95. Στέφανος Τζίμας
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
διαφωνώAlxNeapoli1 έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα. Εαν παρει χρονο συμμετοχης θα γινει βασικος οπως ο Ντελιας. Το παιδι ετοιμο ειναι.
δεν τον είδα έτοιμο
έχει πολλά να δουλέψει και φυσικά την έκρηξή του στα πρώτα μέτρα
τα 10λεπτα που του δίνει ο λουτσέσκου μέχρι στιγμής είναι μια χαρά κατά τη γνώμη μου
δε χρειάζεται περισσότερο βάρος στους ώμους του
- AlxNeapoli1
Αυτα δουλευονται και παιζωντας γιατι παιρνει και ρυθμο. Σημερα ηταν ακατανοητη η αλλαγη του.
- Mathousalem4
danirifle έγραψε:διαφωνώAlxNeapoli1 έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα. Εαν παρει χρονο συμμετοχης θα γινει βασικος οπως ο Ντελιας. Το παιδι ετοιμο ειναι.
δεν τον είδα έτοιμο
έχει πολλά να δουλέψει και φυσικά την έκρηξή του στα πρώτα μέτρα
τα 10λεπτα που του δίνει ο λουτσέσκου μέχρι στιγμής είναι μια χαρά κατά τη γνώμη μου
δε χρειάζεται περισσότερο βάρος στους ώμους του
Καλησπερα.Συμφωνω μαζι σου. Χρειαζεται χρονο ακομα και δουλεια.Θετικο το γκολ που εβαλε.
- ΑποστόληςΑ
Έχασε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και μια πολύ μεγάλη στο δεύτερο, αλλά η προσπάθειά του στο 3-0 είναι υπέροχη!
Το rotation του λουτσεσκου ειναι υποδειγματικό μεχρι τώρα, δεν έχω μισο λογο να αμφισβητήσω την αλλαγή του τζίμα σήμεραAlxNeapoli1 έγραψε:Αυτα δουλευονται και παιζωντας γιατι παιρνει και ρυθμο. Σημερα ηταν ακατανοητη η αλλαγη του.
Απο το πρωτο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπειταρ εως σημερα με το Γιαννενο...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ...κανενα φορ δεν εκανε 90' χωρις αλλαγη...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ...AlxNeapoli1 έγραψε:Αυτα δουλευονται και παιζωντας γιατι παιρνει και ρυθμο. Σημερα ηταν ακατανοητη η αλλαγη του.
Αλλα η αλλαγη ακατανοητη σημερα...
- AlxNeapoli1
Με συγχωρεις αλλα αυτο δεν μου λεει κατι. Σημερα ηταν ενα αδυναμο ματς και ηταν ευκαιρια να παρει ρυθμο ο μικρος. Δεν αμφισβητω τον Ρασβαν αλλα σημερα η αλλαγη αυτη ηταν ακυρη.
Κανένας από τους άλλους δύο φέτος δεν έχει βάλει τέτοιο σεντερφορισιο γκολ
Το παιδί σίγουρα το έχει όμως είναι άδικο γι αυτόν να ζητάμε περισσότερα στη παρούσα φάση
Νομίζω του χρόνου θα είναι ενεργοτατο μέλος του ροτεισιον
Το παιδί σίγουρα το έχει όμως είναι άδικο γι αυτόν να ζητάμε περισσότερα στη παρούσα φάση
Νομίζω του χρόνου θα είναι ενεργοτατο μέλος του ροτεισιον
Απλος εγω ηθελα να τονισω οτι αυτο ειναι το μοτιβο εδω και 32 ματςAlxNeapoli1 έγραψε:Με συγχωρεις αλλα αυτο δεν μου λεει κατι. Σημερα ηταν ενα αδυναμο ματς και ηταν ευκαιρια να παρει ρυθμο ο μικρος. Δεν αμφισβητω τον Ρασβαν αλλα σημερα η αλλαγη αυτη ηταν ακυρη.
-
- Mr Ξερόλας 2019
AlxNeapoli1 έγραψε:Με συγχωρεις αλλα αυτο δεν μου λεει κατι. Σημερα ηταν ενα αδυναμο ματς και ηταν ευκαιρια να παρει ρυθμο ο μικρος. Δεν αμφισβητω τον Ρασβαν αλλα σημερα η αλλαγη αυτη ηταν ακυρη.
Την Τετάρτη ξαναπαιζουμε Κύπελλο κ την Κυριακή ξαναμανα Πρωτάθλημα.
Αν είναι δυνατόν.
Να πάθει καμία θλάση κ να μείνουμε με 1 σέντερ φορ.
- abc_o_ karpouzas
AlxNeapoli1 έγραψε:Με συγχωρεις αλλα αυτο δεν μου λεει κατι. Σημερα ηταν ενα αδυναμο ματς και ηταν ευκαιρια να παρει ρυθμο ο μικρος. Δεν αμφισβητω τον Ρασβαν αλλα σημερα η αλλαγη αυτη ηταν ακυρη.
καλο ειναι το συναισθημα αλλα σε αυτο το επιπεδο καλο ειναι να κοιταμε τα πραγματα ποιο ρεαλιστικα...
για ποιον λογο ηταν ακυρη....τι ειχε αλλο να δωσει η να παρει....
επαιξε 70 λεπτα...18 χρονων...ξερεις τι ανηφορα εχουν τα τελευταια 20?? πιστευεις οτι ο παραγοντας ...τραυματισμος... ειναι μακρια??
και μετα οταν το σκορ ειναι 4-0 λεμε γιατι δεν βαζεις μεσα τον τζιμα...σημερα στο 4-0 γιατι να μην βαλει τον αλλον επιθετικο για να εχει ρυθμο...