Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Προτιμάμε να πληρώσουμε τις ρητρες Μειτε - Αντόνιο που είναι κοντά στα 4 μύρια και συν τα συμβόλαια τους κοντά στο μυριο από το να φέρουμε στην χειρότερη τον Μαξιμοβιτς το καλοκαίρι με 0 ευρώ και συμβόλαιο κοντά στο 1 μυριο ; Ποιος κάνει τα μαθηματικά εκεί μέσα;;;;
paokarakis έγραψε:Προτιμάμε να πληρώσουμε τις ρητρες Μειτε - Αντόνιο που είναι κοντά στα 4 μύρια και συν τα συμβόλαια τους κοντά στο μυριο από το να φέρουμε στην χειρότερη τον Μαξιμοβιτς το καλοκαίρι με 0 ευρώ και συμβόλαιο κοντά στο 1 μυριο ; Ποιος κάνει τα μαθηματικά εκεί μέσα;;;;
εγώ λέω ότι δεν έχει νόημα η άφιξη του μαξίμοβιτς τώρα τον γενάρη. είμαστε γεμάτοι εκεί
το καλοκαίρι θα έχει νόημα, αλλά τότε θα έχει και πολλές προτάσεις
η θέση στην οποία υστερούμε από όλους τους συνδιεκδικητές είναι αυτή του σέντερ φορ, θέση η οποία καθορίζει τον πρωταθλητή
δεν είναι τυχαίο που ο γκέι έχοντας ήδη ελ αράμπι, ελ κααμπί, γιόβετιτς πήγε και πήρε κι άλλον (ναβάρο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 17 Ιαν 2024, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα τα πράγματα είναι απλά μεσοεπιθετικα. Παίρνεις έναν παικταρα και τον καρφώνεις αριστερά και πας τον Ντεσποτοφ κορυφή και άσε να λένε χαζομάρες ότι θα έρθει κάποιος για 6ος...
O Fabio Martins κολλάει πολύ σαυτόν τον ΠΑΟΚ, παίζει και αριστερά και ως δεκάρι και βγαίνει και ως κρυφός κυνηγός που σκοράρει...κάνει πολύ καλή χρονιά στην Αραβία..
Ο ιδιος ο Despodov εχει πει δεν ειμαι επιθετικος ειμαι εξτρεμ μ αρεσει περισσοτερο να δινω ασιστ.Αποψη μου παρα τα εως τρ γκολ ,δεν μ αρεσουν πολλα τελειωματα του.
danirifle έγραψε:εγώ λέω ότι δεν έχει νόημα η άφιξη του μαξίμοβιτς τώρα τον γενάρη. είμαστε γεμάτοι εκεί
το καλοκαίρι θα έχει νόημα, αλλά τότε θα έχει και πολλές προτάσεις
η θέση στην οποία υστερούμε από όλους τους συνδιεκδικητές είναι αυτή του σέντερ φορ, θέση η οποία καθορίζει τον πρωταθλητή
δεν είναι τυχαίο που ο γκέι έχοντας ήδη ελ αράμπι, ελ κααμπί, γιόβετιτς πήγε και πήρε κι άλλον (ναβάρο)