95. Στέφανος Τζίμας
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Κάποιος από την ΠΑΕ να του κάνει το μηχανογραφικό σε λίγους μήνες. Μη τυχόν δηλώσει τίποτα εκτός Θεσσαλονίκης!!!! 

Και εγώ στην θέση του θα πλασαρα.
Και άντε εγώ δεν παίζω μπάλα και δεν ξέρω. Το 90% των σεντερ φορ εκεί το τελειώνει μόνος του.
Καλά κάνει ο προπονητής και του λέει ότι του λέει, αλλά μην το παρακανουμε κιόλας.Επιθετικος είναι το παιδί.
Το γράφω αυτό γιατί τον άκουσα μετά το τέλος του παιχνιδιού να λέει ότι ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του που δεν πασαρε δίπλα.
Και άντε εγώ δεν παίζω μπάλα και δεν ξέρω. Το 90% των σεντερ φορ εκεί το τελειώνει μόνος του.
Καλά κάνει ο προπονητής και του λέει ότι του λέει, αλλά μην το παρακανουμε κιόλας.Επιθετικος είναι το παιδί.
Το γράφω αυτό γιατί τον άκουσα μετά το τέλος του παιχνιδιού να λέει ότι ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του που δεν πασαρε δίπλα.
Οι Σέντερ φορ όπως και οι Σέντερ μπακ είναι ίσως οι μόνες θέσεις στο ποδόσφαιρο μαζί με το τέρμα που απαιτούν πολύ εμπειρία. Όταν θα γίνει έμπειρος το παλικάρι μας θα πλασάρει σωστότερα. Για μένα καλά Έκανε εκεί δεδομένου ότι έχω την αίσθηση ότι ο Μουργκ ήταν ποιο μπροστά.
- Μπαρκαρούτσος
alp920 έγραψε:Και εγώ στην θέση του θα πλασαρα.
Δεν ήταν offside ο Murg σε εκείνη τη φάση;
- PAOK - 1926-
- abc_o_ karpouzas
και ομως....
εκεινη η πασα ....ξεχωριζει την ηρα απο το σιταρι...
το πλασε που κανει το κανουν σχεδον ολοι οι επιθετικοι....
την πασα την κανουν μονο οι πολυ μεγαλοι επιθετικοι....
- ΑποστόληςΑ
Η πάσα δείχνει ωριμότητα, ή ευθυνοφοβία. Ούτε το ένα έχει (απόλυτα λογικό), ούτε το άλλο (ευτυχώς).
- abc_o_ karpouzas
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η πάσα δείχνει ωριμότητα, ή ευθυνοφοβία. Ούτε το ένα έχει (απόλυτα λογικό), ούτε το άλλο (ευτυχώς).
ευθυνοφοβια η ...λογικη ...της ομαδος??
κατι δεν βλεπεις καλα φιλε αποστολη...το ζητουμενο δεν ειναι να κανει γκολ ο ...καθε...τζιμας...
αλλα να κανει γκολ η ομαδα....
το γκολ που επρεπε ...να κανει...ο τζιμας ηταν η κεφαλια ....και το εκανε....
οσο για την ωριμοτητα ...ο τζιμας...δεν ειναι χθεσινος παιζει αρκετα χρονια ποδοσφαιρο και πρεπει να ειναι σε θεση να παρει την σωστη αποφαση....
αυτη πρεπει να ειναι η μια πλευρα της δουλειας στις ακαδημιες ....αν δεν τους πιπιλιζουν το μυαλο με το τι πρεπει να κανουν σε τετοιες φασεις καλυτερα να πανε ολοι για ψαρεμα....
πρεπει αυτα τα παιδια να....μορφωθουν....σε αυτην την λογικη του ποδοσφαιρου....αλλιως φιλε αποστολη ο ...καθε...τζιμας οταν θα ειναι κοντα στα 30 και θα παιζει με τον βαζελο εκτος εδρας και θα κερδιζει η ομαδα1-2 θα φευγει στην κοντρα και εκει που ...ΠΡΕΠΕΙ..να δωσει την μπαλα θα την στελνει αλλου και στο τελος το 1-2 αντι να γινει 1-3 γινεται 2-2 ...οπως εκανε...καλη ωρα ο σαματα...
- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
Τα λέω στην νύφη για να τα ακούσει η πεθερά....
Κατάλαβα πολύ καλά τι λες και ότι δεν..δείχνεις...κατι
Κατάλαβα πολύ καλά τι λες και ότι δεν..δείχνεις...κατι
Αν δινει πασα η τελειωνει μονος κλπ, ειναι ισως μικρης σημασιας.
Το παιδι εγωιστης δεν ειναι, σα τον αλλον που πηγε αμερικα. Αυτο ειναι φως φαναρι.
Δυο πραγματα καπως δε μ αρεσαν:
1. Διχνει καπως βαρυς, ειδικα στο πρωτο βημα. Δεν εχει εκρηξη. Αυτο ισως με την σωστη προπονηση να φτιαχνεται.
2. Σε ενα (σχεδον) τετ α τετ που μπορουσε να κανει οτι σουτ ηθελε, εκανε ενα τζουφιο πανω στον τερματα. Αυτο καπου το ειχε ξανακανει σε αλλο ματς που δε θυμαμαι. Ενας kiler εκει προσπαθει να τη στειλει πιο στοχευμενα..
Δε ξερω αν το δευτερο μαθενεται. Μακαρι.
Και μακαρι να κανω λαθος και να ηταν κακια στιγμη, γιατι δεν τον εχω δει με ΠΑΟΚ Β η καπου αλλου.
Το παιδι εγωιστης δεν ειναι, σα τον αλλον που πηγε αμερικα. Αυτο ειναι φως φαναρι.
Δυο πραγματα καπως δε μ αρεσαν:
1. Διχνει καπως βαρυς, ειδικα στο πρωτο βημα. Δεν εχει εκρηξη. Αυτο ισως με την σωστη προπονηση να φτιαχνεται.
2. Σε ενα (σχεδον) τετ α τετ που μπορουσε να κανει οτι σουτ ηθελε, εκανε ενα τζουφιο πανω στον τερματα. Αυτο καπου το ειχε ξανακανει σε αλλο ματς που δε θυμαμαι. Ενας kiler εκει προσπαθει να τη στειλει πιο στοχευμενα..
Δε ξερω αν το δευτερο μαθενεται. Μακαρι.
Και μακαρι να κανω λαθος και να ηταν κακια στιγμη, γιατι δεν τον εχω δει με ΠΑΟΚ Β η καπου αλλου.
- AlxNeapoli1
Εχετε φαει το παιδι εδω και μερες. Φτανειabc_o_ karpouzas έγραψε:και ομως....
- abc_o_ karpouzas