ΠΑΟΚ - Τόφας Μπούρσα 71-84 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Τόφας Μπούρσα 16/1 19.30 cosmote
Πέραν του ορισμού, δύο εκ των πιο έμπειρων διαιτητών που διαθέτει η FIBA, του Ισπανού, Αντόνιο Κόντε και του Βόσνιου, Αντεμίρ Ζουράποβιτς, οι οποίοι έχουν παίξει σε μεγάλους τελικούς διεθνών διοργανώσεων της, για πρώτη φορά στην ιστορία, στο Παλατάκι αναμένεται να βρεθεί και ο υπεύθυνος διαιτησίας του BCL!
Σε μία διοργάνωση που όλο και ανεβαίνει σε διάφορα επίπεδα, αυτό της διαιτησίας, συνεχίζει να αποτελεί ένα πρόβλημα και όπως φαίνεται από τις συγκεκριμένες κινήσεις για το σημερινό παιχνίδι, το BCL έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Σε μία διοργάνωση που όλο και ανεβαίνει σε διάφορα επίπεδα, αυτό της διαιτησίας, συνεχίζει να αποτελεί ένα πρόβλημα και όπως φαίνεται από τις συγκεκριμένες κινήσεις για το σημερινό παιχνίδι, το BCL έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.
-
Maurice_Escargot
Πολυ καλο νεο.
Εχει κανει σωστες κινησεις η ΚΑΕ σε αυτο το κομματι απο περυσι και η κινηση να στειλει επισημα διαμαρτυρια και φακελο στον Κομνηνο σε αγωνα που εχασες με 35 ποντους ενω εγιναν οργια απο τους γκρι δειχνει ποσο σεβεται και "παταει" στο brand name του οργανισμου. Μην ξεχναμε οτι ειμαστε απο τις βασικες ομαδες ολου του BCL απο τοτε που δημιουργηθηκε η διοργανωση με την δυνατοτητα να παιρνουμε wild card εαν δεν εχουμε καλο πλασαρισμα στο πρωταθλημα.
Εχει κανει σωστες κινησεις η ΚΑΕ σε αυτο το κομματι απο περυσι και η κινηση να στειλει επισημα διαμαρτυρια και φακελο στον Κομνηνο σε αγωνα που εχασες με 35 ποντους ενω εγιναν οργια απο τους γκρι δειχνει ποσο σεβεται και "παταει" στο brand name του οργανισμου. Μην ξεχναμε οτι ειμαστε απο τις βασικες ομαδες ολου του BCL απο τοτε που δημιουργηθηκε η διοργανωση με την δυνατοτητα να παιρνουμε wild card εαν δεν εχουμε καλο πλασαρισμα στο πρωταθλημα.
-
Μπαρκαρούτσος
Να πούμε μπράβο στο Χατζόπουλο γι'αυτό, ε; Όχι μόνο "πόσα χρωστάει ο ΠΑΟΚ;" εν έτει 2024 και 5135.000 συνεντεύξεις μετά.
- Patricio_4
Το Courtside σας αφήνει να το δείτε κανονικά? Εγώ είμαι από οπερα με VPN και δεν μου εμφανίζει κουμπί watch στο παιχνίδι
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
Patricio_4 έγραψε:Το Courtside σας αφήνει να το δείτε κανονικά? Εγώ είμαι από οπερα με VPN και δεν μου εμφανίζει κουμπί watch στο παιχνίδι
Στους προηγούμενους αγώνες δεν είχα τύχη, τώρα δεν προσπαθώ καν.
-
Maurice_Escargot
-
Μπαρκαρούτσος
Antonio Conde...μας έχει ξανασφυρίξει, δεν θυμάμαι πώς ήταν.
-
elvetos giatros
Δώστε τα όλα
τίποτε άλλο
κι εσείς από έξω ξελαρυγγιαστείτε
τίποτε άλλο

τίποτε άλλο
κι εσείς από έξω ξελαρυγγιαστείτε
τίποτε άλλο
-
Μπαρκαρούτσος
Το έχει στην ζώνη των Sport, δυστυχώς χωρίς φωνήPatricio_4 έγραψε:Το Courtside σας αφήνει να το δείτε κανονικά? Εγώ είμαι από οπερα με VPN και δεν μου εμφανίζει κουμπί watch στο παιχνίδι
-
Μπαρκαρούτσος
- potamda
- Bet Guru 2023
Παίζουμε σε πιο γρήγορο ρυθμό σε σχέση με την Προύσα, δεν ξέρω αν αυτό μας ευνοεί...
19-22 1η περίοδος
Αστοχοι ξανά στα τρίποντα αν και βγάζουμε παίκτες να σουταρουν με καλύτερες προϋποθέσεις
Θέλει καλύτερη περιφερειακή άμυνα
Αστοχοι ξανά στα τρίποντα αν και βγάζουμε παίκτες να σουταρουν με καλύτερες προϋποθέσεις
Θέλει καλύτερη περιφερειακή άμυνα