παρομοιο βιογραφικου που οτι και να λεμε οταν εχει γεματες σεζον σε λα λιγκα/πρεμιερ/σεριε α τοτε πολυ δυσκολα δεν θα πιασει εδω και ας μην τον λενε μαξιμοβιτς. Αν δηλαδη ο Τζονυ Οττο γινει πχ παικτης βιογραφικου Σαστρε τοτε εχουμε μεγαλο προβλημα γιατι δεν μπορουμε να συμβαδισουμε με τον ανταγωνισμο. Πχ του χρονου στο κεντρο εχουν συμβολαιο μονο οζντοεβ + τσιγγαρας. Αν αντι να επαιρνες μαξιμοβιτς μεταγραφη κανονικη, πας και παρεις 2ο εσιτι φυσικα θα πονεσεις και θα παθεις καταθληψη. Αν ομως αντι για Μαξιμοβιτς πας για παικτη αντιστοιχου βιογραφικου και παιξει (το πιο πιθανο κιολας) τοτε δεν σε ενδιαφερει καν. Αυτα! 

Πάντως χθες οι 24 είπαν (στο άρθρο τους για την πρόταση της Χετάφε στον Μαξ) ότι παραμένει κύριος στόχος. Κρίμα να χαθεί..
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα πάντως δεν με εκπλήσσει, εδώ έχουμε φτάσει 10 μέρες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές και έχουμε μείνει με ένα δεξί μπακ για 2 διοργανώσεις τώρα και 3 στην συνέχεια που του έχουμε βγάλει το λάδι και θα του το βγάλουμε για πολύ ακόμα, με την ανάγκη γνωστή εδώ και 3 μήνες, επίσης δεν θα με εκπλήσσει αν δεν κανουμε μεταγραφή, εδώ δεν έχουμε τεχνικό και αθλητικό διευθυντή ρε μαγκες και κάνει η αγαπητή και συμπαθητική Γοντζαρεβα διαπραγματεύσεις που αναρωτιέμαι αν ξέρει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια, όσο δεν έχουμε κάποιον που να εμπιστεύεται ο Ιβαν εκεί που με το καλό να μπει ο Βιερινια, αυτο θα γίνετε, δεν θα εκμεταλλευόμαστε τέτοιες καταστάσεις όπως του Μαξίμοβιτς
Εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Άμα δεν έρθει ο Μαξίμοβιτς, ας βρουν τρόπο να φέρουν καλύτερο το καλοκαίρι. Νομίζω δε θα χαλάσει κανέναν μας. Υπομονή…
-
Παντως υπάρχει και η επιλογή της μετέπειτα αγοράς απο τον Παναθηναικό ,ξερετε , αν τον παρει τωρα η ομάδα αυτή .Και μιλάω σοβαρά , γιατι και αυτή είναι μία λογική στην οποία θα πρέπει να προσανατολιζόμαστε , διότι έχει γίνει στο παρελθόν και με δικόύς μας πρωτοκλασάτους παίκτες , να πωλούνται σε ελληνικές ομάδες .Καθότι όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται μπορούμε να δούμε την περίπτωσή του αν έχουμε δείγματα γραφής από το ελληνικό πρωτάθλημα.Δεν είναι κακό , ούτε παράλογο .
Δεν περιμένω να αγοράσουμε Μειτε ή Μαρκαντώνη το καλοκαίρι αλλά ίσως η διοίκηση να μην θέλει να επενδύσει 1,5εκ το χρόνο σε 6αρι, ενώ παίζουμε σύστημα με δυο 8αρια.
Προσωπικά από τότε που πέρασα τα 20, άντε 25, έπαψαν να με νοιάζουν τα επικοινωνιακά. Μόνο τα ουσιαστικά.
Δεν πα να φέρουμε εμείς τον Μέσσι. Αν ο Μαντσίνι βάλει περισσότερα γκολ και βγάλει περισσότερες ασίστ, αυτό θα είναι το μόνο που θα μετράει.
Παρ' όλα αυτά, ε μην το παίζουμε και τρελίτσα μεταξύ μας τώρα.. Όταν ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν έχει διαψεύσει ούτε μισό σενάριο περί Μαξίμοβιτς, όταν βλέπεις το 100% των ΑΡΔ να αναφέρουν το καλοκαίρι πως ο παίκτης αν δεν έρθει τώρα θα έρθει του χρόνου ελεύθερος, όταν παίζει σε όλα τα ρεπορτάζ και σε όλα τα πρωτοσέλιδα επί μήνες, ΑΝ τελικά πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα και ΕΙΔΙΚΆ τώρα που θα επηρεάσει ως ένα βαθμό το φετινό πρωτάθλημα, δεν γίνεται να μην θεωρηθεί ΚΑΙ επικοινωνιακή ήττα πέρα από αγωνιστική ΑΝ βέβαια ο παίκτης τους βγει. Κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο.
Δεν πα να φέρουμε εμείς τον Μέσσι. Αν ο Μαντσίνι βάλει περισσότερα γκολ και βγάλει περισσότερες ασίστ, αυτό θα είναι το μόνο που θα μετράει.
Παρ' όλα αυτά, ε μην το παίζουμε και τρελίτσα μεταξύ μας τώρα.. Όταν ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν έχει διαψεύσει ούτε μισό σενάριο περί Μαξίμοβιτς, όταν βλέπεις το 100% των ΑΡΔ να αναφέρουν το καλοκαίρι πως ο παίκτης αν δεν έρθει τώρα θα έρθει του χρόνου ελεύθερος, όταν παίζει σε όλα τα ρεπορτάζ και σε όλα τα πρωτοσέλιδα επί μήνες, ΑΝ τελικά πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα και ΕΙΔΙΚΆ τώρα που θα επηρεάσει ως ένα βαθμό το φετινό πρωτάθλημα, δεν γίνεται να μην θεωρηθεί ΚΑΙ επικοινωνιακή ήττα πέρα από αγωνιστική ΑΝ βέβαια ο παίκτης τους βγει. Κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο.
-
Κρίμα γιατί ήταν μεγάλη ευκαιρία ο Μάξι. Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει κάποιο πλάνο για τους χαφ το καλοκαίρι και όχι αυτή η ανετοιμότητα που παρατηρούμε με το δεξί μπακ. Υποτίθεται ότι ο βασικός μας στόχος από τον Νοέμβριο ακόμα είναι το δεξί μπακ, όμως δεν φαίνεται να υπήρχε η κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να κλείσουμε γρήγορα αυτό το "κενό".
Δηλαδή άμα δίνει ο βαζελος 2 εκ να τον πάρει από τώρα πρέπει να δώσουμε και εμείς.
Εγώ ξέρω δεξί μπακ θα ερθει όπως και ότι την Παρασκευή είχαμε εγκαίνια 150 στρεμμάτων για το προπονητικό.
Ήρεμα.
Επικοινωνιακες ήττες και παπαρια μεντολες.
Εδώ ο Μητσοτάκης τους τα δίνει να φέρνουν Τούρκους και παίκτες. Κάτι ταξαν
Εγώ ξέρω δεξί μπακ θα ερθει όπως και ότι την Παρασκευή είχαμε εγκαίνια 150 στρεμμάτων για το προπονητικό.
Ήρεμα.
Επικοινωνιακες ήττες και παπαρια μεντολες.
Εδώ ο Μητσοτάκης τους τα δίνει να φέρνουν Τούρκους και παίκτες. Κάτι ταξαν
Κάνε ένα κόπο να παρακολουθήσεις τη συζήτηση πριν σχολιάσεις. Υποθέτω πως επειδή απαντάς αμέσως μετά από μένα, σχολιάζεις με βάση το δικό μου σχόλιο, γι' αυτό το λέω. Αν όχι γράψε άκυρο.
Και για να σε γλιτώσω από κόπο ΌΧΙ ούτε καν. Καμία σχέση.
Άλλο πράγμα να παραδεχόμαστε το προφανές και άλλο πράγμα το να λέμε "κάντε αυτό και κάντε εκείνο".
Και για να σε γλιτώσω από κόπο ΌΧΙ ούτε καν. Καμία σχέση.
Άλλο πράγμα να παραδεχόμαστε το προφανές και άλλο πράγμα το να λέμε "κάντε αυτό και κάντε εκείνο".
Ας πάρουν όποιον θέλουν, εγώ μπορώ να τους ρίξω 3 την άλλη βδομάδα;
Εκεί είναι το ζουμί. 3 και άντε γειά.
Ασε που δεν πιστεύω κιόλας αυτά που γράφουν οι τσατσοι του Αλαφούζου.
Και εάν πάρουν τον συγκεκριμένο παίκτη, νομίζω ο Ιβάν θα τα πάρει άσχημα και δεν ξέρουμε τι παίκτη θα κλείσει τελευταία μέρα... ήδη γυαλίζει το μάτι του με τα κόλπα της Χετάφε.
Εκεί είναι το ζουμί. 3 και άντε γειά.
Ασε που δεν πιστεύω κιόλας αυτά που γράφουν οι τσατσοι του Αλαφούζου.
Και εάν πάρουν τον συγκεκριμένο παίκτη, νομίζω ο Ιβάν θα τα πάρει άσχημα και δεν ξέρουμε τι παίκτη θα κλείσει τελευταία μέρα... ήδη γυαλίζει το μάτι του με τα κόλπα της Χετάφε.
Ούτε τον Μειτε δεν θα κρατήσει η διοίκηση το καλοκαίρι. Για να φέρει καλύτερο του Μαξίμοβιτς πρέπει να δαπανήσει μεγαλύτερο όσο από οι δίνει ο βαζελος τώρα.Hermann έγραψε:Εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Άμα δεν έρθει ο Μαξίμοβιτς, ας βρουν τρόπο να φέρουν καλύτερο το καλοκαίρι. Νομίζω δε θα χαλάσει κανέναν μας. Υπομονή…
Πολύ χρήμα ρίχνει ο Αλαφούζος για το πρωτάθλημα.
Να πω την αλήθεια δεν του το είχα..
Και παίρνει παίχτες στοχευμενα με προσωπικότητα.
Αντί να κινηθούμε εμείς γρηγορα να καλύψουμε τα κενά στο ροστερ έχοντας μπροστά μας τρεις στόχους, το κάνουν οι ανταγωνιστές....τι να πω
Να πω την αλήθεια δεν του το είχα..
Και παίρνει παίχτες στοχευμενα με προσωπικότητα.
Αντί να κινηθούμε εμείς γρηγορα να καλύψουμε τα κενά στο ροστερ έχοντας μπροστά μας τρεις στόχους, το κάνουν οι ανταγωνιστές....τι να πω
Και μόνο που βγήκε η είδηση , εφοσον ηταν και πρώτος μας στόχος, φανταζομαι ηδη ο ΠΑΟΚ εχει κανει την κίνηση-απαντηση του , γιαυτο και πιστεύω τωρα δεν θα βγει κατι αλλο απο μεριάς βαζελων , το θεμα θα κολλησει ωσπου να αποφασισει οριστικα ο παίχτης