Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από psykoman »

05/01/2024 Κουλης: Τον βλεπω πολυ δυνατο φετος τον ΠΑΟΚ

06/01/2024
Μπασκετ Ανδρων ΠΑΟΚ-Μαρουσι 79-85

Μπασκετ Γυναικων ΠΑΟΚ-Ελευθερια Μοσχατου 59-63

07/01/2024

Ποδοσφαιρο Ανδρων ρουλης-ΠΑΟΚ 2-1

Βολευ Γυναικων ΠΑΟΚ-γαυρος 0-3

08/01/2024

Ποδοσφαιρο Ανδρων κουλαΒ-ΠΑΟΚ Β 1-0

Βολευ Ανδρων ΠΑΟΚ-γαυρος 1-3

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 3ΜΕΡΟΥ...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μονο οι γυναικες στο ποδοσφαιρο επιβιωσαν απο τη λαιλαπα, αν κ παιζαμε με 10 παικτριες λογω αδικης κοκκινης καρτας κ περασαν με νικη εκτος εδρας
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ δεν έχω παράπονο από τον Λουτσέσκου. Σίγουρα τα δίδυμα δεξιά είναι Ντεσπότοφ με Σάστρε και Ζίβκο Βιερι, όμως ο Σάστρε επιλέχτηκε στον προηγούμενο αγώνα. Ήταν αναμενόμενη η 11άδα, με κάποιους να πιστεύανε ότι θα ξεκινούσε Ντέλια. Εγώ χάρηκα που ξεκίνησε Μούργκ, γιατί φοβόμουν ότι τα σκουλίκια θα στοχεύαν τον τραυματισμό του Ντέλια - πολλά ακούστηκαν από τους κάτω τελευταία, και ο αρης πάντα είναι ο Δούρειος Ίππος. Το ματς ξεκίνησε με μια κάρτα που δε δόθηκε στον Τάισον σε μαρκάρισμα για τραυματισμό. Το μαρκάρισμα είχε ξακάθαρη πρόθεση. Γενικά έπαιξε ο άρης σκληρά και όλα του τα φάουλ ήταν clinical, στοχευμένα, με πρόθεση. Εγώ ξέρω ότι αυτά τα φάουλ κατά 70% παίρνουν κίτρινη κάρτα (αυτά με πρόθεση δε μιλάω καν για τα σκληρά). Ο διαιτητής έβγαλε μόνο κίτρινη στον Μπάμπα από το 5ο λεπτό. Το πήγε πάνω στον αρη το ματσάκι και δεν πιστεύω σε συμπτώσεις.

Ο αρης έκανε το καλύτερό του ματς από θέμα προσύλωσης και εργατικότητας. Το ματς της χρονιας. Η κάμερα έκανε τόσα κοντινά στους παίκτες του άρη και τέτοια προσύλωση έχω να δω σε ομάδες από τον Φ.Σάντος. Δεν έκαναν ούτε μισό λάθος, μια ομάδα που κάνει γενικά πολλά λάθη και χαρίζει γκολ. Αυτοί έκαναν ματς για 9/10 και εμείς απλά ένα κανονικό ματς. Αν είχαμε όμως τις διαιτησίες των τελευταίων παχνιδιών, που οι διαιτητές δε χαρίζουν τις κάρτες και το σκληρό παιχνίδι, άνετα θεωρώ ότι θα νικούσαμε. Άλλο ματς θα έκανε ο Οντουμπάτζο με κίτρινη από το 3ο λεπτό. Αν συνέχιζε έτσι σύντομα θα έβγαινε η κόκκινη, μιας που συνέχιζε να παίζει σκληρά. Μας κατάστρεψε την καλή μας αριστερή πλευρά. Ο Τάισον έπεσε μετά το χτύπημα που έφαγε και ακολούθησε ο ορεξάτος Μπάμπα. Ίσα που γλυτώσαμε τους τραυματισμούς. Ήρθαν τα νεύρα και η κούραση σε ματς που δεν μας βγήκαν σημαντικές φάσεις, όπως η κεφαλιά του Μπράντον ή το τελείωμα του Σάστρε,λόγω του κακού του κοντρόλ. Ο δε άρης, σκόραρε σχεδόν σε όλες τις φάσεις του.

Συνολικά η ομάδα μας δυσκολεύεται απέναντι σε σκληρές ομάδες, όπως και με την Αμπερντίν. Δε μπορώ όμως να ρίξω ευθύνες στον προπονητή που έχει επιλέξει έναν τρόπο παιχνιδιού που μας έφερε τόσο ψηλά με μπαλάρα. Δεν είμαστε η ομάδα του 0-1, να παίξει σφιχτά πίσω και απλά να προσπαθήσει για το 1 γκολ, και αν δεν έρθει να πει καλή και η ισοπαλία εκτός έδρας.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Απλά αν κοιτάξουμε μπροστά έχουμε τα Γιάννενα εντός και μετά πάο, άεκ, ατρόμητο (εκτός), γάβρο.

Η νίκη με τον άρη θα μας έδινε κάποιο αέρα στα μάτς με τους τρείς. Δηλαδή θα μπορούσες και με μία νίκη και 2 ισοπαλίες να είσαι από πάνω τους. Τώρα, δυστυχώς, θέλουμε σχεδόν 100% νίκες καί με τους τρείς. Παίζουμε στην Τούμπα, βεβαίως, αλλά δεν το βλέπω και τόσο εύκολο. Ειδικά την άεκ και τον βάζελο πρέπει να τους κερδίσουμε αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες πρέπει να βρούν τρόπο να τα πάρουν αυτά τα μάτς, όπως έκαναν στα Ευρωπαικά. Επίσης και αυτό του Ατρομήτου δεν θα είναι εύκολο, τον θεωρώ καλύτερο του άρη.

Για τους αισιόδοξους, ένα 4χ4 σε αυτά τα μάτς δίνει πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον: με νίκη επί του ΠΑΣ και ισοπαλία στο άεκ πάο, ισοβαθμούμε με πάο και πάμε στο +2 με άεχ. Μετά με νίκη επί του βάζελου στην Τούμπα, τον αφήνουμε στο +3. Άρα οπωσδήποτε αυτό το μάτς με τον βάζελο πρέπει να παρθεί, για αρχή.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου ολόσωστα δε ξεκίνησε ο Ντέλιας. Το ματς θα πήγαινε στη κλωτσιά όπως και φάνηκε στα πρώτα 5 λεπτά και ο Ντέλιας είναι πιο ευάλωτος σε αυτό το στυλ παιχνιδιού όταν δεν υπάρχει διαιτητική βούληση να το κόψει.
Ο Μουργκ είναι πιο ανθεκτικός κι εμπειρος σε αυτό.
Μα το είδαμε και στο χορτάρι αυτό.
Ο... ανθεκτικός και εμπειρος Μουργκ σε μια ώρα παιχνιδιού δεν έκανε τίποτε άλλο από το να δίνει τη μπάλα πίσω, ενώ δεν έκλεψε ούτε μια μπάλα.
Ο... ευάλωτος Κωνσταντέλιας σε μισή ώρα παιχνιδιού, εκτός ότι τους έκανε πουτάνα, έκλεψε και μπάλες, έφαγε κλωτσιές και δεν μάσησε.

Άντε να παμε γερά με Σβαμπ και Μουργκ στα ντέρμπι και στα πλέι οφ. Αντέχουν το ξυλίκι. Να πρωτοτυπησουμε βάζοντας στην άκρη τον καλύτερο μας παίχτη και να τον κρατάμε για ένα τέταρτο στο τέλος που θα έχουν κουραστει οι άλλοι. Κανείς δεν το είχε σκεφτεί αυτό πριν από μας. Ας κατοχυρωσουμε και την πατέντα.

Ρε φίλε αλήθεια το πιστεύεις τώρα αυτό ή απλά είναι στο πλαίσιο του "ο προπονητής ξέρει καλύτερα" και ας μην μιλαμε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Νομίζω οτι ο Λουτσέσκου ... ρίσκαρε και έχασε. Το έκανε και στο Αμπερντήν νομίζω. Καί στο λιμάνι. Ίδια φάση με Ντέλια εκτός.

Έχει κάνει τέτοιες επιλογές και κάποιες του έχουν βγεί.

Φέτος ένα από τα πιό περίεργα που έχει κάνει, είναι στα τελευταία λεπτά με τον βάζελο (νομίζω 10 λεπτά), περνάει τον Μούργκ μάλλον για να κρατήσει μπάλα. Οι 9 στους 10 προπονητές θα έβαζαν ψηλό 6άρι ή τρίτο σεντερ μπάκ αφού ο βάζελος το είχε πάει στην γιόμα. Ο Ιβάν στο 1-2 στην τούμπα πχ, έβαλε τρίτο σέντερ μπάκ και το κράτησε. Τελικά το φάγαμε στο 96.

Γενικά, ο κάθε προπονητής έχει την δικιά του σκέψη πάνω στο κοουτσάρισμα και έχουμε δεί προπονητάρες να κάνουν ασυνήθιστες επιλογές με ρίσκο και να μήν τους βγαίνουν. Το θέμα για μένα είναι οτι αυτό το μάτς με τον άρη ήταν σούπερ κομβικό και έπρεπε όλοι, παίκτες και προπονητής να έχουν καθαρό μυαλό.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εμείς, έχουμε την ευχέρεια να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Ο προπονητής στην κυριολεξία ΖΕΙ με τους παίκτες. Άρα ναι, ξέρει πολύ καλύτερα από τον κάθε PAOKevolution τον κάθε Μπαρκαρούτσο κλπ. Ναι, εννοείται θα γίνεται κριτική όταν κάτι το βλέπουμε όλοι ως λάθος. Αλλά δε γίνεται να γράφουμε για μένος με τον Κωνσταντέλια, όταν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα φέτος τα πήραμε με Μουργκ βασικό. Μας αρέσει δε μας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. Και για μένα αυτά που δίνει ο Ντέλιας δεν τα δίνει κανείς στο ελλ. πρωτάθλημα. Μα τον προπονητή τον νοιάζει η ουσία και το αποτέλεσμα. Και εννοείται πως δε θα του βγαίνουν πάντα οι επιλογές. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είμαστε όπως ακριβώς τα χρώματα της ομάδος μας. Μία μαύρο μία άσπρο. Κάνει λάθη ο Λουτσέσκου, πολλά μερικές φορές. Δε μπορώ αυτά τα κομπλεξικά περί Ντέλια Βιειρίνια κλπ. Πέρασε από κρίσεις, καμιά φορά μας δημιούργησε και ο ίδιος κρίσεις. Για μένα σαν φίλαθλο του ΠΑΟΚ μου αρκεί που τον εμπιστεύεται ο Ιβάν. Προπονητικά εμένα μου κάνει και τον θέλω για πάντα εδώ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Magpies4 έγραψε: ένα 4χ4 σε αυτά τα μάτς δίνει πρωτάθλημα
αχ αυτή την νοοτροπία...

με προπονητές τύπου παράσχου και ρόστερ με κάτι σάλμον και μπαιάνο και θυμάμαι να γίνεται η κλήρωση πρωταθλήματος και να λένε τα ΠΑΟΚτσάκια διαβάζοντας τα κρεμασμένα στα περίπτερα πρωτοσέλιδα "αν κάνουμε το 8 στα 8 μέχρι το εκτός με τον γαύρο το πρωτάθλημα είναι δικό μας" και οι περισσότεροι να συμφωνούν ότι ξερωγω αυτό είναι εφικτό.

δύο βδομάδες μετά Χ στην πρεμιέρα πρωταθλήματος στην τούμπα με νεοφώτιστους.

Παιδιά δεν παίζουμε μόνοι μας. Και εμείς θα γκελάρουμε, και οι άλλοι θα γκελάρουν. Μπάλα είναι.

Τον Βόλο να περάσουμε αύριο για αρχή.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:Απλά αν κοιτάξουμε μπροστά έχουμε τα Γιάννενα εντός και μετά πάο, άεκ, ατρόμητο (εκτός), γάβρο.

Η νίκη με τον άρη θα μας έδινε κάποιο αέρα στα μάτς με τους τρείς. Δηλαδή θα μπορούσες και με μία νίκη και 2 ισοπαλίες να είσαι από πάνω τους. Τώρα, δυστυχώς, θέλουμε σχεδόν 100% νίκες καί με τους τρείς. Παίζουμε στην Τούμπα, βεβαίως, αλλά δεν το βλέπω και τόσο εύκολο. Ειδικά την άεκ και τον βάζελο πρέπει να τους κερδίσουμε αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες πρέπει να βρούν τρόπο να τα πάρουν αυτά τα μάτς, όπως έκαναν στα Ευρωπαικά. Επίσης και αυτό του Ατρομήτου δεν θα είναι εύκολο, τον θεωρώ καλύτερο του άρη.

Ενδιαφέρον: με νίκη επί του ΠΑΣ και ισοπαλία στο άεκ πάο, ισοβαθμούμε με πάο και πάμε στο +2 με άεχ. Μετά με νίκη επί του βάζελου στην Τούμπα, τον αφήνουμε στο +3. Άρα οπωσδήποτε αυτό το μάτς με τον βάζελο πρέπει να παρθεί, για αρχή.
+ Βολο μετα τα Γιαννενα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:Νομίζω οτι ο Λουτσέσκου ... ρίσκαρε και έχασε. Το έκανε και στο Αμπερντήν νομίζω. Καί στο λιμάνι. Ίδια φάση με Ντέλια εκτός.

Έχει κάνει τέτοιες επιλογές και κάποιες του έχουν βγεί.

Φέτος ένα από τα πιό περίεργα που έχει κάνει, είναι στα τελευταία λεπτά με τον βάζελο (νομίζω 10 λεπτά), περνάει τον Μούργκ μάλλον για να κρατήσει μπάλα. Οι 9 στους 10 προπονητές θα έβαζαν ψηλό 6άρι ή τρίτο σεντερ μπάκ αφού ο βάζελος το είχε πάει στην γιόμα. Ο Ιβάν στο 1-2 στην τούμπα πχ, έβαλε τρίτο σέντερ μπάκ και το κράτησε. Τελικά το φάγαμε στο 96.

Γενικά, ο κάθε προπονητής έχει την δικιά του σκέψη πάνω στο κοουτσάρισμα και έχουμε δεί προπονητάρες να κάνουν ασυνήθιστες επιλογές με ρίσκο και να μήν τους βγαίνουν. Το θέμα για μένα είναι οτι αυτό το μάτς με τον άρη ήταν σούπερ κομβικό και έπρεπε όλοι, παίκτες και προπονητής να έχουν καθαρό μυαλό.
Ο Ντελιας ξεκινησε στο Αμπερντιν
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

aivas19 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Απλά αν κοιτάξουμε μπροστά έχουμε τα Γιάννενα εντός και μετά πάο, άεκ, ατρόμητο (εκτός), γάβρο.

+ Βολο μετα τα Γιαννενα
Να προσθέσω και εγώ πως εκείνη την αγωνιστική η Κούλα θα παίξει μες στον Ατρόμητο και ο βαζελος με Τρίπολη.

Έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και κάθε αγωνιστική μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Σωστά. Χαμός θα γίνει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

psykoman έγραψε:05/01/2024 Κουλης: Τον βλεπω πολυ δυνατο φετος τον ΠΑΟΚ

06/01/2024
Μπασκετ Ανδρων ΠΑΟΚ-Μαρουσι 79-85

Μπασκετ Γυναικων ΠΑΟΚ-Ελευθερια Μοσχατου 59-63

07/01/2024

Ποδοσφαιρο Ανδρων ρουλης-ΠΑΟΚ 2-1

Βολευ Γυναικων ΠΑΟΚ-γαυρος 0-3

08/01/2024

Ποδοσφαιρο Ανδρων κουλαΒ-ΠΑΟΚ Β 1-0

Βολευ Ανδρων ΠΑΟΚ-γαυρος 1-3

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 3ΜΕΡΟΥ...

Η μόνη νίκη κι αυτή(βαση σκορ,θα μπορούσε να στραβωσει) η φυσιολογική εξέλιξη στο ποδόσφαιρο γυναικων ΝεεςΑτρομητου-ΠΑΟΚ=1-2.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σε εξέθεσε ο Τζίμας που τον έβαλες αναγκαστικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Βρε σατανά [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”