Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Πάντως οι 24 στο άρθρο για τον Μαξίμοβιτς λένε ότι ο παίκτης συνεχίζει να αποτελεί μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ... Ιδωμεν

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Παρ 19 Ιαν 2024, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Ο παίκτης γενικά είναι γνωστός ως Jonny και όχι ως Johny Otto ούτε ως Jonathan Castro Otto, είναι σα να λες Ronaldo de Asis Moreira και να εννοείς τον Ronaldinho ή Adelino André Vieira de Freitas για τον αρχηγό μας. Τζόνυ λέγεται ο παίκτης λοιπόν και επειδή παρακολουθώ Premier League αδιαλείπτως σας λέω ότι θα τρίβουμε τα ματάκια μας αν έρθει. Δεν πάει να έχει κάνει και 15 χιαστούς. Όπως για εμένα ασυζητητί σε έναν καλό ΠΑΟΚ όπως τον φετινό ο Μπάμπα θα φαινόταν τι αρχηπαικτάρα είναι όπως και έγινε, έτσι σας λέω ότι ο Τζόνυ είναι 2 κλάσεις πάνω από τον Μπάμπα παικτικά. Σταυρώστε τα δάχτυλά σας να κλείσει η μεταγραφή. Χαβαλέ θα τους κάνουμε μόλις φορμαριστεί
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι μεταγραφές φίλε μου είναι λαχεία, εμείς ως οπαδοί το μόνο που μπορούμε να ξέρουμε για έναν ποδοσφαιριστή είναι το βιογραφικό του και αυτού του τσογλανου το βιογραφικό, μόνο ενθουσιασμό προκαλεί.
Τώρα αυτοί που κάνουν τη δουλειά, προφανώς έχουν ψάξει και τις λεπτομέρειες.
Επίσης, οι παίχτες πριν υπογράψουν, περνάνε ιατρικά.
Ο Γαύρος στα χαρτιά και όχι μόνο, έχει φέρει παιχταράδες με το τσουβάλι, είναι και το περιβάλλον όμως και άλλα πολλά με ξ$πλύματ@ και συνεργασίες με ζαμπλουτους μανατζαρεαιους.
Δε γίνεται τώρα να συγκρίνουμε τον ΠΑΟΚ με αυτό το κωλοχανείο.
Στην τελική αν εσύ θέλεις για παράδειγμα να ενθουσιαστείς με ποδοσφαιριστή τύπου Ετο που έβαζε τα μπουκάλια με το νερό στο σώβρακο εν ώρα αγώνα, άσε εμάς να ενθουσιαστουμε με τον Οττο, που στην τελική το αξίζει 100%.
Διεθνής ισπανός με 290 συμμετοχές στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου και σε ηλικία που λες 4-5 χρόνια τα έχει για πλάκα ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 19 Ιαν 2024, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ο παικτης φαινεται να ειναι ρισκο επιπεδου μπαμπα.
Μπορει να σου βγει αλλα μπορει και οχι.Δεν ειναι καθε μερα πασχαλια.
Μιλαμε για 2 χρονια ουσιαστικα εκτος με γονατο.
Προφανως πονταρουν οτι εχει ποιοτητα και οτι αν δεν βγει ε δε χαθηκε και ο κοσμος εχουμε σαστρε..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τη σεζόν που μας πέρασε (πέρσι δηλαδή, όχι πριν 3 χρόνια) ξεκινούσε ΒΑΣΙΚΌΣ σε ομάδα Premier League.
Σε 10 ματς μέχρι μέσα Οκτωβρίου, είχε οχτώ 90λεπτα. Πράγμα που σημαίνει πως θέματα τραυματισμών κλπ δεν υπάρχουν γιατί από τότε που τραυματίστηκε (20/21) μεσολάβησαν δυο σεζόν (21/22 και 22/23) και έπαιζε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το 21/22 έπαιξε 13 ματς, 1.023 λεπτά και το 22/23 (πέρσι δηλαδή) έπαιξε 23 ματς, 1.598 λεπτά.
Αυτά στην Premier League. Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Εκεί που τα μπακ μαρκάρουν εξτρέμ επιπέδου Σαλάχ ξέρω γω και όχι Σαβέριο και Παλάσιος...

Προφανώς δεν ξέρουμε πότε θα βρει τη φόρμα του μιας και φέτος έχει 184 λεπτά μπάλας ως τώρα, αλλά ναι αν δεν είχε γίνει το πειθαρχικό και αν έπαιζε ακόμα στη Γουλβς βασικός, στην Ελλάδα θα έρχονταν μόνο για διακοπές, όχι για να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Επίσης δεν ξέρουμε αν θα μας βγει, πάντως σίγουρα ξέρουμε πως ΤΑΒΑΝΙΆΣΑΜΕ τη θέση. Παραπάνω δεν πάει.
Πάμε να φέρουμε το ταβάνι των ταβανιών από άποψη βιογραφικού. Και αυτό με έναν παίκτη στα 29 του, όχι στα 35 του που θα περίμεναν πολλοί.

ΑΞΊΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ. 100%.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Πριν από 8 χρόνια, ο μέσος χρήστης του ακατανόμαστου παίγνιου, όταν ξεκινούσε ένα παιχνίδι με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα έπαιρνε αρχικά τον νεαρό Αντρίγια Ζιφκοβιτς από την Παρτιζάν και έπειτα το ολίγον τι μεγαλύτερο Γιόνι από τη Θέλτα.

Ο πρώτος ήταν ένα wonderkid με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και χτυπήματα της μπάλας και ο δεύτερος ένα μπακ που αν είχες τοπ κλας ομάδα ήταν η πρώτη αλλαγή στον πάγκο καθώς κάλυπτε και τις δυο πλευρές το ίδιο αποτελεσματικά, αν είχες χαμηλότερου βεληνεκούς ομάδα ήταν ο πρώτος παίχτης που διάλεγες στην 11αδα, είτε αριστερά είτε δεξιά ανάλογα από το πια πλευρά ήθελες να αμυνθείς καλύτερα!

τώρα, ότι οι...real εκδοχές των 2 αυτών αθλητών θα αποτελούν τη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟΚ, ε δεν το περίμενα να πω αλήθεια!

τέλος, κοιτώντας τα λεπτά συμμετοχής πέρυσι, θεωρώ ότι δεν υφίσταται θέμα τραυματισμού αλλά μόνο ρυθμού και αυτό λόγω του γεγονότος στην αρχή της χρονιάς.

ΜΑΚΑΡΙ να έρθει, θα αποτελέσει για τα επόμενα 3+ χρόνια μια σταθερά στην άμυνα, γερός να είναι!!

υγ: αν ισχύει αυτό περι κουμπαριάς μαξ και ζιφκο τοτε παιδιά ο παίχτης καλοκαιράκι δροσερό μπανάκι χαλκιδική θα κάνει. Οι βαλκάνιοι σε αυτά δίνουμε σημασία και δεν κάνω πλάκα. Αν πχ στο οικονομικό δεν παίζει τρελή διαφορά πχ με πρόταση καποιας ομάδας του ΠΟΚ τότε ο παίχτης είναι δικός μας.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ρε πλακα κανετε? Τι να οτν κανουμε αυτον? Αυτος αμα ερθει και παει να περασει το τουνελ θα φαει κανα δυο δικους μας. Ρε θα μας κανετε την ομαδα δελομπου….

Μα τι φατσα…… ωραιος φερτε τον. Βιντεακια δεν ειδα…..ακομη……

Ερχονται ΠΑΟΚφατσες σιγα σιγα. Κουλιε, Ζιφκο, Οζντοεφ, Σβαμπ….

Edit: τωρα που ειδα τα βιντεακια ενα εχω να πω. Καλο το εξτρεμακι που θελουμε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ποια ειναι η θεση του ρε παιδια...

αριστερα τον βλεπω να παιζει στα βιντεακια η εχω χαζεψει εντελως..
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

abc_o_ karpouzas έγραψε:ποια ειναι η θεση του ρε παιδια...

αριστερα τον βλεπω να παιζει στα βιντεακια η εχω χαζεψει εντελως..
Και αριστερό και δεξί Μπακ είναι. Τα πιο πολλά παιχνίδια τα έχει κάνει αριστερά

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ψιλό σκατό από τους 24 σ'αυτόν που το έβγαλε πρώτος σήμερα για τον Γιάννη τον Οττο, επειδή ακόμα δεν έχει τελειώσει επί της ουσίας η μεταγραφή.
Μάλλον για τον Αβερελ τον Τοσκίτση πως σκατά λέγεται τεσπα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έλα κούραση τα ίδια και τα ίδια. Και το καλοκαίρι τα ίδια έλεγαν και την έπεφταν σε όποιον έβγαζε το όνομα. Λες και από αυτό θα χαλάσει η μεταγραφή.
Κούρασαν και αυτοί οι ψευτομαγκοκλαψομουν..δες
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Minority4 έγραψε:Ψιλό σκατό από τους 24 σ'αυτόν που το έβγαλε πρώτος σήμερα για τον Γιάννη τον Οττο, επειδή ακόμα δεν έχει τελειώσει επί της ουσίας η μεταγραφή.
ok. Ο καθένας προφανώς μπορεί να έχει οτι γνώμη θέλει για τους αρδ και για τον οποιονδήποτε. Ακούγεται κάπως...άβολο όμως να υβρίζεται καποιος , αρδ πλέον, στο παοκμανια, ενώ είναι εκ των ιδρυτών του παοκμανια
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τα βιντεάκια καλώς ή κακώς έχουν αρκετές επιθετικές ενέργειες, γιατί αυτές πουλάνε.

Εγώ δεν έχω τέτοια εικόνα από τον παίκτη. Μια χαρά τίμιος μπροστά, ξέρει μπάλα.

Αλλά αμυντικά ειναι άλλο επίπεδο. Μην σας προβληματίζει η Θέλτα και η Γουλβς που είναι ομάδες μεσαίου βεληνεκούς. Ο τύπος άνετα θα μπορούσε να παίξει σε ομάδα επιπέδου Λίβερπουλ ή Άρσεναλ. Σε σχέση με κάτι Τσιμικες και Βρσαλικο, ακόμα και με Μπάμπα, δεν υπάρχει σύγκριση.

Το μεγαλύτερο παράσημο είναι οι 3 συμμετοχές στην εθνική Ισπανίας, γιατί τέτοιου επιπέδου παίκτης ήταν. Ο Κρέσπο δεν ήταν τέτοιου επιπέδου και έκανε τη διαφορά.

Για τους χιαστούς και το πειθαρχικό, οκ, τι να πω... Αν δεν υπηρχαν οι χιαστοι δεν θα συζητούσαμε να έρθει εδώ. Αλλά και με χιαστούς δεν θα ερχόταν, το πειθαρχικό αποτι φαίνεται κάνει τη διαφορά. Για μένα αξίζει το ρίσκο 1000%, ειλικρινά τέτοιος παίκτης είναι όχι απλά πολυτέλεια...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Όχι ρε nunies δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Τοσκίτσης ρε φίλε δεν βγήκε πριν 4-5 μέρες και είπε πως ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ουκρανό εξτρέμ; Δεν έτρεξε να προλάβει να το πει πρώτος λες και είναι διαγωνισμός; Τι έγινε τελικά; Που είναι ο Ουκρανός;
Αν τον ρωτήσεις θα σου πει "ανέβασε τις απαιτήσεις του τελευταία στιγμή, τι φταίω εγώ;".
Ε μα φταις ΒΡΕ Μ@ΛΆΚΑ γιατί έγραψες πως έκλεισε. Το "έκλεισε" σημαίνει ΈΚΛΕΙΣΕ. Όχι πως "υπάρχει προφορική συμφωνία", "τώρα θα δουν τις λεπτομέρειες", "το πράγμα πάει καλά" κλπ.
Όταν τρέχεις να πεις ΈΚΛΕΙΣΕ και τελικά ΔΕΝ έκλεισε, είστε ξεφτίλας. Όχι δημοσιογράφος. ΞΕΦΤΊΛΑΣ.

Τα ίδια έτρεξε να κάνει και τώρα με τον μπακ. Κάνει μπαμ πως το όνομα το ήξεραν και άλλοι. Εδώ και μέρες μάλιστα.
Γιατί δεν το έβγαλε κανείς άλλος; Σκέψου το λίγο. Μαλ@κες είναι;;
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Χωρικός έγραψε:
Minority4 έγραψε:Ψιλό σκατό από τους 24 σ'αυτόν που το έβγαλε πρώτος σήμερα για τον Γιάννη τον Οττο, επειδή ακόμα δεν έχει τελειώσει επί της ουσίας η μεταγραφή.
ok. Ο καθένας προφανώς μπορεί να έχει οτι γνώμη θέλει για τους αρδ και για τον οποιονδήποτε. Ακούγεται κάπως...άβολο όμως να υβρίζεται καποιος , αρδ πλέον, στο παοκμανια, ενώ είναι εκ των ιδρυτών του παοκμανια
Η άποψη μου είναι για το επίπεδο της δημοσιογραφίας του, τι σχέση έχει με τα του φόρουμ ;
Αν ενοχλεί κάποιον, ας διαγραφεί από τους διαχειριστές, κανένα πρόβλημα από τη μεριά μου, ούτε έχω δημιουργήσει κάποιο ζήτημα τόσα χρόνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”