Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ίσως είναι καμμένο και γι' αυτό βγήκε. Το ανησυχτικό όμως είναι ότι αφού έφυγε ο Λύρατζης, θα έπρεπε να είναι κλεισμένος ο μπακ και όταν λέμε κλεισμένος, δεν εννούμε συμφωνημένος ο παίκτης (που λογικά είναι), αλλά και η ομάδα του. Να είναι δηλαδή τελειωμένη η μεταγραφή. Πρώτα την τελειώνεις και μετά στέλνεις τον Λύρα δανεικό.
Μπράβο στο τσακάλι που τοκ βρήκε πρώτος! Μακάρι θα πω εγώ, προφανώς δε μπορείς να φέρεις παίκτη από τη Πρεμιέρ (είτε βασικό είτε αναπληρωματικό) οποτε πρέπει να έχει κάποιο «κουσούρι» και άμα κάτσει έκατσε…
Όχι, πιστεύω αν είχε καεί απλά θα έβγαινε ότι ενδιαφερθηκαμε για τον παίκτη. Τώρα βγαίνει ότι είναι ο νούμερο 1 στόχοςDark Knight έγραψε:Ίσως είναι καμμένο και γι' αυτό βγήκε. Το ανησυχτικό όμως είναι ότι αφού έφυγε ο Λύρατζης, θα έπρεπε να είναι κλεισμένος ο μπακ και όταν λέμε κλεισμένος, δεν εννούμε συμφωνημένος ο παίκτης (που λογικά είναι), αλλά και η ομάδα του. Να είναι δηλαδή τελειωμένη η μεταγραφή. Πρώτα την τελειώνεις και μετά στέλνεις τον Λύρα δανεικό.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
Πριν αρχίσουμε να τον γράφουμε παντού Τζόνι ας πούμε ότι στα ισπανικά είναι Γιόνι 

Εδώ να επισημάνουμε τα αγωνιστικά λεπτά που είχε ο Λύρατζης φέτος; 34 λεπτά. Παιδιά λίγο να γράφουμε λογικά πράγματα ώστε να μπορεί να γίνει συζήτηση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Προφανώς και ο φίλος είχε ινφο.Hermann έγραψε:Μπράβο στο τσακάλι που τοκ βρήκε πρώτος! Μακάρι θα πω εγώ, προφανώς δε μπορείς να φέρεις παίκτη από τη Πρεμιέρ (είτε βασικό είτε αναπληρωματικό) οποτε πρέπει να έχει κάποιο «κουσούρι» και άμα κάτσει έκατσε…
Από τη σελίδα 115 του παρόντος θέματος. Από Τετάρτη απόγευμα το έχει ανεβάσει ο παλίκαρος.ttarkin έγραψε:https://www.transfermarkt.com/jonny-otto/profil/spieler/175446
Sent from my iPhone using Tapatalk

Οπότε ξέρουμε ότι έχουμε insider στο φόρουμ
@ttarkin
ρωτήστε για Μάξι

@ttarkin
ρωτήστε για Μάξι

Με το αμπαλο ίσως μυαλό μου εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι ροζιερ και ο Ιάπωνας. Δηλαδή επιθετικά μπακ, αθλητικά που ανεβοκατεβαινουν όλη την πλευρά σαν τον μπαμπά. Ο otto μέχρι και τα βιντεακια που έχει είναι κυρίως defensive skills. Μακάρι καποιος που τον εχει δει να μας εξηγήσει το στυλ του. Ίσως βέβαια ο προπονητής λόγω και balance ήθελε πιο ισορροπία και πιο αμυντικογενες μπακ
αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει και δεξιά? εμείς θέλουμε βασικότατο σούπερ ντούπερ δεξί μπακ
έχει 6 μήνες να παίξει ρε παιδιά..
έχει 6 μήνες να παίξει ρε παιδιά..
O Manquillo στη Θέλτα ειναι μια καραμπολα που φερνει τον Οtto πιο κοντά.
Και για τον Μπαμπα ο Κολκας τα ιδια ελεγε [FACE WITH TEARS OF JOY]Timelord έγραψε:Με το αμπαλο ίσως μυαλό μου εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι ροζιερ και ο Ιάπωνας. Δηλαδή επιθετικά μπακ, αθλητικά που ανεβοκατεβαινουν όλη την πλευρά σαν τον μπαμπά. Ο otto μέχρι και τα βιντεακια που έχει είναι κυρίως defensive skills. Μακάρι καποιος που τον εχει δει να μας εξηγήσει το στυλ του. Ίσως βέβαια ο προπονητής λόγω και balance ήθελε πιο ισορροπία και πιο αμυντικογενες μπακ
- ΑποστόληςΑ
Tον Jonny Otto τον αγόρασε η Atletico 7Μ το καλικαίρι του 2018 από την Θέλτα και τον έδωσε αμέσως δανεικό στην Wolves, στην οποία τον πούλησε 6 μήνες μετά, τον Γενάρη του 2019, αντί 21Μ!
Φέτος έπαιξε 4 λεπτά στη νίκη εναντίον της Man.C., την 30/9 (έπαιξε μπροστά από το αριστερό μπακ) και 2 90λεπτα στο κύπελλο Αγγλίας, στις 29/8 κόντρα στην Blackpool και στις 26/9 κόντρα στην Ipswich.
Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια.
ΥΓ: Στα δύο 90λεπτά έπαιξε σαν δεξί χαφ στο ένα και σαν στόπερ στο άλλο. Πιθανόν η Wolves να παίζει 3-5-2 οπότε έπαιξε δεξί full back και δεξί στόπερ.
Φέτος έπαιξε 4 λεπτά στη νίκη εναντίον της Man.C., την 30/9 (έπαιξε μπροστά από το αριστερό μπακ) και 2 90λεπτα στο κύπελλο Αγγλίας, στις 29/8 κόντρα στην Blackpool και στις 26/9 κόντρα στην Ipswich.
Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια.
ΥΓ: Στα δύο 90λεπτά έπαιξε σαν δεξί χαφ στο ένα και σαν στόπερ στο άλλο. Πιθανόν η Wolves να παίζει 3-5-2 οπότε έπαιξε δεξί full back και δεξί στόπερ.
Ισχύει, αλλά τον συγκεκριμένο ακόμα και στην Ισπανία τον λένε Τζόνι. Θυμάμαι να βλέπω πειρατικά ένα παιχνίδι της Θέλτα με Ισπανό εκφωνητή και μου είχε κάνει εντύπωση επειδή τότε μάθαινα και ισπανικά.Σουριναμέζος έγραψε:Πριν αρχίσουμε να τον γράφουμε παντού Τζόνι ας πούμε ότι στα ισπανικά είναι Γιόνι
Ούτως ή άλλως αν έρθει στην Ελλάδα τα αγνοούν κάτι τέτοια και θα τον λένε Όττο.