Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από DamoN »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά έκλεισε το δεξί μπακ;
Υπομονή
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Για Μαξίμοβιτς αυτό που ρώτησα και ξανά εμαθα είναι ότι η Χεταφε δεν τον δίνει τώρα. Εμείς τους δίνουμε ένα εκατομμύριο αλλά αυτοί θέλουν να τον κρατήσουν. Επίσης μου λένε ότι με τον παίκτη έχουμε κλείσει Προφορικά για 3,5 χρόνια 1,5 εκ το χρόνο. Πολλή δουλειά στο να θέλει να έρθει έχει παίξει και συνεχίζει να παίζει ο Ζιβκο για τον οποίο μου είπε ότι είναι και κουμπάροι με τον Νεμανια. Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αυτά μου είπε άνθρωπος που δεν είναι δημοσιογράφος αλλά ξέρει από μέσα.
Σορυ αν χαλάω κάποιους αλλά όταν μαθαίνω κάτι δεν μπορώ να μην το μοιραστώ μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Aπό την Τετάρτη που μάθαμε για την αποχώρηση Λύρα, όλοι υποπτευόμαστε οτι πρέπει να υπάρχει συμφωνία με το δεξί μπάκ. Για να μην έχει βγεί μέχρι τώρα, προφανώς για μένα, ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και φυσικά επειδή μπορεί να μπούν σφήνες από τους άλλους 3 του ΠΟΚ (βλέπε Μαξίμοβιτς), καλύτερα που δέν το βγάζουν.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε Μάκη μην το χαλάς τώρα.
Η κουμπαριά θα χαλάσει γιατί θα πάει βαζελο και το παιδί θα το βαφτίσει ο τζουρισιτς.
Εκτός και αν ισχύουν οι φήμες των φίλων μας που είναι και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ότι κάτι τρέχει με Ζιβκοβιτς και πάει και αυτός βαζελο και το παιδί έχει 2 νονούς

Υ.Γ κάτι δεν ξέρουν οι φίλοι σου! Προφανώς το 3.5 χρόνια σημαίνει ότι θα έρθει Γεναρη :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 19 Ιαν 2024, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ε ναι ρε παιδιά. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ενδιαφερόμαστε από το καλοκαίρι ακόμη για τον Maksimovic. Εκεί ότι κι αν μάθει ο οποιοσδήποτε από εμάς, είτε το μοιραστεί είτε όχι, δεν αλλάζει το παραμικρό. Απλά, για ονόματα παιχτών που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη από την ομάδα ότι ενδιαφερόμαστε, καλό είναι να κρατείται μία πισινή έως ότου να κλείσει κι επίσημα ο παίχτης.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

makispaspartou έγραψε:Για Μαξίμοβιτς αυτό που ρώτησα και ξανά εμαθα είναι ότι η Χεταφε δεν τον δίνει τώρα. Εμείς τους δίνουμε ένα εκατομμύριο αλλά αυτοί θέλουν να τον κρατήσουν. Επίσης μου λένε ότι με τον παίκτη έχουμε κλείσει Προφορικά για 3,5 χρόνια 1,5 εκ το χρόνο. Πολλή δουλειά στο να θέλει να έρθει έχει παίξει και συνεχίζει να παίζει ο Ζιβκο για τον οποίο μου είπε ότι είναι και κουμπάροι με τον Νεμανια. Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αυτά μου είπε άνθρωπος που δεν είναι δημοσιογράφος αλλά ξέρει από μέσα.
Σορυ αν χαλάω κάποιους αλλά όταν μαθαίνω κάτι δεν μπορώ να μην το μοιραστώ μαζί σας.
Πολύ λογικά αυτά που σου λένε. Ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι.

Στο ᾽᾽προφορικά᾽᾽ που γράφεις μάλλον πατάνε οι βάζελοι και έχουν μπεί σφήνα. Εύχομαι ο Ιβάν να έχει το πάνω χέρι και να μήν αφήσει τον φλώρο να κάνει παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πάντως αν θέλει ο παίκτης μπορεί να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι.
Εκτος αν γίνεται προσπάθεια να πειστεί η ομάδα του για άμεση μεταγραφή
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αυτό με φοβίζει και μένα. Το προφορικό..
επίσης είναι η αλήθεια ότι ο Λουτσε ήθελε από την αρχή ως νούμερο ένα στόχο τον Μειτε. Αυτός ούτε να ακούσει για Ελλάδα, δεν έκλεισε τελικά ο Μαξίμοβιτς και πείστηκε τελευταία στιγμή ο παίκτης επειδή δεν βρήκε την πρόταση που έψαχνε.Συμπερασμα.. οι μεταγραφές ποιοτικών παικτών θέλουν υπομονή.
Η κουβέντα μας έκλεισε να κάνω υπομονή ως 31 / 1. Αν δεν έρθει ως τότε και επιμείνει η Χεταφε θα τον ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ σαν μεταγραφή καλοκαιριού. Μακάρι να ισχύουν όλα αυτά ..
icue

Δημοσίευση από icue »

Και επισημα να εχει συμφωνησει απο 1/1 δεν θα μαθευτει μεχρι να τελειωσει το πρωταθλημα. Και υπαρχει προφανης λογος οταν εχεις στην ομαδα σου 3 χαφ που ειτε τελειωνει το συμβολαιο, ειτε τελειωνει ο δανεισμος το καλοκαιρι.

Και εγω δεν πιστευω οτι η Χεταφε θα αφηνε τον παικτη για 2-3 χαρτια. Δεν ειναι λεφτα αυτα για τους Ισπανους για να καθονται να ψαχνουν χειμωνιατικα παικτη να τον αντικαταστησουν. Για τον Μαξιμοβιτς ενα πρωι του καλοκαιριου θα ακουσουμε οτι ηρθε ή οτι πηγε τελικα καπου αλλου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως μου ακούγονται λίγο μ@λακες της Χετάφε να τους δίνουμε 1μυριο τώρα και να προτιμάν να φύγει τζάμπα το καλοκαίρι.
Ίσως βέβαια εγώ με το φτωχό μου μυαλό το σκέφτομαι πολύ μπακαλιστικα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Θέλει υπομονή.
Υπομονή και να καταλάβουμε οτι ποτέ δεν θα ξέρουμε όλα τα δεδομένα σε μία τέτοια υπόθεση.

Πχ εμείς μιλάμε για το εάν η ρήτρα του Μειτέ είναι ΟΚ ή πόσο θα πέσει ή εάν θα χωράνε με Μάξι κλπ και ο παίκτης απλά μπορεί να μην θελήσει να μείνει

Το θέμα είναι οτι υπάρχει καπνός μάλλον και από την πλευρά μας και αυτό είναι θετικό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

tolis14 έγραψε:Σε ποιο σταθμό είναι ο Ραγκατσης τώρα;

Κάθε απόγευμα (δεν θυμάμαι ώρα, νομίζω 19:00) έχει εκπομπή στους Betarades. Σε μέρες που έχει αγώνα καθημερινή, βγαίνει νωρίτερα (επίσης δεν θυμάμαι ώρα).
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως μου ακούγονται λίγο μ@λακες της Χετάφε να τους δίνουμε 1μυριο τώρα και να προτιμάν να φύγει τζάμπα το καλοκαίρι.
Φίλε το 1μ για ομάδα της La Liga δεν είναι σοβαρό ποσό. Οχι αρκετά σοβαρό δηλαδή για να χάσουν βασικότατο παίκτη Ιανουάριο μήνα ενώ ειναι στη 10η θέση...
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
tolis14 έγραψε:Σε ποιο σταθμό είναι ο Ραγκατσης τώρα;

Κάθε απόγευμα (δεν θυμάμαι ώρα, νομίζω 19:00) έχει εκπομπή στους Betarades. Σε μέρες που έχει αγώνα καθημερινή, βγαίνει νωρίτερα (επίσης δεν θυμάμαι ώρα).
νομιζω οτι αυτος ειχε βγαλει την συμφωνια με τον Στοχ.Τη δευτερη
Hoakin

Δημοσίευση από Hoakin »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως μου ακούγονται λίγο μ@λακες της Χετάφε να τους δίνουμε 1μυριο τώρα και να προτιμάν να φύγει τζάμπα το καλοκαίρι.

H απουσια ενος βασικου γραναζιου τους και το ρισκο που θα παρουν να βρουν καποιον αλλον , ο οποιος θα πρεπει να αντικαταστησει τον παιχτη με τα νο1 λεπτα συμμετοχης στη Χεταφε, ισως κοστολογειται πανω απο 1 εκ. απτη διοικηση της χεταφε.

Τελος, δεν ξερω αν σε μια ομαδα mid-table της ισπανιας και της μαδριτης , θεωρειται σοβαρο ποσο το 1εκ ετσι κι αλλιως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”