alexgarcia6 έγραψε:
Εφοσον ζεις αθηνα καταλαβαινω εν μερει το πως νιωθεις αλλα εμεις εδω ουτε θελουμε να ακουμε για χαμενο τελικο απο αρη. Μιλαμε απτους χειροτερους εφιαλτες που μπορω να φανταστω. Μακρια απο μας. Δεν αντεχονται οι διπλα φιλε την 4αρα του 2020 ακομα την πανηγυριζουν. Μακρια
Καλημέρα σε όλους.
Αντίστοιχα κι εγώ στην Αθήνα ακούω πολλά μετά από ήττες. Κι ίσως είναι χειρότερα γιατί αυτά που ακούω είναι γεμάτα υποτίμηση και απαξίωση. Και η καζούρα είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Κάποιες στιγμές θα ακούμε κι εμείς την καζούρα. Όπως 3 χρόνια εμείς γλεντάγαμε την άεκ τώρα ήρθε σειρά τους. Αυτά είναι ίσως και το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου.
Πάνω από όλα όμως είναι η ομάδα και όχι το τι καζούρα θα δεχτούμε.
Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, στρατηγικά, σε περίπτωση που δεν κατακτήσουμε εμείς το κύπελλο, είναι προτιμότερο να το πάρει ο άρης γιατί πετιέται έξω ο ολυμπιακός από την ευρώπη κάτι που νομίζω δεν το αντέχει οικονομικά ως οργανισμός αλλά και ως προοπτική για τη δημιουργία σοβαρής ομάδας.
Για να μην αγχώνετε κανείς βέβαια, ο άρης δε μπορεί να περάσει τον ΟΦΗ. Ο τελικός θα είναι ΠΑΟΚ - ΟΦΗ. Σε γήπεδο γεμάτο, χωρίς κενά ανάμεσα στους οπαδούς και απ' άκρη σ' άκρη ασπρόμαυρο. Τελικός που θα τον γουστάρουμε όλοι..
thomas Murg έγραψε:Κάποιο αλάνι είχε γράψει εδώ μέσα, εάν δεν απατώμαι, ότι ο βάζελος θα πήξει στις θλάσεις με τον τρόπο που πιέζει ο Τερίμ. Μυικό πρόβλημα κι ο Φώτης το υπερφόρ των πέντε ηπείρων διαβάζω.
Γι'αυτό θέλω βάζελο στα ημιτελικά. Ο παναθηναϊκός μέρα με τη μέρα καταρρέει. Ακόμα και τα ματς με ατρόμητο θα του προκαλέσουν τραυματισμούς γιατί θα είναι ματς γεμάτα ένταση. Και ανάμεσα στα ματς με ατρόμητο παίζει με εμάς. Ας κάνει την καλή να προκριθεί μεθαύριο. Λουκούμι θα είναι για μας..