Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Σπουδαιο βιογραφικο,τρομερες παραστασεις απο τα 2 κορυφαια πρωταθληματα,αν αυτος ειναι ο εκλεκτος τοτε προκειται -τουλαχιστον στα χαρτια- για τοπ τοπ επιλογη,στο χορτο (το καλο το μαγικο),φαινονται ολα.Αι να δουμε....
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μόνο οι τραυματισμοί του με προβληματίζουν.

Κατά τα λοιπά δεν δίνω και πολλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή.

Θεωρώ όμως όπως και να έχει ότι ένα δεξί μπακ θα πάρουμε.

Λογικά θα έχουν έτοιμες έτοιμες εναλλακτικές αν δεν προχωρήσει η δουλειά.

Περισσότερο με προβληματίζει το θέμα Μαξίμοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όχι ρε nunies δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Τοσκίτσης ρε φίλε δεν βγήκε πριν 4-5 μέρες και είπε πως ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ουκρανό εξτρέμ; Δεν έτρεξε να προλάβει να το πει πρώτος λες και είναι διαγωνισμός; Τι έγινε τελικά; Που είναι ο Ουκρανός;
Αν τον ρωτήσεις θα σου πει "ανέβασε τις απαιτήσεις του τελευταία στιγμή, τι φταίω εγώ;".
Ε μα φταις ΒΡΕ Μ@ΛΆΚΑ γιατί έγραψες πως έκλεισε. Το "έκλεισε" σημαίνει ΈΚΛΕΙΣΕ. Όχι πως "υπάρχει προφορική συμφωνία", "τώρα θα δουν τις λεπτομέρειες", "το πράγμα πάει καλά" κλπ.
Όταν τρέχεις να πεις ΈΚΛΕΙΣΕ και τελικά ΔΕΝ έκλεισε, είστε ξεφτίλας. Όχι δημοσιογράφος. ΞΕΦΤΊΛΑΣ.

Τα ίδια έτρεξε να κάνει και τώρα με τον μπακ. Κάνει μπαμ πως το όνομα το ήξεραν και άλλοι. Εδώ και μέρες μάλιστα.
Γιατί δεν το έβγαλε κανείς άλλος; Σκέψου το λίγο. Μαλ@κες είναι;;
Μα τι σχέση έχει αυτό που μου λες με αυτό που είπα; Άλλο να τρέξεις να προλάβεις να πεις ότι έκλεισε και να αποδειχτείς μ@λ@κ@ς αν δεν γίνει, άλλο ότι η μεταγραφή χάλασε επειδή εσύ έτρεξες να πεις ότι έκλεισε.
Μην τους χρεώνεται μεγαλύτερη δύναμη από ότι έχουν. Χάλασε δηλαδή η μεταγραφή του Ουκρανού επειδή ο Τοσκιτσης είπε ότι έκλεισε; Ε όχι δα
Όχι δεν με κατάλαβες. Τη πρόθεση του κρίνω. Καίγεται να βγάλει κάτι "πρώτος" και δεν τον ενδιαφέρει αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα αυτή του η βλακεία να στοιχίσει στον ΠΑΟΚ. Εμένα αυτό με νοιάζει.
Και να σου πω και το άλλο. Κάποτε διάβαζα σχόλια εδώ μέσα που ανέφεραν πως δεν πρέπει να βγει το χ-ψ όνομα, διότι μπορεί κάτι να χαλάσει. Από εδώ μέσα εννοώ να βγει.
Ε δεν θα είμαι πιο ελαστικός με τους ρεπόρτερ. Ίσα ίσα. Αυτοί πρέπει να φάνε άγριο χέσιμο που για μερικά παραπάνω κλικ γράφουν όλη την τακτική διαπραγμάτευσης του ΠΑΟΚ στα @@ τους.

Να ξαναπώ πως το όνομα κάνει μπαμ πως το ήξεραν πολλοί εδώ και αρκετές μέρες. Ποιος έτρεξε να το βρομίσει πρώτος; Ε αυτός είναι ο μεγαλύτερος μ@λάκας απ' όλους.
Αν σήμερα τον λένε Τοσκίτση και αύριο Κόλκα, εγώ πάλι τα ίδια θα λέω. Απλά ο πρώτος από πέρσι έχει πάθει ένα αμόκ με τις "αποκλειστικότητες" που απ' όσο ξέρω @@ αποκλειστικότητες είναι και έχει ξεφύγει.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

απο αυτα που διαβαζω βγαζω το συμπερασμα οτι οι επομενες 48 ωρες ειναι κρισιμες..

:shock: :shock: :lol: :lol:

:opaokara:
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Jim_Chatz έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:ποια ειναι η θεση του ρε παιδια...

αριστερα τον βλεπω να παιζει στα βιντεακια η εχω χαζεψει εντελως..
Και αριστερό και δεξί Μπακ είναι. Τα πιο πολλά παιχνίδια τα έχει κάνει αριστερά

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο Ματος αριστερό μπακ έπαιζε στη Ντιπρό πριν έρθει σε εμάς. Στατιστικά δεξί έχει παίξει περισσότερα σε όλη του την καριέρα.

Το θέμα είναι αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον ή απλά αν διέψευσε το όνομα επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνισουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 19 Ιαν 2024, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εδώ τα παιδιά που έχουν ινφο δε λένε ονόματα για χψ λόγους ρε συ Νούνιες. Και θα ανεχτούμε τον κάθε Τοσκιτση που για να μην το βγάλει η Φόρτσα ( στην οποία Φόρτσα είναι ο μόνος που δεν ανήκει) βγαίνει και λέει όνομα. Και όπως λέει ο black , όλοι το ήξεραν. Υπάρχει λόγος που δεν το βρωσουσαν. Εμάς ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει. Κι αν υπάρχει περίπτωση να γίνει στραβή εξαιτίας της "αποκλειστικότητας" των αρδ, όχι ρε φίλε. Όλες τις ευχές.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εαν δεν το ελεγε ο συγκεκριμενος δηλαδη, αυριο η φορτσα δεν θα το ειχε πρωτοσελιδο; Ειλικρινα ρωταω. Προσπαθω να καταλαβω αν απλα τους χαλασε τη μοστρα ή θα το κρατουσαμε μυστικο γενικα ολοι μας.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Blackgr4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όχι ρε nunies δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Τοσκίτσης ρε φίλε δεν βγήκε πριν 4-5 μέρες και είπε πως ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ουκρανό εξτρέμ; Δεν έτρεξε να προλάβει να το πει πρώτος λες και είναι διαγωνισμός; Τι έγινε τελικά; Που είναι ο Ουκρανός;
Αν τον ρωτήσεις θα σου πει "ανέβασε τις απαιτήσεις του τελευταία στιγμή, τι φταίω εγώ;".
Ε μα φταις ΒΡΕ Μ@ΛΆΚΑ γιατί έγραψες πως έκλεισε. Το "έκλεισε" σημαίνει ΈΚΛΕΙΣΕ. Όχι πως "υπάρχει προφορική συμφωνία", "τώρα θα δουν τις λεπτομέρειες", "το πράγμα πάει καλά" κλπ.
Όταν τρέχεις να πεις ΈΚΛΕΙΣΕ και τελικά ΔΕΝ έκλεισε, είστε ξεφτίλας. Όχι δημοσιογράφος. ΞΕΦΤΊΛΑΣ.

Τα ίδια έτρεξε να κάνει και τώρα με τον μπακ. Κάνει μπαμ πως το όνομα το ήξεραν και άλλοι. Εδώ και μέρες μάλιστα.
Γιατί δεν το έβγαλε κανείς άλλος; Σκέψου το λίγο. Μαλ@κες είναι;;
Μα τι σχέση έχει αυτό που μου λες με αυτό που είπα; Άλλο να τρέξεις να προλάβεις να πεις ότι έκλεισε και να αποδειχτείς μ@λ@κ@ς αν δεν γίνει, άλλο ότι η μεταγραφή χάλασε επειδή εσύ έτρεξες να πεις ότι έκλεισε.
Μην τους χρεώνεται μεγαλύτερη δύναμη από ότι έχουν. Χάλασε δηλαδή η μεταγραφή του Ουκρανού επειδή ο Τοσκιτσης είπε ότι έκλεισε; Ε όχι δα
Όχι δεν με κατάλαβες. Τη πρόθεση του κρίνω. Καίγεται να βγάλει κάτι "πρώτος" και δεν τον ενδιαφέρει αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα αυτή του η βλακεία να στοιχίσει στον ΠΑΟΚ. Εμένα αυτό με νοιάζει.
Και να σου πω και το άλλο. Κάποτε διάβαζα σχόλια εδώ μέσα που ανέφεραν πως δεν πρέπει να βγει το χ-ψ όνομα, διότι μπορεί κάτι να χαλάσει. Από εδώ μέσα εννοώ να βγει.
Ε δεν θα είμαι πιο ελαστικός με τους ρεπόρτερ. Ίσα ίσα. Αυτοί πρέπει να φάνε άγριο χέσιμο που για μερικά παραπάνω κλικ γράφουν όλη την τακτική διαπραγμάτευσης του ΠΑΟΚ στα @@ τους.

Να ξαναπώ πως το όνομα κάνει μπαμ πως το ήξεραν πολλοί εδώ και αρκετές μέρες. Ποιος έτρεξε να το βρομίσει πρώτος; Ε αυτός είναι ο μεγαλύτερος μ@λάκας απ' όλους.
Αν σήμερα τον λένε Τοσκίτση και αύριο Κόλκα, εγώ πάλι τα ίδια θα λέω. Απλά ο πρώτος από πέρσι έχει πάθει ένα αμόκ με τις "αποκλειστικότητες" που απ' όσο ξέρω @@ αποκλειστικότητες είναι και έχει ξεφύγει.
++.

Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Συγκεκριμενα ο Κολκας ειπε οτι λογω Γουλβς (γαυρος, νησι, μεντεζ κτλ) και λογω του οτι προσπαθει να μεινει ελευθερος δεν επρεπε να μαθευτει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

@Icue Χίλια δυο μπορεί να έγιναν αδερφέ.
Η συγκεκριμένη συζήτηση ξεκίνησε από το σκ@τό που έριξαν οι 24 προς τον τύπο που βιάστηκε να βρομίσει το όνομα λες και είναι διαγωνισμός.
Και για εμένα πολύ καλά έκαναν γιατί ξέρω πως γνώριζαν και οι ίδιοι το όνομα εδώ και μέρες και δεν είπαν κουβέντα.
Αν αύριο μεθαύριο βρομίσουν αυτοί κάτι, τα ίδια θα λέω. Από πέρσι όμως ο Τοσκίτσης έχει ξεφύγει.
Έκλεισε ο ένας, έκλεισε ο άλλος και στο τέλος κλείνουν τα @@ μας.. Ε κάπου φτάνει. Πάτα λίγο φρένο. Μη παίζεις ούτε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με την αγωνία μας.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Όχι ότι έχω καμία καούρα να τους υπερασπιστώ ! Ίσα ίσα οι περισσότεροι με νευριάζουν γιατί δεν έχουμε κανέναν σοβαρό να μας αντιπροσωπεύει επάξια (στους ΑΡΔ αναφέρομαι) αλλά και η κριτική είναι λίγο υπερβολική όταν εμείς οι ίδιοι τους κραζουμε ότι κανείς δεν κάνει ρεπορτάζ και έχουν να πετύχουν Μεταγραφη από την εποχή Ζαγοράκη .
Και ούτε θεωρώ ότι έχουν τόση δύναμη ώστε αν βρωμίσει κάτι χαλάει
Άποψη μου μπορεί να κάνω και λάθος
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ρε αλάνια ποιος τοσκιτσης, ποιος Κόλκας και τα @@ μου κουνιούνται ντρίγκι ντραν ντρίγκι ντραν νομίζετε πως ξέρουν τι συμβαίνει στην ΠΑΕ? Αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται, η δημοσιογραφία τους ξεκινάει και τελειώνει εδώ μέσα.... αυτοί θα πούλαγαν και τα τσιμέντα της Τούμπας για να ζητιανεψουν για ένα όνομα. Την τύφλα τους δεν ξέρουν. Ας είναι καλά ο Τσάκαλος εδώ μέσα που έδωσε το όνομα πριν 3 μέρες και οι αρδ περίμεναν 3 μέρες για να μην εκτεθούν μήπως και το βρωμισει η ΠΑΕ όπως και έγινε!!!

Ρε αφήστε τα αρδ στον πόνο τους στην εμπλοκή τους έχει ο γιωργαρος από Βρύζα και μετά :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Το ότι μαλώνετε εδώ μέσα για το ποιος αρδ θα βγάλει πρώτος το όνομα με ξεπερνάει!
Καποιοι χάρηκαν με Τοσκιτση, καποιοι ηθελαν φορτσα. Ας το βγάλει οποίος θέλει. Αφου ολοι καιγομασταν να σιγουρευτουμε.
Α και κάτι ακόμα, από χθες οπου πετυχαίνω παοκτση μιλάμε για τον τζονυ, και χάλασε την μεταγραφη ο Τοσκιτσης? Έλεος...
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Το να γίνεται ολόκληρο θέμα λες και το "αποκλειστικό" εκθέτει την εχεμύθεια προς την ΠΑΕ αν δεν συμβαίνει στην ώρα του πρέπει να το ακούμε βερεσέ. Ότι θα κάτσει η Γουλβς να ακούσει PaokToday κάθε απόγευμα γιατί μυρίζεται ότι κάτι ξέρουν ο Τοσκίτσης με τον Τσακαλέα και έτσι θα χαλάσει η μεταγραφή! Άσε μαααας ρε Κόλκα... Η απάντηση είναι απλή, αν δεν είχε ο Κόλκας αυτό το μπλαζέ γελοίο ύφος λες και είναι μετρ της αθλητικής δημοσιογραφίας και ο Τζορμπατζόγλου δεν μιλούσε λες και είναι πολεμικός ανταποκριτής της ΕΡΤ και χαλλλλάρωναν λίγο την πάρτυ τους και τα βάιμπς τους, που ξέρει και τον Γιόνυ ο κυρΣταύρος...τότε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ και ίσως αγκάλιαζε καλύτερα την εκπομπή τους ο κόσμος και δεν είχαν 10k λιγότερους subscribers από τον Τσακαλέα. Τώρα όλα τα άλλα με δράκους που βγάζουν φωτιές και Μαρινάκιδες που ελέγχουν την Γουλβς... Τεσπά, να σου ζήσει ο γιος Σταύρο να τον δούμε και βασικό εξτρεμ στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ρε σεις...εδώ και μια βδομάδα δεν μιλάμε για τον Τζόνυ εδώ μέσα; μαζί με δυο τρεις άλλους πιθανούς; Τί είναι αυτά που κάθεστε και λετε; και ακούτε μαλλον;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”