Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ίσως είναι καμμένο και γι' αυτό βγήκε. Το ανησυχτικό όμως είναι ότι αφού έφυγε ο Λύρατζης, θα έπρεπε να είναι κλεισμένος ο μπακ και όταν λέμε κλεισμένος, δεν εννούμε συμφωνημένος ο παίκτης (που λογικά είναι), αλλά και η ομάδα του. Να είναι δηλαδή τελειωμένη η μεταγραφή. Πρώτα την τελειώνεις και μετά στέλνεις τον Λύρα δανεικό.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

O Κουλιανός επιβεβαίωσε ότι είναι ο Όττο
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μπράβο στο τσακάλι που τοκ βρήκε πρώτος! Μακάρι θα πω εγώ, προφανώς δε μπορείς να φέρεις παίκτη από τη Πρεμιέρ (είτε βασικό είτε αναπληρωματικό) οποτε πρέπει να έχει κάποιο «κουσούρι» και άμα κάτσει έκατσε…
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Dark Knight έγραψε:Ίσως είναι καμμένο και γι' αυτό βγήκε. Το ανησυχτικό όμως είναι ότι αφού έφυγε ο Λύρατζης, θα έπρεπε να είναι κλεισμένος ο μπακ και όταν λέμε κλεισμένος, δεν εννούμε συμφωνημένος ο παίκτης (που λογικά είναι), αλλά και η ομάδα του. Να είναι δηλαδή τελειωμένη η μεταγραφή. Πρώτα την τελειώνεις και μετά στέλνεις τον Λύρα δανεικό.
Όχι, πιστεύω αν είχε καεί απλά θα έβγαινε ότι ενδιαφερθηκαμε για τον παίκτη. Τώρα βγαίνει ότι είναι ο νούμερο 1 στόχος

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πριν αρχίσουμε να τον γράφουμε παντού Τζόνι ας πούμε ότι στα ισπανικά είναι Γιόνι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Εδώ να επισημάνουμε τα αγωνιστικά λεπτά που είχε ο Λύρατζης φέτος; 34 λεπτά. Παιδιά λίγο να γράφουμε λογικά πράγματα ώστε να μπορεί να γίνει συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Hermann έγραψε:Μπράβο στο τσακάλι που τοκ βρήκε πρώτος! Μακάρι θα πω εγώ, προφανώς δε μπορείς να φέρεις παίκτη από τη Πρεμιέρ (είτε βασικό είτε αναπληρωματικό) οποτε πρέπει να έχει κάποιο «κουσούρι» και άμα κάτσει έκατσε…
Προφανώς και ο φίλος είχε ινφο.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

ttarkin έγραψε:https://www.transfermarkt.com/jonny-otto/profil/spieler/175446

Sent from my iPhone using Tapatalk
Από τη σελίδα 115 του παρόντος θέματος. Από Τετάρτη απόγευμα το έχει ανεβάσει ο παλίκαρος.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Οπότε ξέρουμε ότι έχουμε insider στο φόρουμ :lol:
@ttarkin

ρωτήστε για Μάξι :lol:
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Με το αμπαλο ίσως μυαλό μου εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι ροζιερ και ο Ιάπωνας. Δηλαδή επιθετικά μπακ, αθλητικά που ανεβοκατεβαινουν όλη την πλευρά σαν τον μπαμπά. Ο otto μέχρι και τα βιντεακια που έχει είναι κυρίως defensive skills. Μακάρι καποιος που τον εχει δει να μας εξηγήσει το στυλ του. Ίσως βέβαια ο προπονητής λόγω και balance ήθελε πιο ισορροπία και πιο αμυντικογενες μπακ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει και δεξιά? εμείς θέλουμε βασικότατο σούπερ ντούπερ δεξί μπακ

έχει 6 μήνες να παίξει ρε παιδιά..
Hoakin

Δημοσίευση από Hoakin »

O Manquillo στη Θέλτα ειναι μια καραμπολα που φερνει τον Οtto πιο κοντά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Timelord έγραψε:Με το αμπαλο ίσως μυαλό μου εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι ροζιερ και ο Ιάπωνας. Δηλαδή επιθετικά μπακ, αθλητικά που ανεβοκατεβαινουν όλη την πλευρά σαν τον μπαμπά. Ο otto μέχρι και τα βιντεακια που έχει είναι κυρίως defensive skills. Μακάρι καποιος που τον εχει δει να μας εξηγήσει το στυλ του. Ίσως βέβαια ο προπονητής λόγω και balance ήθελε πιο ισορροπία και πιο αμυντικογενες μπακ
Και για τον Μπαμπα ο Κολκας τα ιδια ελεγε [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Tον Jonny Otto τον αγόρασε η Atletico 7Μ το καλικαίρι του 2018 από την Θέλτα και τον έδωσε αμέσως δανεικό στην Wolves, στην οποία τον πούλησε 6 μήνες μετά, τον Γενάρη του 2019, αντί 21Μ!
Φέτος έπαιξε 4 λεπτά στη νίκη εναντίον της Man.C., την 30/9 (έπαιξε μπροστά από το αριστερό μπακ) και 2 90λεπτα στο κύπελλο Αγγλίας, στις 29/8 κόντρα στην Blackpool και στις 26/9 κόντρα στην Ipswich.
Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια.

ΥΓ: Στα δύο 90λεπτά έπαιξε σαν δεξί χαφ στο ένα και σαν στόπερ στο άλλο. Πιθανόν η Wolves να παίζει 3-5-2 οπότε έπαιξε δεξί full back και δεξί στόπερ.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Σουριναμέζος έγραψε:Πριν αρχίσουμε να τον γράφουμε παντού Τζόνι ας πούμε ότι στα ισπανικά είναι Γιόνι :mrgreen:
Ισχύει, αλλά τον συγκεκριμένο ακόμα και στην Ισπανία τον λένε Τζόνι. Θυμάμαι να βλέπω πειρατικά ένα παιχνίδι της Θέλτα με Ισπανό εκφωνητή και μου είχε κάνει εντύπωση επειδή τότε μάθαινα και ισπανικά.

Ούτως ή άλλως αν έρθει στην Ελλάδα τα αγνοούν κάτι τέτοια και θα τον λένε Όττο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”