ΠΑΟΚ - Τόφας Μπούρσα 71-84 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Μπαρκαρούτσος
-
Maurice_Escargot
Re: ΠΑΟΚ - Τόφας Μπούρσα 16/1 19.30 cosmote
Εγώ πήρα ενα παντως απο εξωτερικο, πρεπει ενας μπαμπας να φερει το παιδι του που μπαινουν δωρεαν για να καλυψει την θεση που κρατάω.
-
Μπαρκαρούτσος
Μίλα με κάποιον που ξέρεις και στείλε του το QR να μπει στο γήπεδο!
O τεράστιος Josh Bett το έπιασε το νόημα!

O τεράστιος Josh Bett το έπιασε το νόημα!

- kataramenos5
Γιαννη εσυ?Τρικυμίας έγραψε:Να ξέρετε ότι εγώ φταίω για όλα. Ήμουν μέσα με Γαλατά εντός, Τόφας εντός, Μαρούσι εντός και για κακή μου τύχη με Περιστέρι εκτός. Δεν πήγα στην Προύσα και κερδίσαμε, ευτυχώς δηλαδή που δεν έχουμε γραφεία εκεί. Το σύμπαν έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα. Οι φίλοι μου έκαναν έρανο να με στείλουν στο διάστημα αύριο λες και είμαι η Λάικα αλλά η Ελληνική Διαστημική Εταιρεία δεν είναι ακόμη έτοιμη για μένα. Θα συμβιβαστώ με κανένα Κιλκίς, τουλάχιστον να είμαι εκτός νομού.
Αγωνιστικές προβλέψεις δεν υπάρχουν.
Αν οχι μην απελπίζεσαι . Υπαρχουν κι αλλοι.
ΥΓ Να παω ,να μη παω.....
- kataramenos5
- BlackMagicPAOK
Να πας kat!
Όλοι να πάτε!
Κερκιδαρα θέλουμε.
Συνθηματα και γιούχα στις επιθέσεις των Τούρκων.
Γ@μω τα χλμ που είμαι μακρυά...
Όλοι να πάτε!
Κερκιδαρα θέλουμε.
Συνθηματα και γιούχα στις επιθέσεις των Τούρκων.
Γ@μω τα χλμ που είμαι μακρυά...
- KalamarGiannis
Φωνάζω τόσες μέρες να φέρουν παίκτη και τίποτα. Θα πάω, θα στηρίξω, αλλά βγαίνω παραπονούμενος... Πριν το κρίσιμο κάνεις την ενίσχυση, όχι μετα και αν κερδίσεις... Θα εξηγήσει κάνεις από ΚΑΕ γιατί έδιωξαν παίκτη χωρίς να τον αντικαταστήσουμε; το 35αρι θα μείνει για πάντα στίγμα όταν Όλοι αυτοί θα χουν φύγει, κι εμείς θα ήμαστε ο ΠΑΟΚ με την πίκρα του
-
Maurice_Escargot
Μπορούμε να πούμε και συζητήσουμε πολλά - και θα το κανουμε - την Τεταρτη για το θεμα μεταγραφης και το τι ακριβως συμβαινει στην ομαδα αυτην την περιοδο. Κι εγω θα προτιμουσα να ειχαμε παιχτη, αλλα ποσο εγκυρο ειναι το επιχειρημα που μπορει να υπαρχει στην ΚΑΕ για σοβαρη ενισχυση/ανοιγμα ΜΟΝΟ σε περιπτωση προκρισης? Και ποσο απο την αλλη πλευρα ακυρο μπορει να ειναι κατι τετοιο σκεπτομενος πως ολες οι ομαδες στην ελληνικη λιγκα εχουν ανεβει ηδη επιπεδο, ενω εμεις το αντιθετο? Η πολυ απλα δεν μπορουν πραγματικα να βρουν καλο παιχτη αυτες τις μερες? Το μονο σιγουρο ειναι οτι παιχτη θα παρεις. Απο Τεταρτη...
Αυτην την στιγμη μπορούμε να εστιάσουμε στον αγωνα αυριο οπου απο την σημερινη media day ολοι οι παιχτες κι ο προπονητης δειχνουν πως κανουν συνειδητα (σιγουρα για το ψυχολογικο κομματι εχει γινει μια αχαρη διαγραφη του προχθεσινου καζου, survival mode kicked in, το καταλαβαινω, πρεπει να το αφησουμε με το ζορι στην ακρη οπως και να εχει)
Να πουμε πως μονο σημερα εφυγαν 1000 εισιτηρια, εχουν μεινει περι των 2μιση χιλιαδων, αυριο θα εχει σιγουρα πανω απο 7-7500 κοσμο! Οσοι ειστε Θεσσαλονικη, καντε τον κοπο, εχετε υπομονη στην κινηση, καντε αυτην την Εξοδο στο Παλατι, μπορει η εμπειρια να ειναι απο μαγικη εως τραγικη, η ομαδα θα το δειξει...
Αυτην την στιγμη μπορούμε να εστιάσουμε στον αγωνα αυριο οπου απο την σημερινη media day ολοι οι παιχτες κι ο προπονητης δειχνουν πως κανουν συνειδητα (σιγουρα για το ψυχολογικο κομματι εχει γινει μια αχαρη διαγραφη του προχθεσινου καζου, survival mode kicked in, το καταλαβαινω, πρεπει να το αφησουμε με το ζορι στην ακρη οπως και να εχει)
Να πουμε πως μονο σημερα εφυγαν 1000 εισιτηρια, εχουν μεινει περι των 2μιση χιλιαδων, αυριο θα εχει σιγουρα πανω απο 7-7500 κοσμο! Οσοι ειστε Θεσσαλονικη, καντε τον κοπο, εχετε υπομονη στην κινηση, καντε αυτην την Εξοδο στο Παλατι, μπορει η εμπειρια να ειναι απο μαγικη εως τραγικη, η ομαδα θα το δειξει...
-
john4serres
- figurehead4
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο τον Maurice παραπάνω. Μέχρι αύριο δεν είναι για να αναλύουμε. Πάμε να φτυσουμε λαρύγγι για να προκριθεί η ομάδα και από Τετάρτη βλέπουμε τις οποίες κινήσεις και μιλάμε.
Και σε τυχόν στραβή να μην μας πάρει από κάτω. Ίσως θα είναι ευκαιρία για να βγει κάτι καλύτερο μακροπροθεσμα
Και σε τυχόν στραβή να μην μας πάρει από κάτω. Ίσως θα είναι ευκαιρία για να βγει κάτι καλύτερο μακροπροθεσμα
-
Μπαρκαρούτσος
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ:
Τζάμπολ στις 19:30, αλλά φροντίστε να είστε ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ από τις 19:00. Που σημαίνει, να παρκάρετε 18:45 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ. Κανονίστε την πορεία σας, να γλιτώσετε ταλαιπωρία. Εδώ έχει ταλαιπωρία με 4500 κόσμο, στις 8000 θα γίνεται κόλαση. Κάντε κοπάνες από τη δουλειά 2 ώρες νωρίτερα, δεν ξέρω, κάντε τα κουμάντα σας. Στον προηγούμενο αγώνα η ΚΑΕ απεδείχθη ανέτοιμη, οπότε φροντίστε να πάτε όσο νωρίτερα μπορείτε. Και 18:30 να είστε στο γήπεδο, μια χαρά είναι.
Τζάμπολ στις 19:30, αλλά φροντίστε να είστε ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ από τις 19:00. Που σημαίνει, να παρκάρετε 18:45 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ. Κανονίστε την πορεία σας, να γλιτώσετε ταλαιπωρία. Εδώ έχει ταλαιπωρία με 4500 κόσμο, στις 8000 θα γίνεται κόλαση. Κάντε κοπάνες από τη δουλειά 2 ώρες νωρίτερα, δεν ξέρω, κάντε τα κουμάντα σας. Στον προηγούμενο αγώνα η ΚΑΕ απεδείχθη ανέτοιμη, οπότε φροντίστε να πάτε όσο νωρίτερα μπορείτε. Και 18:30 να είστε στο γήπεδο, μια χαρά είναι.
-
john4serres
«Η ομάδα μπάσκετ την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε κόντρα σε κάθε προγνωστικό. Με μεγάλη εμφάνιση, ΠΑΟΚτσηδικη ψυχή και τους οπαδούς του και πάλι στο πλευρό του ο Δικέφαλος κατάφερε να φέρει τη σειρά στα ίσια και τώρα η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδό μας.
Η ΘΥΡΑ 4 καλεί το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να γεμίσει το Παλατάκι μας από άκρη σε άκρη, να λιώσει με τη φωνή του τον αντίπαλο και να σπρώξει τους παίκτες μας στη νίκη. Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πυλαία.
Ο Σύνδεσμος θα διαθέτει είδη της μπουτίκ του πριν το ματς, κοντά στα εκδοτήρια.
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!»
Η ΘΥΡΑ 4 καλεί το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να γεμίσει το Παλατάκι μας από άκρη σε άκρη, να λιώσει με τη φωνή του τον αντίπαλο και να σπρώξει τους παίκτες μας στη νίκη. Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πυλαία.
Ο Σύνδεσμος θα διαθέτει είδη της μπουτίκ του πριν το ματς, κοντά στα εκδοτήρια.
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!»
-
Μπαρκαρούτσος
Νωρίς έγινε το κάλεσμα! 20 ώρες πριν τον αγώνα, με 2500 απούλητα εισιτήρια 
-
Maurice_Escargot