Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από sidpanos »

να τα δούμε μια...γιατί με ένα διπλό τετάρτη και ένα ακόμη κυριακή με δύο ομάδες που αμυντικά είναι χάλι μαύρο,θα γίνουν μεγάλες κωλοτούμπες... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ενταξει ρε μαγκες,ειπαμε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.αυτους και 11 φανελες να βαλεις στο γηπεδο,σκετες,χωρις παιχτες, το 6ποντο το'χεις σιγουρα!!με βαζελο και αεκ,εντος,εκτος κι επι τα αυτα τι θα γινει??και με γαυρο στο καραισκακη?παλι ξεφτιλα ρε γαμωτο?παλι αποντοι στα ντερμπι?παλι καφε δερματινο?παλι κονσε και ιβιτς?παλι παγκο ο μαλεζας,ο καλυτερος αμυντικος μας περυσι(με κοντρερας βεβαια παρτενερ να διορθωνει τυχον φαλτσαδουρες)??χωρις επιτελικο μεσο να οργιαζει πισω απο το "τανκ" μουσλιμοβιτς??παει χαθηκε η χρονια.παιξτε το στο στοιχημα πριν φραγει ........... 8-) :whatever: :opaokara: :lol: :shock:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

LittleJohn έγραψε:
teratios έγραψε:1. H δήλωση "φτάνει πια η στήριξη στον Σάντος" εμπεριέχει ένα μεγάλο ψέμα. Το "φτάνει πια" σημαίνει πως αυτή η στήριξη υπήρξε κάποτε και τώρα πρέπει να αρθεί. Αλλά, αφού βρε (τυχαίε) παπάρα από την στιγμή που ήρθε δεν σταμάτησες να τον κράζεις, πότε τον στήριξες και τώρα είπες "φτάνει πια";
Αν το εκανε καποιος αυτο,τωρα θα τον αποκαλουσες "(τυχαιε) παπαρα κωλοτουμπακια"
Κωλοτούμπες κάνει κάποιος που την μία μέρα πετάει ως ξερόλας την άποψη Α και την άλλη ως ξερόλας την άποψη Β, προσπαθώντας να περάσει στα μουλωχτά το γεγονός πως οι δύο απόψεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Το να αλλάζεις άποψη είναι ανθρώπινο. Το νας πας όπου φυσάει ο άνεμος είσαι κωλοτούμπας. Άρα, αυτό που λες δεν στέκει.

LittleJohn έγραψε:
teratios έγραψε:2. Όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους ικανούς και άξιους να καταλήξουν σε τελεσίδικα συμπεράσματα για το ότι δεν κάνει ο Σάντος για τον ΠΑΟΚ, έχουν την μόνιμη παρλαπίπα "δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος προπονητής θα έρθει" όταν τους ρωτάς ποιον θέλουνε. Κουτοπονηριές μόνο και μόνο για να αποφύγουν να απαντήσουν. Γιατί βρε (τυχαίε) παπάρα επίσης δεν είναι δικιά σου δουλειά να λες ποιος προπονητής θα φύγει. Όπως στην μία περίπτωση υπερβαίνεις τα όρια σου και έχεις άποψη, έτσι οφείλεις να κάνεις και στην δέυτερη. Το οφείλεις, αλλιώς, ανήκεις σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες: είτε είσαι κομπλεξικός που θέλει να γκρινιάζει για να του φύγουν τα απωθημένα απ' την δουλειά, το σπίτι κλπ. είτε είσαι βαλτός και θέλεις μόνο να δημιουργεις προβλήματα στην ομάδα. Έτσι, ας ακούσουμε, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟΣ;
Αν ειναι να μην εχουν αποψη για μια ομαδα οι ιδιοι οι οπαδοι της,την πηδηξαμε.Επισης,και φυσικα μπορει να πει καποιος οτι δεν του κανει ενας προπονητης,αν αυτο πιστευει,χωρις οντως να ειναι δικη του δουλεια το να βρει καλυτερο προπονητη.Αν πας δηλαδη εσυ σε ενα εστιατοριο και δεν σου αρεσει το φαι θα πρεπει να ξερεις να προτεινεις καποιον καλυτερο σεφ γιατι αλλιως θα βγαζεις απωθημενα;Κι αμα ειναι ετσι,να σου πω οτι ξερω-γω εγω θελω τον Χιντινγκ και ο ταδε τον Αναστασιαδη και ο παραλος τον Φριγκερ,γινεται δουλεια ετσι;
Λέω την άποψη μου είναι άλλο από το "κραυγάζω πρωί,μεσημέρι, βράδυ, με ήλιο και με βροχή, να φύγει ο προπονητής". Αυτοί δε λένε την άποψη τους πως δεν τους αρέσει το φαγητό, έχουν βαλθεί να διώξουν τον μάγειρα. Ε, όταν απαιτείς την εκδίωξη του μάγειρα είσαι υποχρεωμένος να μπορείς να προτείνεις αντικαταστάτη του. Αλλιώς κάνεις μόκο σεβόμενος το γεγονός πως αυτή είναι η καλύτερη λύση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Και βεβαίως συμφωνώ πως δεν είναι δουλειά του κόσμου να βρίσκει προπονητές. Όμως, επίσης δεν είναι δουλειά του κόσμου να διώχνει προπονητές. . Αυτοί όλοι που έχουν αναπτύξει την εμμονή να διώξουν τον Σάντος ακόμα κι αν είναι αυτό το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν στην ζωή τους όταν απαιτούν να έχουν λόγο στο ποιος θα είναι προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να έχουν και τα @@ να έχουν λόγο ολοκληρωμένο. Όχι μόνο κριτική, αλλά και προτάσεις.
LittleJohn έγραψε:
teratios έγραψε:3. Στις πολιτισμένες χώρες και στις σοβαρές ομάδες προπονητής δεν αλλάζει στην μέση της χρονιάς. Το ξέρει αυτό ο Ζαγοράκης, και όσο αν κάποιοι που χάσαν τις ημι-νόμιμες πηγές εσόδων που είχαν με παλιότερες διοικήσεις και κάποιοι αξιολύπητοι μίζεροι δεν το γουστάρουν, επιμένει να φέρνει σοβαρότητα στον ΠΑΟΚ, επιμένει στο να τον κάνει την πρώτη ελληνική πραγματικά ευρωπαική ομάδα. Έτσι, αν θα μείνει ή αν θα φύγει ο Σάντος είναι θέμα συζήτησης του επόμενου καλοκαιριού. Μέχρι τότε δεν προκαλεί κανένα καλό αυτή η μίρλα (που οι πιο επιδέξιοι στον λόγο την παρουσιάζουν καμουφλαρισμένη ως καλοπροαίρετη κριτική), μόνο ζημιά κάνει στον ΠΑΟΚ, μόνο ζημιά και τίποτα άλλο. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε πια;
Πανω σε αυτο υπαρχει και η αλλη αποψη,οτι αν κατι ειναι κακο,το διορθωνεις οσο νωριτερα γινεται.Αν δηλαδη παραπαιουμε ως το τελος της χρονιας τι θα γινει,θα καθομαστε να λεμε οτι δεν μιλησαμε οσο ηταν ο καιρος και θα κλαιμε την τυχη μας;
Σε όλα τα πράγματα υπάρχει και η άλλη άποψη. Δεν υπάρχουν μονόπολα στην φύση. Διαλέγεις τι θα ακολουθήσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, την παραδοσιακή στην Ελλάδα, αρπα-κολλατζίδικη, γελοιωδέστατη τακτική του "όταν κάνω 2 σερί ήττες διώχνω τον προπονητή" ή την σοβαρή, πολιτισμένη, που ακολουθούν χωρίς εξαίρεση όλες οι ευρωπαικές δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω, εγώ θα προτιμήσω την τακτική της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ και της Μπάγερν από αυτήν του Φωστήρα και του Κεραυνού Αγίου Παύλου. Εσύ;
LittleJohn έγραψε:
teratios έγραψε:4. Μιλάνε κάποιοι για προσωπολατρεία. Όχι φίλοι μου, το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ δεν είναι η προσωπολατρεία, είναι η προσωποφαγεία. Και τώρα και πάντα. Αυτοί που τώρα κράζουν τον Σάντος ήταν αυτοί που χθες κράζαν τον Άγγελο, είναι αυτοί που αύριο θα κράζουν τον καινούργιο προπονητή, όποιος μα όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν έχει σημασία το πρόσωπο του προπονητή, έχει σημασία να έχουμε έναν σάκο του μποξ. Για παράδειγμα, αυτοί που σήμερα θυμήθηκαν ξαφνικά τον Μπάγεβιτς, όταν ο Μπάγεβιτς ήταν προπονητής της ομάδας τον έκραζαν στον ίδιο βαθμό που σήμερα κράζουν τον Σάντος, κόβω τον πούτσο μου πως σε 10 χρόνια αν έχουμε προπονητή τον Μουρίνιο οι ίδιοι θα θυμούνται τον Σάντος, και θα κράζουν τον Μουρίνιο με την ίδια κι απαράλλαχτη λύσσα.
Μπορει,αλλα οπως λενε και οι ψυχολογοτετοιοι,ενα πουρο μπορει να ειναι απλα ενα πουρο.Φυσικα και δεν ειναι ενδειξη νευρωσης το να διαφωνεις με κατι αν δεν σου αρεσει,ουτε σημαινει προφανως το οτι αν δεν σου αρεσει καποιος συγκεκριμενος προπονητης δεν θα σου αρεσει ποτε κανενας
Δεν κάνω πρόβλεψη, κάνω παρατήρηση. Αν θέλεις, μπορείς να την επιβεβαιώσεις. Κάτσε και δες ποιοι είναι αυτοί που κράζουν σήμεα, και σύγκρινε την τακτική τους με την τακτική τους σε παλιότερους προπονητές. Ή αν δεν μπορείς να θυμηθείς το παρελθόν, κάτσε και σημείωσε τους σημερινούς πιο ορκισμένους εχθρούς του Σάντος και πρόσεξε την στάση που θα κρατήσουν στον επόμενο προπονητή. Το μόνο κακό με αυτό είναι πως θα πρέπει να περιμένεις 10-15 χρόνια, γιατί τόσο ακόμα θα κάτσει ο μηχανικός, μπας και γίνουμε ποτέ άνθρωποι.
LittleJohn έγραψε:
teratios έγραψε:5. Είναι δείγμα απέραντης μικροπρέπειας να αμφισβητείς την 2η θέση που πήρε η ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζεις μόνο και μόνο για να χτυπήσεις τον Σάντος.
Σωστο αυτο,να αποδιδουμε και τα του Καισαρως τω Καισαρι.Παντως,η πιο λογικη αντιμετωπηση των πραγματων ειναι να παρακολουθεις το τι συμβαινει,και να διαμορφωνετε η αποψη σου συμφωνα με αυτο,φυσικα και θα κριθει κι ο Σαντος,δεν θα ειναι μονιμο διαβατηριο του η περσινη επιτυχια.

Εγω παντως ειμαι προβληματισμενος με το τι συμβαινει στην ομαδα φετος,παρολο που περσι ημουν σχεδον ενθουσιασμενος με τα οσα εβεπα.Προσωπικα δεν κρινω ακομα,ουτε θετικα ουτε αρνητικα,και μενω ουδετερος προς το παρον.Βλεπουμε στην πορεια και κρινουμε αναλογα
Φυσικά και κρίνεται ο Σάντος και θα κριθεί όπως όλοι. Αλλά υπάρχουν στιγμές για να γίνει αυτή η κριτική. Εγώ βλέπω έναν ΠΑΟΚ που αμφιταλαντεύεται μην καταφέρνοντας ακόμα να πατήσει σταθερά στα πόδια του στην προσπάθεια του να ανέβει σκαλοπάτι. Και εμάς, που υποτίθεται είμαστε οι υποστηριχτές του, αντί να τον στηρίζουμε να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε τελικά να πέσει, να επιστρέψει στην προηγούμενη γνωστή και μίζερη κατάσταση. Η περσινή ομάδα έφτασε στο ταβάνι της, αυτό το "δεν χάνω και αν κάνω γκολ μια από τις 3 φάσεις ανά αγώνα κερδίζω" έδωσε όσα ήταν να δώσει, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο μέγιστο σημείο που θα μπορούσε να φτάσει με αυτόν τον τρόπο. Φέτος δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο. Ένα σύστημα που δεν έχει ταβάνι, ένα σύστημα που αν παιχτεί καλά οδηγεί στο πρωτάθλημα. Λογικό είναι από την πρώτη βδομάδα να μην έχει ρολάρει η ομάδα. Το περσινό σύστημα ταίριαζε στην "προσωπικότητα" της ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια, ήταν ιδανικό για να παιχτεί από 4ο-5ους. Το φετινό είναι σύστημα πρωταθλητή. Για να παιχτεί πρέπει να υπάρχει και νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Είναι λογικό να δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ να παίξει αυτό τον ρόλο μετά από 20 χρόνια φαγούρας. Αυτά είναι τα δύσκολα και εδώ είναι που πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Και εδώ είναι που θα κριθούμε. Ο ένας δρόμος είναι να αντέξουμε, να κάνουμε υπομονή για όσο χρειαστεί και να το καρπωθούμε στην συνέχεια επί 10, αποδεικνύοντας πως είμαστε πραγματικά μεγάλη ομάδα. Ο άλλος δρόμος είναι η επιστροφή στο παρελθόν, στην μιζέρια και στην ανυπαρξία. Τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, άξιοι αιώνιοι 4ο-5οι, μιας μεσαίου μεγέθους ομαδίτσα με γραφικούς φιλάθλους που καμιά φορά της πετάνε κανά τυράκι για να μην τους τα πρήζουν. Όλα είναι στο χέρι μας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

τερατιε,καρα-R E S P E C T!αντε γιατι το παραλογιζεσθαι τεινει εδω μεσα να λαβει διαστασεις επιδημιας.
το μεγαλυτερο στοιχημα για το ζαγορακη ειναι να ιασει νοσηρες νοοτροπιες μεριδας κοσμου οπως πχ περι αρπακολλατζιδικης,οπως ευστοχα λες,τακτικης εξοδου απο κρισεις,που χτυπανε νομοτελειακα ολους τους συλλογους ανα τον κοσμο,μεσω της αποπομπης του προπονητη.κατι τετοιο βεβαια απαιτει αταλαντευτη δραση της διοικησης σε βαθος χρονου ως προς το ενλογω θεμα.κι ο ζαγορακης φανταζει ως τωρα ανελπιστα ετοιμος να αναλαβει το ρισκο να παει κοντρα στη δημοκοπια,αποδεχομενος και τις συνεπειες των πραξεων του.η μεγαλυτερη παρακαταθηκη του για την ομαδα θα'ναι να κληροδοτησει οσο το δυνατον περισσοτερους "ψυχραιμους" και λογικα σκεπτομενους φιλαθλους-οπαδους στον μελλοντικο παοκ,ικανους να βοηθουν πραγματικα την ομαδα,οταν τους εχει αναγκη,κι οχι να βιαζονται να βρισκουν αποδιοπομπαιους τραγους προς αποδοση ευθυνων,οταν το οπαδικο τους εγω προσβαλλεται.μεχρι στιγμης παντως,"το εγω μας πανω απο ολα"!!!!
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Θέλω και πιστεύω ότι είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να μείνει ο Σάντος. (Και αυτό είναι ειλικρινές και όχι απόρροια κάποιου ψευδο-διλήμματος).

Ναι, φέτος η εμπιστοσύνη μου στον Σάντος έχει κλονιστεί λιγάκι και θεωρώ ότι φέρει όλη την ευθύνη για τον αποκλεισμό με τους αστείους Ολλανδούς. Ναι έκανε λάθη το καλοκαίρι. Ναι θεωρώ ότι έχει μια αμυντική νοοτροπία (που την δέχομαι όμως, όσο βλέπω αποτελέσματα). Θεωρώ ότι 1-2 ντέρμπι έπρεπε να τα χτυπήσει με τόλμη. Και όταν λέω τόλμη όχι να κουνάει τα χέρια "βγειτε μπροστά" αλλά να έχει φροντίσει από τις προπονήσεις ώστε να βρει τρόπο, αυτοματισμούς, συστήματα να παίξει επιθετικά. Προπονητής είσαι και όχι τσιρλιντερ.

Αλλά θα δούμε την πραγματικότητα ως έχει και όχι ως θα θέλαμε να ήταν; Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν άλλαξε επίπεδο ως προς το ρόστερ, αλλά έπρεπε να αντικαταστήσει 10 παίκτες που ήταν μετριότατοι (με ένα-δυο εξαιρέσεις) με παίκτες που ναι μεν δεν είναι σταρ τύπου Κοντρερας αλλά είναι ικανοί να ανήκουν σε ένα ροστερ που θέλει να σταθεροποιηθεί στις πρώτες 4 θέσεις και σε απόσταση ανάσας από τον πρωταθλητή. (Παρεπιπτόντως αν νομίζετε ότι μια ζωη είμαστε στην 4η θέση κοιτάξτε πίσω και θα δείτε από το 1959 τις μισες χρονιές να είμαστε ΚΑΤΩ από την 4η θέση. Και όταν ήμασταν 4η θέση την τελευταια 20ετία, ήμασταν 30 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή).

Θα αποδεχτούμε ότι φέτος έχουμε στόχο να τερματίσουμε στις πρώτες 2-4 θέσεις ξανά; Δεν έχουμε παίκτες σταρ. Φωτακης, Σορλεν, Πάμπλο εμείς, Κατσουρανης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο οι άλλοι. Τσιριλο, Λινο, Σαβίνι ενείς Αβρααμ, Μελμπεργκ, Τοροσιδης οι άλλοι. Μουσλι, Ιβιτς. Φιλομενο εμείς Μπλάνκο, Τζεμπουρ Σκοκο οι άλλοι. Τι εχουμε εμείς; Εχουμε ένα σκαουτερ που ψαχνει ταλέντα(Κουτσια, Βιερινια) και λαυράκια (Σορλεν, Κοντρερας, Βιτολο) και προπονητή που προσπαθεί χρονο με το χρονο να γινόμαστε λίγο καλυτεροι. Αλλά αυτό θέλει χρονο. 3 χρόνια, 5 χρόνια δεν ξέρω πόσο, πάντως ΧΡΟΝΟ. Με 2 τρόπους κάνεις ομάδα τίτλου: ή με χρημα ή με χρονο. Εμείς το πρώτο δεν το έχουμε. Προπονητές με μαγικό ραβάκι δεν υπαρχουν. Εκτος από από τον Ρεχάγκελ :D

Και τέλος η υπόθεση ηττοπάθειας του Σαντος. Και γω συμφωνώ ότι είναι συντηρητικός αλλά αυτή η συντηρητικότητα είναι που μου δίνει τη σιγουριά ότι δεν θα πέσουμε κάτω από την 2-4η θέση. Και την σιγουριά ότι θα τερματισουμε μόνο 5-10 πόντους πίσω από τον πρωτο. Και φέτος δείχνει ότι θέλει να αλλάξει πολλά αλλά μας λείπει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κοντρέρας, η βάση της άμυνας που είναι όλο το κλειδί της κακής μας πορείας μεχρι τωρα.

Αν τον αλλάξουμε και έρθει ο Κο Αντριανσε για παράδειγμα. Μπορεί να πάει καλύτερα , αλλά μπορεί να πάει και χειρότερα. Πέμπτος ή 4ος αλλά 20 πόντους πίσω από τον πρωτο. Ξερεις κανεις τι θα γίνει; Και αν πάει χειρότερα, πάλι αλλαγή προπονητή; Πάλι κραυγες;

Προσωπικά δεν έχω κατασταλάξει ποιο είναι το ταβάνι του Σαντος. Επαναλαμβάνω ότι θέλω να μείνει φέτος να δω τι θα καταφέρει, να δω ποια θα είναι η συγκομιδή του με τους μεγάλους, σε ποια θέση θα τερματίσουμε, και να κριθεί συνολικά. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι δεν είναι ο προπονητής που μπορεί να μας φέρει το πρωτάθλημα. Πορεία εφάμιλλη της περσινής και 1-2 νικες σε ντερμπι με το ΠΟΚ θα με κάνει να θέλω την ανανέωση του.

ΥΓ1. Στα 50 χρόνια Α εθνικής έχουμε 2 μόλις πρωταθλήματα και μόλις 3 φορές έχουμε τερματίσει στη δεύτερη θέση. Στα τελευταία 20 ότι καλύτερο κάναμε ήταν ότι 2 χρονιές πήραμε την 3η θέση. Και φυσικά η περσινή 2η θέση σε απόσταση 8 βαθμών από τον πρωταθλητή.

ΥΓ2. Ο Θοδωρής θα πρέπει επιτέλους να αποσυνδέσει τη δυσαρέσκεια στον προπονητή με το δικό του πρόσωπο. Δηλαδή πώς να το κάνουμε; έτσι είναι παντού. Οι προπονητές κρίνονται και αλλάζουν συνεχώς. Γιατί δηλαδή υπάρχει ταυτιση της πορείας του προέδρου με έναν απλό προπονητη δεν μπορώ να το καταλάβω.

ΥΓ3. Ο Ρεχάγκελ ξεκίνησε με 5-1 ήττα από Φινλανδία το 2001. Γελούσαν και τα γίδια. Τον πήραν στο ψιλό. Ακολουθησαν μερικά αξιοπρεπή φιλικά και στα προκριματικά του Euro 2004 ξεκίνησε με ήττα 0-2 από Ισπανούς στην Λεωφόρο, και ήττα μέσα στη Ουκρανία. Δημοσιογράφοι, κόσμος, έκραζαν διωξτε το μεγαλύτερο παλτο που ήρθε ποτέ. Η ΕΠΟ τότε (κουρασμένη να αλλάζει τους προπονητες σαν τα πουκαμισα ως άλλοθι για τις ανεπάρκειες του Ελληνικού ποδοσφαίρου) είπε τον κρατάμε και του δίνουμε χρονο γιατί τον πιστευουμε. Τέσσερα χρόνια μετά όλα ήταν ιστορία. Η ομάδα του είχε περάσει στο πάνθεον της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

ΥΓ4. Αν συνεχίσω τις σκεψεις μου με υστερόγραφα δεν θα τελειώσω ποτέ αυτό το ποστ. :lol:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Διαβάζοντας κάποια post παραπάνω μερικές σκέψεις...
1.Τους οπαδούς της Μπάρτσα να κουνάνε μαντήλια δεν τους έχει δει κανείς?? Για να μην λέμε ότι ο κόσμος δεν διώχνει προπονητές...θα μπορούσα να πω χιλιάδες άλλα παραδείγματα.
2.Ο Αρης 2 φορές βγήκε 4ος θέση που σίγουρα αν το έχει κάνει το έκανε ελάχιστες φορές στην ιστορία του....ούτε ο Ογιος έμεινε, ούτε ο άλλος ο Ισπανός....για να μην αναφέρω άλλα τέτοια παραδείγματα όπως θέσεις που πήρε ο Αστέρας, η Ξάνθη κ.λ.π. και οι προπονητές τους έφυγαν.
3. Οτι κατάφερε πέρυσι ο ΠΑΟΚ-που για μένα δεν ήταν 2ος αλλά 4ος αλλά τεσπα-το κατάφερε με το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας του,με πρωτοφανείς συνθήκες διοικητικής ηρεμίας και συσπείρωσης του κόσμου γύρω του και αυτό ας μην το ξεχνά κανείς....για να μην προσθέσω ότι είχε αντιπάλους όπως η ΑΕΚ που δερνόταν μεταξύ τους στα αποδυτήρια και είχαν πολλά προβλήματα ή όπως ο πολύ ασταθής ΠΑΟ που έχασε από Εργοτέληδες και Πανσερραικούς με 3αρες μέσα στην έδρα του.....
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

George, το ζήτημα δεν είναι αν οι οπαδοί διώχνουν προπονητές (την ξέρουμε την απάντηση), το ζήτημα είναι αν πρέπει.
Για μένα τουλάχιστον πιο σημαντικό και από το αν θα μείνει ή όχι ο Σάντος είναι το "πως και ποιος θα πάρει αυτή την απόφαση". Αν την απόφαση την πάρει ο λαός σε μορφή όχλου και την επιβάλει στον πρόεδρο τότε πλησιάζουμε πολύ κοντά σε συνθήκες ρωμαικής αρένας με λιοντάρια.
Εδώ θέλει λίγο προσοχή το θέμα.
Εδώ μέσα, όπως και σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ υπάρχουν αυτή τη στιγμή αυτοί που πιστέυουν ότι ο Σαντος πρέπει να φύγει και αυτοί που πιστεύουν ότι πρέπει να μείνει.
Υπάρχει όμως και μια άλλη μερίδα οπαδών, καθόλου μικρή πιτεύω που λέει.
"Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι υπάρχει πρόβλημα. Ξέρω όμως ταυτόχρονα ότι εγώ δεν είμαι ο καταλληλότερος να λύσω αυτό το πρόβλημα. Επμιστεύομαι αυτούς που ξέρουν καλύτερα. Αν πρόεδρός μου ήταν ένας τύπου Κομπότη, Πατέρα κλπ πιθανώς και να μην τους είχα καμία εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο θέμα. Δεδομένου όμως του ότι έχω πρόεδρο και τεχνικό δ/ντη που έχουν φάει τα ευρωπαικά γήπεδα με το κουτάλι, προτιμώ να τους αφήσω στην ησυχία τους να σκεφτούν ποια είναι η ακλύτερη λύση."

Που ξέρεις μπορεί στο τέλος να αποφασίσουν ότι το καλύτερο είναι να φύγει ο Σάντος. Προσωπικά δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου. Θα στενοχωρηθώ όμως αν αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα ασφικτικής δικής μας πίεσης. Απλά θα είναι λάθος.

Επίσης δενκαταλαβαίνω αυτούς που λένε για 10άρια κλπ. Τα οικονομικά δεδομένα τα είδαμε, μη λέμε ότι θέλουμε τώρα. Επίσης το πρόβλημα σήμερα είναι κυρίως στην άμυνα και στη μηδενική αυτοπεπίθηση που δίνει στους παίχτες που είναι μπροστά.
Άβαταρ μέλους
the_Briton

Δημοσίευση από the_Briton »

PARASANDALOS έγραψε:επρεπε τοτε στις μεταγραφες να το εειχαμε χτυπησει το 10αριιιιιι πατριωτηηηηηηηηηη.............!!!!!!!!!!!! :whatever: :whatever: :whatever:

μια περιμεναμε την χενερβειν μετα περιμεναμε τον γκαυ ...τωρα περιμενουμε τον πανιωνιο κ τον ατρομητο.............. :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:

σε λιγο θα περιμενουμε κ το τελος της σεζον........ :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:
Πατριωτη ο Fernanto ηθελε τον νουνο ασις και τον αντρaντε αλλα λεφτα γιοκ !!!!!
Oποτε βουλεψου με cirillo και ivic!!!
Τουλαχιστον σε 1-2 χρονια η παραδωση θα σπασει μια και καλη , μιας και ο Παοκ θα ειναι ανεξαρτητος απο ολους!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος 100000000+. Και να προσθεσω οτι καμμια ομαδα δεν φτιαχτηκε και δεν προχωρησε ειτε με διοικητικη ειτε με τεχνικη ασταθεια ( μοναδικη εξαιρεση ο γαυρος που ο θειος μπορει να αλλαξει μεχρι και 4 προπονητες μεσα σε μια σεζον, αλλα εκει παιζουν και αλλα...). Επιμενω οτι ολες οι αποφασεις πρεπει να λαμβανονται με νηφαλιοτητα και οχι εν θερμω.
Και η ιστορια του ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη σε βιαστικες και λαθος επιλογες.Ποσοι και ποσοι προπονητες δεν εκαναν 2 και 3 φορες το δρομολογιο απο το σπιτι τους στον παγκο ? ΕΡΩΤΗΣΗ : Κερδισαμε κατι ? Ειχαμε καποιο οφελος ? Ακομα και τον μεγαλο Σαννον τον διωξαμε και τον ξανεφεραμε .Ε χουμε σαν ομαδα ενα μεγαλο προνομιο . Στην διοικηση υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παιξει οι ιδιοι ποδοσφαιρο για πολλα χρονια και ειναι γνωστες. Ας εχουμε λιγη υπομονη
Υ.Γ. Ασχετο αλλα αξιζει να το αναφερουμε : Χρεωκοπησε η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ . Ξερετε του Παυλου Ψωμιαδη . Τον θυμαστε ? Ηταν απο τους επιδοξους αγοραστες- σωτηρες της ομαδας.( Οι εφημεριδες εγραψαν οτι ειχε δωσει πλασματικη εγγυητικη επιστολη υψους 500.000.000 ευρω )
Άβαταρ μέλους
the_Briton

Δημοσίευση από the_Briton »

Zagorakis oe oe oe . Zisis Vrizas oe oe oe . Fernando santos oe oe oe!!!!!!!!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το συμπερασμα ειναι οτι στηριζουμε Σαντος τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι και βλεπουμε...

Εγω οπως και πολλοι αλλοι καναμε ψιλοκολοτουμπα στο θεμα Σαντος και φυσικα αυτο ειναι απορροια των αποτελεσματων...Λες μια,δυο,τρεις ''ατυχια βρε παιδι μου'' αλλα απο ενα σημειο και μετα βλεπεις και τα αρνητικά της υποθεσης...

Για φετος ο μεγαλυτερος στοχος χαθηκε...Οκ συνεχιζουμε...Ειμαστε 5 (?) βαθμους απο την κορυφη τουλαχιστον(εφοσον νικησουμε αυριο) και προχωραμε...Στο τελος θα κρινουμε...Αυτη ειναι η γνωμη μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Τρί 22 Σεπ 2009, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Σημερα 3 στις 5 εφημεριδες αναφερουν θεμα σαντος στο πρωτοσελιδο τους και αναφερουν οτι η παε δεχετε προτασεις απο μανατζερ για αλλο ...
Ποσο μπορει να ισχυει τετοιο ενδεχομενο?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

navigator11 έγραψε:
DimisK έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:«Θα πρέπει να είναι υπερήφανοι»

Ο Φερνάντο Σάντος παρά την ήττα στο χθεσινό ντέρμπι δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους που παρά το αποτέλεσμα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι η ομάδα θα πάει πολύ καλά» τόνισε ο προπονητής του «δικέφαλου».

As μου απαντήσει κάποιος: Είναι δηλώσεις αυτές που έκανε; Χάσαμε ένα ακόμα ντέρμπι μέσα στο γήπεδό μας και αυτός λέει ότι είναι ευχαριστημένος; Μα σε ποια ομάδα νομίζει ότι είναι; Στον Θρασύβουλο; Ο ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ!!! Το κατάλαβες; Και χτες ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Δεν θέλω πλέον να "μπαίνω δυνατά το παιχνίδι". Θέλω να κερδίζω γιατί είμαι ΠΑΟΚ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;
να υποθεσω αδερφε πως την περσινη χρονια,πλην ισως του αγωνα με λεβαδειακο εκτος,με τριπολη εντος,παροτι δεν κερδισαμε,οπως και με ξανθη εντος,να πω και με πανιωνιο εκτος,δε σηκωθηκες αλλη φορα απο την καρεκλα ειτε τον καναπε,οπου παρακολουθουσες τα παιχνιδια της ομαδας.
Σηκώθηκα 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια για να αγοράσω μετοχές ύψους 700 ευρώ. Σηκώθηκα άλλες δύο φορες την προτελευταία αγωνιστικό περίοδο για να αγοράσω διαρκείας. Σηκώθηκα 3 φορές πέρσι για να δω τον ΠΑΟΚ σε Τρίπολη, ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη. Για τα δεδομένα της ζωής μου, της δουλειάς μου και των υποχρεώσεών μου αυτά μπορούσα να κάνω και αυτά έκανα.

Αν εσύ έκανες παραπάνω, μπράβο σου είναι περισσότερο ΠΑΟΚΤΣΗΣ από εμένα.... 8-)

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η καραμέλλα "πόσες φορές πήγες γήπεδο". Και δεν ξέρω τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτό που ρωτάω εγώ παραπάνω. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Και σταματήστε κάποιοι να βάζετε ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ γιατί γίνεστε γραφικοί. Ο καθένας πολεμάει για τον ΠΑΟΚ απο το μετερίζι που μπορεί. Μέχρι το τέλος του 2000 ήμουν στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ε, τώρα δεν είμαι έτσι όπως το εννοείς εσύ. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχω άποψη; ¨Η οτι δεν μπορώ να κρίνω επειδή δεν είμαι κάθε Κυριακή στην Τούμπα; Μάλλον όχι.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους....

Και εν τέλει, απάντηση στο ερώτημα που έθεσα ΔΕΝ ΠΗΡΑ!

Τέλος πάντων, οι ώρες που πέρασαν ήταν ευεργετικές θα έλεγα. Είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι ο Σάντος ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! Δεν το έχει, πως να το κάνουμε! Ήταν καλός στο να φτιάξει μια αξιοπρεπή ομάδα, αλλά δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα πρωταθλήτρια!
Ωστόσο, ίσως η αλλαγή του αυτή τη στιγμή να μην είναι καλή ιδέα. Δύναμαι να τον στηρίξω μέχρι το τέλος της σεζόν. Η στήριξή μου στο Ζαγοράκη πάντως είναι διαρκής και δεν θα αλλάξει....

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει χρόνος για ανάκαμψη. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Μόνο ο εγωισμός μας έχει πληγωθεί, αλλά πιστεύω όχι ανεπανόρθωτα.

Ας μείνουμε ενωμένοι και κοντά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε Dimisk θα συμφωνησω περι στηριξης, γιατι αυτη την στιγμη αυτο ειναι το ζητουμενο. Και οπως ειπε και καποιος αλλος αδελφος , σκεφτηκε καποιος απο τους οπαδους να πανε στην προπονηση να δηλωσουν ρε αδερφε την συμπαρασταση τους ? Ξερεις δεν ειναι τοσο κακο ουτε τοσο πολυπλοκο. Ισα-ισα καλο θα κανει.
Υ.Γ. Στο θεμα του προπονητη θα διαφωνησω μαζι σου. Και μονο το γεγονος οτι φετος ψελλισαμε την λεξη " πρωταθλημα-πρωταθλητισμος " οφειλεται εν μερει και στον πορτογαλλο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάποια ποστ απο τον Κχαλέντ και μετά αποτελούν παρελθόν και μάλιστα απο αρκετούς χρήστες που είναι είτε υπερ είτε κατά Σάντος.
Χρήση αλόγιστη σε ποστς με το εικονίδιο :whatever: επίσης διεγράφησαν.

Επι του θέματος τώρα.
Μετά απο ένα σωρό παπαρολογία επιχειρηματολογία διαπίστωσα πως τζάμπα σάλιο χαλάνε μερικοί ή τζάμπα μελάνι για να γράφουν!

Μάλλον έχω χαζέψει με τόσα που έχω διαβάσει αόριστα άσχετα ανούσια και όλα τα απο α.
Αρχίζω να πιστεύω πως όταν πληκτρολογεί κανείς στο pc του μάλλον σπαταλάει μελάνι!
Πιάσε ένα μπλάνκο μάστορα να σβήσω κανά ποστ. :opaokara:

Στην συνέχεια της Αντισαντολογίας θα απαντώ πλεον χωρίς επιχειρήματα μιας και δεν έχει νόημα πλεον.

Σάντος τελείωνε και ρίξε την τζούφρα σου στο νεο σου συμβόλαιο για 3 χρόνια και αν μπορείς και για 5 ή και 10 χρόνια.
Μετά κόψε μερικούς κώλους απο κάτι κοπρόσκυλα που παίζουν στην ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”