Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Σκληρός καριολης ο Ισπανός. Ότι πρεπει για πίσω που είμαστε λίγο έως πολύ σοφτ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σαν ύαινα είναι ο πουστης ο Ισπανός, θα τους ξεσκίζει όποιους βρίσκει στο διάβα του.
290 συμμετοχές premier λέει, θα πάει η πουτσα σύννεφο.
290 συμμετοχές premier λέει, θα πάει η πουτσα σύννεφο.
- Metagrafakias
Αναμενεται αλλο ενα σιριαλ γιατι ΠΑΟΚ εισαι μεχρι 31 Ιανουαριου 12 η ωρα το βραδυ,οπλιστειται με υπομονη ΠΑΟΚια μου....Παικταρας δεν λεω ο Οττο ,αλλα αυτες τις περιπτωσεις τις δουλευεις μηνες πριν οχι 20 Ιανουαριου....Απο το καλοκαρι ξερεις το κενο στο δεξι ακρο.....
- PAOKevolution
Eσύ που ξέρεις πότε ξεκίνησαν να μιλάνε; Κι αν δουν μια περίπτωση παικταρά που μπορεί να έρθει θα πουν, είναι 20 Ιανουαρίου δεν ασχολούμαι; Προσπάθεια γίνεται.
Ανεβάστε κανα βιντεάκι ρεεε
Ανεβάστε κανα βιντεάκι ρεεε
Ο τύπος έχει παίξει εθνική ανδρών Ισπανίας,μιλάμε για περιπτωσάρα.
Μακάρι να τον δούμε με τα ασπρόμαυρα.
Μακάρι να τον δούμε με τα ασπρόμαυρα.
Δεν θα ξαναεπιτεθει κανεις στην δεξια πλευρα μας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]nunies4 έγραψε:Ακομα μια αλητοφατσα....Με Δεσποτα και Ζιλε απο εκει θα παει η μανουρα συνεφο. Δεν θα πλησιαζει αντιπαλος ουτε για πλακα
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ε αφου ειπαμε θελουμε εναν ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ. Παπαδες κανει το σκαουτιγκShivaspace έγραψε:στα σχόλια αναφέρουν 2 τραυματισμούς στον πρόσθιο χιαστό,
https://www.youtube.com/watch?v=tvlbMbE1UBk
..έτσι λέει και στο transfermarkt
Apr 5, 2021 Feb 6, 2022 307 days
Aug 7, 2020 Feb 3, 2021 180 days
Αυτο εγω μονο καλο το βλεπω. Η Χεταφε το πιθανοτερο να προσπαθει να τον πιασει κοροιδο, να ανανεωσει ωστε να εχει το πανω χερι σε πιθανες προτασεις. Κατι που εμενα μου δειχνει οτι μαλλον ο Μαξι εχει ηδη συμφωνησει με ομαδα. Τωρα με ποια ομαδα...θα δειξειpagotatzis έγραψε:Πρόταση λένε στο SDNA η Χεταφε στον Μακσιμοβιτς για νέο 3τες συμβόλαιο

Παίκτης που μπορεί να σταθεί για χρόνια σε premier league και Budesliga ή La liga για Ελλάδα είναι πολύ καλός...
- figurehead4
Θέλω αυτή την παιχταρά τον Οττο ακόμη και το καλοκαίρι. Μιλάμε ρε παιδιά πλέον για άλλο επίπεδο, μιλάμε για παίχτη που δεν σκέφτεσαι για Ελλάδα σε αυτη την ηλικία. Φυσικά και αν δεν είχε τραυματισμους δεν θα μιλάγαμε καν. Όμως τώρα ακούμε πως είναι κοντά αυτός ο παίχτης, αυτός ο σκύλος, αυτός ο τρελιάρης. Πω πω...αντε τώρα να κάνουμε υπομονή και προσευχή.
Τελικά είναι όντως τρελός ο πρόεδρος
Τελικά είναι όντως τρελός ο πρόεδρος

Τον Οττο δεν το ξερω καθολου...
Εχω καποιες ερωτησουλες και οποιος μπορει ας απαντησει...
Εχει 2 χιαστους...ποσο αξιοπιστος ειναι και κατα ποσο ειναι σε καλο επιπεδο;;
Εχει να παιξει απο Σεπτεμβρη...ποτε θα ενσωματωθει στην ομαδα και κυριως σε ομαδα του Λου;
Καποιοι αναφεραν για κοντρες με προπονητη και οτι εσπασε τα αποδυτηρια της ομαδος(κυριολεκτικα)...ποσο καλο ειναι αυτο για τα δικα μας αποδυτηρια;;;
Το οτι ''καποτε'' ηταν παικταρας δεν μου λεει κατι...τωρα ειναι το θεμα σε τι κατασταση ειναι...
Και ο γαυρος αν θυμαμαι καλα ειχε φερει το δεξι μπακ της ατλετικο μαδριτης μετα απο ταυματισμο και ηταν απογοητευση...
Απ το 19/20 που εκανε γεματη χρονια ο Οττο απο τοτε εχει φθινουσα πορεια σε αγωνιστικα λεπτα με αποκορυφομα τα 4' φετος...
Επειδη βλεπω αρκετο ενθουσιασμο απο καποιους...δωστε και σε μενα να πιαστω απο καπου και να ενθουσιαστω κι εγω οτι παμε να παρουμε κατι καλο...
Εχω καποιες ερωτησουλες και οποιος μπορει ας απαντησει...
Εχει 2 χιαστους...ποσο αξιοπιστος ειναι και κατα ποσο ειναι σε καλο επιπεδο;;
Εχει να παιξει απο Σεπτεμβρη...ποτε θα ενσωματωθει στην ομαδα και κυριως σε ομαδα του Λου;
Καποιοι αναφεραν για κοντρες με προπονητη και οτι εσπασε τα αποδυτηρια της ομαδος(κυριολεκτικα)...ποσο καλο ειναι αυτο για τα δικα μας αποδυτηρια;;;
Το οτι ''καποτε'' ηταν παικταρας δεν μου λεει κατι...τωρα ειναι το θεμα σε τι κατασταση ειναι...
Και ο γαυρος αν θυμαμαι καλα ειχε φερει το δεξι μπακ της ατλετικο μαδριτης μετα απο ταυματισμο και ηταν απογοητευση...
Απ το 19/20 που εκανε γεματη χρονια ο Οττο απο τοτε εχει φθινουσα πορεια σε αγωνιστικα λεπτα με αποκορυφομα τα 4' φετος...
Επειδη βλεπω αρκετο ενθουσιασμο απο καποιους...δωστε και σε μενα να πιαστω απο καπου και να ενθουσιαστω κι εγω οτι παμε να παρουμε κατι καλο...
Δεν ξερω τι εκανε στην La Liga και την Premier αλλα αν βασιστω στο ενα video του που εχω δει μονο, στην Superleague παιζει ανετα και εξτρεμ. Τι αμυντικογενης μου λετε... Ειναι τρελοι αυτοι οι Ισπανοι.