Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Και κατι ασχετο. Βλεποντας ποσο λιγος ειναι ο Πονσε και σημερα, θυμηθηκα που καποιοι τον λιγουρευοντουσαν λες και ηταν ο Σεβτσενκο. 
Ο μλκς ο Αλμέιδα στο πρώτο ματς κατέβασε ενδεκάδα που ούτε σε φιλικό θα κατέβαζε και σήμερα από ότι τώρα είδα, είχε εκτός αποστολής δύο κομβικούς παίκτες, τον Σιμάνσκι και τον Ελίασον. Χώρια η απουσία του Λιβάι λόγω "τραυματισμού".
Να περάσουμε εμείς από τον ημιτελικό και η κατάκτηση μόνο από μας θα εξαρτάται. Αν φθάσουμε τελικό, δεν δικαιολογείται απώλεια του κυπέλλου.
Φέρτε ρε τον Σέρβο από την Χετάφε.
Να περάσουμε εμείς από τον ημιτελικό και η κατάκτηση μόνο από μας θα εξαρτάται. Αν φθάσουμε τελικό, δεν δικαιολογείται απώλεια του κυπέλλου.
Φέρτε ρε τον Σέρβο από την Χετάφε.
Αν το δεις αντικειμενικα ο οαρης ειναι πιο ευκολος αντιπαλος απο την χαρτινη.Το εχουμε παει πολυ μακρια ομως.Δεν θεωρω οτι θα περασει ευκολα απο τον ΟΦΗ,αν περασει.
Δεν μπορω να σε παρακολουθησω. Προφανως εχεις καποιο θεμα με τον αρη και το δεχομαι, δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω αποψη.alexgarcia6 έγραψε:ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ειμαστε btw για τους σταρχιδιστες τυπου σιγα τον μικρο γκρινιαρη γειτονα
-
Daskalos_4
Και τι να κανουμε ρε σεις? Να ξεκινήσουμε τους οδυρμους επειδη υπάρχει περίπτωση να πέσουμε πανω στον τιτανα οαρης? Προφανώς και τον προτιμαμε απο την αεχ που ελέγχει τα πάντα και θα πας στον τελικο σαν προβατο επι σφαγή, τι να λεμε;
- Patricio_4
Πέρα από αυτό αποδυναμώνουμε και τον αρη πολύektoras έγραψε:Καλός στις εκτελέσεις πέναλτι ο Φαμπιάνο...θα βοηθήσει πολύ αν τον πάρουμε
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η προκριση του οαρης πολυ ωφελιμη για μας αν παμε τελικο. Ξεκαθαρα δυνατοτερος αντιπαλος η κουλα.
Ναι θα παιξουν το ματς της ζωης τους,αλλα το ιδιο οφειλουμε να κανουμε και μεις σε τελικο. Για ονομα δηλαδη.
Ακομα και στην ηττα στο σκουλικιδης,με κακια εμφανιση με το ζορι μας κερδισαν. Στο τελος θα ισοφαριζαμε κιολας.
Εμεις να περασουμε γαυροβαζελο και η κουπα ειναι δικια μας
Ναι θα παιξουν το ματς της ζωης τους,αλλα το ιδιο οφειλουμε να κανουμε και μεις σε τελικο. Για ονομα δηλαδη.
Ακομα και στην ηττα στο σκουλικιδης,με κακια εμφανιση με το ζορι μας κερδισαν. Στο τελος θα ισοφαριζαμε κιολας.
Εμεις να περασουμε γαυροβαζελο και η κουπα ειναι δικια μας
Εμένα με ενδιαφέρει εμείς να πάμε τελικό. Το με ποια ομάδα θα παίξουμε δεν το βασικό. Ένα ματς είναι άλλωστε.
Το ζήτημα είναι άλλο. Ότι μια ενδεχόμενη κατάκτηση του κύπελου από τον άρη (που θα ειναι το αουτσάιντερ είτε είμαστε εμείς αντίπαλοι, είτε ο βάζελος, είτε ο γαύρος) βγάζει εκτός ευρώπης το 4ο του πρωταθλήματος.
Το ζήτημα είναι άλλο. Ότι μια ενδεχόμενη κατάκτηση του κύπελου από τον άρη (που θα ειναι το αουτσάιντερ είτε είμαστε εμείς αντίπαλοι, είτε ο βάζελος, είτε ο γαύρος) βγάζει εκτός ευρώπης το 4ο του πρωταθλήματος.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ειπα εγω να κανουμε μοιρολογια;; Απλα λεω ας αφησουμε τις Υπεροψιες και τις ειρωνιες διοτι ασχετως με το πως βλεπετε ΕΣΕΙΣ προσωπικα τον αρη, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ειναι οτι θα ειναι ντερμπι θανατου 50-50 και ΓΕΓΟΝΟΣ του αιωνα για την πολη
κι εγω τον ηθελα. Και για να λεμε την αληθεια δεν εχει καμια σχεση με τον παικτη που ειδαμε στο πρωτο πέρασμα. Δεν ξέρω τι του εχει συμβεί αλλά μακάρι να συνεχισει ετσιicue έγραψε:Και κατι ασχετο. Βλεποντας ποσο λιγος ειναι ο Πονσε και σημερα, θυμηθηκα που καποιοι τον λιγουρευοντουσαν λες και ηταν ο Σεβτσενκο.
Από την άλλη, η προπονητάρα ο Αλμέηδα, είχε 3 φορ στον παγκο και επαιζε με φορ τον Τσουμπερ
Να δω τον Αρη στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό εκτός και θα έχω κλείσει ποδοσφαιρικάEttien26 έγραψε:Εμένα με ενδιαφέρει εμείς να πάμε τελικό. Το με ποια ομάδα θα παίξουμε δεν το βασικό. Ένα ματς είναι άλλωστε.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Άλλος ένας υποψήφιος μέχρι την παρέλαση Μαρτιου,για να φύγει.....
Ωωωω ρε γλέντια.
Ωωωω ρε γλέντια.
Ε και ο ΟΦΗ να το παρει παλι εκτος θα μεινει ο 4ος.
Το ότι ο Άρης πήγε τελικό ενώ έχει ακόμα 2 αντιπάλους να περάσει, μόνο στο paokmania.
Τελικά άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ χωρίς Ντέλια και ο Και ο βάζελος άλλη ομάδα χωρίς Φώτη