Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Προφανως οι Τσακαλέας και Τσόχος δεν μιλάνε για τον ίδιο παίκτη
Ο ένας λέει για Ισπανο στην πρεμιερ και ο αλλος οτι το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι
Ο μόνος ισπανός που παίζει πρεμιερ και το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι ειναι ο Μανκιγιο ο οποιος ομως εκλεισε χθες στην Θελτα
Ο ένας λέει για Ισπανο στην πρεμιερ και ο αλλος οτι το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι
Ο μόνος ισπανός που παίζει πρεμιερ και το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι ειναι ο Μανκιγιο ο οποιος ομως εκλεισε χθες στην Θελτα
- kataramenos5
Αλλος λεει το μπακ ερχεται μ οτο-στοπ αλλος λεει οτι φερνουν εναν αταλ-αντο.
Να δουμε ποιος θα χει δικιο στο τελος
Παντως φαινεται να υπαρχει κινητικοτητα.
Να δουμε ποιος θα χει δικιο στο τελος
Παντως φαινεται να υπαρχει κινητικοτητα.
Πετρωτός μόλις είπε ότι είναι από Αγγλία. Επίσης τα ίδια και αυτός: έχει συμφωνία με τον παίκτη αλλά ακόμη όχι με την ομάδα λόγω χρησιμοποίησής του. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ κάτι τέτοιο δεν μιλάμε για ανενεργό.
Επίσης σιγά μην μείνει μόνο με Σουφάλ ο Μόγιες.
Επίσης σιγά μην μείνει μόνο με Σουφάλ ο Μόγιες.
Πιστευω οτι διαπραγματευονται ταυτοχρονα με δυο περιπτωσεις
Όποια κάτσει πρώτη
Όποια κάτσει πρώτη
Και μένα μου έχει κολλήσει τώρα που είπε ένας φίλος για τον Μπαλντοκ, γιατί δεν λογίζεται ως ξένος και δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην ευρωπαϊκή λίστα. Ευελπιστώ να μην είναι πάντως αυτός ο εκλεκτός και να είναι κάποιος ποιοτικότερος, αλλά μιλάμε για παίκτη που παιζει (άλλες φορές βασικός, άλλες αναπληρωματικός) στην Πρέμιερ.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Οττο ειναι ισπανοςLogistis έγραψε:Προφανως οι Τσακαλέας και Τσόχος δεν μιλάνε για τον ίδιο παίκτη
Υπαρχει προβλημα. Δεν μετραει σαν γηγενηςJim_Chatz έγραψε:Και μένα μου έχει κολλήσει τώρα που είπε ένας φίλος για τον Μπαλντοκ, γιατί δεν λογίζεται ως ξένος και δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην ευρωπαϊκή λίστα. Ευελπιστώ να μην είναι πάντως αυτός ο εκλεκτός και να είναι κάποιος ποιοτικότερος, αλλά μιλάμε για παίκτη που παιζει (άλλες φορές βασικός, άλλες αναπληρωματικός) στην Πρέμιερ.
το συμβολαιο του Οτο ληγει το 2025aivas19 έγραψε:Ο Οττο ειναι ισπανοςLogistis έγραψε:Προφανως οι Τσακαλέας και Τσόχος δεν μιλάνε για τον ίδιο παίκτη
αυτον εννοει μαλλον ο Τσακαλεας
Ο Τσοχος μιλαει για αλλον προφανως
Α ναι μου διέφυγε αυτό. Άρα θέλω να πιστεύω πως μειώνονται οι πιθανότητεςaivas19 έγραψε:Υπαρχει προβλημα. Δεν μετραει σαν γηγενηςJim_Chatz έγραψε:Και μένα μου έχει κολλήσει τώρα που είπε ένας φίλος για τον Μπαλντοκ, γιατί δεν λογίζεται ως ξένος και δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην ευρωπαϊκή λίστα. Ευελπιστώ να μην είναι πάντως αυτός ο εκλεκτός και να είναι κάποιος ποιοτικότερος, αλλά μιλάμε για παίκτη που παιζει (άλλες φορές βασικός, άλλες αναπληρωματικός) στην Πρέμιερ.
ρε ψαρά, κλείσαμε τον Στελάρα τον Κίτσιου; Αν ναι γράψτε το όνομα , δέν πρόκειται να χαλάσει η μεταγραφή...
Psaras έγραψε:#70 Stelios Kitsiou
Contract expires: Jun 30, 2024
Last game: 13/1/24 vs Kasimpasa
Αν δεχθούμε ότι έχουν καλή ενημέρωση και ο Τσόχος και ο Τσακαλέας το πιθανό σενάριο είναι να γίνεται προσπάθεια να πάρουμε τον παίκτη που λέει ο Τσόχος με μικρό οικονομικό αντάλλαγμα στην ομάδα του από τώρα και αλλιώς αφού έχει συμφωνήσει να τον υπογράψουμε για το καλοκαίρι...αν στραβώσει με την ομάδα του να υπάρχει έτοιμη λύση δανεισμού του Ισπανού για 6 μήνες
Δεν νομίζω κανείς εδώ μέσα να θεωρεί τον Τζόρτζι Μπόλντοκ αναβάθμιση του Σάστρε.
- john4serres
Ενεργός, λήγει το συμβόλαιο, δεν θελουν να τον δώσουν τώρα.
Μήπως ο Desler (Toulouse) ;
-
1 βαθμο πανω απο τις ομαδες που πεφτουν ενοι η Τουλουζ πως θα τον δωσειjohn4serres έγραψε:Ενεργός, λήγει το συμβόλαιο, δεν θελουν να τον δώσουν τώρα.