Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
sdna
Νότιγχαμ: «Ένοχη για παραβιάσεις του FFP, πάει για αφαίρεση βαθμών»
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΑΙΜΑΙ!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΑΙΜΑΙ!
Και επίσημα πλεον Σαββατο κ Κυριακη, το ΚΡΑΤΙΚΟ Γερμανικο καναλι ειδησεων, (ΑRD + Tageschau24) εθιξε το θεμα
της δολοφονιας του δημοσιογραφου Καραιβαζ κ την συνδεση με την ελληνικη κρατικη διαφθορα .
ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΕΥΘΕΩΣ στοχοποιησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον Μαρινακη ( δεν λεω εγω το ονομα - προς θεου!!
- το ρεπορταζ το ανεφερε )
με ονομα , επαγγελμα , τη σχεση του με τη κυβερνηση κ την ιδιοτητα ως προεδρος του γκει (νοτιγχαμ το παρέβλεψαν)
Βασικα ισως να χαλανε το κοζια…
της δολοφονιας του δημοσιογραφου Καραιβαζ κ την συνδεση με την ελληνικη κρατικη διαφθορα .
ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΕΥΘΕΩΣ στοχοποιησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον Μαρινακη ( δεν λεω εγω το ονομα - προς θεου!!
με ονομα , επαγγελμα , τη σχεση του με τη κυβερνηση κ την ιδιοτητα ως προεδρος του γκει (νοτιγχαμ το παρέβλεψαν)
Βασικα ισως να χαλανε το κοζια…
-
john4serres
Ο λαός απαιτεί Νότιγχαμ Φόρεστ στη Τσάμπιονσιπ και Λιντς Γιουνάιτεντ στη Πρέμιερ.ΑποστόληςΑ έγραψε:sdna
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΑΙΜΑΙ!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην Nottingham για παραβίαση των όρων του FFP
Όταν βάζεις κάθε μέρα πλυντήριο αυτά παθαίνεις, σου έρχεται ο λογαριασμός ακριβός!
Πρώτα θα καθαρίσει την Ε.Ο. στην Ελλάδα και ύστερα θα ασχοληθεί και με της premier ο χοντρός, αυτά δεν τα σηκώνει.
Αλέξη πώς είναι τα αγγλικά σου; Δεν νομίζω τύπου "me Tarzan, you Jane" εεε;
Αλέξη πώς είναι τα αγγλικά σου; Δεν νομίζω τύπου "me Tarzan, you Jane" εεε;
Για τα γαλάζια πλυντήρια με τις 105 παραβάσεις έχεις να πεις τίποτα;ΑποστόληςΑ έγραψε:Έτσι!
Δικαιοσύνη παντού...
- ΑποστόληςΑ
Ότι έχουν ομαδάρα!Miles έγραψε:Για τα γαλάζια πλυντήρια με τις 105 παραβάσεις έχεις να πεις τίποτα;ΑποστόληςΑ έγραψε:Έτσι!
Δικαιοσύνη παντού...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ότι έχουν ομαδάρα!Miles έγραψε:Για τα γαλάζια πλυντήρια με τις 105 παραβάσεις έχεις να πεις τίποτα;ΑποστόληςΑ έγραψε:Έτσι!
Δικαιοσύνη παντού...
Κι εγώ που νομιζα,ότι κατά εσε,η μόνη ομάδα ΜΕΓΑΛΗ,στο ΜΕΓΑΛΟ νησί,είναι η ΛΙΝΤΣ.
Βέβαια η μεγαλύτερη ΟΜΑΔΑ στο νησί είναι η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ είπαμε,που φέτος θα πιάσει με 20 Πρωταθλήματα,την άλλη την μικρή ομάδα του Μάντσεστερ.
Η οποία έως το 1990 είχε( όσους είχε κ η Άστον Βίλα κ λιγότερες από την Έβερτον μέχρι τότε) κ έχει πλεον 20 Πρωταθληματα η αρμάδα του Ολλανδού.
- ΑποστόληςΑ
Η Leeds είναι η αγάπη μου. Αλλά είναι στην Champioship. Στην Premiership ζηλεύω, είναι η αλήθεια, την ομαδάρα που έχει φτιάξει ο Guardiola τα τελευταία χρόνια.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Αν θες την γνώμη μου κι εγώ τον Γκουαρντιολα τον συμπαθώ και τον υποστήριζα,όταν ήταν Μπάρτσα(όχι Μπάγερν όμως).
Αλλά και ο Κλοπ ,είναι ο μόνος που τον ζοριζει(όσο είναι στη Λίβερπουλ) και το πάει ως το τέλος,τις περισσοτερες χρονιές καί το έχασε στο τσαφ το Πρωτάθλημα.
Καλός είναι ο Κλοπ,μου αρέσει το ποδόσφαιρο κι αυτού του.
Αν είναι να το χάσει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ,ας το πάρει η Μ.Σιτι η η Άστον Βίλα θα χαρω.
Δεν θέλω επουδενί να το παρει η Άρσεναλ ,δεν την χωνεύω.
Αλλά και ο Κλοπ ,είναι ο μόνος που τον ζοριζει(όσο είναι στη Λίβερπουλ) και το πάει ως το τέλος,τις περισσοτερες χρονιές καί το έχασε στο τσαφ το Πρωτάθλημα.
Καλός είναι ο Κλοπ,μου αρέσει το ποδόσφαιρο κι αυτού του.
Αν είναι να το χάσει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ,ας το πάρει η Μ.Σιτι η η Άστον Βίλα θα χαρω.
Δεν θέλω επουδενί να το παρει η Άρσεναλ ,δεν την χωνεύω.