Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από nunies4 »

Με συμμαχο τον Φερναντο που δεν τον υπολογιζει
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Λέει τίποτα αυτός ο ροζιερ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι σαν παίκτης είναι ο καλύτερος απ' όσους κοιτάμε. Λένε όμως ότι προκαλεί φασαρίες με τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα τον αναλάβει ο Τζένεραλ και θα στρώσει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Leonardo10 έγραψε:Την τελευταία ώρα γράφουν στην Τουρκία ότι καναμε πρόταση δανεισμού με οψιον αγοράς στα 3.5για τον ροζιερ
3.5 για δεξί μπακ;;;;; Χαχαχα

Αν τους κάνει να νιώσουν καλύτερα ας βάλουμε και ρήτρα 23.5
Το ίδιο εύκολα θα τα δώσουμε

Υγ: Αν είναι να φύγει ο Αντριγια, ο αληθινός αντικαταστάτης του είναι ο Ντεσποτοφ. Ο μικρός που ακούγεται θα είναι το βάθος στον πάγκο. ΜΑΚΑΡΙ να είναι μ@λακιες των δημοσιογράφων.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι σαν παίκτης είναι ο καλύτερος απ' όσους κοιτάμε. Λένε όμως ότι προκαλεί φασαρίες με τον προπονητή.
Mακαρι να υπερισχύσει ο Γάλλος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι today είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Prijo
Το ειπαν για 30στη φορά [FACE WITH TEARS OF JOY] αφου πλεον ειναι running joke να τους ρωτανε συνεχεια για Πριγιο. Παιδια δεν γινετια να ερθει ο Πριγιο τωρα, εχετε δει σε τι κατασταση ειναι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

mbison έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι σαν παίκτης είναι ο καλύτερος απ' όσους κοιτάμε. Λένε όμως ότι προκαλεί φασαρίες με τον προπονητή.
Mακαρι να υπερισχύσει ο Γάλλος :mrgreen:
Δεν το συζητώ. Αν το καταφέρουμε να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα θα είναι ΣΠΟΥΔΑΙΑ προσθήκη.
Η υπόθεση αυτή όμως θα αργήσει. Προβλέπω στο τελευταίο διήμερο του Ιανουαρίου.
george188

Δημοσίευση από george188 »

gika έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Την τελευταία ώρα γράφουν στην Τουρκία ότι καναμε πρόταση δανεισμού με οψιον αγοράς στα 3.5για τον ροζιερ
3.5 για δεξί μπακ;;;;; Χαχαχα

Αν τους κάνει να νιώσουν καλύτερα ας βάλουμε και ρήτρα 23.5
Το ίδιο εύκολα θα τα δώσουμε

Υγ: Αν είναι να φύγει ο Αντριγια, ο αληθινός αντικαταστάτης του είναι ο Ντεσποτοφ. Ο μικρός που ακούγεται θα είναι το βάθος στον πάγκο. ΜΑΚΑΡΙ να είναι μ@λακιες των δημοσιογράφων.
Που ακριβώς προκύπτει οτι θα φύγει ο αντρίγια ειδικά τωρα?
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

'Ο ΠΑΟΚ έχει επαναπροσεγγίσει την Μπεσίκτας για την περίπτωση του Βαλεντίν Ροζιέ δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης που υπάρχει για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Όπως αποκαλύπτουν οι Τούρκοι σε ρεπορτάζ της A spor, έχει κατατεθεί ήδη πρόταση από τους Θεσσαλονικείς για δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για υποχρεωτική ρήτρα αγοράς που αγγίζει τα 3.500.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, ο Ροζιέ βρίσκεται εκτός ομάδας και δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας. Βάσει των Τούρκων, το κλαμπ της Πόλης αναμένεται να απαντήσει άμεσα στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του SDNA, πέρα από το θέμα της υποχρεωτικής οψιόν, στα γραφεία της Μ.Ασίας υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του Ροζιέ. Κοινώς το συμβόλαιό του για το εξάμηνο του δανεισμού και κυρίως οι αξιώσεις του Γάλλου από τη νέα χρονιά.'

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ έχει επαναπροσεγγίσει τη Μπεσικτας για τον Ροζιέ αλλά ταυτόχρονα στην Μικράς Ασίας υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας. ΑΡΔ σε απόγνωση
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αυτά που λένε για τον χαρακτήρα του rosier κτλπ δεν ισχύουν νομίζω, κάτι αλλο θα έχει γίνει επειδή αυτοί που είναι εκτός πλάνων ο rosier o aboubacar και ο amartey που είναι εκτός έχουν τον ίδιο ατζέντη όποτε πιθανολογώ κάτι μεταξύ ομάδας και του ατζέντη έγινε, επισης οι Besiktas τώρα που είδα πουλαει ελάχιστα, τους αφήνει σχεδόν όλους ελεύθερους εκτός από κάτι ταλέντακια Τούρκους που βγάζουν όποτε δεν νομίζω να τον κοστολογούν πάνω από 2Μ, αλλά το συμβόλαιο του δεν ξέρω ποσό μεγάλο είναι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι Μπεσίκτας εκεί;

Δώστε μας άμεσα τον Ροζιε

Μόλις προσγειωθεί όμως θα τον ρωτήσουμε αυστηρά αν είναι καλό παιδί γιατί έχουμε αμφιβολίες

Μην αργείτε
Hoakin

Δημοσίευση από Hoakin »

Leonardo10 έγραψε:Αυτά που λένε για τον χαρακτήρα του rosier κτλπ δεν ισχύουν νομίζω, κάτι αλλο θα έχει γίνει επειδή αυτοί που είναι εκτός πλάνων ο rosier o aboubacar και ο amartey που είναι εκτός έχουν τον ίδιο ατζέντη όποτε πιθανολογώ κάτι μεταξύ ομάδας και του ατζέντη έγινε, επισης οι Besiktas τώρα που είδα πουλαει ελάχιστα, τους αφήνει σχεδόν όλους ελεύθερους εκτός από κάτι ταλέντακια Τούρκους που βγάζουν όποτε δεν νομίζω να τον κοστολογούν πάνω από 2Μ, αλλά το συμβόλαιο του δεν ξέρω ποσό μεγάλο είναι
Αμα γυρίζαμε το χρονο πισω ο aboubacar θα ηταν μια πολυ καλή μεταγραφή εναντι του σαματα με πολυ κοινα χαρακτηριστικά , παιχτης με βαρύ βιογραφικό , αφρικανος ,στα 32 του , θα τον ηθελα χίλια τα χίλια
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Δεν ξέρω αν αξίζει 3.5 μύρια ο Ροζιέ αλλά το να είναι διατεθημένος ο ΠΑΟΚ να πληρώσει τόσο υψηλή υποχρεωτική ρήτρα για δεξί μπακ δείχνει ότι ο Σαββίδης είναι all in από θέμα budget.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

rainmaker έγραψε:Ναι Μπεσίκτας εκεί;

Δώστε μας άμεσα τον Ροζιε

Μόλις προσγειωθεί όμως θα τον ρωτήσουμε αυστηρά αν είναι καλό παιδί γιατί έχουμε αμφιβολίες

Μην αργείτε
Έχεις έτοιμη την πάστα Ρέιν;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”