Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Εννοείται πως μας συμφέρουν περισσότερο οι προκρίσεις αεκ/παο για 4.444 λόγους
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά
Μην έρθει μεθαύριο η πρώτη νίκη και ξανακλαίει μόνο
Βασικά το ξανασκεφτηκα.
Βαζέλα να προκριθεί.
Την κουλα ωστόσο δεν τη θέλω με τίποτα τελικό εαν φτάσουμε.
Βαζέλα να προκριθεί.
Την κουλα ωστόσο δεν τη θέλω με τίποτα τελικό εαν φτάσουμε.
- ΑποστόληςΑ
Η φάση που ο βάζελος ζητάει πέναλτυ. Εγώ το βλέπω σαν βουτιά πάντως:
https://www.sdna.gr/podosfairo/1160581_ ... is-ked-vid
-
papwolf
Όποιος θέλει ας είναι στον τελικό, αρκεί να το πάρουμε. Δεν αντέχεται τρίτος συνεχόμενος χαμένος.
Γιατί άεκ;Doomlord4 έγραψε:Εννοείται πως μας συμφέρουν περισσότερο οι προκρίσεις αεκ/παο για 4.444 λόγους
Εσύ έχεις και τα δικά σου κιτάπια..
Για να το λες κάτι θα ξέρεις..
-
papwolf
Νομίζω (από το τελευταίο πλάνο του βίντεο) ότι τον βρίσκει χαμηλά και είναι πέναλτι. Όχι ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, για μας το 2-2 μια χαρά ήταν, κουβέντα να γίνεται. Και οι βάζελοι είναι βουτηχτές και οι χάρτινοι βρωμιάρηδες. Πάντως μου φάνηκε ότι ο Πινέδα τον χτυπάει χαμηλά στο δεξί πόδι γρήγορα και τραβάει το δικό του. Μαρκάρισμα με πονηριά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η φάση που ο βάζελος ζητάει πέναλτυ. Εγώ το βλέπω σαν βουτιά πάντως:
Στο βάζελο-κρατούμενο σδνα βγάζουν συνέχεια άρθρα με την "αδικία" κατά του αγαπημένου τους.
Περιμένω το κλάμα και τον οδυρμό που θα ρίξουν στο τέλος όταν και πάλι θα το σηκώσει άλλος.
Δεν έχω αυτή τη στιγμή χρόνο να το αναλύσω,απλά φανταστείτε
Μπορεί να είμαστε μέσα σε όλα,είναι πολύ εύκολο βεβαια να μην πάρουμε τίποτα
ΔΕΝ αποκλείεται να μην πάρουμε το κονφερενς,ούτε το πρωτάθλημα
Τελικό αεκ-ΠΑΟΚ
Με πρωταθλήτρια αεκ μπορεί να παίξουμε -ΟΤΙ και να γίνει στον τελικό- στον όμιλο του Europa League
Απ ευθείας τον Σεπτέμβρη!
Τελικός αρης-ΠΑΟΚ
Αν δεν έχουμε πάρει πρωτάθλημα,στο σενάριο που χάνουμε παίζουμε κονφερενς 3 προκριματικούς
Δεν είναι τόσο εύκολο κάθε χρόνο οι 3 προκρίσεις
Ο άρης είναι αυτή η ομάδα που μας έχει στερήσει 5 βαθμούς
Και εύκολο δεν θα είναι και η τοξικότητα θα είναι στο φουλ (δεν το χρειαζόμαστε κυρίως εμείς)
Και θα ρισκάρουμε πολλά σε περίπτωση που κάτι στραβώσει
Αλλιώς μπαίνεις στο ματς που κρίνεται τρόπαιο,όταν δεν διακινδυνεύεται και η ευρωπαϊκή σου παρουσία
Και πολλά άλλα,αλλα δεν έχω χρόνο τωρα!!
Τελικό αεκ-ΠΑΟΚ
Με πρωταθλήτρια αεκ μπορεί να παίξουμε -ΟΤΙ και να γίνει στον τελικό- στον όμιλο του Europa League
Τελικός αρης-ΠΑΟΚ
Αν δεν έχουμε πάρει πρωτάθλημα,στο σενάριο που χάνουμε παίζουμε κονφερενς 3 προκριματικούς
Και εύκολο δεν θα είναι και η τοξικότητα θα είναι στο φουλ (δεν το χρειαζόμαστε κυρίως εμείς)
Αλλιώς μπαίνεις στο ματς που κρίνεται τρόπαιο,όταν δεν διακινδυνεύεται και η ευρωπαϊκή σου παρουσία
- thomas Murg
Και το διαπιστώσαμε με τον καλύτερο τρόπο πέρσι που είχαμε το άγχος για την πρόκριση στο europa και χάναμε τα άχαστα στον τελικό του κυπέλλου.Doomlord4 έγραψε:Αλλιώς μπαίνεις στο ματς που κρίνεται τρόπαιο,όταν δεν διακινδυνεύεται και η ευρωπαϊκή σου παρουσία
- ΑποστόληςΑ
Επαφή στον Verbic μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν είναι κάθε επαφή και πέναλτυ. Σίγουρα δεν είναι ικανή να τον ρίξει κάτω. Βούτα κανονική κάνει ο παίκτης, όπως έχει μάθει άλλωστε τόσο καιρό.
Απόλυτα κατανοητό και δεκτό.Doomlord4 έγραψε:Δεν έχω αυτή τη στιγμή χρόνο να το αναλύσω,απλά φανταστείτε
Τελικό αεκ-ΠΑΟΚ
Τελικός αρης-ΠΑΟΚ
Για τέτοιους λόγους που έχουν καθαρά το συμφέρον της ομάδας συντάσσομαι μαζί σου.
Το θέμα είναι πολυπαραγοντικό βέβαια.
Πότε αυξάνονται οι πιθανότητες μας για πρωτάθλημα. Με άρη μέσα ή με άρη αποκλεισμένο. Με άεκ μέσα ή με άεκ να αρχίζει να γεύτεται την εσωστρέφεια.
Σήμερα που μιλάμε όμως, η δική σου ανάλυση υπερισχύει γιατί αναφέρεις σενάρια που είναι κάτι παραπάνω από πιθανά και κάτι παραπάνω από ωφέλιμα..
Με αυτά που λες αναδεικνύεις και κάτι άλλο πολύ σημαντικό.
Είναι κομβική και η δεύτερη θέση. Δεν χρειάζεται κυνήγι μέχρι θανάτου για τη νίκη σε κάποιο ντέρμπι.
Αν πχ. είμαστε στα πλέι οφ 3 πόντους πάνω από το βάζελο και 2 κάτω από την άεκ και είμαστε στο 0-0 στις καθυστερήσεις με βάζελο, η ισοπαλία βοηθάει να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση άσχετα αν απομακρύνεται ο πρώτος(αν είμαστε εμείς με την άεκ τελικό).. Μπορεί να μη χρειάζεται να βγούμε όλοι μπροστά με κίνδυνο να πάθουμε ότι πάθαμε στον ΟΦΗ.
Τον επιασε ο πονος τον "αντικειμενικο" τον Κεφαλογιαννη στο sdna επειδη σφαζουν τον Ολυμπιακο μας. :whatever:
- Kabamaru11
Ολο το ΠΟΚ το ιδιο σκ@τα μυριζουν,δεν εχουν διαφορες μεταξυ τους,τους απεχθανομαι το ιδιο,βρωμιαριδες.
Π.Φ.Ο.Π.!
Π.Φ.Ο.Π.!
Ο Παναιτωλικος εφαγε πιστολια την προηγουμενη βδομαδα κυριε Νικολοπαπαρα μου; Επομενη γραμμηΑποστόληςΑ έγραψε:Κλάμα ο Νικολογιάννης γιατί δεν έδωσαν στον ΠΑΟ καθαρό πέναλτυ σε ανατροπή του Verbic από τον Pineda στο 56΄.
Είναι άλλο ένα παιχνίδι που με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός τρώει πιστολιά. Πέρυσι ήταν ο Νταμπάνοβιτς φέτος ήταν το δίδυμο Αλ Χακίμ και Μπέμπεκ. Καταντάει αηδία και βλέποντας τα αυτά λές ότι και πολύ καλός να είσαι μέχρι το τέλος θα βρεθεί ένας Νταμπάνοβιτς, ένας Αλ Χακίμ να στο στερήσει.
Η ομάδα παρά το 2-2 είναι πρώτη με τον ΠΑΟΚ, έχει στο -2 την ΑΕΚ και αν συνεχίσει έτσι η πρώτη νίκη σε ντέρμπι θα έρθει.