Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
-
panpangr77
-
Daskalos_4
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
obanebane έγραψε:Το ότι ο Άρης πήγε τελικό ενώ έχει ακόμα 2 αντιπάλους να περάσει, μόνο στο paokmania.
- PAOK - 1926-
Τι πονοματος ειναι αυτος ρε παιδια..μιλαμε πολυ χαλια και οι δυο..
Εγω βλέπω οτι εαν είχε περάσει η ΑΕχ η ενότητα θα ηταν απο ωρα κλειστή και θα μιλούσαμε για το γαύρος γκέι. Τωρα όμως γεμιζουμε σελιδες κουβεντιάζοντας για το σκουλήκι. Εχουμε μεσα μας ενα ψιλοαγχος κι ας μη το παραδεχόμαστε 
Εγω προσωπικα εχω αγχος μην αποκλειστουμε τελικα εμεις απο το πτωμα του γαυρου, παρα αν θα παει ο αρης στον τελικο. 
Η κουβέντα για τη γειτονιά είναι γιατι απέκλεισε το φαβορί(μεταξύ τους) και κάτοχο του κυπέλλου.
Για να αγχωθουμε για τον οποιοδήποτε πρέπει πρώτα να φτάσουμε κι εμείς κι αυτοί στον τελικό. Πολύς δρόμος ακόμα.
Για να αγχωθουμε για τον οποιοδήποτε πρέπει πρώτα να φτάσουμε κι εμείς κι αυτοί στον τελικό. Πολύς δρόμος ακόμα.
Και εγώ που είμαι από θεσσαλονικη ήθελα να γράψω ότι μου ξύθηκε το @ρκιντι που περάσανε την χάρτινη . Και στον τελικό αν περάσουν και έρθουν θα αρπάξουνε πολλά .
Τελικός είναι , ένα παιχνίδι είναι…50-50 θα είναι…
Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος γιατί έχουμε τόσο μεγάλη έπαρση με τον Άρη ενώ την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές μαυτόν και κυρίως με Μάντζιο προπονητή;;;
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
1. Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός / Ατρόμητος
2. ΟΦΗ / Παναιτωλικός - Άρης / Λεβαδειακός ή Νίκη
Ο τελικός
Νικητής 1 - Νικητής 2
1. Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός / Ατρόμητος
2. ΟΦΗ / Παναιτωλικός - Άρης / Λεβαδειακός ή Νίκη
Ο τελικός
Νικητής 1 - Νικητής 2
Το θεαμα στο γαυρος-βαζελος παντως ειναι θλιβερο.
Ναι μαπα αγωνας.Τον χαζευω το τελευταιο μισαωρο.Παει παραταση και δεν την παλευω να δω περισσοτερο.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Μα δεν καταλαβες αυτοι ζουν εκτος και τον γραφουν σταρχιδια τους τον αρουλη που απο τοτε που ανεβηκε εχουμε 7 νικες 8 Χ και 6 ηττες. Θα του βαλουμε εφτα γκολ του ρουλη, οπως λεγαμε και για τις 07/01. Ουτε τον βλεπουμεproedros έγραψε:Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος γιατί έχουμε τόσο μεγάλη έπαρση με τον Άρη ενώ την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές μαυτόν και κυρίως με Μάντζιο προπονητή;;;
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Azrael έγραψε:Αν το δεις αντικειμενικα ο οαρης ειναι πιο ευκολος αντιπαλος απο την χαρτινη.Το εχουμε παει πολυ μακρια ομως.Δεν θεωρω οτι θα περασει ευκολα απο τον ΟΦΗ,αν περασει.
Κάτσε πριν να πάει εκεί,λογικά θα έχει Λεβαδειακό,μην του βγει αυτός σαν καμία Λαμία από τα παλιά,που τον είχε αποκλείσει
Πόσο κακές ομάδες και οι δύο πραγματικά
Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα
Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα