Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ειλικρινά δεν ξέρω αν το ήξεραν οι αρδ ή το έμαθαν από εδώ. Το όνομα βγήκε από το φόρουμ πριν 2-3 μέρες και ίσως ταίριαξε με το προφίλ που τους έδωσε η ομάδα.
Αφού συζητήθηκε εδώ, άρχισε να ακούγεται προς τα έξω, και ήρθε η επιβεβαίωση. Εγώ θα πόνταρα τα λεφτά μου στο ότι δεν ήξεραν τίποτα.
Αφού συζητήθηκε εδώ, άρχισε να ακούγεται προς τα έξω, και ήρθε η επιβεβαίωση. Εγώ θα πόνταρα τα λεφτά μου στο ότι δεν ήξεραν τίποτα.
- PAOKevolution
-
Αυτό μόνο από τα δικά μας αρδακια ακούγεται, λες και πάμε να κανουμε το κόλπο γκροσο και θα κλείσουμε τον νέο μεσσι. Αυτή είναι η δουλειά τους να ενημερώνουν τον κόσμο, δεν είναι η δουλειά τους να μας κάνουν τους έξυπνους και να φωτογραφίζουν τον παικτη και να μην κενέ ποιος είναι. Αντε κούρασαν οι κλαψιάρηδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 19 Ιαν 2024, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Κανενα ΠΑΟΚτσακι εκ Βρετανιας δεν γινεται να πεταχτει στο Wolverhampton?
-
-
Θα μπορούσες απλά να πεις "τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα"prist64 έγραψε:δευτερα βαρια βαρια τριτη,θα ξερουμε
εμένα μαρέσει σαν επιλογή γιατί θα μπορεί να παίζει και αντιμπαμπά σε δύσκολα παιχνίδια αντί του σοφτ Σοάρες και Σάστρε δεξιά
- Shivaspace
τον προπονητή που τον καθιέρωσε στην Αγγλία, τον πήρε ο βαγγέλας στην φόρεστ..λέτε να είναι καμιά γαύρικη μπινιά? αυτοί θα ψάχνονται σίγουρα για εκδίκηση μετά την κασκαρίκα με τον ντέσποτα
Αν ήταν μπινια θα το ανέβαζε πρώτο το to10 και μετά όλοι οι άλλοι ή θα το έλεγε ο Νικολακόπουλος σε κανένα άρθρο τουShivaspace έγραψε:τον προπονητή που τον καθιέρωσε στην Αγγλία, τον πήρε ο βαγγέλας στην φόρεστ..λέτε να είναι καμιά γαύρικη μπινιά? αυτοί θα ψάχνονται σίγουρα για εκδίκηση μετά την κασκαρίκα με τον ντέσποτα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μπάστα ρε παιδιά να συνεννοηθούμε, αυτόν τον Όττο πως πάμε να τον πάρουμε...?
Δανεικό ή με μεταγραφή...?
Απ' αυτά που διάβασα εδώ μέσα μπερδεύτηκα.
Δανεικό ή με μεταγραφή...?
Απ' αυτά που διάβασα εδώ μέσα μπερδεύτηκα.
Μα τι σχέση έχει αυτό που μου λες με αυτό που είπα; Άλλο να τρέξεις να προλάβεις να πεις ότι έκλεισε και να αποδειχτείς μ@λ@κ@ς αν δεν γίνει, άλλο ότι η μεταγραφή χάλασε επειδή εσύ έτρεξες να πεις ότι έκλεισε.Blackgr4 έγραψε:Όχι ρε nunies δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Τοσκίτσης ρε φίλε δεν βγήκε πριν 4-5 μέρες και είπε πως ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ουκρανό εξτρέμ; Δεν έτρεξε να προλάβει να το πει πρώτος λες και είναι διαγωνισμός; Τι έγινε τελικά; Που είναι ο Ουκρανός;
Αν τον ρωτήσεις θα σου πει "ανέβασε τις απαιτήσεις του τελευταία στιγμή, τι φταίω εγώ;".
Ε μα φταις ΒΡΕ Μ@ΛΆΚΑ γιατί έγραψες πως έκλεισε. Το "έκλεισε" σημαίνει ΈΚΛΕΙΣΕ. Όχι πως "υπάρχει προφορική συμφωνία", "τώρα θα δουν τις λεπτομέρειες", "το πράγμα πάει καλά" κλπ.
Όταν τρέχεις να πεις ΈΚΛΕΙΣΕ και τελικά ΔΕΝ έκλεισε, είστε ξεφτίλας. Όχι δημοσιογράφος. ΞΕΦΤΊΛΑΣ.
Τα ίδια έτρεξε να κάνει και τώρα με τον μπακ. Κάνει μπαμ πως το όνομα το ήξεραν και άλλοι. Εδώ και μέρες μάλιστα.
Γιατί δεν το έβγαλε κανείς άλλος; Σκέψου το λίγο. Μαλ@κες είναι;;
Μην τους χρεώνεται μεγαλύτερη δύναμη από ότι έχουν. Χάλασε δηλαδή η μεταγραφή του Ουκρανού επειδή ο Τοσκιτσης είπε ότι έκλεισε; Ε όχι δα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 19 Ιαν 2024, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οντως ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Το ενα ειναι η αξιοπιστια ενος αρδ και το αλλο αν και κατα ποσο το να βγει ενα ονομα που το ξερουμε εδω μεσα, αρα 99% το ξερουν και οι μανατζερς, οι ομαδες κλπ μπορει να "χαλασει" τελειωμενη μεταγραφη.
- ΑποστόληςΑ
Ο Otto φαίνεται αρκετά καλός στα βιντεάκια. Θα με πεις αυτό έλειπε, αφού είναι επιλεγμένες ενέργειες του παίκτη. Είναι ενέργειες όμως που τις κάνει στα δύο κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.
Επίσης δεν ξέρω από πού βγήκε ότι είναι αμυντικογενής, αλλά στα βιντεάκια φαίνονται πολλές επιθετικές ενέργειες, όπως τρίπλα και ασίστ.
Επίσης δεν ξέρω από πού βγήκε ότι είναι αμυντικογενής, αλλά στα βιντεάκια φαίνονται πολλές επιθετικές ενέργειες, όπως τρίπλα και ασίστ.