Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Κουβέντα κάνουμε ρε αλάνια.
Δύο ερωτήσεις θα κάνω και το σταματάω γιατί το γαμησαμε το τοπικ.
1) Αν ο ΠΑΟΚ δε θέλει να βγει το όνομα, ποιος είσαι εσύ, που το βγάζεις φόρα παρτίδα; Που στο κάτω κάτω από τον ΠΑΟΚ τρως.
2) Στη δεδομένη περίπτωση υπάρχει ένας μάνατζερ ονόματι Ζόρζε Μέντες. Τι εστί Μέντες ξέρετε;
Και κάτι σαν υποσημείωση, που το ανέφερα και πριν. Πολλά παιδιά εδώ μέσα (δεν κατονομάζω γιατί θα ξεχάσω καποιον) ξέρουν ονόματα και δε μιλάνε. Δε θα μπορούσαν να το παίξουν μάγκες και να διατυμπανίζουν το όνομα; Πρέπει να καταλάβουμε πως αν η ΠΑΕ δε θέλει να βγει το όνομα πριν κλείσει (όπως του Κιριλ), ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.
Παρόλα αυτά, ζουμπαδιαστειτε στην ΠΑΕ και φέρτε την παικταρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Σάβ 20 Ιαν 2024, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ttarkin έγραψε:https://www.transfermarkt.com/jonny-otto/profil/spieler/175446

Sent from my iPhone using Tapatalk
εδώ είμαστε.. για όσους λένε πως ήταν...επτασφραγιστο μυστικό και το χάλασε ο Τοσκίτσης!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:Συγκεκριμενα ο Κολκας ειπε οτι λογω Γουλβς (γαυρος, νησι, μεντεζ κτλ) και λογω του οτι προσπαθει να μεινει ελευθερος δεν επρεπε να μαθευτει
Ρε εσύ θες να με τρελάνεις και εσύ; Θες να μου πεις ότι ο Τζονυς έχει πάει στην Γουλβς και της ξηγιεται ότι θέλει την ελευθέρας του και ενώ όλα ήταν έτοιμα και του έβαζαν την σφραγίδα τώρα που η Γουλβς έμαθε μέσω του Τοσκιτση (γελάνε και οι πέτρες) ότι την θέλει για να έρθει στον ΠΑΟΚ θα χαλάσει η μεταγραφή λόγω Μέντες;
Παιδιά....στο 2024 ζούμε όχι στο 1990. Αυτά που συζητάμε εμείς εδώ σήμερα τα μανατζερικα γραφεία τα ξέρουν 30 μέρες πριν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά έχει γίνει πολλάκις αυτή η κουβέντα.

Το κυρίως ζήτημα και η αρνητική κριτική στους δημοσιογράφους δεν γίνεται και δεν πρέπει να γίνεται επειδή... χάλασαν μεταγραφή.

Αλλά επειδή επιφυλάσσουν πολύ ΦΤΗΝΗ αντιμετώπιση στο κοινό. ΣΧΕΔΟΝ όλοι τους. Για διάφορα θέματα, και βεβαίως για τα μεταγραφικά που είναι ξεκάθαρα κλικμπεϊτ και βεβαίως υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που το ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ και ισχυρίζονται κάθε λίγο και λιγάκι οτι έχουν κάποια αποκάλυψη, στην οποία πέφτουν έξω και αμέσως μετά προσποιούνται οτι ποτέ δεν δεσμεύτηκαν για τίποτα.

Φτήνια είναι αυτό το πράγμα και ρίχνει και το επίπεδο του κόσμου όταν γίνεται συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τέλος πάντων όταν το πρώτο γράψατε εδώ ειδα ένα βιντεάκι στα γρήγορα και ήταν σαν να έβλεπα τον βιειρινια νέο και δεν πολύ ασχολήθηκα γιατί δεν μαρεσε το όνομα του . Κάτι σαν Μπράντον τομας μου ακούστηκε.
Μπαίνω τώρα να δω κανα ακόμα γιατί με ψήσατε.
Αυτός έχει ένα βιντεάκι που κόβει φιρμινο, Σουάρεζ ,μπειλ,ροναλντο,μεσι . Και διαβάζω αριστερά δεξιά μια κλάση πάνω από μπαμπα. Κανονίστε να μην τον πάρουμε τώρα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Συγκεκριμενα ο Κολκας ειπε οτι λογω Γουλβς (γαυρος, νησι, μεντεζ κτλ) και λογω του οτι προσπαθει να μεινει ελευθερος δεν επρεπε να μαθευτει
Ρε εσύ θες να με τρελάνεις και εσύ; Θες να μου πεις ότι ο Τζονυς έχει πάει στην Γουλβς και της ξηγιεται ότι θέλει την ελευθέρας του και ενώ όλα ήταν έτοιμα και του έβαζαν την σφραγίδα τώρα που η Γουλβς έμαθε μέσω του Τοσκιτση (γελάνε και οι πέτρες) ότι την θέλει για να έρθει στον ΠΑΟΚ θα χαλάσει η μεταγραφή λόγω Μέντες;
Παιδιά....στο 2024 ζούμε όχι στο 1990. Αυτά που συζητάμε εμείς εδώ σήμερα τα μανατζερικα γραφεία τα ξέρουν 30 μέρες πριν
don’t shoot the messenger! [FACE WITH TEARS OF JOY]
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Παίδες ακούω που τον προφέρετε συνεχώς Τζόνυ και Τζόνυ και δεν μπορώ να συνέλθω από τα γέλια.Γι'αυτο ίσως δεν μου φαινόταν γνωστός όταν πρωτοαναφέρθηκε στο φόρουμ.Δεν είναι αμερικανακι αλάνια μου . Ισπανός είναι.Γιονι τον λένε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πρωτα ο βολος κ μετα το ονομα.
Εγω νομιζω Πορτογαλος θα ερθει, απλά διαισθηση κ ρεφαρισμα με τον τοτε ξανθομαλλη μπακ που ηλθε αεροδρομιο κ ξαναεφυγε.
Σωστος ο boogyman.
Και Σαστρε οχι Σαστρ λες κ ειναι Γαλλος
tasispaokaras1999

Δημοσίευση από tasispaokaras1999 »

Παιδιά ξέρετε κανένα όνομα για εξτρεμ? Κινείται τίποτα??
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ας χτυπήσουμε ένα ποτηράκι Γιονι Γουόκερ να χαλαρώσουμε και από αύριο να ασχοληθούμε με το ματσάκι της Κυριακής στο Βόλο.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

tasispaokaras1999 έγραψε:Παιδιά ξέρετε κανένα όνομα για εξτρεμ? Κινείται τίποτα??
Μόλις τελειώσει το θέμα του μπακ είμαι βέβαιος πως θα κλείσει και εξτρέμ. Πως είμαι βέβαιος; Τόσα χρόνια τον μάθαμε τον Ιβάν. Ο μεν Ουκρανός και παρόμοιες περιπτώσεις δεν προχωρούν γιατί τον ξενερώνουν με τη στάση τους, όπως και περιπτώσεις διαπραγματεύσεων σαν του Μουργκ κυρίως, αλλά και του Τάισον κατά δεύτερον, τον οδηγούν σε άλλα μονοπάτια, σε δυναμικές απαντήσεις. Άρα να περιμένουμε κάτι δυνατό και τώρα σε συνδυασμό με το ότι δείχνει καυλωμενος με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Κανένα ρεπορτάζ δεν κάνουνε ρε παιδιά ... Μόνο νον πειπερ από την ΠΑΕ παίρνουν λίγο πριν ολοκληρωθεί μια κίνηση ή εφόσον έχει οριστικά χαλάσει.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Gary O’Neil has revealed Wolves are prepared to discuss Jonny Castro Otto’s Wolves future if he does not secure a move away this month.
The defender is currently free to find another club, with Wolves prepared to let him leave for a nominal fee, after he was banned from first team duties following a training ground incident.
Δηλαδή με ένα ποσό χαμηλότερο της αξίας του :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

8εκ αξία έχει, το καλοκαίρι είχε 13
Άντε να τον αφήσουν να φύγει με 3εκ λιγότερο δεν νομίζω
Οπότε, κλασικά, υποψιάζομαι δανεισμό με οψιόν

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χωρικός έγραψε:ok. Ο καθένας προφανώς μπορεί να έχει οτι γνώμη θέλει για τους αρδ και για τον οποιονδήποτε. Ακούγεται κάπως...άβολο όμως να υβρίζεται καποιος , αρδ πλέον, στο παοκμανια, ενώ είναι εκ των ιδρυτών του παοκμανια

Κι επειδή είναι εκ των ιδρυτών (αν είναι, δεν θυμάμαι) του Paokmania, να του προτείνουμε και την κόρη μας;
Εδώ τρώμε πουστλούκι εμείς που έχουμε αφιερώσει εκατοντάδες ώρες επί ωρών! Ο Τοσκίτσης έφυγε από το Paokmania πάνω από 10 χρόνια πριν.

Όσον αφορά την εγκυρότητά του... Νομίζω ότι την τελευταία φορά που έπιασε μεταγραφή, υπέγραφε ως "Η Γυναίκα Του Προέδρου".

Όταν ακούω "δημοσιογράφος ΠΑΟΚ" ξερνάω. Την ίδια ποσότητα που ξερνάω με δημοσιογράφους στρατευμένους σε πολιτικά κόμματα. Τα ίδια σκατά ακριβώς, απλώς η δουλειά των 2ων έχει μεγαλύτερο impact στην κοινωνία.

Συγγνώμη για τη σκληράδα μου, αλλά λυπάμαι όσους ακόμα τους παίρνουν στα σοβαρά. Δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν γνώμη ανάλογα προς τα πού φυσάει ο άνεμος. Δείτε κείμενα το καλοκαίρι (μέχρι Ιούλιο) και δείτε τώρα. Από την κόλαση, στον παράδεισο μέσα σε 2 μήνες. Ξεχάστηκαν και οι διοικητικές ανεπάρκειες και τα Ποιος κοροϊδεύει ποιον και όλα.
Ό,τι θέλετε γράφουν.
Ό,τι
θέλετε.
Ο μόνος λόγους που βάζουν φαΐ στο τραπέζι ακόμα, είστε ΕΣΕΙΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”