Doomlord4 έγραψε:
Μόνο ο οάρης θα το καταφέρει αυτό;;
Βέβαια οι πιθανότητες να το πάρει η Νίκη ή ο παναιτωλικός είναι και θα είναι ακόμα κα στον τελικό 0,5%
Με τον Οφη όμως,όπως και με τον άρη θα είναι 70-30...65-35 κάπου εκεί
2ο λάθος
Εμάς γιατί μας γράφει;
Αφού έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την αποφυγή της 4ης θέσης
Επίσης και τον Ατρόμητο δεν αναφέρουν.
Σκεφτείτε έναν τελικό Ατρόμητος - ΟΦΗ. Εγκεφαλικά..
Doom παρότι κι εγώ είμαι αισιόδοξος φέτος, καταλαβαίνω πλήρως αυτό που λες..
Αν σκάσει ένα διπλό στο Χαριλάου και άσος στο Βόλο θα γίνει πιο αντιληπτό αυτό που λες σε ακόμα μεγαλύτερη μερίδα κόσμου.
Πλέον μετά από τόσα άρθρα που έχουν ανέβει νομίζω ότι όλοι έχουν γνώση. Απλά σε άλλους φαίνεται λίγο μακρινό ως σενάριο και σε άλλους άρκετά πιθανό. Την Κυριακή το απευκταίο σενάριο μπορεί να γίνει πολύ μακρινό μπορεί όμως και να το βλέπουμε κατάφατσα.
Καλώς ή κακώς όμως το αποτέλεσμα προχθές στο κύπελλο δεν το ελέγχαμε εμείς. Δεν ήταν στο χέρι μας.
Άρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως οργανισμός είναι να αξιοποιήσουμε την πρόσφατη πείρα μας (ρολό χαρτί, πολυιδιοκτησία, δωροδοκία κτλ.), να είμαστε υποψιασμένοι παντού και να κάνουμε αυτό που λέει ο Ρασβάν.
Game by game.
Δεν χρειάζεται να βαραίνουμε τη σκέψη μας με τίποτα διαφορετικό εκτός από το ματς με το Βόλο.
Υγ. Μια ερώτηση επί των ευρωθεμάτων.
Αν πάρουμε το εισιτήριο του europa και δεν είμαστε πρώτοι από όσους βρίσκονται στα προκριματικά, από ποιο γύρο ξεκινάμε. Κερδίζουμε κάποιο γύρο επειδή ο πρώτος των προκριματικών μπαίνει απευθείας οπότε τραβάει και όλους τους από κάτω του ένα γύρο ή είναι άσχετο και κοιτάμε μόνο με βάση τη βαθμολογία της χώρας τι είναι προκαθορισμένο;