Ettien26 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σφίνα γράφει για το προπονητικό κέντρο ότι η έκταση ΔΕΝ ανήκε στο Δήμο Θέρμης, αλλά σε ιδιώτες!
...Ο πρώην πρόεδρος και ευρωβουλευτής πήγε και έριξε 1 εκατομμύριο ευρώ από λεφτά των οπαδών του ΠΑΟΚ, που αγόρασαν 22.000 διαρκείας εκείνη τη χρονιά του 2009 και τα επένδυσε σε μια περιοχή, η οποία βγάζει πολύ καλά κρασιά, τσίπουρα, είναι πολύ καλοί άνθρωποι όσοι ζουν εκεί, αλλά το σημείο που έφτιαξε αθλητικό κέντρο για τον ΠΑΟΚ, είναι τραγικό. Το πιο χαρακτηριστικό, το είπε πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ: «Οι αέρηδες εκεί, είναι τόσο ισχυροί, ώστε δεν μπορείς να περπατήσεις και ακόμη συμβαίνει και το εξής: Μπαίνεις αξύριστος για προπόνηση και βγαίνεις… ξυρισμένος, από τον αέρα»!
ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ!
Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει νέα αθλητικό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και το εγχείρημα ανέλαβε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος τελικά, έκανε φοβερή δουλειά!
Ενώ αρχικά, είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ θα γινόταν σε έκταση ιδιοκτησίας του δήμου Θέρμης, δίπλα ακριβώς από το γήπεδο των Ταγαράδων, εκεί όπου υπάρχει και γεωθερμία, για να έφτιαχνε και θερμά λουτρά ο Ιβάν Σαββίδης, αυτό δεν ισχύει!
Αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, ότι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πανέξυπνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη και κάποιους δικούς του ανθρώπους και τι έκανε;
Αγόρασε από ιδιώτες όλα τα χωράφια, σε μια καταπληκτική περιοχή, που βρίσκεται μέσα στον δήμο Θέρμης, αλλά δεν είναι ιδιοκτησία του δήμου, ήταν ιδιωτών, που δεν τα καλλιεργούσαν και τα αγόρασε με χαμηλές τιμές ο Σαββίδης, κάτι που κανόνισε με σχέδιο, ο Άγγελος Αναστασιάδης!
ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕ
Οι άνθρωποι του Άγγελου πήγαιναν στους ιδιώτες και τους έλεγαν ότι θέλουν να αγοράσουν το χωράφι τους, το ανεκμετάλλευτο και ακαλλιέργητο, για να βάλουν μέσα… φωτοβολταϊκά (δήθεν), έριχναν τις τιμές και τα αγόραζαν, μετά από παζάρια, σε πολύ καλή τιμή, μετρητοίς φυσικά.
Όταν έβλεπαν τα μετρητά οι ιδιοκτήτες των χωραφιών, τα… «έσπρωχναν» στους υποψήφιους αγοραστές και έτσι κατάφερε ο Άγγελος από πέρσι τον Νοέμβριο έως φέτος, σε 12 μήνες, να αγοράσει όλα τα χωράφια που έπρεπε, για να κατασκευαστεί ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο, το πιο σύγχρονο της Ευρώπης, για τα επόμενα 30 χρόνια, που θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για προετοιμασία, στην περίοδο του Δεκεμβρίου.
Ρωσικές ομάδες, Ουκρανικές ομάδες, εκεί όπου σταματάει το πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο, φεύγουν από τη χώρα τους, όπου έχει παγωνιά και ψάχνουν στην Τουρκία, στην Κύπρο ή στην Ισπανία, κάποια αθλητικά κέντρα που να πληρούν προϋποθέσεις για σωστή προετοιμασία, κάτι που θα εκμεταλλευθεί ο ΠΑΟΚ, μόλις φτιάξει αυτό το αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Θέρμης!
ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Στο «αθλητικό κέντρο ΠΑΕ ΠΑΟΚ», εκτός από τα 8 γήπεδα ποδοσφαίρου, από τα οποία, τα δυο θα είναι με συνθετικό τάπητα για προπόνηση και των μικρών τμημάτων της Ακαδημίας, θα υπάρχουν αποδυτήρια, που να μπορούν να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα έξι ομάδες, σάουνες, υδρομασάζ, όλα τα κομφόρ για σωστή προετοιμασία, ξενοδοχείο 60 δωματίων, για φιλοξενία δυο αποστολών μαζί, καφετέριες, εστιατόρια, πισίνες, μικρό μουσείο της ιστορίας του ΠΑΟΚ, ενώ εκεί θα είναι πλέον η έδρα του ΠΑΟΚ Β (εάν υπάρχει έως τότε στην Superleague 2), του ΠΑΟΚ Κ19, Κ17, Κ15 και των γυναικών του Δικεφάλου του Βορρά.
Αυτά είναι σπουδαία νέα.
Αλλά αντί για 8 γήπεδα δεν τα μειώνουμε σε 7, ώστε να υπάρχει χώρος για να κάνουμε ένα κανονικό γήπεδο ελαφριάς κατασκευής 10-12 χιλ. θέσεων για παν ενδεχόμενο ?
γμημνοι αρδ. Πόσο πιό αρδοκείμενο; Ξόδεψε λεει ο ζαγόρ λεφτά των οπαδων και εκανε προπονητικό στη Μεσήμβρια. Δεν λεει οτι του παραχώρησαν δωρεαν την έκταση. Λες και μπορούσε τότε να αγοράσει κάπου καλύτερα. Στα κρυφά λεει ο Αγγελος αγόραζε για φωτοβολταικα!!! όταν με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ορίστηκε αντιπρόεδρος με αποκλείστικο αντικείμενο την εύρεση εκτασης για προπονητικό. ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;;;